Kvällsmys

Nu är vi hemma från kalaset igen, eftermiddagen blev till att tvätt en maskin och plocka lite, när mina slöa pojkar sov, så fick jag ganska mycket gjort, resten gör jag imorgon tänkte jag, orkade verkligen inte mer idag, just nu sitter vi och kollar på en film, eller Tony i allafall, jag lyssnar bara :P

På kalaset fick vi kanonfin mat, porterstek och potatisgratäng från catering firma, super fin och god mat ! Sen en jätte god paj, och ost och kex så nu är man mätt plus att på hem vägen stannade vi till på ica och köpte varsin dip, snart blir det till att börja träna bort det som är kvar av gravid magen. Någon som vill göra mig sällskap??
Är ju inge vidare kul att gå själv, men jag är ganska slö också måste jag erkänna. Men har bestämt att vi ska gå en promenad med vagnen ( eller vi Jag) Varje dag, men är ju ute och går ganska mycket men vssa dagar sitter jag helt still inne, och det suger verkligen. Men men ibland måste man vara hemm och ta det lugnt, men när man har en sambo som jobbar kväll är det inte specielt kul att sitta hemma själv i lägenheten och uggla, Jag har alltid sällskap av Harry, men alltid kul att kunna prata med någon och var själv söndag till torsdag varje kväll är inget roligt.
Ska försöka ta tag i mitt nack problem nu också ska försöka träna upp axeln lite och se om det blir någon skillnad, kan verkligen inte gå och ha ont hela tiden, senaste dagarna har det blivit 6-8 alvedon, och man kan ju inte knapra tabletter hela tiden.

Imrogon får vi se vad som händer, Evelina och Jag kanske skulle hitta på något då båda våran "MÄN" jobbar, vi pratade härom dagen att vi kan nästan bli sambos när våran grabbar är väg så umgås vi rätt mycket, men det är bara trevligt med sällskap!

Nu ska jag gå och sova!
/ Becka

Lördag

Åh vad trött jag är idag, vet inte varför men är bara trött, ska snart iväg till min moster och morbror och fira min morbror som fyller nästa vecka! Sen blir det nog upp en sväng till kyrkogården och tända ljus, vi får se hur det blir, nej nu måste jag ta en energi dricka innan jag somnar, skriver kanske mer sen om jag orkar!
// Becka

Fredag

Mitt bloggande har vart lite dåligt den sista tiden, men jag har faktiskt inte orkat, annars brukar jag ju kunna skriva några rader fast jag är trött, men nu är min axel/Nacke igång att spöka så, det är inte något vidare just nu, är en pillertrillare för tillfället, äter mellan 6-8 tabletter varje dag, inte så populärt, men det minskar smärtan lite i alla fall, nej negatv jag känner mig, men som sagt behöver skriva av mig lite!

I går var vi som sagt i norrköping och skulle kolla på regn skydd till cresenten ( stavning? ) men fck veta att det går bra med brios, så vi kan skifta, blir illa den dagen då vi kommer på att regn skyddet är i andra vagnen, men får köpa ett till regn skydd nästa månad! Harry fick en filt till den beiga vagnen med mumin, och massa annar plock, Tony stor shoppade och jag fick en hårfön, välbehövligt då man nte kan gå ut med blött hår längre och min andra började brinna när vi bodde i Oxelösund. Sedan var mamma och jag på inflyttningsfest väldigt trevlig, vilken lägenhet WOW! Men skulle aldrig ge de pengarna för en lägenhet, men men!

Idag var vi på öppna, det var näsan bara kändisar, det var jag och Harry, Evelina och Embla, Agge Nova och Elton, Sofi och Linus och Tessa och Ellen, sen var det två till som jag nte kände igen, men det var riktigt trevligt, blev mycket prat! Alltid lika kul =)  Sen gick vi ner och käkade på sandys, sen en veva på stan som vanligt!
Johanna och jag har käkat tacos och dip, nu har hon precis åkt hem till sin pojkvän, Tony är iväg han skulle ut ikväll, första fredagen på 4 fredagar han är ledig, så det är han värd!

Jag som aldrg kollar på idol gör det nu, bara för det är brist på bra tv program!
Lilleman sover en liten stund just nu, han lär nog vakna snart och vilja ha kvällsmaten!
Sov gott!
// Becka


Bvc

Nu har vi varit på bvc och vägt och mätt prinsen han väger nu 5210 och är 59 lång :) mammas fina pojke, just nu sitter vi i bilen på väg till norrköping ska kolla på ett regn skydd till den andra vagnen! Innan vi åkte åt vi frukost på puttes!

Torsdag

Varje gång man ska skriva en rubrik, blir det alltid lika svårt, jag har blivit dagsblind, på alla sätt som går. Varje gång måste jag tänka minst 2 minuter, ja ja men man får väl vara det!

Igår skulle vi gått till öppna med Evelina och Embla, men Evelina hade mått dåligt på natten, så det blev inget av det! Så vi somnade om och när jag vaknade blev det stressigt, skulle vara hos sjukgymnasten vids 11.45 och lilleman och Tony sov, Tony skulle iväg och Evelina skulle vakta Harry under tiden, stress stress, Evelina kom ut och hämtade Harry utanför sg, kändes som jag slängde iväg ungen och sprang, inte för att jag gjorde de men, men, så var hos sjukgymnaste vid ca 11.50 men hon förstod mig  =) Hon berättade en tråkig sak, hon ska sluta, privat eller vad man ska säga, hon har haft ett företag med en annan kvinna, men nu har min sjukgymnast fått ett nytt jobb, så nu ska hon börja jobba på smärtmottagningen, så nu har jag fått ett nummer till en ny sjukgymnast, men hon har klinik vid vedholm, det är en bra bit att gå, om Tony är hemma, och då kommer jag oftast få ta med mig Harry. Men det är något man löser med tiden. I alla fall till gårdagen, efter sjukgymnaste gick jag hem till Evelina sedan bestämde vi oss för att gå ner på stan en stund, där möte vi upp Tony, och sen satte vi oss och käkade på birgers, "för ovanlighetens skulle" (läs ironin) Sedan blev det lite shopping, både Tony och jag köpte ett par nya skor, köpte liknande uggs, men det är inte märkes utan mycket billigare, men super sköna och super snygga. Sedan blev det 1 tröja ett par jeans legging (hur skönt som helst) och en mössa och lite små saker till Harry. Efter stan följde jag med Evelina Harri och Embla hem, och käkade med potatisgratäng med marnberat kött och coreslaw ( Strimmlad vitkål och morot med yougurt) Super gott var det i alla fall, blev mätt som tusan, sedan gick vi hem och fick besök av Syrran en stund, vd halv 12 sov prinsen, jag somnade nog snabbt där efter.

