Helgen

Ursäkta min dåliga uppdaetring, vet inte varför jag inte skrivit med den har inte blivit av! Men så back on track!
I lördags var vi och käkade på steak house med Mamma, Jonas och Syrran. Jätte god mat, och proppmätt blev jag, åt kycklingspett och sen vegeterisk. MUMS!! Sen hyrde vi film på kvällen och hade en mys lördag!
Igår stor städade vi och satte upp ljusstakar och sånt fint, sen var vi på gumsbacken med Evelina och Embla, och köpte balkong dekoration m.m. Så nu är det riktigt fint.
Var hos bm imorse på återbesök men allt såg bra ut, nu ska jag fixa lite här hemma, sen blir det veckohandling, ikväll blir det hemmagjord pizza!

Lördag

God morgon, idag blir det ett mycket gladare inlägg än igår, när prinsen hade vaknat i morse så fick han sn ersättning som vanligt, fast jag hade somnat om, men han hade ätt upp hela ersättning ändå, mammas duktiga pojke!
Igår var det en hel dag med Evelina och Embla, först blev det stan sen gick vi till ringvägen och beställde sushi, MUMS! Tog även en huvudrätt också, den tog ganska lång tid, så den fick vi gratis! Det gillar vi, sen åkte Harry och jag hem ganska tdigt för jag var super trött!
Idag ska v ut och käka med mamma och Jonas.
Nu ska jag läsa lite bloggar och käka salta kex

Trött

Just nu när man sitter här i sin ensamhet och tänker efter så, vart fan har alla mina vänner jag hade innan Harry kom tagit vägen? Inte fan hör dem av sig, det är jag som får göra, och när Harry kom då var det jätte kul att komma och hälsa på m.m, men nu då?? Blir aldrig längre ens frågad om jag vill följa med ut, eller något, dem hör inte ens av sig, välsig dålig stil, men men vad ska man göra??
Känns verkligen som att de gånger de kommer är det bara för att se Harry, inte för att träffa mig därför känns det jävligt surt.
Ursäkta alla svordomar, men det är precis så jag känner!
Tony är som vanligt inte hemma, så fort han är ledig så är det något annat han ska göra, men jag då, när ska jag få göra något jag tycker är roligt?? Det är den tredje helgen han är borta, han är leidg 2 gånger i veckan, men ja ja. nej nu känner jag att jag klagar massor, men ni som inte vill läsa det är inlägget behöver inte det! Ingen tvång!

Diska

Har varit hos mamma på kvällen, plutten var så trött att han somnade på en gång när vi kom hem, fick skjus av syrran och hennes kille, men innan dem skjusade hem mig så fick vi åka och tvätta av hans bil eftersom, hans vänner hade kastat ägg samt kletat kattmat över hela bilen, väldigt trevlig ( NOT!!) Hatar kattmat, luktar äkligt håller alltid på att kräkas av doften, ush!
Skulle behöva diska, men klockan är snart 12 och tror inte mina grannar blir så glada då, men en sak kan jag ju säga att jag skiter i vad min grannar tycker, som jag skrivit i tidigare inlägg så är det väldigt många ungdomar i detta hus, vilket gör att det spelas hög musik med bas, dunkas i golven, ja allt med andra ord, så om jag diskar nu så kan jag ju säga att det inte ens blir pay back för alla deras gånger, men tar disken imorgon istället, eller överlämnar det till Tony. V får se!
Imorgon blir det stan med Evelina och Embla, mycket trevligt!
Vi skickar även en krya på dig hälsning till Farmor/Siv! Hoppas allt har gått bra!
Nu ska jag kolla lite sen blir det sängen!
Sov gott

 

Torsdag

God morgon är lite sent att säga, och för att jag skrev god morgon betyder det inte att jag nyss gick upp, för det var ett tag sen, typ halv 12 :P Har tvättat två maskiner och diskat och gjort jätte god wook, mums, nu återstår bara disken, men jag orkar faktiskt inte, jag gör allt här hemma, så det tar jag senare, är bara 2 tallrikar och en wookpanna, typ så jag väntar. Harry sover en stund eftersom han bara sovit en halv timme på hela dagen, en tidig kväll för honom kanske, men han är super pigg, så han får sova en lite stund nu!
Nu ska jag läsa lite bloggar och så!

