Även i den lilla värden

man kan läsa på dem större kända bloggarna om blogg bråk, men jag kan lova ett inlägg kan göra människor galna även i den lilla bloggvärden.

Bilder

Nu är Harry lagd, eller han ligger och käkar välling just nu, som sagt vi åt tacos förut sen kom Evelian och Embla över en stund, vi sjöng lite singstar och så, idag har vi faktiskt inte gjort mycket, pysslat lite hemma och så en sväng och handla på maxi, vet inte riktigt vad jag tycker det är ganska dyrt men man måste ju variera lite, just nu är Harrys gudfar här på besök harry fick ett påskägg av honom, det tycker jag är gulligt.
Imorgon är det begravning, sen försöka fixa grejer att lägga i harrys ägg vi köpte idag.
Bilder





Min söta son




Min söta tjockvän Erika var på besök



Harry med sin gudfar Christian



Embla har lärt sig göra grimarsh ( stavning)



Kolla vad jag kan Betta




Tar efter morbror, gör allt som han gör

Tacos

Idag fick jag min favorit till kvällen Tacos, det ända jag ätit idag dock, men ändå sjukt gott, har blivit jätte dålig på att äta igen, som innan jag väntade Harry, har ingen lust och känner mig inte hungrig, skulle vilja ställa mig på vågen men vet inte om jag vågar, men tror inte det är någon större katastrof men, i allafall, det är aldrig kul att ställa sig där ändå.
Nu ska jag lägga harry uppdaterar med bilder snart


Bilder

Här kommer lite nya bilder på Harry



"Åh nästa projekt att dra ner blir torkstället"




" Okej mamma jag tänker inte ens tanken "



" Vadå?? "



" sluta nu morsan "



" snälla "

Älskar min kamera, det blir så himla bra bilder!!

onsdag

Natten har varit lugn, harry hostar men sen han käktes slem igår har det faktiskt blivit bättre, men han rosslar hellre än att hostar, just nu springer han runt i sin gåstol och gör massa hyss. Idag har vi inget på planeringen ännu, men det blir nog något, min gamla klasskompis kommer hit om en stund och hälsar på, sen kanske vi ska träffa sara och Julia.


Vart går gränsen

Idag har jag som sagt städat efter det skulle jag tony och harry ner på stan och kolla lite kläder, men tony fick vända vid trafik ljusena och gå hem igen, för han skulle iväg och jobba. Men mötte upp min reserv sambo evelina och söta mosters gull gull, hittade det jag skulle iallafall. Efter det mötte vi harrys farmor, sen följde vi med upp till dem, fick smaskig fläskpannkaka.

Ja som rubriken lyder, vart går gränsen att barn ska få smaka nya saker? Vad tycker ni??
Harry har alltid fått smaka, det finns verkligen ingen anledning att inte få prova nya saker, han måste ju lära sig att man inte alltid kan få samma, jag tycker att det är jätte viktigt! Hur länge är barnen små?? Jag tycker verkligen att Harry är mogen nog att smaka. Vist han är 7 månade men vad spelar det för roll, han tycker det är jätte roligt med att prova nya saker, grädden på tårtan är super, saft är godare än vatten, ja ni vet vad jag menar! Men vart går egentligen gränsen?? Vist det kanske man känner själv, men fan barnen kan ju inte bara hålla sig till samma sak hela tiden, dem måste ju lära sig att det kommer nya smaker. Harry var inte alls gammal när han fick smaka saft av Embla, och jag lovar han har inte dött av det. Det är bra med nya saker
Ja Vad tycker ni och när fick era barn smaka något sööt för första gången

Tisdag

Idag har jag fått mycket gjort, eftersom harry har börjat ta sig fram riktigt bra nu, så blir han inte så fin, och allt han hittar stoppar han i munnen, kände då att det var dags för storstädning i vardagsrummet, eftersom det alltid är här han leker och grejar, så har stodstädat vardgasrummet och sen hängt tvätten och plockat ner den gamla, får se om jag orkar ta något mer rum idag, tony sover fortfarande och Harry sover middag. Sen skulle vi gå en promenad tycker ja, skulle behöva gå ner och titta på present samt kläder tills på torsdag till mig och Harry

Tävlar





Jag är med och tävlar hos http://floosan.blogg.se/index.html


Födelsdagar

I April så är det många födelsedagar i våran släkt, min kusin den 3 min farbror den 9 min moster 13 och sen jag 17 har lite ångest inför det, fyller ju 20 år, Wow jag blir stor!!!

