Sommar Sommar Sommar

Nu  är den rktiga sommaren här och vad gör jag på mina soliga dagar jo jobbar men det är roligt det också men det känns tråkigt när det är sånt här Väder.
Idag ska jag ut med min päron och vänner till Sommarstugan väldigt Nice sola och bada och dricka vin.
Hade Bäst

Mitt första dopp

Idag blev det stranden varm och härligt, jag bestämde mig för att bada det tog sin lilla tid att komma i vattnet men när jag väl var i så var det himla skönt! Sen blev det sol och mys=)
Nu är det dags att sova för ett jobb pass imorgon 7- 14.30 sen blir det stranden ( Om fint väder) sen blir de krogen
" Hade Bäst "!

Jobbat

Igår och idag har jag jobbat blir jobb imorgon också trivs väldigt bra på mitt jobb bra personal och bra boenden.
Imorgon är det LÖÖN.
Jag vet inte om jag har längtat efter det men det lär märkas imorgon när jag får spendera pengarna( kanske inte alltd så bra), var nere på stan igår och det var stor rea köpte 4 tröjor och 3 par skor ska nog gå ner imorgon också och göra slut på lite pengar. Nu blir det stranden för hela slanten väntar på att Tony ska komma hem sen blir det sola och bada, idag blir det nog bad eftersom det är så himla varmt ute vilket jag märkte när jag jobbade, två fläktar i köket och öppnade alla fönster.
Hade Bäst"!

Mys dag



Idag blev det en äventyrsdag eller äventyrsdag, jag var ledig från jobbet och min tony också så vi bestämde oss för att hitta på något, och vi fick en fin dag fint väder och allt. Först åkte vi ut till min pappa och hans tjej lotta som för övrig ska gifta sig den 22 augusti och fikade (känner mig lite stressad måste fixa mina band på min klänning jag ska ha på bröllopet) det var väldigt mysigt vi satt ute och drack kaffe och bara pratade allmänt det var oligt att träffa pappa eftersom det var så himla länge sen.  Efter det hade vi bestämt dagen innan att om det var fint väder skulle det absolut bli stranden och det böev det vi åkte ut till Örtigsnäs och solade och Tony fick för sig att han skulle bada han som är den största badkrukan i världen, inte ens jag bada som alltid badar annars. Han sa att det inte var kallt men när jag gick ut i vattnet och kom upp till knäna så var det inte varmt och jag la mig i den varma solen istället.

Sedan åkte vi till vagnhärad och grillade hos Angelica för övrigt köpte Tony en stark korv som knappt gick och äta.
På vägen hem fick vi med oss en liftare som skulle till Norrköping.
Nu är det dags att sov

Välkommen till min nya blogg!

Jaha var ska man börja välkommen till min nya blogg låter inte bra men men.
Tänkte bara ge lite info om mig för jag har ingen aning om vad jag ska skriva annars.
Mitt namn är Becka bor i Södermanland ska börja 3 året på Op, som förövrigt är en väldigt rolig linje om någon ska söka in till gymnaiset. Har en pojkvän som heter Tony vi ha varit tillsammans i 2år och 4 månader i dag.
Hade väl inget mer att berätta om mig själv!
Hade Bäst !


RSS 2.0