Kväller

Har kommit på att när man ska få som man vll ska man lägga fram det man vll äta innan ens sambo gårupp, idag la jag fram köttfärs och fick tacos, så jag är super nöjd, efter det gick Harry och Ja till Evelina och Embla (moster gullgull) Åh vad jag har saknat dem, och Harry också, blev mycket prat och te chips och hemma gjord smoothie. MUMS!
Nu håller jag på att lägga en trött pojke, imorgon blir det köra två maskiner och diska!
Om ni ser att en ord som det ska vara i , inte är det är det för att iet har fått flipp!
Sov gott


Onsdag

Grabbarna sover och jag käkar kex, bra start på onsdagen, älskar salta kex och ikväll blir det med brie ost på, mums! Skulle tvättat 2 maskiner dag men vädret är piss och då blir jag seg plus att sköljmedlet är slut så, men har i allafall tagt fram köttfärs, så vi ska komma på något att äta, nu måste jag väcka Tony så v hnner äta något innan han ska jobb, eftersom han förmodlgen får åka vid 3. SUCK!!
// Becka


19 år



Grattis på 19 års dagen min vän <3

Idag skulle du fyllt 19 år, och för ett år sedan så blev Harry till enligt familjeliv, att han skulle bli till på samma dag som du föddes, det är inte en slump, det lovar jag! Även om han är en kille, så vet jag att ni har något samband, hur skulle det annars blivit så här?? Precis på din födelsedag, det är ingen slump!
Undrar varför världen är så orättvis varför skulle just du, du som var så ung, det är en fråga man alltid ställer, varför är världen så orättvis.
Ush när jag skriver detta så rinner tårarna ur mina ögon, jag saknar dig så fruktansvärt mycket, tänker på alla våra galna minnen, vi var inte riktigt kloka, det kan ingen påstå, julmust krig på din balkong, häxbladning från pappas barskåp, väcka conny klockan 4 på natten, av att vi hoppade i dn säng, gå på möten med alla föräldrar för att man gjort saker man inte fick, skolkning från skolan, kvarsittning ja det finns så många minnen så det inte ens går att räkna, vi var bästa vänner i 3 år, första gången jag såg dig, så tyckte jag du var en bitch och jag vet att du kände det samma om mig, men efter första veckan var vi som helan och halva, vi satt nästan alltid ihop, och ofta var ju fia med också, men där man hittade dig hittade man mig, men nu är det inte så längre, världens är så orättvis, om jag skulle få en önskan skulle det vara att du kom tillbaka, så vi kan ha julmust krig, och göra massa konstiga saker som förr i tiden!
Ibland är man inte stark och det är jag inte just nu, tur att jag vet ungeäfr hur tangeterna sitter, eftersom ögonen dimmats igen av tårar, jag hoppas du har det bra där du är nu, och du ska veta att jag saknar dig så fruktansvärt mycket! Du kommer alltd vara min vän, även om du är på en annan plats så vet jag att du finns i många hjärtan, och ett av dem är mitt!
Grattis på födelsedagen!

Tisdag

Idag gick vi upp med tuppen och mötte Agge och Elton för en promenad, så vi gick ner till Birgers och tog frukost, sen strosade vi runt lite i affärer, sen följe vi med dem hem en stund och drack chai latte (stavning??) Super gott ska nog köpa hem mig en burk! Elton och Harry busade lite vilket båda tyckte var skoj, så när Tony kom och hämtade oss så skulle Elton promt med!
Efter de åkte vi och käkade mat, på Mamma Mia, super god kebab, men var inte så hungrig, efter det hem en snabbis sen har Harry och jag spenderat kvällen hos Harrys farmor och Farfar, han pratade som tusan med båda två, synd bara att man inte förstår för han hade mycket att berätta!
Nu ska jag lägga Harry som är super trött!
Sov gott



Prinsen en bild som Agge tagit !
Tack för dagen !