Nej men som sagt lite ångest, hur ska vi göra med plats, vad ska vi bjuda på, känner att jag helst av allt inte vill dela upp det hela, har alltid fått göra det eftersom mamma och pappa är skilda, finns ju en lokal i stenkulla men hur rolig är den för kalas, inge vidare. Så nu blir det till att börja planera lite, ska jag bjuda på mat eller bara fika, och måste jag dela upp det eller kan det lösas på något annant sätt, det är är ju släktkalas eller vad man säger, men min släkt är ju så stor. Ja som sagt måste börja planera, men om ni har några förslag får ni jätte gärna komma med dem, tänkte att helgen efter ska det vara kompisar, måste ju vänta på min fia som är i tahiland då, och sen blir det för mycket med både släkt och vänner samma dag.


Gyllene måsen

Ja kameran åkte fram, här kommer vi knasmammor

Mamma Agge och Elton



Johanna Ellen och Mamma Tezza



Mamma Evelina Nova och Emblis



Love och Mamma Johanna



Mamma Beckas prins sov under hela besöket


Invarderar på resturang

idag började dagen med att vi egentligen skulle till öppna, men harry somnade om så då blev det inget av det, istället vid 11 mötte jag upp Evelina sen gick vi och mötte upp ännu fler, Johanna Johanna Agge och Tezza, med alla barn, vi bestämde att vi skulle käka någon stans, så vi invarderade gyllene måsen, 6 ungar och 6 vuxna, så det blev fullt, men som vanligt super trevlig och massa snack. Efter det mötte Evelina och jag upp Harri, sen gick vi upp till svärmor där vi fick mat och grejer super lyxigt =) Nu sitter jag hemma och gör inte mycket, tony har precis åkt och jobba, och plutten ligger i sängen och ska sova. Blir att kika på tv för min del, vi kom på idag att dem skulle kunna göra att tv program om alla oss mammor vilken kaos tv.
Bilder kommer så fort jag orkar


Bilder

Nu ligger Tony och Harry och myser och dricker drikki, så nu blir det bilder.



Barnen kan faktiskt leka tillsammans



Och vara snäll mot varandra



Barrysson



Krypställning ser lite galen ut



Embla skruttan



Harry älskar sin låda med klossar i sitter ofta och pysslar med den



Va tusan kom Kameran fram, jag har inte tid morsan



Okej en bild då, sen får det vara bra!

Söndag

Förlåt för dålig uppdatering, ja igår fanns det inte tid att sitta vid datorn och blogga, Embla var här på besök, och harry och hon lekte sen gick vi hem till mamma och jonas en stund och fick mat där, allt gick super bra. somnade som stockar båda två, och vaknade halv 9 imorse.
Sen vid lunch tiden så åkte vi till mc donalds, efter det åkte vi hem till Evelina och dem, för att fira Harri, som fick en kaffebryggare av alla oss.
Min son är extremt tjurig just nu, men snart sov dags för honom.
bilder när han somnat

Fredag

Imorse blev det att möta upp Evelina och Embla och gå till Öf, mycket trevligt folk som vanligt, jag hade kameran med mig, men tror ni jag kom ihåg minneskortet, nej. Efter det somnade barnen i vagnen, och vi gick ner med en gäng mammor på stan, käkade lunch på voyaghe ( stavning) och sen blev det att kika i några affärer, som vanligt, blev det lite påsar hem. Bilder kommer senare. När vi kom hem blev det biff och pommes, imorgon blir det handling och lite sånt

Är detta sjukt eller vad

Men va?? Skämtar dem eller?? Har nyheterna på i bakgrunden, där en kärring, ursäkta ordvalet säger att barn under ett år ska inte tas hand om av sina pappor, det händer mer olyckor då, och barnen blir rädda för sin pappors röst, Va?? skämtar hon eller! Desutom ska alltid en kvinnlig vara i närheten när pappan är med barnet, upp till 3 år, nu blev jag arg, ska inte pappan till ett barn får vara med sitt barn, det löjligaste jag hört, kärring rent ut sagt. Pappa och barn kontakten är vädligt viktigt finns inte en chans i värden att jag inte skulle låta Tony vara själv med Harry, Tony är ju för fan hans pappa, nej men enligt tanten påtvn, så kan inte papporna ta hand om sina barn, och dem blir rädda för dem, eller hur, snacka skit. Nu blev jag arg, vad då utmärka pappor.