Han vaknade vd 7 imorse, fick lite mat sen somnade han om igen, jag också, sen ställde jag kolckan och gick upp och tog en välfötjänt dusch, ska snart väcka sömntuttorna inne i sovrummet, ska vara hos bvc vid 11, förra gången kom vi lite sent, men dem var ändå inte klara! Och ikväll ska Harry och jag följa med Mamma på inflyttningsfest hos Ann och Ruben (några gamla kompisar till mamma och Pappa) eftersom Jonas inte ville, så frågade mamma mig, och självklart ställer jag upp för min mamma, plus att det är himla trist att sitta ensam en hel kväll, men idag är det sista svängen för Tony sedan är det helg =)

// Becka

 

Dem är så himla gooa!

Kväll

Just nu är det Tv kväll hemma hos oss, då älskar jag att Tony jobbar, för då får jag tvn för mig själv, det är ända gången jag älskar att jag jobbar, för att jag får se på min program!
Hos Ortopeden gck det bra nu ska han kontakta försäkringsbolaget igen sen får vi se vad dem säger, men han kom fram till att jag har försämrad kraft höger sida. Vlket jag redan har känt av men ingen har trott mig, men nu är det bevisat. Efter det åkte vi till Siv och Peter och drack kaffe, Tony och Harry var där medans jag var på sjukhuset. Sedan hem till Evelina och hämtade våran andra vagn, sedan följde hon och Embla med hem till oss och vi käkade pizza för andra dagen i rad ( Ush, nu blir det ingen pizza på länge) sedan åkte Tony och jobba och Evelina och jag drack te och åt fikabröd, sedan dip, dem har just gått hem och jag kollar på hemma fruarna, och lilleman sover.
Imorgon blir det öppna sen, sjukgymnasten vid kvart  12 Evelina och Embla ska följa med och passa lilleman.
Nej nu börjar det igen!
// Becka

 
Emblis i badkaret, blir dygnsurt efteråt kan jag lova =)




Min fina Prins



Kusin mys på högnivå



Harry myser med Mormor



Harry hos min morfar



Kusin mys, på hög nivå. Dem tycker verkligen om varandra <3

Embla fick sitta i mitt knä och hålla i Harry, dem var mysigt tyckte embla =)



Dregelpruttochslem Jag älskar dig <3



En tröttis pojke



Våran andra vagn


Tisdag

Igår var vi på öppna, efter det gick Evelina Ja och Embla med Agge och barnen, till sig för hon skulle gå ut med hunden, sedan ner på stan, köpte ett par byxor och en tröja på cubus och två par strumpor till lilleman, sedan hem och plocka lite eftersom pappa skulle komma på besök, vi käka pizza och pratade massor, himla trevligt. Harry somnade halv 12 igår och vaknade halv 8 imorse, min fina pojke!
Nu ska jag snart iväg till ortopeden, skriver mer sen!
// Becka

Måndag

Idag är vi uppe med tuppen, jag är i allafall vaken, grabbarna ligger och snarckar i rummet bredvid, ska snart ge harry lite mat och klä på honom sedan ska vi gå upp till Öppna med Evelina och Embla!

Harry sov till kvart över 6 idag så himla skööönt =)

Igår var vi hos mormor och käkade tårta sedan följde jag med morsan och Jonas hem en stund , sedan kom Tony och hämtade mig där, eftersom han jobbade, sedan en sväng upp till nyberg och käka tårta, sedan var det en väldigt trött familj, som somnade efter några minuter, Harry blev väldigt pigg och tyckte han skulle snacka lite blev några mummel sen sov han som en stock, lilla grabben.

Nej nu ska jag göra det sista och kolla om lilleman vaknar, någon hatar att bli väckt =P

// Becka

 badpojken


Söndag

God morgon, har alla kommit ihåg att ställa om klockan, det hade inte vi, men Peter skrev ett mess till Tony om det, annars skulle vi aldrig gjort det! men men nu har vi ställt om några klockor i allafall!
Igår var det riktig mys lördag, vi åkte till ica och köpte färdig grillad kyckling och deras egna potatissallad. mumisgt som tusan, sedan blev det dip och chips, först blev det dansbandskampen sedan körsslaget, tur att ugglas åkte ut har så svårt för henne.
Men mitt favoritlag är fortfarande kvar Team Stefan så jag är nöjd.
Får passa på att gratulera min mormor som fyller 73 år idag samt Harrys gudfar Christian som fyller 20 år, Ett stort grattis till dem. Harry och jag ska iväg till mormor sen vid 3. Tony jobbar, denna vecka ska han inte ligga ute något, han ska köra kväll varje dag, väldigt sköönt, måste jag säga!
Nu ska vi äta lite frukost!
För er som inte hat ställt om klockan gör det =)
// Becka


Lördag

God morgon, kan jag ju skrva för att vara trevlig, men det var ett tag sedan jag gick upp men men, igår hade jag så himla trevligt, med många av mina bästa vänner, var hemma vid 1 ca, och somnade verkligen som en stock, blev akut trött hos fia, så jag höll på att somna vid köksbordet! Snart ska jag börja plocka lite hemma, sen får vi se vad som händer, älskling är ju hemma =) Harry sover nu lite bilder!
Idag blir våran pluttis 2 hela månader, vad tiden går fort =)
/ Becka
 Erika och Jag

 Camee och Johanna Massage stund

 Stella

 Erika och Camee

 Elin lagar mat

 Johanna

 Värden Fia

 Elin

 Jag

 Erika och Camee


 Fia och Ja

 Elin och Ja

 Johanna och Ja (oseriösa =)

 Lips Johanna och Ja

 Stella och Elin

 Camee och Erika mer massage =)

 Camee

 Elin Ja och Fia

 Elin Stella Ja och Fia
Tack för en underbar kväll tjejer !