Sushi

Jag har ätit sush 2 gånger, och jag bara älskar det ! Första gången var i lördags, och idag när pappa kom hade han med sig det, förra gången åt jag vegetarisk, men idag åt jag allt, super gott! Blir flera gånger !
Lill Prinsen har feber just nu efter sprutan så han ligger och sover just nu, han får vakna en stund sen och äta lite, sen ska han få gå och lägga sig för natten, lill skrutten.
Jag ska sortera lite kort och kolla på ullared!



En bild på prinsen som fia har gjort! Tack undebara du <3

Dop

Ja nu när dopet är bokat, så är det lite att fixa med!
* Inbjudningskort ska skrivas och skickas
* Fika till dopet ska inhandlas och bakas
* Köpa band till dop klänning
* Brodera Harrys namn på klänningen
* Möte med prästen
* välja sånger
Och om jag känner mig rätt, så kommer allt hända i sista minuten, men denna gång ska jag faktiskt försöka ordna allt i tid, bättre det än att bli stressad och förbannad, vilket jag blev imrose när vi försov oss.
Men men, inbjudningskorten är in köpta och jag har börjat skriva dem också!
Duktiga jag =)
Och på fredag ska vi börja in handla julklappar, älskar att handla det, jag älskar att handla över huvud taget! Så det ska bli kul, Tony kommer säkert klaga att det är så tråkigt men jag fxar det gärna!
Snart fyller Tony 20 år också, vi har funderat mycket på vad man ska bjuda på, vilka vi ska bjuda samt vad ska man köpa till honom i present men jag tro jag vet men om n har ett förslag kom gärna med det!
Om man frågar honom själv är det bara dyra saker, och jag har väl inte så där hög inkomst precis, men det ordnar sig! Hamstrar lite på min pengar just nu =P För att kunna köpa något fint tll honom, julklapparna delar vi ju på så!
Har Embla Harry Tony Syrran Bella Viktor Ida och Max att köpa till, så Jennie Johan Carro Dennis Evelin Harri och Linda om du läser kommentera vad era barn önskar sig i julklapp!

Harry önskar sig sånna tuggringar, då han ska stoppa allt i munnen just nu! Och sen kläder i 74, då v inte har något i det, och 68 vore bra också! Så han har i framtiden, han ligger fortfarande på 56!

Harry har ju fått sina fösta sprutor idag, och han är väldigt trött och gnällig, men han har ingen feber hur var era barn första sprutan ??

Nu ska jag drcka upp kaffet och invänta pappa!

harrys första natt i egen säng

Glömde ju skriva om Harrys natt i sin egen säng för första gången, Han somnade ca 11 och vaknade halv 7 imorse, så hans natt vaknande har varit för att han sov i våran säng! Mammas duktiga pojk :)

Mammas prins, man ser att Embla och Harry är släkt eller vad säger du Evelina?


Bvc

Idag har vi varit på bvc på morgonen, vi skulle vara där vd 10.30 och vid 09.30 ställde jag klockan och sen hade jag stängt av den, så vi vaknade vid 5 i halv 11, så det blev stressigt, men som tur är har vi en välsigt snäll bvc sköterska =)
Harry väger nu 5890g och är 61.7 lång, stor pojken, han fick sina första sprutor han var super duktig, lite tårar kom, men varade typ 10 sekunder sen var han på skinande humör igen!

Som ni ser har jag ny design på min blogg, Tack snälla Stella för det! Är super nöjd =)
Nu ska jag plocka lite här hemma eftersom pappa kommer hit ikväll !
Uppdaterar senare !

Dålig bloggare

Ja som rubriken lyder har jag varit en dålig bloggare sista dagarna, har haft fullt upp och sen har jag glömt bort, typiskt mig.
Kommer inte ens ihåg när jag skrev sist men tror det var i fredags, ja blir väl en uppdatering av helgen i allafall :P

Fredag- Tony fck jobba, som tur var hade jag bett några av min tjejkompisar komma hit, så vi kollade på sex and the city ( Filmen) och käkade dip och grönsaker, drack lite vin och pratade massa, riktigt trevligt, sen kom Tony hem och då körde han hem 2 av min vänner, och fia och en kompis till henne var kvar, coh vi kollade på Wallander, dem skulle bli hämtade vid 1, men vid halv 3 hade inte deras skjus kommit ännu, så dem tog sig en promenad ut till sjösa. Och frågade henne dagen efter och dem hade kommit fram :P

