Lill bebis

Lill bebis i magen är inte så stor som vi räknat med, men det spelar ingen roll för oss, idag fick vi allafall göra ett ul, men har fått en ny tid för rutin ul, men allt såg jätte bra ut, och det är en fartfylld liten krabat som sög på tummen =)
Harry har fått se på ul bilden vi fått, och kanske förstår lite bättre nu att mamma faktiskt har en bebis i magen, han fick kolla på bilden, och nu när man frågar vart bebisen är så, kollar han på kylskåpet där bilden sitter och funderar lite, sötnos!!
Nu sovtajm för lilleman, som ska till dagis imorgon, han har inte varit där på snart en veckan, han längtar nog en massa, själv ska jag jobba några timmar, häärligt =)

Ha en trevlig kväll allihoppa

Morsdag

Dagen startade med sov morgon, och sedan frukost på sängen, jätte mysigt. Även om harry åt upp mina vindruvor dem lagt på tallriken, ( han är galen i vindruvor).
Har rensat ut Lillemans lådor på förmiddagen då det inte gick att stänga, blev ju lite bättre men byx lådan är fortfarande ganska full. Men det går åt, på em hann vi med en sväng på stan, innan det blev tårta hos Tonys mamma.
Nu väntar jag på mat, hjärtat har gjort potatisgratäng och kyckling som står och blir klara i ugnen.

Hoppas ni får en bra mors dag alla mammor.
Och ett stort Grattis till min mamma på hennes mordag, vi firade henne igår med en fin tavla =)

Lite mobil kort



Harry läser om traktorer



Harry på jobbet i bollhavet



Harry har " STÄDAT" i hallen



Kusinerna Bus och Bus

Lördag

Tråkigt väder idag, igår klippte sig harry för andra gången, denna gång satt han inte alls lika still, men men.
På kvällen blev det grillat med familjen och tonys syster och familj, samt kattis med syster son gott gott.
Skulle åkt till parkens zoo idag men vädret är inte det bästa, så vi hoppar det. Blir en sväng på stan i allafall.
Lilleman sover sött efter att ha varit ute på en lång promenad på morgonen.

Torsdag

Dagarna rullar på och igår fick jag ta min första vab dag, imorgon är det dagis som gäller för lilleman igen, sen helg, sköönt som tusan =) Varit ute i det fina vädret med lilleman och sparkat massa fotboll som står högt på gilla listan just nu.
På måndag ska vi på ul och få se lill bebisen =)

Hoppsan

Har inte uppdaterat er något, har jobbat mån,tis och ons. Ledig idag mamma,syrran, elin och jag käkade lunch på kina, sen varit hemma med grabbsen, imorgon är det jobb igen. Sen på kvällen ska vi fira älskade mamma som fyller 48 år, och ett grattis till tonys moster Karin som också fyller år.

Bilder kommer imorgon

Veckan

Jobbat måndag tisdag varit uppe på mvc på inskrivning, Harry ska bli storebror =)

Söndag

Vi har haft en kanon helg, igår spenderades hela dagen utom hus, jätte mysigt =)
Grillad mat på kvällen, resultat 2 trötta föräldrar och en ännu tröttare son, som sov innan tio.

Idag har vi pysslat hela förmiddagen, och städat, vid 2 åkte vi till Tonys föräldrar, Tonys mamma ja och Tony åkte ner till Elgiganten och så, medans lilleman fick vara med farfar, fick även god mat där, och under tiden vi satt och åt så ringde det plötsligt på dörren , ( tony och jag viste vad som hände)  och hela tonys släkt stormar in i lägenheten, med blommor och mat och i min väskan låg pysslet som var, en för tidig 50 års present till svärmor/farmor.

Hon har nämligen sagt att hon inte vill vara hemma, eller bli firad på sin 50 års dag, då hela släkten samlat ihop pengar, så hon ska få åka på resa tills hon fyller år, och därför blev det nu, för att hon skulle hinna boka och allt tills resan bär av. Hon blev väldigt chockad och frågade flera gånger vad vi höll på med :P

Snart sov dags, och big brother , imorgon upp och jobba

Fredag

Hej svejs!!
Dåligt uppdaterande från mig, då jag jobbat mån,tis,tors, fre.
Kan jag säga mer än att jag gillar mitt jobb, nu är det helg, ska bara ta det lugnt, hinna med en sväng på stan imorgon bara, annars är lugna gatan.
Harry var riktigt trött idag när jag hämtade honom på dagis, han är verkligen inte van att gå 5 dagar i veckan, så han är slut efter en bra dagis vecka.
Hoppas ni får en bra helg!!

Måndag

Idag var det dagis, jobb och jobb, häärligt att börja att jobba igen, kan inte säga annat än att jag gillar mitt jobb massor.

Imorgon är det jobb igen!

Idag är ingen vanlig dag

Idag är det 3 år sedan moster och morbrors lill fis föddes, så idag skickar vi en stor grattis kram till Lilla Embla.
Stort grattis till henne!



Embla och Harry på valborg

Bilder



Harry ute och går med Nalle i solen




Barn grej nere på stan, harry fick åka karusell, vilket uppskattades =)




Harry var påskfin på dagis



Glass i solen efter en dag på dagis =)




Harry är på sitt favorit ställe, traktorerna på Sjösa :)



Harry åker traktor



Ute på första båtturen på påskafton




Harry och embla leker i sandlådan, på Harrys dagis



Somna i hammocken funkar väldigt bra =)







Söndag

Helgerna går fort, i Fredags var Kattis och Simon här, Kattis ja och Harry var ute i parken, med grannen och lekte hur länge som helst, jätte fint väder var det också, bara massa plus.

I går var Harry och jag hos min barndomsvän Kaisas föräldrar, jätte mys, vi höll på i trädgården och så, harry spelade fotboll, vilket han gör mest hela tiden nu, och riktigt duktig är han. På kvällen sällskapade vi tillsammans med Siv, Peter, Evelina, Harri och Embla ner till majbrasan, det regnade först, men gick över en stund, stannade och kollade brasan, sedan följde vi med till Siv och peter och blev kvar ett tag, väldigt trevligt =)

Idag har vi städat på förmiddagen och sen har vi varit ute i pappa och lottas nya hus, dem flyttade i fredags till sjösa, mycket närmare än Nävekvarn, väldigt fint hus, man blir avundsjuk, skulle också vilja ha Hus :( men det får vänta några år.
Nu på eftermiddagen har vi varit och kalasat för Emblis Pemlis som fyller 3 år imorgon, mosters stora tjej :)
Bjöds på massa gott fika, efter det handlade vi och sen åt, nu är det vilo stund harry ska snart sova, och vid 9 så blir det Big brother utröstning, imorgon ska jag jobba =)
Ha en bra söndags kväll =)

RSS 2.0