Onsdag

Idag har dagen rullat på, harry fick vara hemma från dagis idag, jätte mys. vi var med faster på stan på förmiddagen idag, jätte trevligt, både evelina och jag fick en chock för harry fick gå en bit, när vi kom ut från nyckeln och skulle ner till cubus, ni som bor i nyköping vet vad jag menar, då på vägen dit i allafall så verk Harry av, helt själv han viste var han skulle, jo in på BR leksaker, och han blev jätte sur när han inte fick gå in där.
Efter stan med Evelina kom mamma och hämtade upp oss, så åkte vi ut till maria svensson och drack kaffe. Sen öb och sen möttes jag och tony upp vid evelina igen.
Harry håller på att kasta alla sina leksaker just nu i full protest mot att tony är ute och cyklar utan honom.

Tisdag

Ögat är mycket bättre, känns som om det rinner fortfarande, men det går nog över snart.
Idag har jag varit i skolan och haft samhällskunskap, sen pratat med religonsläraren, så nu ikväll har jag skickat in religonsuppgiften jag skulle göra, hoppas att mina böcker kommer imorgon.
Efter skolan hämtade tony upp mig så åkte vi till oxelösund och käkade på någon buffe där, dem hade sushi men den var inte alls lika god som den här i stan. Sen harry hämtning, hämtade även upp syrran, handla, laga mat, spaggethi med kantarell sås super mumsigt, harry fick följa med syrran hem till mamma och dem, eftersom tony åkte iväg och jobba och ja skulle på föräldrarmöte, jasmine och jag gick dit tillsammans. sen pluggade vi ihop hos henne tills Harry kom hem, harry hann träffa hennes Isabelle en stund också, dem är så himla söta, pussas och kramas hela tiden.

Imorgon är det skola igen, och sen får vi se vad som händer och sker.

Måndag skola och ögoninflamation

Imorse när jag vaknade så kunde jag knappt få upp höger öga, tony tyckte jag var slö som aldrig tänkte gå upp, men hur lätt är det att se på bara ett öga, i allafall tills lut kom jag upp, tvättade av ansiktet och kolla i spegeln, helt rödspräng, har kännts som det runnit hela dagen. gör det nu med, men inte så rött längre.
Idag var i alla fall första skoldagen, kom dit fick veta vad jag skulle göra typ sen gå hem, har pluggat nu ikväll var hemma hos Sara tillsammans med Jasmine, fick låna sarahs bok eftersom min inte kommit ännu. så hann göra 11 uppgifter resten gör jag imorgon. tänker gå i skolan imorgon även om jag har ögoninflamation har inte direkt tänkt att kleta i någon annans öga. Men tror det är bättre imorgon, hoppas så i allafall

Imorgon är det skola igen, läkarundersökning för tony och dagis med fotografering för Harry.
Och föräldrarmöte på kvällen.
Nu kom tony hem efter lång jobb dag dags att vara social

Bra helg

Vi har haft en super bra helg, i fredags var vi uppe hos Jasmine, där harry och isabelle busade som tusan.
Igår var jag och bowla med Jasmine och sara sen blev det utgång hade super trevligt, och jätte roligt =)
Idag har vi varit hos mamma och jonas och käkat tacos hela familjen, jätte mys och gott.

I helgen har vi även hunnit sälja våran bil och köpt en ny.

Imorgon är det dagis för harry skola för mig och jobb för tony

Otroligt mammig

Ja harry är inte inne i en sån rolig period just nu, han är så fruktansvärt mammig, specilet när han är trött, då är det bara mamma som funkar, och jag tycker inte det är specielt roligt, jag älskar honom över allt annat på jorden, men skulle gärna slippa ha honom gråtandes så fort man går iväg, eller hängande i byxorna hela tiden.
Och det värsta av allt, när tony är borta är han värre.
Men men det går nog över snart, men lite jobbigt måste jag säga att det är.

Imorgon ska jag ner och byta harrys jacka vi köpte idag, som jag såg att det fanns ju ingen luva, och det är inte min stil, så den ska jag byta. Sen imorgon kväll hoppas jag på en trevlig kväll med jasmine och sara, skulle verkligen behöva det, lite egentid!