Imorgon blir det i allafall öppna sen badhuset, harry sover tony jobbar ja en vanlig kväll för mig

Torsdag

Imorse vaknade harry 5 alldeles för tidigt, men det förstod han själv så han fick drikki sen somnade han om igen, tur att han kan göra det finns inte ens en tanken att vi skulle kunna gå upp 5, int ens han, han skulle typ slocka efter 10 minuter uppe så tidigt, just nu sover han middag, ska snart klä på honom, och åka iväg på möte, hoppas bara Tony kommer i tid, till 1 efter det måste jag äta något hinner inte göra det innan.

Imorgon

Ja som reubriken lyder imorgon är det dags för mig att gå på möte är lite spänd, men det kommer nog kalas bra

Bilder

Jag vet att ni gillar nya bilder så varsegoda




Bus bus bus mitt charm troll



Fia och Harry när hon var här i lördags precis innan läggdags för lilleman



Harry och min kusin Sanna, han vet precis hur man ska se ut när kameran kommer fram




Bilden ser ganska läskig ut men det är ändå super fin



Cooling Harry och tönt moster



Harry min kusin Sanna och Hennes Kille



Harry och min kusin Sanna som fyller 24 år idag



Harry och Morfar, kan man annat än tycka om bilden



Redo för krypning



Mamma och Pappas glada prins kan man annat än älskar det smilet


Fanstyg

Lilleman åker runt i gåstolen och gör fanstyg, slänger allt som finns på golvet typ, men vad gör det, det är ändå inte nystädat och han tycker det är himla roligt, man ser verkligen glädjen i hans ögon när man säger aj aj, vi kom nydligen hem från stan där vi köpte paket till kusin vitamin så vid halv 6 tiden ska vi promenera upp till ekensberg tur att det inte är så långt. Imorgon ska jag på möte halv 2, får se vad som ska göras innan träning kanske ??


Onsdag

I dag började dagen med att jag mötte upp Evelina och tränade på stenkulla gymmet, efter det blev det hem och äta frukost med grabbarna, nu sitter vi och kollar film och Harry springer runt i gåstolen, ska snart ner på stan och köpa paket till min kusin vitamin Sanna som fyller idag, vill också passa på att gratulera Tonys kusin fia som också fyller idag, så ett stort grattis till er. Nej nu ska vi försöka käka lite lunch, sen försöka uträtta lite ärenden.


Nejj

Nästa vecka är det inte fruarna, för dem ska visa något annat skit istället, då blir jag sur, men men, nu ska man få sitta och vänta två veckor på ett nytt spännande avsnitt.
Idag har dagen inte gjort många knop, Harry och jag busade massor på fm, sen kom tony vid halv 1 härligt att han är hemma igen. Sen har kvällen/ eftermiddagen inte blivit mycket av, mest tagit det lugnt och busat med lill prinsen som nu somnat gott, snart är det dags för oss att också gå till sängs, imorgon blir det förmodligen träning på fm , sen iväg och hitta present till kusin vitamin som fyller år imorgon på tal om kusiner, är det inte ganska komiskt att både tonys och min kusin fyller på samma dag. Bilder imorogon

4 år

Dagen igår, blev blogglöst, Tony och jag var iväg på egna äventyr medans Harry var hos sin farmor och farfar. Det blev en liten tur på ikea, tittade på liten möbler, skulle behöva göra om vårat vardagsrum, sen käkade vi thaibuffe på heron city, mysigt som tusan. Sen på vägen hem var det svarthalka, så vi körde ca 60-70 km hem, på vägen hem var det 6 olyckor, så det blev jätte lugn körning.

Idag är det 4 år sedan jag och Tony blev tillsammans, tiden går så himla fort, 4 super bra år!
Vi firade ju det igår, tur var väl det, då han nyss åkte och jobba, så ikväll kommer mamma förbi och hälsar på, lilleman leker just nu på golvet och jag sitter och kikar lite bloggar.