Lördag- Sivs jobbarkompis var här med en spjällsäng som vi ska få låna till Harry, så han har nu en stor pojke säng, han ser jätte liten ut i den, men men. Sen vid 2 kom Syrran & Rckard ht och var barnvakt till Harry, eftersom Tony skulle skjusa upp Nyberg och Marcus till stockholm, för dem skulle se på hockey, och då ville inte han sitta själv och vänta så då fxade vi barnvakt, och jag följde med, det kändes konstg att vara utan Harry, skönt men ändå, åh var är min lilla gosse gris! Men allt hade gått bra, tur att han är snäll, så vi var på ikea, Carro Dennis och Bella var också med, sedan käkade vi på heron, åt vegetariskt suschi, vågade inte prova riktig , men jag lovar att jag kommer göra det, för det jag åt igår var super smarigt. Sen hem och avlasta syrran, sen på kvällen var Helle och Lollo här, sedan åkte Tony och Marcus och brudarna bil, Harry och jag gick och sov, han sov i vaggan igår, duktiga pojken. ( Eftersom vi fick madrassen till sängen idag)

Söndag
Plockat tvätt ätit mat vart hos mamma, det har typ våran dag beståt av, Tony jobbar.

Imorgon ska vi till bvc och Harry ska få sina första sprutor men det går nog bra!
// Becka

Fredags mys

Blir inge fredags mys med familjen idag, Tony jobbar, blir ni förvånade??
Idag har jag köpt inbjudningskort på stan, imorse gck jag och Harry till Elin och Mathias mycket trevligt, sen följde vi mer dem ner på stan, och gick in och pratade med Mathias pappa, en sak är lite roligt, han arbetar på nico, och när jag och Elin då gick där så gjorde jag en skylt till honom, och den sitter kvar, det var lite roligt, det är nog 4-5 år sedan jag gjorde den, det sytes texten börjar bleknas!
I allafall på stan mötte vi Johanna sedan gick vi och käkade på mc donalds, dock inte hamburgare efter att min syster skickade en film till mig, ja ni som sett den vet!
Nu inväntar jag några vänner som Harry och jag får ha fredags mys med, ska iväg och hämta fotona på nyköp som jag beställt också, späänande!
Bilder kanske kommer senare!
// Becka


Blogg torka

Ursäkta min blogg torka igår, hade verkligen igen ork, men nu är humöret uppe igen. Idag har vi äntligen bokat dopet, så nu blir det till att börja planera fixa inbjudnngskort m.m.
Igår efter öppna gick vi en promenad med Veronica och Sara mycket trevlgt =)
Idag har vi städat tvättat handla, ja diverse, imorgon ska vi möta elin vid 10, och gå och kolla på deras lägenhet sen ska hon följa med hem, till oss eftersom vi har tvättstugan, sen på kvällen blir det dip mys, med några tjejkompisar, nu på kvällen har farmor varit här.
V hjälptes åt att rensa min garderob kan inte göra det själv, har så himla svårt att slänga ge bort grejer, tänker hela tden, nej men den kommer jag använda någon gång, men sen ligger den bara där och tar plats, men nu är det ordning!
Harry har kommit på ett nytt ljud som han kör med hela tiden, låter väldigt kul, han typ pruttar och brummar, ska försöka lägga in den på bloggen!
Nu ska jag se på tv och underhålla lilla Harry som pratar för fullt innan läggdags!
Sov gott
// Becka


Mamma och Pappas Prins



Nu har Embla fått komma hem, Harry saknar dig er <3 Hoppas vi kan ses snart! Krya på dig gumsan!

Pissväder

Jag hatar regn, det gör jag verkligen, blir seg i hela kroppen orkar inte göra något alls, så nu sätter jag mg vd tvn hela kvällen!
// Becka

God morgon

Imorse behövdes ingen klocka, det är så himla tråkigt att behöva väckas av en väckarklocka, då är det bra att ha barn som vill gå upp skapligt, Harry vaknade kvart i 8, och det passade oss perfekt.
Vi ska snart iväg till öppna, så Tony får sova, han har inte fått sova så mycket under senaste tiden, lördags kom han hem halv 5 från akuten, söndags jobb till 2, måndags upp klockan 8, och igår hemma vd 4, så han behöver sova.
Nu ska jag drcka upp mitt te, sen möta Johanna!
// Becka
Kameran följer med idag så kanske blir lite bilder!