Har en glad nyhet som kommer upp i nästa vecka =)

Fredag

På måndag börjar jag plugga, inte kanske jätte kul, men det blir nog bra!
Idag ska vi ner på stan hela familjen och bara ha det mys =)
Räkningarna är betalda! Skönt att få det gjort även om det var mycket räkningar denna gång, harry springer runt och jagar sin just nu galet knäppa pappa.

4 ½ år

Idag för 4 ½ ås sedan blev tony och jag tillsammans, verkligen inget jag ångrar älskar honom från himel och jord , eller mer, tiden har gått så sjukt fort, för 4 ½ år sedan så var jag 15 år och tony 16, idag är vi 20 och snart 21, helt sjukt att det kan gå så fort, Och nu har vi även en underbar son, tillsammans, som är så underbar!
Kan man säga annat än att jag älskar min sambo!



Jag älskar dig hjärtat <3

Någon som känner sig manad?

Någon som känner sig manad att ta över min kropp, då skulle jag tycka grymt synd om den personen. Har inte hunnit bli frisk från min förskylning ännu, snoret rinner, hostar snart ihäl mig, fan hatar att vara förskylda, och det tråkiga är att jag inte ens hann att bli frisk från mina 2 sista förskylningar, innan jag fick en ny, Hej dåligt imunförsvar.

Harry och jag har i allafall spenderat eftermiddagen hos mormor bonus och moster.
Han var på dagis idag, man kan inte säga annat än att han älskar att vara på dagis, idag skulle han inte ens följa med mig hem, han kunde dock stanna en stund till, för det var lite kort dag idag tyckte han, fast det var som vanligt. Imorse när vi kom, kom ett gäng barn och skrek Harrys namn som om han voe någon kung på dagis, lät och såg ganska kul och charmigt ut faktiskt.

Han sov kanon i natt vilket han inte gjort på länge, han har fan bättre imunförsvar än jag och han är liten, orättvist! Imorse var han dock väldigt fundersam, han var tvungen att hoppa upp och ner och klappa och grejer i sängen för att konstatera att Pappa inte var hemma, vilket var till en stor besvikelse för honom.

Nu ska jag se om jag hittar något på tv, och kanske sova.
Imorgon ska jag gå hem till min vän elin och fika =)



Harry "Kungen" Liljegren

Måndag- Öf

Imorse vandrade vi tillsammans med Evelina och Embla till öf, där vi träffade Agge med barn och även Louise och Robban med barn, harry lekte på för fullt.
Efter det gick vi hem till evelina och embla en stund, sen kom tony och hämtade oss, sen affären, sen hem, laga lunch, sen iväg och jobba för tony.
Men vi hoppas på glada besked nu!
Efter tony hade åkt gick harry och jag med sopporna sen blev det lek i parken, harry är helt galen i rutchkanan (stavningen??) sen var vi med Jasmine och hämtade hennes barn, harry skulle stanna kvar på dagis, men imorgon ska ha dit.
När vi kom in slocknade Harry på hallmattan, såg inte specilet bekvämt ut men, han verkade nöjd.
Ingen kamera med mig idag, klant jag! 

Måste slagit i huvudet eller kanske kan skylla på nästäppa

Sitter just nu och kollar på valvakan, absolut inte likt mig, jag tycker det är skit trist men sitter mest farmför datorn, imorgon blir det förmodligen öf!

Idag har vi varit på kalas hos Carro, tack för jätte gott fika. Sen åkte vi ut till mamma medans tony fiska, mys pys, harry har busat fullt ös så nu sover han som en stock!

Nej jag svettas som en gris vill ha en kallare lägenhet

Måste slagit i huvudet eller kanske kan skylla på nästäppa

Sitter just nu och kollar på valvakan, absolut inte likt mig, jag tycker det är skit trist men sitter mest farmför datorn, imorgon blir det förmodligen öf!

Idag har vi varit på kalas hos Carro, tack för jätte gott fika. Sen åkte vi ut till mamma medans tony fiska, mys pys, harry har busat fullt ös så nu sover han som en stock!