Bilder kommer senare


Lördag night

Ja som jag skrev tidigare idag så var vi nere på stan, skull köpa en keeps till Tony eftersom han tappat sin, på ett ganska klantigt sätt, men men hittade i allafall en snygg keeps till hnom, fast den var på gränsen att vara för stor men det gick. Hittade även en present till honom som han ska få på måndag, men om jag känner han rätt så kommer han tjatta tills han får den. Men kan ju faktiskt släppa tills imorgon eftersom det är då vi firar, vem vll göra något på ett måndag, då han även förmodligen jobbar. Sen hittade jag massor av fint på cubus, ovanligt nej, livsfarlig affär att gå in i, hittar alltid massor. Älskar den affären, hittade jätte snygga jeans leggings då jag bara använder leggings just nu, tills jag tränat bort min gravidmage. Men det är snyggt också och älskar långa tröjor.
Men kände att jag inte hade råd idag så det får bli när de andra pengarna kommer istället.
Lägger upp bilder från stan samt " barnbasaren".
Nu på kvällen tog v snabb mt på m donalds efter maten lekte embla där, och ropade på mig hela tiden, och har lärt sig säga Becka, så det är det ända man hör just nu, men hon är för söt lill skruttan. Lilleman tar sig mer och mer framåt här hemma, står i krypställning och gungar också, men inte längre än så, men det är rätt skönt kan jag tycka att an fortfarande är rätt stil, han och Ebl smider iallafall onda planer, och är elaka mot varandra, men idag när vi gick hem från stan upptäckte vi att dem även kan vara snälla mot varandra dem satt och höll varandra i handen, eller Embla höll i Harrys hand, så det finns bevis att dem också kan vara snälla, inte bara köra fullt ös hela tiden.
Nu väntar jag på min vän fia som kommer hit, det ska bli himla roligt =) Och snart bor hon närmare mig då kan vi ses oftare det gillas, men 5 daga efter hon flyttat in så åker hon till thailand, och är borta 2 veckor, så hon är borta på min 20 års dag men den fras när hon kommer hem igen, nej bildr var det ja, nu kommer dem =)




2 Fleece tröjor från cubus



Body från hm och Mössa från Cubus



Min nya hår färg



Hemma gjorda sushn igår, smakade bra fast dem saknade skönhet



Embla




Harry



Nördvarning



Emblis



skjorta och väst 30:- På "basaren"



Skjortor 15:- och 20:- "basaren"



Sommarshorts 20:- och tröja med tiger 15:- "basaren"




Tröja 20:- " basaren"




Väst och Mjukisbyxa 15:- " Basaren"



Pyjamas 5 :- Basaren




Skor och Keeps Hm



Body och Byxa Cubus





Lördag

Idag startade morgonen halv 8, med två hulligan ungar, men även om dem är hulliganer är goa och söta, efter frukosten klädde vi på oss och gick ner till en lokal här i stenkulla eftersom det var barnloppis, hittade lite saker, men dem hade lite höga priser, det var nackdelen. Men som sagt hittade lite saker till schyst pris. Så jag är nöjd, förutom att Evelina snodde en skjorta av mig, men den får jag tillbaks, Harry kan i allafall inte ha den storleken nu.
Igår blev det lång natt, gick typ och la oss vid halv 1 eller något, efter dip vitlöksoliver och vitlöksbröd. Mumsigt värre, nej nu ska vi nog ta på oss kläderna igen och gå ner på stan, när min baby kommer hem sen ikväll ska vi göra tacoberg som han önskat, och självklart kan vi äta det, är ju grymt gott, så det tackar man inte nej till.
Imorgon ska Harry vara hos farmor och farfar, och tony och jag ska hitta på något roligt, et inte vad ännu, inte bestämt men lutade mot bio och resturang men vi får se, på måndag har tony och jag varit tillsammans 4 år.



Våran sötnos

Håller med Evelina Nördvarning

Vi sitter och lodar framför varsin dator, nördvarning, båda har hårfärg i håret. Nu ska jag skriva om våran dag, började med att vi gick till Evelian och embla runt tio tiden, sen käkade harry frukost där eftersom han tog sov morgon, efter det klädde vi på oss och begav oss till vetrinären på perioden, för Zeke skulle vacineras, efter det gick vi till Ica Maxi och mötte upp Agge och barnen.  Efter lite handling gick vi hem till Stenkulla, åt lite lunch sen hem till Evelina och hämtade grejer sen förbi nyköp och köpte ingredienser till sushi eftersom det glömde jag bort väl inne på maxi, sen har vi gjort sushi färgat hår, ren tjej kväll, barnen som har varit bedrövliga idag har äntligen somnat så det är faktiskt ganska lungt och skönt, om en stund blir det väl att göra lite dip och dricka vin. Mysfredag!