Vikt och längd

Fick mäta och väga Harry på barn han väger nu 4850 och är 60 lång, sist vi var på bvc, så kissade han massor innan vi vägde han så han skulle ha vägt mer!
Nu väntar jag på syrran sen ska jag möta Johanna och gå till sophia !

Barnkliniken

Imorse ringde jag till barn kliniken, vd 8 fick komma vid 9, eftersom harry har fått hosta, men det var ingen fara alls, han syresatte sig till 100 och hade en bra snabb sänka. Hon hörde heller inget när hon lystade, så förmodligen är det slem från när han vart snorig, för det låter som slem hosta! Men som tur var det ingen fara!
Stackars lilla Embla ligger på sjukhuset i e- tuna, dem åkte upp igår, via akuten i nyköping, så i natt har hon fått dropp och pencelin, imorse fck hon göra lungröntgen, och lilla skruttan har fått lunginflamaton. Moster lilla skrutta!
Hoppas hon snart blir bra så dem får komma hem!
Ikväll kommer syrran hit och tar hand om Harry när jag ska iväg till Sophia, på klädparty, trevligt trevligt.
Nu ska jag gå och ta mig lite kaffe!
Uppdaeterar senare =)
// Becka


Min lilla skrutt flicka, hoppas du får komma hem snart<3

Go kväll

Blir bara en snabb uppdatering, prinsen har fått lite hosta, hoppas det nte blir värre, har haft lite förhöjd temp har legat som högst på 37.7 men kollade nu och då var det 37.3 så vi hoppas han slipper feber.
Hoppas min lilla skrutt Embal blir bra snart =( Just nu ligger harry och ropar efter mig, så det är nog bäst jag går in  till honom nu, han ska försöka sova, vilket inte verkar så lätt eftersom han ligger och pratar som tusan. Igår var det barnbasra hittade massa skoj kommer bilder imorgon, mamma har varit här på kvällen, vi käkade dip, sen kom även syrran och hennes kille förb en snabbis, imorgon blir det kanske kläd party hos Sophia om Harry inte får feber!
Sov gott
// Becka


Söndag

Dagen började med att Sara ringde och frågade om jag ville med till rosvalla, på barnbasar, hade helt glömt de, men vi möttes upp och gck dit i allafall, hittade massa roligt bilder kommer men just nu tävttar maskinen det! Efter det gick vi hem och lämnade grejerna mötte Carro och Bella sedan följde vi med hem till Malin och Vanessa, sen hem och iväg till city gross, sedan käkade vi tacos, och nu har jag diskat och häng tvätten, plutten är snorig, och lite roslig, min stackars mumlan prinsessa blev jätte dålig igår, min lilla skrutta =( Nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på tvättmaskinen.


Mina älsklingar <3



Mosters lilla skrutta



Bella matar Harry <3 Sötnosarna <3

Mera bilder



Mössa Bitring Strumpa Flaska Napp från My kidoo köpt av Agge



Napp Bitring Flaska My Kidoo



Strumpa Mössa Napp från My Kidoo



Byxa från Hm 39, 90:- På rean Perfekt =) Finns även en tröja till den önskar sig Harry i Julklapp =) I stl 68



Byxa Hm oxh Jeans Lindex Tack snälla Farmor



Fejk polo Hm Dregel lapp Åhlens Strumpor Lindex Tack snälla Farmor

Harrys julskjorta från Hm Tack snälla Farmor



Prinsen är trött

Tavla som jag gjort med bilder på Harry


Tröjor från Hm Tack snälla Farmor


Body 1 :- och Byxa 5:- från Öppna



Byxor köpta på Öppna förskolan


Tillbaka till bloggandet

I´m back in the game, nej inte riktigt så  men nu är jag tillbaks, efter 1 veckas frånvaro då vårat internet en dag sluta fungera, vi hade då com hem, vi har nu bytt till tele 2, och många som bor i stenkulla har haft problem med com hem, så vi trodde det var därför, men när Tony ringer och frågar varför det inte funkar, så säger dem att dem har stängt av det, jaha tänker Tony, vad menar ni?? Då har alltså com hem sagt upp våran telefon och vårat bredband, fast vi hade bindningstd till februari, helt konstigt, och dem vste inte varför dem hade gjort det heller, men nu har vi bytt och alla som har tele 2 är nöjda med det, så det ska nog gå bra, jag struntar i vilket internet v har bara det funkar, blir så långa kvällar nu när Tony jobbar, och så har datorn nte funkar då, har man sappat genom alla kanaler som finns för att hitta bågot bra att se på, men nu så I´m back in the game !