Sitter hos fia

Just nu sitter jag hos fia dricker lite vin och har trevligt ! Just nu är det jag fia elin och stella, grabbarna är hemma och sover! Mina fina pojkar älskar dem så otroligt mycket! Förut åt vid tacos hos fia super smarigt som tusan :) nu ska jag vara social med mina vänner uppdaterar imorgon med bilder som jag tagit under kvällen :) sov gott alla som läser snart ska jag själv åka hem och sova med grabbarna // Becka

Stress Stress

Nu sitter jag hemma, med sällskap av Johanna och Elin, vi ska snart dra iväg till fia som ska ha födelsedags middag, mycket trevligt!
Idag har vi varit på öppna, glömde dock harrys hand och fot avtryck men såg det i allafall :P Sedan gick jag och Evelina, Harry och Embla ner på stan, köpte en jätte fin tröja, och en mascara eftersom det verkar som att min är spårlöst försvunnen, vårat badrum äter mascaror, 2 stycken är helt borta. Harry är just nu hos sin farmor och farfar , Tony ska hämta honom där senare, men kände att det blev stressigt, så han fck så gärna vara där!
Nu lite bilder!!
/ Becka
 Badpojken

 Elin och Johanna fixar sig

 Farmor och Harry mys, Powernapp

 Trollungen

 Nya hårfärgen och fixad


Kalas

I går var vi på kalas hos fia, det var riktigt trevligt :) idag tog harry och jag en lång sov morgon eller jag i allafall, sedan badade tony och harry, vilket harry tycker är jätte roligt han har kommit på hur man skvätter:) så han spratlade med fötterna! Idag ska evelina komma och hjälpa mig med mitt hår, jag ser ut som en zebra i huvudet så det ska bli skönt:) just nu är vi hos siv och peter och har drukit kaffe, ska snart åka och hämta upp evelina och embla och sen kanske en sväng förbi öb ! Skriver mer sen samt före och efter bild på håret :)

Onsdag

Idag fyller min kära vän Sofia 19 år, ett stort grattis till dig <3
Harry somnade vid 10 i 11 igår och sov till sju, det är riktigt sköönt, han kan verkligen inte somna tidigare, han är kvällspigg, men det spelar ändå ingen roll, brukar ändå inte somna förens vid halv 12, och han är en bebis, han har ingen stress för att gå upp dagen efter, eller inget dagis att gå till, så han får vara vaken, det där med sov tider, det kommer när han börjar på dagis sedan, vi kan ju gå och lägga honom vid 7 tiden, men han somnar inte, så det är som det är, men som sagt det gör oss inget!
I dag har jag hunnit köra 2 maskiner tvätt, och plockat lite hemma, Farmor har även varit här på besök, Tony jobbar, på eftermiddagen ska vi iväg till Fia och fira henne, mamma ska skjusa oss, jag har jätte problem att gå just nu, då det värker mellan foten och benet, det gör fruktansvärt ont, så jag ska nog vila fötterna ett tag nu, i allafall tills Fredag, då vi förmodligen ska till Öppna med Evelina och Embla.

Igår var vi hela familjen nere på stan, även Evelina och Embla var med, det var mycket trevligt, vi käkade på mc donalds och fikade sedan på helmans, Åh.. underbara vaniljlatte =) Vi hämtade ut Harrys overall och köpte även lite kläder, efteråt åkte vi till city gross och handlade lite grejer, sen skjusade vi hem mumlan och Evelina, sen hem och åt marinerad lövbiff och friterade pommes, Mumsigt! Sen var det min tv kväll, så Tony gick och la sg, han gillar inte mina program :P " Konstigt??

En sak jag funderat över nu, det snackas mycket om att man inte ska ha barn/spädbarn i sängen, för detta kan leda tll plötslig spädbarnsdöd, m.m man blir lite orolig när man hör detta, samtidigt så känns det även larvigt, jag menar Harry sover i våran säng, och det har aldrig varit några problem, samtidgt blir man välsigt orolig om något sånt skulle hända, ush hemsk tanke, så nu ska Harry få sova i sin egen säng, eller jag vet inte, men om något skulle hända, skulle min värld sjunka, för Tony och Harry, är verkligen mitt ljus i livet!
Vad tycker ni om dessa prat?? Har ni era barn i sängen, och innebär det problem?? Vill gärna ha kommentarer!

Nu ska jag vänta på mamma och sen ska jag hänga upp tvätten, lilleman sover, ligger verkligen och susar!
Nu lite kort från shoppingen igår =)
// Becka

 Snuffe filt och strumpor, 10 kronor vardera på City Gross

 Strumpor 39 och Mössa 69 från Åhlens

 Overall från Lindex som Harry fick av Morfar Roine

 Emil tröja 69 och Muminbyxor 69 Lindex

Harry kör fullt ös medvetslös i gymmet

Måndag

Idag började det med att jag fick ett sms av Evelina, är du på g, kollade klockan och såg kvart över nio, shhiiit, skulle möta hennes då och gå till öppna, men hon gick i förväg så kom Harry och jag sen! Har gjort fot och hand avtryck på honom idag =) Efter det gick vi ner på stan och la undan en overall till Harry, sedan åt lunch på birgers, sen gick vi en sväng till siv & Peter där vi fick blomkålsstuvning och potats och kött, super smarigt, nu är vi hemma och myser snart blir det dip, eftersom älskling precis kom hem! MYS på hög nivå!
Nu lite bilder
// Becka
 Harry på Birgers

 Overall och tossar från Svalsta

 Sparkdräckt Tröja och två par byxor också från Svalsta

 Julia och Harry

 Jullan och Harry håller varandra i handen

 Leker i babysittern   Harry hos gammelmormor och morfar

 Harry hos gammelmormor   Gos med Snuffe

 Emblis   Evelina  Harry hos pappsen

 Underbart goda tacoberget igår


Kvällsmys

Efter stallet åkte vi och handlade lite saker så vi kunde göra tacoberg, mums =) Så nu har jag tittat på ensam mamma söker, nu ska vi göra dip och gurk och morot stavar (till mig) Tony kör dip och chips, och kolla på någon film Tony har!
Hoppas alla har haft en trevlig helg!
Imorgon blir det öppna med Evelina!
// Becka