Fredag

Dagen har varit full av saker, snart ska Evelina och jag ätit sushi hemma gjord, som vi gjorde förut, min extra sambo, vi slår oss ihop när gubbarna jobbar, efter sushin blir det vin och hårfärgning. Barnen är lagda nu, hoppas bara dem somnar snart, det behövs verkligen, dem har varit förjävliga hela dagen.
Men som sagt skriver sen och bilder

Torsdag

Veckorna går så sjukt fort fast man inte gör något vettig om dagarna känns det som, idag låg vi i sängen grymt länge tänker inte ens skriva när vi gick upp helt, men vi var uppe några gånger innan jag duschade och sen åt Harry frukost. När vi gick upp i allafall, så fixade vi lite hemma sen, åkte vi och hämtade upp Embla och Evelina, sen en sväng till det ny öppnade Maxi. Hittade lite skit, specielt annonsvaror. Typ som Kaffe.
Efter det skjusade vi hem dem sen hem och vilade en stund, hade så sjukt ont i huvudet, eller det är mer nacken, som jag har massa problem med just nu. Men vad finns det att göra, knapra tabletter typ. Nu på kvällen kom mamma, Jonas och syrran på besök, dem hade med sig pizza, fan andra gången denna vecka, ibland får man unna sig något. Dem har precis åkt hem och lilleman ligger i sängen för att han ska sova, men istället har han haft nalleparty så alla nallar ligger utspridda över allt i sängen, men han somnar nog snart, gör inget om han är vaken längre.
Just nu har vi kamp hemma hos oss på nätterna med lilleman, han vaknar på nätterna, och tycker han ska äta grejen är den att han äter inget när han väl får, så istället försöker vi vänja av, och i natt så lyckades ja, han somnade om till halv 8 igen. Great Mamma! Där av tröttheten kanske : /. Men snart så. Han är även slutat att äta välling samt ersättning eller han ätetr inte dem som är rekomenderade för honom, så han får drikki istället, och det funkar super bra, han älskar det.
Imorgon ska tony sova ute , andra natten den här veckan, men en fredag SUCK!! Man får väl tänka på pengarna, men måste säga att det är sjukt tråkigt, men får nog sällskap av Evelina och Embla, vi har planerat att göra sushi imorgon. Det blir nog kanon bra!! På dagen blir det att följa med Evelina och vaccinera Zeke, medans Tony har barnen, sen förmodligen en sväng till Ica maxi hoppas på fint väder.

Nu nya bilder



Bus i sängen, han sover som pippi med fötterna på huvud kudden



Bilden ser jag nu är upp och ner men det är färgen som ska synas



så ser nya datorn ut, det är en mini pc, men som sagt den används ju bara till internet.



Min glada charmiga son



Prutt på dig mamma, ligger och pruttar med munnen



Har rivit runt på alla nallar som sagt!

Bilder



Morfar och Harry bus



Bus med morfar



Harry tycker vädligt mycket om hans morfar



Harry älskar sin gåstol, om han skulle få välja skulle han vara där allt jämt



Harry och Neah som var på besök hos oss igår



Morfar killar Harry



Lite paus från allt bus



Harry i nya kläderna vi köpte förra veckan, när vi fikade med sofi och Lilly



Harry i sin nya overall från farmor och farfar



Overallen och mössan


onsdag

Idag har jag köpt en ny dator, är faktiskt super nöjd, en liten i oförsig men ändå, nu finns de 2 datorer hemma igen, vilket passar bra hemma hos oss, när både Tony och jag är hemma så är det ofta tjaffs om vem som ska sitta vid datorn, men nu är problemet löst. Kan kika på datorn i sängen underbart =)
Inte för att det är ett måste men men.
Vi började i allafall dagen med att åka till Farmor/Svärmor och fika, alltid lika trevligt, sen sprang vi ner till POP för Siv hade sett en vindskydds overall till Harry där, när vi kom ner så hade dem hängt undan dem, eftersom rean var slut, men dem var så snälla så de gick ner och hämtade en till honom, så han har fått en ny overall och mössa av hans super snälla farmor och farfar, det tackar vi massor för, efter det gick tony och jag lite på stan, Tony hittade nya skor på intersport som hade rea han betalade 190 :- väldigt bra skor, han hittade ett par ferrari skor till harry men dem var för stora så det får vänta.
På eftermiddagen kom Harrys gudmor och hälsade på. Sen har vi bara busat och sen gick vi och mötte Evelina och Embla sen hem hit och bakade paj, som vi smaskade av, är ändå massor kvar eftersom pajformen är så grymt stor, men när löningen kommer blir det ikea, så då blir det att köpa lite nya grejer, och då slänga gamla vilket är det svåraste. Men men, dem gick precis hem, Harry ligger i sängen och ska sova, han somnar nog snart, Embla och han har dunkat barnmusik, dansa och sjungit Plopp som embla säger.
Nu ska jag nog lägga in lite nya bilder här på bloggen. Måste bara lägga in dem i datorn först.
Uppdeaterar med bilder snart.