Lite uppdatering då, Harry har blivit lite snorig och det vill verkligen inte släppa, men han lider absolut inte av det, för han är hur pigg som helst. Vi har vart lite på  öppna förskolan och sen bara varit hemma, vi var på stan härom dagen med Svärmor, Evelina och Embla, mycket trevligt. Tony jobbar för fullt, och jag fixar och trixar hemma, vi har haft besök av Sara och Julia också, och igår var Harry ja Evelina och Embla uppe hos Agge och käkade supergod fruktsallad, Tezza och Ellen var också med, v gick hem runt halv 11, sen kom Syrran förb en stund också.
Nu blir det lite bilder =)

Faster hittade en hatt hos Agge, som Harry fick prova!



Harry hänger hos Julia



Bilden är tagen utan blixt därför är den så mörk, men man ser smilet det är huvudsaken =)



Morfar Roine var på besök i veckan , Harry tycker väldigt mycket om honom



Embla redo att gå, med förstora skor och min nycklar



Harry i pölen på öppna förskolan




Hänger i soffan hemma



Jag är så liten att jag får plats  Evelinas skokartong



Harry softar



Sötaste Embla på öppna förskolan



Harry och Julia ser på film

Mera bilder kommer senare =)
// Becka


Internet

Nu funkar äntligen internet vad som var fel jag ta imorgon för nu ska jag sova, men imorgon börjar jag blogga igen =)
Sov gott
// Becka

Uppdatering

Vårat internet hemma har lagt av totalt, därför har jag inte kunnat uppdaterat, eller läst några bloggar, det suger, finns inget att göra nu på kvällarna när Tony är borta, typ kolla på tvns alla kanaler om det finns något bra. SUCK!!!
I lördags var jag hos Evelina eftersom Tony var dj, mycket trevligt sen kom han och hämtade mig Harry och Johanna. I söndags var jag hos farmor och farfar sedan åkte jag en stund till mamma och dem på kvällen, igår var vi typ och handla och lite sånt, och idag har sara och Julia varit på besök, tog massa fina bilder, men eftersom vårat internet hemma inte fungerar så blev det inga bilder, just nu är jag hos mamma, ska käka tacos fast jag precis har ätit :P
Imorgon blir det öppna förskolan med Evelina och Embla.
Lite snabb uppdatering från mig
// Becka

Gardiner

Det här är nog det mest ointerssanta inlägget någonsin, men satt och tänkte på det bara, gardiner, förster tycker jag är en självklar grej, hemma hso oss, utan gardiner ser det tomt och tråkigt ut, ser mycker hem trevligare ut med gardiner, det blir inte så mycket insyn heller, när jag kollade ut genom fönstret förut så tänkte jag på det, grannen mitt över har inga gardiner, och inte för att man vill kolla men blicken dras ändå, dem har inga gardiner och man ser rakt in, jag skulle inte vilja att någon granne ser rakt in till oss, men men. Gardiner för mig är en självklarhet, jag vet världens tråkigaste inlägg! Vad tycker ni om gardiner??
Nu ska jag kolla färdigt på idol, sen blir det fredags mys med bästaste älsklingen och plutten, som just nu sover efter badet =) På tal om fredagsmys, så har den låten fastnat!
Imorgon får vi se vart dagen lider Tony blir borta hela dagen, det suger, först ska han hjälpa till att flytta sen har han spelning på sporthallen som dj :P
Nej nu ska jag återgå till Tvn, och kolla på idol som är ganska trist, men tv brist sen blir det cirkus Möller!
// Becka