Söndag

I kväll åker älskling och jobbar surt=/ Men det får gå, denna vecka kör han tre svängar, men men, han är hemma tisdag torsdag i allafall =) Det var rätt som åkte ut ur körsslaget igår, på förmiddagen har vi bytt lakan i sängen och så ska snart ut till stallet, Tonys kusin med barn kommer ut och ska prov rida feffe, eftersom vi ska låna ut honom ett tag! Så han får lära sg lite mer och för att få erfanenhet, och jag hoppas Fia och hennes barn vill låna Feffe, har verkligen ingen lust att låna ut honom till vem som helst!
Lilleman sov till tio i sju imorse, sen väckte han oss igen vd halv 11, då var det tråkigt att ligga i sängen då ville han kommaupp och busa lite! Underbara unge!
Nu ska jag klä på mig lite innan stallet!
// Becka


Körslaget

Idag är det ett av mina favorit program, körslaget, tycker det är himla bra sångare, och att dra ihop, okända människor som ska sjunga i grupp och som är utvalda av en artist, tycker faktiskt det är himla roligt! Tony ska basta i kväll med Marcus, så Harry och jag följde med hem, till honom och umgås med Johanna Harrys gudmor, väldigt trevligt! Harry ligger och sover just nu och vi väntar på att körslaget börjar!
Vad tycker ni om körsslaget??

Nu har planeringen på Harrys dop, så nästa vecka blir det till att gå ner till alla helgona och boka!
// Becka


Lördag

Igår hade jag jätte trevlig, först var vi hos Malin, det var Sara ja och Malin förstårs, sedan gck vi vidare till tellus, vi gick ut innan tio eftersom det inte kostar något innan, men shiie fick vi, för dem hade ändrat till 9, skämtade dem eller, pengar kåta om något! Men men, vi hade jätte trevligt i allafall, Harry och Tony hade haft det jätte bra igår, dem hade varit hos Nybergs och hälsat på, ( det var första gången dem var själva så länge) Dem hade somnat vid 11 och Harry vaknade vid 6 i morse, sedan somnade han om till tio. Han är så duktig, sover längre och längre nu!
Idag har vi plockat lite här hemma och bara tagit det lugnt, vi får se vart eftermiddagen lider!¨
// Becka

Seg i starten

Ja idag tyckte jag det skulle bli en bra dag, men she fick jag, började må jätte dåligt och fick dejta med toastolen, mådde så illa, ush! sen har jag legat i sängen hela dagen, jag är inte magsjuk eller så, utan tror det kan bero på behnadling från igår hos sjukgymnasten, så fort jag satte mig upp så snurrade det i huvudet, och när jag gck så trillade jag nästan, så Harry och jag har tillbringat hela eftermiddagen i sängen, han tyckte inte alls det var roligt på slutet, men nu mår jag bättre. Skönt det! Imorgon blir det till att plocka lite hemma och gå en promenad med Harry, Tony skulle iväg till Lindköping med Christan som ska skrivaq kontrakt på lägenhet. Så vi ska ta det lugnt, sen plocka hemma, sedan försöka hitta något att ha på sig tills kvällen.
Vi har precis käkat mackor, med källarökt skina och nu är det chips en ny smak svartpeppar gräddfil helt okej, och till det godaste som finns Julmust, jag är tidig.
Angående kläderna jag köpte förra helgen bilder kommer har inte hunnit orkat lägga upp bilder, men ska försöka ta tag i det till helgen, nu ska vi kolla på inlåst på 4:an
// Becka

Torsdag

Åh underbara natt, Tony skulle egentligen åkt och jobbat i natt, men han var så jädrans förskyld, och då förstår jag honom sitta och köra hela natten, inte alls roligt, så han var hemma med mig och Harry istället, Lilleman vaknade vid tjugo övger 5 imorse sedan vid 10, han gillar sovmorgon, det är väldigt skönt.
Igår var mina vänner här och hälsade på, Elin Fia Johanna och sen kom Kattis och Smon över en stund, vi drack kaffe och åt bullar och hade det jätte trevligt! Sedan skulle vi kolla på prästen när vi skulle sova, men Tony var så trött så han somnade, och som jag skrivit i tidigare inlägg, så kollar jag inte ens på såna filmer själv, så jag byte över till 6 och såg scrubs istället, men somnade ganska snabbt.
Idag ska jag förbi hos mormor och hämta ett kuvert som Harry fått av hennes syrra samt man och Barn. Tony ska städa bilen och sen skulle jag behöva färga håret, måste försöka få tag i min kusin, och hoppas hon har tid annars skiter jag i det, imorgon blir det utgång med Malin Sara och jag tror Malin också skulle följa med, det ska bli himlans trevligt!
Nu ska jag ta hand om disken sen ska vi fara iväg och fixa det vi ska!
// Becka

Harry

Född: 24 Augusti 2009
Var: Nyköping BB
Tid: 07,32
Födselvikt:
3720g
Födsellängd: 50cm
Huvudmått vid födsel: 36
Namn: Harry
Namnbetydelse: Har ingen betydelse, bara Harry
Andranamn: Helge Lars
Efternamn: Liljegren Johansson
Ålder: 7 Veckor
Nyligen lärt sig: Le
Dagis: Nej
Vikt nu: 4885g
Längd nu: 56,8
Mammagris eller pappagris: Båda två, men mamma lite mer
Favoritbus: Dra mamma  håret ( omedvetet med ändå)
Favoritmat: Ersättning
Favoritleksak: Babygymet och Babysittern
Favorit tvprogram: Inget
Favoritmusik: Sång
Sover i: Pjyamas eller body
Favorit person förutom mamma & pappa:
Dem flesta
Vagn: Brio Happy och Cresent ( Vet ej märke)
Försäkring: Folksam
Blöjor: Huggies
Hur många tänder: 0
Storlek i kläder: 50/56
Storlek i skor: Ingen aning
Syskon: Inga syskon
Namnsdag: 10 Oktober 30 September 10 Augusti