Tisdag

Idag på förmiddagen var sara och Neah här , jätte trevligt, barnen busade så mycket att dem somnade i varsin famn, nu har min älskling kommit hem efter jobb, vi ska precis sätta oss och se på film, sen får vi se var resten av dagen blir av.
Bilder kommer senare

Måndag

Idag började dagen med att jag vaknade av en duns sedan ett skrikande barn, Harry rullade ur sängen imorse, han slog sig inte som tur var, utan han blev mest rädd. Efter det blev det dusch för min del sen frukost, och sen iväg och handla, alltid kul att hitta massa skit, men idag blev det faktiskt bara mat och sånt, duktiga vi var då!
Vi köpte med en stubbe och åkte och fika hos Evelina Harri och Embla, nu är vi hemma och har städat sen vi kom hem så nu är det fint, och rent fast det ligger grejer överallt. Men det är för mycket saker och för liten lägenhet, men i sommar igen får vi anmäla oss till nyköpingshem igen, så då blir det att leta större lägenheten, men hur stort vi än kommer bo i tiden, kommer det ändå ligga saker över allt, för jag älskar att handla grejer.
Just nu håller jag på att planera att köpa nya möbler lite var och här, och lite annan förvaring, vi får väl se.
Nu ska vi snart få besök av pappsen som fyllde år igår, ska fira honom med pizza.
Uppdeaterar senare!!


Grattis kära far i efterskott


Söndag

Idag har vi inte gjort många knop, Evelina och Embla blev kvar här igår, så imorse var hon uppe med barnen och sen en promenad, det är vad jag kallar lyx, jätte sköönt! Efter det gick vi en promenad och köpte lite smaskiga saker, sen hem och tittat på tv och så, lagade senare köttfärssås och spaggethi!
Nu ska vi se på Wipe out och sen Ballar av stål, imorgon blir det hnadling sen ska jag nog tvinga med tony ner på stan.
Dagen är bildlös!

Nyköping

Nu kan nyköping vara stolta, våran Anna vann melodifestvalen, helt rätt!! Super låt till super röst! Stort grattis =)
Idag har vi promenerat långt, jätte skönt, ätit god mat och kollat melodifestivalen =)

Bilder



Harry Barre provade nya vår/sommar keepsen



Emblis



Embla provar mammas/ Evelinas  solglasögon




Harry glader



harry hade jätte roligt




Glader



Mammas prins



Lilleman är tuffing




Lill sötisen



Tony gjorde sin andra Tatuering idag

Nytt rekord =)

Idag åkte tony och jobba tidigt och jag hade bestämt att jag skulle iväg och bränna fett, så harry fick följa med, det gick kalas bra ändå, hade med leksaker, men han tittade på alla människor som tränade i stället. Efter det gick vi hem han somnade i vagnen, så jag gjorde lunch och tittade på tv, medans han sov, sen fick han lunch när han vaknade, sen har hela eftermiddagen bara varit mys. Vid halv 7 kom Tony hem, emellan eftersom han skulle åka igen. Så nu är han iväg igen. Harry vägrar som sagt allt just nu, gröten grisade han mest med, men men. han verkar gald och nöjd ändå faktiskt, så det får väl gå. Han älskar ju dem här drikki, men känns som om jag inte vill ge honom de hela tiden, dels för att det är ganska sött, och så är det dyrt, eller egentligen är det inte det, men ändå, finns bara på willys och city gross och dit får man inte komma varje dag.
Jag känner mig helt snurrig ikväll glömde till och med bilförarna som jag aldrig missar annars får se reprisen.

På gymmet idag rode ja, fick nytt rekord, eller ekord och rekord det var första gången jag körde så långt , 2 km, på 11,46 inte illa pnkat, men var helt slut efter det, så det måste ju ha någon effekt, nu låter det som Harry somnat, får se hur länge han sover innan han blir hungrig igen, men han fick i sg lite gröt i allafall så det är positvt.
Imorgon blir det först öppna sen badet

Nya bilder



Harre Barre äter drikki



Embla troll unge



Tittar på grävmaskinerna



Tony provade på skinet, konturerna



När den var klar första gången med skuggning




Embla körde Harrys vagn på stan igår, snacka om lycklig


Torsdag

ska precis ge Harry lite gröt han vägrar just för tillfället ersättning och välling, enda som funkar är drikki, så har får kvälls gröt och sen förhoppningvis sova, skriver om en stund