Nej jag svettas som en gris vill ha en kallare lägenhet

Gamal vänskap spricker aldrig

Idag har vi haft en fullspäckad dag, idag mår jag bättre, lite ont i halsen fortfarande och nacken är spänd som tusan, men annars är det fint, idag har vi städat, sen kalasat hos svärfar som fyller år idag Grattis Peter!
Sen handla lite, sen har vi haft besök från sörping av fia emil och frasse, blev lite tacos och sen massa snack, jätte trevligt, imorgon är det nytt kalas igen, då för carro som fyllde i torsdags, grattis i efterskott.

Som sagt Fia och jag har vart vänner sen ca 3:dje klass, gamal vänskap spricker aldrig


dålig

Idag är jag inte allt för pigg orkar inte skriva så mycket ska krypa ner under mitt duntäcke nu!

sov gott

Fast man är hemma

Fast jag är hemma om dagarna nu så har jag ändå inte tid med det jag känner för det är alltid något annat som måste göras eller är inbokat.
Harry är på dagis nu i allafall, där han stormtrivs, han har massa kompisar, och vi är också super nöjda.
Han går som tusan nu, har fått 2 framtänder så nu har han alltså fyra, han leker som sjutton här hemma, och om man säger hallå så tar han upp handen mot örat och låsas prata, han har blivit så stor sen han började på dagis, han har vuxit i sig själv, inte så mycket på bredd och länge, eller lite i allafall, men han har blivit en stor pojke, som har en vilja av stål ibland som inte alltid är så rolig.



Våran älskade lill prins

Bilder

Ett fång av bilder då jag inte hunnit lägga upp nya



Min sötprins



Busfröt



Harry på Öf i brandkärr


ungspannkaka

Iag åt vi kvällsmat redan vid 4, tony skulle iväg och jobba så vi gjorde honom sällskap vid maten, gjorde snabb smidig enkel och god ungspannkaka, harry leker för fullt just nu, och jag ska kika på datorn.

Förmodligen inte säkert så får vi morfar på besök också, det vore trevligt eftersom det är länge sen.

Imorgon  efter dagis ska vi nog ta oss ut till mamma och plocka lite äpplen så vi kan göra kräm och paj.

Större

Just nu känner jag att vi är jätte behov av större lägenhet, det är trång saker överallt, vi har haft samma jädra möbler i ett år, jag står inte ut längre, jag vill göra om göra fint, fixa i ordning ett super fint rum till Harry, jag har massa planer som jag inte ens kan göra eftersom vi bor i en jävla 2:a, Och det finns ju andra hyresvärdar än nyköpingshem, men jag vill inte flytta från stenkulla, och vi har inte råd eller vilja att köpa en lägenhet i stenkulla, varför ska det ta sån himla lång tid, jag skulle kunna tänka mig att flytta imorgon, jag har som sagt så himla mycket planer, men vi kan ju som max räkna med att vi kan komma bra till i vår, men det är en evighet dit. Och det känns inge roligt att börja göra om här hemma när man ända ska flytta, usch om man kunde ha en satans tur så skulle jag bli glad.
Så om någon bor i stenkulla i hyres och vill byta till en 2:a mot en trea eller fyra, hör av er för vi är behov av större

Tisdag

nu är harry barre lämnad på dagis, han var mycket piggare idag. Jag skulle cyklat ner till campus men dem hade inte drop in idag, så det får bli imorgon. Känner mig faktiskt peppad att komma igång med lite pluggande. Och jag hatar att plugga så det är bara att passa på när man är lite pepp.

Funderar på om jag kanske ska gå och träna med evelina

måndag

Idag har jag jobbat det är grymt kul =) På eftermiddagen var harry och jag ut till mamma och jonas, jätte mys!

imorgon om harry ska till dagis så ska jag cykla ner till campus, för nu ska det nog börja pluggas lite.

Städdag

Harry somnade om så jag kunde städa i fred, jätte sköönt. så nu blev allt klart, men sen har man en liten grabb här hemma som just nu håller på att ta fram allt som var städat, men men när han sover sen så åker allt ner i korgarna igen.