Bvc

Nu har vi varit på bvc med lille plutten, allt var bra, han kunde allt han ska också, så nu är jag och Tony nöjda =) Han väger nu 4885 och är 56,8 lång, mammas stora pojke <3
Hos sjukgymnasten gick det bra förutom att det gjorde fruktansvärt ont, sånt man får ta, tyvärr, ska försöka få tag i ortopeden om en tid för röntgen på nacke, och axel, hoppas det blir inom snarast så det blir utrett vad det är som spökar, sjukgymnasten sa att det var ett intressant problem, för hon hade heller ingen aning. Skumt!
Ikväll kommer Fia och Elin , vet nte om Johanna skulle komma också, vi får se, kväll ska jag laga smarig mat, som jag blev sjukt sugen på, korvstuvning potatis och blomkål. Super smarigt! Ska åka och handla lite ingrdernser senare! Nu ska jag plocka lite hemma, hatar när det ser stökigt ut, när man ska få gäster, och eftersom plutten sover så passar jag på!
// Becka

 Mammas stora pojke

Onsdag

Idag är det en fullspäckad dag, om 40 minuter ska vi vara på bvc för Harry ska göra sitt första läkarbesök, sedan halv 1 ska jag till sjukgymnasten, har äntligen fått en tid =)
Uppdaterar senare!


Tisdag

I morse vaknade plutten vid tjugo över 5, super skööönt! Sedan somnade vi om till, tio eller jag vaknade då, eftersom plutten låg och pratade med sin mamma, han tyckte det var dags att stiga upp! På förmiddagen har vi vart  stallet, åkte kärra med syrran efter feffe, sedan fikade vi, nu har vi precis käkat bacon och makaroner!
Nu ska jag städa lite hemma!
// Becka

Måndag

Oh sov morgon imorse, vi vaknade halv 11, Harry åt vid 8 sen somnade vi om, efter det tog jag mig en väl förtjänt dusch, efter det fick Harry ligga  gymmet ett tag, han tycker jätte mycket om den, ligger och kollar, och kollar och slår på sakerna, och LER! Just nu ligger han och sover sött i soffan det är jobbigt att gymma ;p Tony ligger också fortfarande och sover inte så konstigt, han hade kommit hem halv 7 imorse, så han får sova! Har plockat lite i Harrys garderob, det är helt sjukt vad den ungen har kläder, och mer lär det säkert bli eftersom, hans mamma älskar att handla :P
Idag står inte mycket på planeringen, vi ska åka förbi hos Siv och Peter sedan och hämta åkpåsen som hon köpt till Harry, tack snälla =) Ska bli skönt att få en till vagnen nu eftersom det börjar bli kyligt.
Nu ska jag ta kort på kläderna jag köpte igår och lägga in här!
// Becka

Fattig

Man blir fattig på barnsaker, barnkläder, var på barnbasar i svalsta, och oj oj vad mycket fint jag köpte, första gången jag var inne blev det för 180:- och andra 95:-, jag och mitt handlande är helt knasigt=) Älskar att handla, gillar att handla till mig själv också, men alltid roligast till andra, innan Harry kom så fort jag gick in i en affär,
" Åh den här skulle vara jätte snygg på Tony" " Och en sån skulle Tony behöva" En del av mina vänner undrade varför jag inte handlade tll mig själv istället, men vadå dey gör jag ju (ibland) är så himla mycket roligare till andra, och nu när Harry har kommit! OJ OJ OJ Sedlarna bara flyger iväg, finns så mycket fint, killar förstår inte riktgit de med att handla massa saker, Tonys kommentar, men varför köper du så mycket han har ju massa redan, min kommentar på det " Men han behövde mer" Ibland är man konstig! Blev i allafall massa fna saker till Harry, han har ju börjat kolla in saker så väl nu, så jag sa till Tony redan igår att han skulle vilja ha ett babygym, så hittade ett jätte fint för 50:- han har provat det redan låg och slog på det, och låg en bra stund, lite halv trött =)
Sedan jag och mina fleece overaller, Harry ska få en overall av sin morfar, men har inte hittat den rätta ännu. Fick i allafall med mig en overall hem :p Kläder blev det förstårs också, i mängder, bilder kommer senare eftersom dem hänger på tvättstället just nu! Blev lite i 62/68 kan vara bra att ha lite större. Han hade för första gången en 56 body på sig igår, dem är fortfarande stora, och 50 fungerar perfekt, min lilleman!

Har precis ätit lite bandspaggethi och romsås, Tony jobbar:p Så ni kanske förstår varför, lätt och snabbt att tilllaga, har hunnit med att tvätta två maskiner samt hängt tvätten :) När vi kom hem meckade vi bil, eller ja Dennis och Tony gjorde de, Carro och Jag tittade på, bella sprang runt och lekte och Harry sov.
Nu ska jag försöka roa mig, syrran skulle förmodligen komma förbi en stund och även Kattis och Simon, och ikväll är det mammorna =) Nu vaknar prinsen!
// Becka
 Harrys hörna

 

 Babygymmet


Söndag

Söndagar innan jag blev mamma var det värsta jag viste, på måndag skulle man behöva gå upp tidigt för att gå i skolan, du var tvungen att komma hem rätt skapligt för att komma upp dagen efter, sista helg dagen, då man alltid bara var trött, men nu är jag nästan dagsblind, mig spelar det ingen roll vilket dag det är i veckan, det är alltid samma rutiner ( nästan) som man lever efter med lill grabben, man är så van vd dem och det är skönt ändå, då spelar det ingen roll om det är fredag eller söndag, för han är alltid här, och ska ta hands om, och jag älskar att pyssla och ta hand om min lilla son! Han är ett mirakel i vårat liv, en liten prins som har kommit till sin mamma och pappa! Han är underbar<3

Harry vaknade vid 2 i natt och åt lite och nu har han börjat ta sovmornar, så han sover till halv 9, snacka om skönt eller något, att gå upp på natten är jag så himla van vid, medans Tony som inte gör det lika ofta som jag knappt kommer upp, och jag är helt vaken när han äter, vist ibland är man lite trött, men jag är ju van! Det har blivit som en rutin, att gå upp på natten, om han sedan börjar sova hela nätter, kommer jag nog ändå vakna! Han sov i sin egen säng i natt, och det gick hur bra som helst, han märker ingen skillnad, men jag tyckte sängen var väldigt tom och kall utan honom, vill ha min bebisvärme! Han hade svårt att somna bara för när han såg mobilen (speldosa ovan för sängen ) så hade han inge vidare lust att sova utan han låg nästan en halv timme och bara tittade på djuren, det var tydligen väldigt spännande!
Sen somnade han i allafall!