=(



Till minnet av Tonys mormor Eja, vi saknar dig

Onsdag

dag gick vi faktiskt upp skapligt för ovanlighetens skull, dels för att Tony skulle iväg och jobba och jag skulle möta sofi och Lilly, för en promenad. Så vi åt frukost och klädde på oss sen gick vi och mötte dem, utanför hos dem.
Gick ner på stan och kikade lite i affären, massa trevligt Tack sofi för idag =) Köpte en body och ett par byxor till lilleman bilder kommer imorgon. När vi var på väg hem, ringde jag evelina och kollade om dem var hemma, men dem var nere på stan, så jag gick ner igen, mycket motion för min del, men vad gjorde det i det vackra vädret. Kollade lite till och sen käkade vi lunch, sen hem till dem och hämta zeke smurf, och sen hit. Sen har dagen varit full av aktivteter, Embla och jag sprang iväg och gjorde ärende på affären ( hämtade packet), sen kom Tony hem en snabbs och gjorde mat, LYX!! Sen åkte han vidare och jobbade igen, Evelina och Embla har precis åkt hem, plutten har somnat Tony jobbar, så min kväll ser ut som den brukar ensam, men det är bra att Tony har jobb =)
Orkar inte lägga in bilderna i datorn nu. Det får bli imorgon, då det blir tränings dags =) Härligt, måste ta med mig plutten imorgon då Tony jobbar. Men men får hoppas han somnar på vägen till gymmet!
Nu ska jag lägga mig och se på tv och vänta på att min käraste kommer hem

Tisdag- Tvätt och städ

Idag är tony ledig för en gång skull , så vi hade tvättstugan och har plcokat en massa här hemma hela förmiddagen, ska snart iväg på en handlings tur, och panta flaskor, det var inte så värst länge sen vi gjorde det kanske 1-2 månader men ändå har vi en full soppsäck, någon som måste trappa ner på läsken här hemma ??
Jag är nog faktiskt den mest skyldiga till detta läskdrickande är nog mer eller mindre ett måste att ha dricka hemma. Men men en sak i taget att avänja sig med.
Ikväll är det fruarna och plocka det sista med tvätten.

Måndag

Ja måndag igen, allt går så fort. Idag skulle vi stor städa med Tony och hans pappa miss uppfattade varandra så Tony fick åka och jobba, men imorgon är han i allafall ledig. Började städa när han åkt, kände att jag var tvungen eftersom vi planerat. Efter det tog Harry coh jag en promenad  fina vädret, väldigt skönt! Vi gick ner och mötte evelina, Harri och Embla. Tog en fika, sen följde jag med dem hem en stund. Vid halv 6 gick vi hem, och sen kom pappa och syrran och hälsade på, och dem hade mat med sig super gott, från maniko, sushi med andra ord!
Plutten ligger i sängen nu, somnar nog alldeles snart. Tony kommer snart hem också!

Hoppas du får det bra Eja, Du är saknad!

Söndag

Ja hoppade en dag av bloggande, dels för att jag var trött sedan min party fredag, och sen blev det bara inte av, men en liten uppdate.
Ja i fredags hade jag så roligt så det finns inte, det var inte igår man var ute och partade precis, men hade grymt kul, och drack nog kanske lite för mycket, men men.

I går var jag skapligt trött, men vid 12 på kvällen var jag relatvit pigg igen. Var och handlade lite på city gross och hos Evelina och drack kaffe m.m på kvällen åkte vi till Agge och Barnen på taco kväll. Det var jätte trevligt, barnen var hulliganer som vanligt, hoppas stackars tezzas kille inte fick avskräck :P Men det var super trevligt, kollade på melodifestivalen, sen blev det den här hyllnings filmen från wold trade center ( stavning ) Men den var faktiskt himla bra. Efter det skjusade Agge hem mig och harry.

Idag sov vi till tolv, så vi har ätit lite lunch och ska fixa oss lite nu, lilleman leker på golvet, men börjar tröttna lite nu. Vid 4 kanske vi ska till mormor och bonus och hälsa på.

Igår gjorde även tony sin första tatuering




Tonys första tatuering, det är inte hans utan Evelinas, det är han som gjort den




Emblis



Harry prinsen

badhuset

Nu ska jag snart gå och möta evelina vid statiol och gå och bada, härligt tycker barnen.

Mamma

Ja som sagt mamma var ju här på kvällen och hälsade på Harry blir alltd lika glad när hon kommer dom busar alltid fullt ös medvetslös, så satt vi och pratade om bloggar, och vet ni min mamma har skaffat blog, kanske ointressant för er, men ändå, som om någon gillar hästar, och sånt så gå in där och kika.
http://anirahtacs.blogg.se/

sveriges värsta bilförare

Ja detta program visades på våran tv för en stund sen, undrar om dem spelar med eller om dem verkligen har foten bakom ratten eller vad man säger.
Det finns ingen koll inget lugn, själv har jag inget körkort, men jag hoppas att jag aldrig kör så.
Det är ju fruktansvärt kul att kolla, tony och jag och mamma som var här skrattade massor.
Smörgåstårtan var god =)
Nu har jag precis lagt harry och ska läsa mina favo bloggar sen blir det sov tajm.

