Onsdag

Idag har jag varit hos tandläkaren, som är min största skräck. Men förvånad och positivt överraskad gick det kanon, tanden är ute, är lite öm i kinden, men det är nog över tills imorgon.
Aldrig mer lokal tandvård :)

ingen uppdatering

Har inte blivit någon uppdatering från mig inte, har helt glömt, eller helt enkelt inte orkat, kanske blir ett bild inlägg ikväll

Påskvecka

Nu är det påskvecka, harry ska till dagis tisdag, onsdag och torsdag.

Idag har gamla klasskompisar till mig varit här på besök, väldigt trevligt var det, blev lite tårta sen pastasallad, som elin och jag fixade till.

På em har vi haft kalas, jag har även hunnit med ett besök hos sjukgymnasten, harry fick följa med mig idag, då tony inte hann hem, det var lite besvärligt eftersom det blev lite mycket, men vad ska man göra.

På torsdag ska jag till jobbcatchen för sista gången, känns lite konstigt, eftersom den jag hade har slutat, och nu har jag fått en ny som jag ska träffa den sista gången jag är där, känns helt wrong.

I helgen var Harry hos mamma och jonas och sov över då vi hade kompisar här på lördagen. Han älskar att vara ute hos mamma och Jonas, och han blir ganska bortskämd där ute, och vill sällan följa med oss hem, men i söndags var han glad över att se mig och tony, fick stora kramar båda två :)

På fredag nästa vecka börjar jag jobba 6 veckor, känns kanon bra !


Måndag

Kalas helgen är över, fredag blev det kalas med mammas sida då vi firade både mig och min moster samtidigt, och i lördags hade vi massa kompisar här på besök på kvällen, söndagen då jag fyllde kom pappas sida, och idag kom tonys familj och fira, har fått massa fina paket som jag tackar så hemskt mycket för!
tack till alla som kom :)

Onsdag

Dagis dag för lilleman idag =)
Sov en stund på fm, eller det var sådan sömn så man inte vet om man sover eller är vaken.
Idag har jag bara legat på soffan och degat, eller kurerat mig, mår faktiskt lite bättre idag, fick tips av mamma, att jag skulle rulla en pet flaska med varmt vatten på kindbenen, och har gjort det ca 3-4 ggr och det känns mycket bättre.
Lilleman ligger i sängen för att sova, då han var super trött.
Fick städnoja på kvällen och började skura lister i hallen, med en tandborste, för mycket snor som satt sig i huvudet tror jag.
Imorgon är det dagis för lilleman, och jag ska iväg på en grej direkt efter jag lämnat honom, wish me luck!!
Ha en bra kväll

Tisdag

Dagis dag för lilleman, som förövrigt och alltid har älskat att gå på dagis, jag har mest legat och vila, då jag är trött och fryser, och förmodligen fått en bihållsinflamation, ska ringa Vc imorgon och få en tid.

Dagarna går fort och den 29/4 börjar jag jobba, som varar fram till skolavslutningen, kalas bra!! Och på stället jag trivs så bra på också gör det verkligen inte sämre!!

Inga Nya bilder, och inget långt inlägg, men vad gör det ni vet att jag lever i allafall

Söndag

Snart sovtajm, trött och känner mig inte alls pigg, fryser har ont i huvudet och känns som jag har fullt med snor i bihållerna, trevlig info.

Idag har vi gått lång promenad, väldigt sköönt, var och matade ankor, och lite sånt. Efter det stannade vi till i lekparken hos evelina. Drack kaffe medans barnen slogs/ lekte.
Efter det åkte vi till farmor och åt underbart god köttfärslimpa, tony fick hem en stor matlåda, och sen  fick vi massa köttbullar, hon hade även gjort inlagd gurka till Tony, han är bortskämd.
Plutten sover och jag ska lägga mig nu, blir lite tv tittande och en värktablett, imorgon är det bvc tajm.

Nya bilder



Coolingen väntar på bussen



Sötnosen ny klippt

Lördag

Idag tog vi sov morgon riktigt sköönt, vid ca 11 kom Erika och Jacob på besök, mycket trevligt.
Nu sover harry sen middag, sen är det iväg på kalas firande av min kusin Sanna som fyllt 25 år, imorgon ska vi fira kusin Johan som fyller 29 år. På måndag, och tisdag är det jobb dags.

Igår fick jag ett bra samtal som gillas , kul med bra telefon samtal ! =)

Nehe nu lite fix här hemma i väntan på att hjärtat ska komma hem .

RSS 2.0