Nu ska jag iväg på barnbasar i svalsta!
// Becka
 Prinsen hade namnsdag igår, Grattulationer till honom!


Bilder från dagen

 Lilleman sov under hela besöket på tropichuset

 

 Emblis och Harri

 Embla ville gärna ta sig ett dopp

 Embla på väg ur vagnen

 Älskade fina du<3

 Evelina

 Apa

 Blåsfisk

 Konstig fisk

 Ödla

 Matdags mums


Grattis till min lill pojke som har namnsdag

Lilla Harry har namnsdag idag, det är Harry, så ett stort grattis till min lilla pojke =)
Idag blev det utflykt, mycket trevligt, Ja tony Harry Evelina Embla och Harri, var på tropicarium, sedan på ingelsta shopping i norrköping! Så himla trevligt!
Bilder kommer senare, ikväll blir det fotboll hemma hos oss!
Nu ska jag bara umgås med mina grabbar, och dricka ett glas vin =)
// Becka

Lördag

Igår var 8 stycken av mina gamla klasskompisar här, det var jätte kul och v hade väldgt trevligt, blev tyvärr inga kort då, kameran låg i skötväskan och Tony och Harry åkte till Siv och Peter! Men men så kan det gå ibland!
Harry vaknade vid 2 i natt och ville ha mat, sedan vid 9, han är så himla duktig lilla prinsen=) Harry ligger just nu och pratar med sin sovande pappa, men han får ingen kontakt, men nu blev det tyst så han kanske somnade om igen.
Idag har vi inget på schemat, men v ska göra något iallafall har vi tänkt !
Uppdaterar senare!
/ Becka
 Såå himla fint kort! Vad tycker ni??

Fredag

Igår var vi som sagt på ikea, vi skulle ha en vällingburk, men blev som vanligt mer saker! Harry fick en filt, en skallra och en liten björn av faster och farbror, tack snälla =) Tack för en jätte trevlig dag =)På kvällen blev det en tur förbi Siv och Peter, sedan hem och sova och diska!
 
Nu på morgonen har jag städat hela lägenheten, dammsugit och damat av där det behövdes, för ikväll kommer några av mina gamla klasskompisar hit, så ska vi käka dip och chips och så, sen skulle några ut på krogen, men inte jag stannar hemma, fast Tony kommer hem tidigt, är inte riktigt sugen på att gå ut ännu! Men det ska bli jätte trevligt att dem kommer hit=)
Väntar på att pappsen ska ringa så vi kan åka och handla, plutten sover, och Tony jobbar, så nu när jag städat klart blir det oftast att jag sitter och läsa alla era bloggar, vilket är otroligt kul =)
Nu ska jag läsa bloggar och invänta pappa!
// Becka

Torsdag

God morgon!
Igår blev det inge långt inlägg, på förmiddagen hade jag fullt upp och sen när jag kom hem, så var internet, lite skruvat, typiskt, men nu kommer en liten uppdaterng om dagen igår!
Farmor kom vid 9, då var det bara att stiga upp, viste faktsikt att hon skulle komma, men låg i sängen ändå, ibland är jag rätt slö =)
Vi gjorde köttbullar och kanel samt vanilj bullar så nu är frysen full av det himla super goda köttbullar samt bullar, medan hon var här så tvättade jag två maskiner mörkt, så nu har jag bara en ljus kvar som jag får ta i helgen eftersom imorgon ska jag försöka ta fram damsugaren lite eftersom Harry och jag får stor besök imorgon =) Det ska verkligen bli himla trevligt, längtar och ser fram emot det! Ja i allafall, så bestod förmiddagen av pyssel, sen gick jag ner och fikade med Malin Vanessa Sara och Julia, alltid lika trevligt, sedan efter det kikade vi i lite affärer och så=) Sedan blev min lille pojke hungrig och jag hade glömt vattnet, vi hade bestämt oss för att v skulle till familjen Johansson/Laine så jag gick väldgt fort var på torget vd halv och hemma hos dem tjugo i, då fick lilla prinsen mat, fick även Evelinas underbart goda korv gryta där, den är så himla mumsig, vi kollade på bönderna, sedan följde hon mig hem! Tack!

Harry och jag gick och la oss halv 11 igår och han vaknade 4, sedan vid 10 imorse då för att pappa ringde, han blir duktigare och duktigare! Tony står i duschen nu, efteråt är det min tur sen ska vi försöka få i oss någon lunch för sedan ska vi upp till kungliga huvudstaden med Carro Dennis och Bellsan, ska till Ikea, ska dock inte handla något eftersom det ekar i plånboken, jo en glasburk till ersättningen!

Föresten har jag glömt de, men valde att sluta amma/pumpa för mjölkstockningarna, och det går bra nu börja det sina, det läcker ju fortfarande och så men nu börjar det ta slut, och knölarna håller på att gå bort =) Provar med det först, om det nte funkar så har jag fått tabletter, men det verkar funka ganska bra ändå =)
Nu kommer lite bilder
// Becka



 Köttebullar




 Bullar blev 40/50 stycken

Farmor grejer med såsen

 Kusin mys

 Finaste pojken

 Väldigt fin bild

 Prinsen sover

Funkar inte

Datorn är så fruktansvärt seg, och vi är trötta kom hem för en liten stund sedan, så blir uppdatering imorgon med bilder och text!
Sov gott
// Becka

Bullbak och köttbullar

Blir ett kort inlägg, för hemma hos oss är det bullbak och köttbulle göra, med hjälp av farmor!