Imorgon är det dags för badhuset, vilket Harry älskar, sen på kvällen drar jag iväg med mina vänner och partar.
Bilder på kläderna kommer imorgon istället

Torsdag

Är det redan torsdag?? Sorry för inget inlägg igår, eller så har jag blandat dagarna, inte allt för ovanligt för mig =)
I natt var harry nästan lika duktig som natten innan.
Vi tog ewn lång sovmorgon imrose sen ner på stan med evelina och embla, tony fick vända och gå hem igen när vi kom till dagis eftersom han kom på att han hade andra ärenden. Vi gick och tog en fika och kikade lite i affärer sen hem, harry har stulit wii dosan han är nog ganska sugen på att spela, dock tycker inte tony som honom.
Nej nu kom mamma med smörgåstårta skriver sen


onsdag

Ingen mer diskning, skönt! rörmokaren kom imorse och gjorde det sista, så nu ikväll åt vi tacos som ofta blir massa disk av, bara för att få njuta av att slppa dsken, låter rätt sjukt. men otroligt skönt.

Imorse när harry vaknade så hade det börjat klarna ute, tony tttade på klockan och vi blev lika chockade båda två, halv 6, och han hade inte vaknat innan snacka om sköönt¨, från tio till halv 6, snacka om att hag har sovit gott.

nu kan jag inte skriva mer har en liten lilleman som sitter och gnager på hela min hand


Tisdag

Idag började våran dag att mamma/mormor kom och hämtade oss och körde oss till badet, harry älskar verkligen att bada det bästa han vet, han blir sjö galen. Efter det kom Tony/pappa och hämtade oss, sen åkte vi och utrettade lite ärenden, åkte förbi hos evelina en sväng och hade köpt med oss fika. sen hem och göra lite mat, som tony diskar efter nu, och idag mina kära bloggläsare är det sista gången vi diskar på länge, förutom nappflaskorna då! För imorgon är våran diskmaskin färdig inkopplad, no more dish =)
Det ska bli så himla skönt att slippa tänka på det.
Och en sak till är att nu ikväll har det hänt grejer, lilleman har ålat sig runt i hela vardagsrummet, suttit upp och lekt massor, nu kommer allt på en gång istället, jag hinner inte med men tycker ändå det är sjukt roligt att se. Man blir stolt i mamma hjärtat! Än så länge går det bara baklänges, men det funkar för honom också, han ålade sig under fotöljen, och han har märkt vad man kan göra mycket bus när man kommer något vart, då blir det extra kul. Lill prinsen.
Imorgon kommer Sara med barn hit, det var verkligen länge sen vi sågs, så det ska bli super roligt, ska även försöka hinna med ett träningspass eftersom förra veckan blev slapp fy på mig, bort med gravidets hänget.
Kom nyss från tvn där jag satt bänkad och sambo och barn utskickade från vardgasrummet, för mina hemma fruar vill jag inte missa en sekund av, längtar till nästa avsnitt, och på torsdag är det dags för dem urusla bilförarna, det är alltid lika kul !
Nu ska jag plocka upp lite leksaker som ligger sprida över allt efter vilder.

Nu kommer det bli fullt ös istället för lugn och stilla, men det gör mig inget alls =)


dagen

den dag har gått långsamt har inte vart något roligt väder att gå ut i, eller något, det ända vi har gjort är typ tittat på film och lekt en massa med lilleman, som nu sover som en stock. Imorgon blir det badhuset =)

Måndag

Ny start på veckan, och vad börjar den med skitväder, men nu har det slutat snöat för tillfället men det kommer nog börja snart igen. I dag blir det inte många knop gjorda, lilleman sover och vi kollar på flm, men vi ska försöka hitta på något roligt när han vaknar igen. Vi skulle egentligen åkt och badat men det blev inte så på grund av vädret.

Bilder



Bus på golvet, Julia och Harry




Harry leker i badbaljan



Harry och Julia



Fynd från basaren =) En bil till lilleman 10 :-



Ett gäng ankor som spelar harry tycker den är super kul 15 :-




Polarn och pyret byxor 25 :- och polarn och pyret fleece 80:-




Byxor 5 :- Skjorta 5:-




Piratsätt 15 :-



Regnställ Bamse till hösten 150:-




Bus på golvet hemma


RSS 2.0