Åh

Jag hatar vårat internet just nu, men det funkar just nu, mne är riktigt segt, och jag har dåligt tålamod, så jag ger upp om det tar för lång tid, sen känner jag just nu ingen ork att blogga, nu är det helg i allafall sköönt som tusan, nu är ju älsklingen min hemma, nu ska vi åka och handla lite mat!
// Becka

dålig uppdatering

Vårat internet hemma har varit helt knasigt, men nu funkar det igen, dock inte hemtelefonen så om någon försökt ringa är det därför, idag tog vi sov morgon till halv 11 super skönt, plutten vaknade efter natten vid halv 7 och ville ha mat, sen somnade han om igen. I dag har jag inte gjort mycker, tvättat och lite så, en hemma dag med andra ord, Tony har precis åkt iväg och jobbat, jag sitter och äter pepparkaksdeg, nyttigt, nja, men så himla gott!
nu ska jag bara ta det lugnt oc kanske läsa klart min bok!
// Becka

Onsdag

Idag var Evelina och ja med barnen på öppna, det var väldigt lugnt, men var ganska skönt, efter det så gick vi ner på stan, då kom även Carro och Bellsan och gjorde oss sällskap, blev en lunch på birgers, sen kom Tony med bilstolen så jag kunde åk och handla, sen hem och laga mat, baconsås och spagetthi, nu sitter jag hos Evelian, vi kollar på bönderna, mamma skulle komma och hämta mig och köram hem mig sen. Vårat internet hemma är jätte dåligt, så om det inte blir något inlägg så vet ni varför!
// Becka


Nu väntar sängen

Lilleman har somnat och nu ska vi lämna soffan och gå och lägga oss, är lite trött, men inte så jätte hoppas att det visas något bra på tele visionen.
Måste bara säga att Desperate Housewifes är det bästa program spm finns, sov gott alla vänner!

Tv mys

Tony åkte och jobbade vid halv 5 innan åt vi kvällsmat som blev chili cone cane, var väldigt gott! På eftermiddagen var Sara och Julia, här det var jätte trevlig, sen kom Kaisa också och hälsade på, sen var Bella Carro och dennis här, och Bella fick vara här medans dem kollade på lägenhet samt när Carro skjusade Dennis och Tony. Det gick faktiskt jätte bra, trodde hon skulle gallskrika jag menar vi träffas inte så ofta ändå, men det gick jätte bra, hon fick äta med oss, och hon tyckte det var jätte mumsigt, sen fick hon hjälpa till att diska och så.
Nu är det Tv tajm, med dip och chips, blir ni förvånade?? Och om dipen sätter sig, så ska jag faktiskt börja träna :P
vi har pratat om att döpa harry den 30 januari, men nu får vi byta datum och det känns lite trist, för om vi döper honom då så måste vi vara på fransiscus och vi vill gärna ha alla helgona men vi får se hur det blir!
Imorgon blir det öppna med Evelina och Embla, Carro och Bella kanske skulle följa med också =)
/ Becka
Fortfarande inget batteri till kameran får försöka fixa det imrogn, för det suger att inte ha några bilder!

Tisdag

Igår blev det bara att vara hemma, fia skulle komma hit på kvällen men hon orkade inte, men syrran kom förbi en stund, och passade även harry när jag och mamma handlade. Sen kom Nallgott, sen gick vi och la oss typ, harry vaknade vid halv 5 imorse åt lite mat sen somnade han om igen och vaknade vid 9, då jag gick ut med hunden. Nu ligger Harry i babygymmet, Tony sover jag kollar på tv med hunden, på eftermiddagen kommer Sara och Julia hit. Sen får vi se vad som händer ikväll, det suger att sitta ensam varje kväll =/
// Becka


Måndag Rolig dag

Idag var vi på öpnna förskolan med Johanna Love Veronika och Lilja, sen var det en massa andra mammor där också, efter öppna följde jag med Veronica, Sofia, Sara och Carro med barn ner på stan, blev först en lunch på birgers sedan kolla lite på kläder.
vi kom hem för typ 10 minuter sedan, ska försöka kolla i kylskåpet efter något att äta, annars blir det en sväng till affären nu ska jag slappa lite och se på tv!
Min batteri på kameran är dött därför har jag inga bilder
// Becka


RSS 2.0