Budapest och Tonys mormor

Blev ett besök till Tonys mormor, med oss köpte vi budapest bakelser, så himla smariga, vi är väldigt onyttiga jag och min pojkvän, vi drack kaffe och käkade bakelser, och satt och pratade en lång stund, alltid lika roligt och trevligt=)
Efter det åkte vi en sväng till coop, och handlade lite till kvällens måltid, samt blöjor och en påse chips, en ny smak med sourcream och bearnes, faktiskt helt godkända, kommer ihåg när det fanns sourcream lime, jag väntar fortfarande på att dem ska komma tillbaka, det är verkligen favoriten tillsammans med lantliga lättsalltade!
Nu står skink och potatisgratängen i ungen, den lär stå där en stund, ikväll blir det inte mycket gjort, ska hänga tvätten och sen bara ta det lugnt, Tony åker ju iväg i natt igen =( Imorgon kommer farmor hit så vi ska fxa lite saker, och på kvällen kommer antingen pappa hit eller så har vi pratat om att åka till Malin Vanessa Sara och Julia, så vi får se vad som händer.  Tack till Tonys mormor Eja för vi fick komma på besök, det är alltid lika trevligt!
Ikväll blir det min tv dag , först premiär av Betty sen hemma fruarna =) Kan det bli bättre
Nu ska jag läsa lite bloggar, och invänta maten!
Här kommer bilder =)

 Mamma Becka  Mina nya kläder allt från H&M

 

 Smurfen med mössan på sne  Pappa och Harr käkar hos Eja

 

 En arg liten pojke   Tonys rara mormor Eja


Bacon och ägg

Våran frukost förut blev ägg och bacon super gott, och väldigt lätt och smidigt att göra också!
Sitter med lilla datorn så om det blir en bokstav mer än det ska så är det för att tangentbordet på denna är väldigt litet, lilleman ligger och sover fortfarande så vi väntar på att han ska vakna, så vi sitter vid varsin dator så länge, så sociala är vi mot varandra, ( bara ibland) tog faktiskt nyss fram den lilla, som har legat i lådan och bara väntat på mig, den är ju så himla bra eftersom det är trådlöst , så den kan jag ta med mig varsom i lägenheten, himla super skönt, brukar bli rätt segt att sitta i datastolen, får så ont i ryggen av den, stolen var skit bra i början men nu har Tony ställt om den eller något, för jag sitter som en jag vet inte vad och får as ont i ryggen, och mina databesök brukar ofta bli ganska långvariga!
Tänkte flörta med Tony jag får åka ut och se kissungarna och om någon vill ha en katt så finns det 1 kvar, om någon är intresserad. ska ta lite kort nr jag är där ute tänkte jag, på de små liven. men vi har fortfarane inte kommit på vad vi ska göra, vi har några förslag så får vi se, jag har plockat tvätt och satt på en maskin, väldigt behövligt, ena dagen är det ingen alls tvätt och andra är det massor, väldigt skumt, må jag säga! Nu låter det som lilleman börjar vakna till liv, kanske blir en uppdatering senare =)'
// Becka

Tisdag

Igår hade Harry verkligen ingen lust att sova, mamma skjusade hem oss vd tio tiden, så när vi kom hem så gjorde jag  ordning honom för natten, sen kom Tony vid halv 11, men harry var vaken, vd 11 var han jätte trött, men vägrade att sova, vd halv 12 gick jag och la mig med honom i sängen, kvart i 12 så började ögonen vagga, och vid 12 sov han, och han var skt trött det var bara det som var grejen, skit unge =)

Sen vid tjugo i fyra fick han mat då åt han vid 10 på kvällen, sen vid halv 9, men i kväll ska det vara som vanligt då är det nio som gäller, han kommer nog ändå var ganska trött idag.

Igår när mamma och jag var på stan fick ja en bh, 4 par trosor, 2 tröjor och ett par jeans leggings, Tack snälla underbara mamma, bilder kommer! På kvällen där åt vi köttfärssås och spaggethi. MUMS !!

Idag har vi inget riktigt planerat, ska ut till stallet, eftersom det kommt kattungar, mysigt som tusan. Nu ska vi äta lite frukost!

// Becka

 


Staden

Mamma och jag har nu varit på stan, jag köpte bara alvedon eftersom min ekonomi inte tillåter något annat, lite tråkigt finns massor fint, men det tyvärr så alltid, när man hittar något finns det inga pengar, men idag hade jag en väldigt snäll mamma, när vi gick till hm så fick hon något ryck och handlade massa snygga kläder, dock inte till sig själv utan bara till mig och Syrran :) underbara snälla mamma:) vi fikade även på hellmans blev både smörgås och paj, tog även en latte med vanilj smak och tusan vad god den var :) nu sitter jag hemma hos mamma ska äta här senare :) just nu är hon i stallet och Syrran sällskapar mig :) Lilleman sover han blir trött av att shoppa trots att han sovit under hela shopping turen! Nu ska jag titta lite på tv hos mamma !

Mobilblogg

Kalla mig bloggfreak men har skaffat en mobilblogg också, så himla bra då jag kan blogga från telefonen också, tycker det är himla skoj att blogga , kommer länka till den bloggen via den här också =) Blir bilder och lite text, samt video, jätte skojigt!
Natten har varit jätte skön lilleman vaknade vid halv 5 imorse, underbart eftersom Tony jobbar, då får jag sova en bra stund, han log jätte mycket imrose, min lillasötnos, nu ska vi äta lite frukost! Sen ner på stan med mamma vid 1
// Becka
 6 veckor idag lilla prinsen

Tacopaj

Gjorde som jag skrev förut en tacopaj, med en jätte god sallad till, blev faktiskt väldigt bra, var första gången jag gjorde paj, på egen hand, så jag känner mig duktig=) Nu sitter vi här och myser lite Tony ska åka iväg och jobba vid 9 typ, innan tänkte vi ta en promenad, så det blir väl nu, ikväll blir det nog te och mackor, mums!
Glömde ta kort på pajen, med den var god i allafall =)
// Becka
 Imorgon blir det detta när jag är ensam =)

Söndag

Igår blev det lite missförstånd mellan mig och tony, han hade sagt att han skulle iväg och fiska men jag hade varit så trött att jag inte uppfattat vad han sa, tokigt det kan bli ibland, igår hade vi myskväll åt chips och dip, och kollade på filmer som vi hyrde, jätte mysigt!
Idag har vi städat, och gjort fint hemma, ska snart göra en tacopaj tillsammans, lilleman badade förut efter att han hade kräkits, tryckte i honom lite för mycket, så fick vi resultatet.
Om regnet slutar så kanske det blir en promenix, men först ska vi göra en super god taco paj med en jätte god sallad till, det var tonys ide att göra något gott, riktigt fest måltid :)
Kanske uppdaterar senare med bilder=)
// Becka