Just nu inväntar jag mamma och syrran för dipp kväll eftersom tony jobbar

Söndag

Ja min uppdatering skulle blir bättre, men som sagt det är fullt ös medvetslös hela tiden. I morgon är det måndag då ska jag jobba igen vet ej hur länge men, jag är glad ändå, för jag älskar att jobba där!

I fredags var Harry och jag på kalas hos Ida som fyllde 6 år, Tony jobbade, när vi kom hem gick vi upp till grannen en stund! Sen var jag så sjukt trött att vi gick hem till 9 typ.

Igår var tony jag och Harry på stan en sväng tony åkte på kräftakiva och Harry och jag var hos grannen och käkade tacos, och kameran har jag alltid lyckas glömma hemma.

Nu blir det städning på högnivå, harry röjer lägenheten och tony sover.

Ja

Jätte dålig på att uppdatera men till helgen lovar jag att det blir lite mer, och bilder. Jag trivs kanon på jobbet och skulle gärna stanna hur länge som helst, jobbar imorgon sen vet jag inte, men håll tummarna för mig!
Min snälla sambo har lämnat harry på dagis på morgonen för att jag ska slippa stressa, men jag hämtar oftast honom.
 
Ikväll var det kräftmys hos svärmor och svägerska =)

Har fått hem 2 super fina tröjor från me&i idag =)

Söndag

Idag har vi haft sovmorgon väldigt sköönt, sov till tolv =)
Vid 2 var vi på kalas hos Evelina, super god tårta!
Vi har haft en bra helg nu är det film snart sov dags, ursäkta min dåliga uppdatering ska försöka slänga in ett inlägg snart igen men just nu är det ganska fullt upp eftersom både tony och jag jobbar och Harry går på dagis.

Torsdag

Det gick kalas bra första jobb dagen =)

Tony fick åka iväg till s-vall och harry fick komma till farfar peter så länge, han hade haft långa diskussioner med farfar, innan farmor kom hem. Sen kom dem och mötte mig =)

Fick lite kvällsmat där och sen hemskjusning, det var väldigt snällt!

Har precis lagt harry som ska gå till dagis halv 8 imorgon, spännande för honom :P

I helgen måste jag verkligen ta tag här hemma, skulle verkligen behöva tvätta i tvättstugan, men tony får den uppgiften om han är hemma i nästa veckan medans lilleman är på dagis =) Det kanske han går med på =)

Ha en kanon kväll =)

Omständiga ja

Nu mina vänner är det så att det inte blir någon hemtjänst, fick ett mycket bättre erbjudande idag som jag självklart tackade jag till, varför ens tvecka, det är fan mitt DRÖMJOBB!
Så imorgon börjar jag, och jobbar till nästa fredag vad jag vet än så länge, hemtjänsten får jag ta senare pratade med chefen idag och hon sa att jag skulle höra av mig för en ny inskloning.
Gissa om jag är glad för det nya jobbet!
Har varit på möte idag också som också gick kanon!
Nu är min värld super, nu är det bara större lägenhet och ett bättre jobb till Ton som står på listan, sen tror jag inte det kan bli mer perfekt!

Ja idag har jag fått mycket gjort.
Snälla Carro körde mig så jag kunde uträtta lite ärenden medans Barre var på dagis.
Först åkte vi till Coop, och skulle kolla barnsadel till min cykel, men dem var slut, köpte en energidricka, som jag fick visa leg för, Fjantigt!
Efterdet åkte vi till Sportex/karlsson, där hade dem en, så imorgon får jag hem cykeln och då ska sadeln på så Barre och jag kan cykla istället.
Sen city gross, blöjor och Drikki
Sen hämta Bella på hennes dagis, sen avsläppning på Tuvan för att hämta Harry.
Vid halv 4 möte
Sen Mat
och Nu på kvällen har jag varit hos grannen, alltid lika trevligt.

Ja det var väl min dag!

Skickar en tanke till lilla syster yster som flög av hästen idag, och har stuckat höftbenet, hoppas det blir bättre <3



Harry och Favo moster vi skickar en stor Puss och Kram till dig

RSS 2.0