Lördag

Igår gck lilleman och jag och la oss vid no, läste några kapitel ur fortsättning ur gömda och asyl som Liza marklund har skrivit, kollade lite på mister bean, sen somnade jag ungefär tio över 9, var helt slut, hade feber igår så det måste varit därför, sen sov lill prinsen till tjugo över 3 sen till halv 8, skönt som tusan =) Mjölkstockningen är kvar men, gör inte så förbannat ont längre, och har nog ingen feber, känns i allafall inte så, men det är knöligt och ser silikon aktigt ut, jag hoppas det går över snart, pumpar ur lite bara så det slutar göra ont! Usch hatar mjölkstockning, men förmodligen kommer jag lägga av med att pumpa, eftersom jag blir så j*vla dålig, så fort jag får det! Han är ju så duktig på att äta ersättning samt ur flaska, så och han är 6 veckor på måndag, och dem 6 veckorna har han fått bröstmjölk, det viktigaste med andra ord. ska ringa bvc på måndag och höra vad dem säger!

Ja Harry och jag ska väl snart hitta på något att göra, eftersom Tony har åkt iväg utan att säga något, himla dålig stil. Nu ska jag läsa lte bloggar!

// Becka


Bilder

Hade tänkt lägga upp bilderna igår, men våran dator fick något flipp, så jag stängde av den för det lät som den skulle sprängas, tur att Tony inte var hemma då =P
 Lill prinsens sov stil


 Mitt beroende

 Sover så gott i sin baby sitter

 När vi var på stan fick Embla åka tåg, men det var väldigt svårt att få en bra bild




Fredag

Jag har fått en rejäl mjölk stockning igen ,det suger =( Det gör ont och fan, mitt ena bröst ser ut som ett slikon bröst mest hela tden , och ont som fan gör det också att pumpa ur. FAN!! Nu står jag mellan två alternativ, sluta pumpa ur eller fortsätta, om jag fortsätter lägger jag av vid nästa mjölk stockning har har haft efeber och varit allmänt as dålig !

På förmiddagen har v varit på ÖF i brandkärr, Evelina och Embla undrade om jag vlle följa med, och vi fck sällskap av Johanna och Love och Veronica och Lilja, väldigt trevlg, Harry tyckte det var jätte mysigt, han låg och kikade en lång stund, och under sångstunden så låg han och tittade och snackade lite, han var jätte duktigt, min lilla pojke, han var vaken nästan hela tiden, sen somnade han om och sov jätte länge, han var trött efter att ha kikat så mycket =) Efter det gick vi mot stan, Evelina och Ja bestämmde att vi skulle stanna på Kina och käka deras underbara buffe och Tony gjorde oss även sällskap, sedan fick vi en sväng på stan på jakt efter en mössa och en overall, Harrys morfar ska köpa en overall till honom så jag ska bara hitta en bra, hittade en fn på hm, men minsta storleken är 62, men då kan han ha den hela vintern, men den var slut, får se om dom får in nya, hoppas det.

Imorgon vet jag inte vad vi har för planer ännu, får se hur jag mår och så vidare, nu ska vi snart nanna kudden prinsen och jag, tony är iväg och jobbar en sväng, men sen är han hemma till söndag JIIIIPIE!
Sen nästa vecka är det 3 svängar, tråkigt som tusan, vill att han ska vara hemma och mysa med oss =( Men det går ju inte, får njuta av hans sällskap när han är hemma =)

// Becka


Bak


Jaha det blev lite bakning i allafall fick något ryck, så tre saker blev, choklad bollar, tigerkaka och kokostoppar, med recept från agge, men hade bara 200 gram kokos och det blev som Agge sa lite vattnigt, så dem höll inte ihop när dem kom ut ur ungen och hade skit konstig form, men smakade väldgt gott, men nästa gång ska jag ha lite mer Kokos. Har plockat lite här hemma, och får snart matbesök av mamma och Jonas!
Nu ska jag ta reda på tvätten från gårdagen.
// Becka

Beroende

Har fått ett beroende, eller äter det absolut inte varje dag men ofta för det är så gott, gör grön bandspaggethi med romsås, så fruktansvärt gott, ibland är det lax till och ibland är det kräftstjärtar, dag blev det kräftstjärtar, lillen liggen och sover och min bakning har inte kommit igång ännu, ska kolla om jag hittar något roligt recept. Hör hur lilleman ligger sovrummet och znosar då blir man lite trött och vill krypa ner en stund, blir nog det nu efter maten och sen bakning har ju inte annat för mig ändå!

Vore kul med lite kommentarer =) alltid lika kul att läsa och svara!

Torsdag

Idag har vi inget för oss, tänkte att jag skulle baka, så det får nog bli att jag slänger ihop något gott sedan, dag blir en inne dag för mig och lill smurfen, Tony är och jobbar sista svängen den här veckan, jätte skönt, nästa vecka är värre 3 stycken svängar inte alls för roligt, idag kom jag på en sak och blev lite nedstämd, har sett fram emot att åka till ullared med mamma Jonas och själklart Tony och Harry, och syrran ska väl säkert också med, och mamma pratade härom dagen om att vi skulle åka på höstlovet, men vi kan ju inte följa med kom jag på då, nästa månad blir inte heller så hög, så vi har inte pengar till det, ska prata med mamma om vi kan åka i november istället för då har vi pengar, hoppas det för har verkligen sett fram emot den här resan, hoppas på det Bästa!!
I natt har vi sovit gott, fick någon sinnes rubbning bara, glömde bort att jag hade gett honom mat vid, kvart i tre när han vaknade, och sen när han vaknade vid halv 8 så trodde jag inte att han hade fått någon mat sedan igår vd 9, så jag fck jätte dåligt samvete när jag vaknade av att han gnölade lite, men sen när jag pratade med Tony kom jag på att så var inte läget, ja ibland kan man verkligen få hjärnsläp.
Nu ska jag läsa lite bloggar sen kolla kokboken, efter något gott recept.
// Becka


RSS 2.0