Välkommen järntabletter

Igår var vi hos bm, allt såg bra ut och vi fick höra den lillas hjärtljud, alltid lika mysigt. Men mitt blod har sjunkit från 128 till 120 sedan inskrivning så, det blev ordination järntabletter 1 gång om dagen, helst kväll.

Medans vi var uppe på sjukan var Lilleman med morfar och Gf (gammel farmor) i hamnen och åt glass, vilket han tyckte var super mysigt, han var mer än nökd när tony och jag kom hem :)

Käkade lite snabb mat igår, på thai wooken i Brandkärr, riktigt gott, rekomenderas varmt!

Har precis satt i mig lite jordgubbar snart sov dags, lilleman sover efter att vi varit en sväng hos mormor, där mina plast kusiner ( Jonas syskon barn) har varit och hälsat på, och sen lite fotboll på det. Trött kille.

Måndag

Ny start på veckan, med sov morgon inte helt fel, idag ska vi på stan med lillasyster sen på em, är det dags för sjukgymnasten.
Harry sitter just nu och målar lite, vilket han aldrig gör annars.
Men nu lite påklädning av lilleman innan syster yster kommer =)

Torsdag

Pluttas är på dagis, och jag håller på att fixa lite här hemma, tvätta lite, och rensa lite, ja skit tråkigt.

Studentbal 2011

Lilla syster yster tog studenten i år, och igår var det dags för student bal


Lillasyster med Kavaljer Filip




















Rabarber saft

Idag är det röd dag, vilke och  betyder ledig, har jobbat tisdag och onsdag alltid lika skojigt, sen blev det lång ledighet, inte alls fel =)
Idag har vi varit i oxelösund och fikat, det blåste lite men annars var det mysigt, fast harry sov igenom hela besöket, så han gick fika hos gf när vi var där och lånade en kastrull och en sil, till saften som jag gjorde på eftermiddagen, den blev faktiskt bra, är ganska stolt över mig själv eftersom det var första gången!!

Imorgon ska tony och jag upp till sthlm, med mamm jonas syrran och John, harry ska få sova hos farmor och farfar, belv bjudna i påskas av mamma och jonas, som påskpresent att åka och se september och petter på gröna lund. Kommer säkert bli kanon kul.

Nu på kvällen har vi varit ute hos mamma och jonas, vilket harry älskar han grejar med allt, han älskar att hjälpa till så, när jonas klippte gräset så krattade vi efter och la gräset i skottkäran, som han senare fick hjälp av mamma (mormor) att köra bort.

Bra dag med andra ord, nu sitter vi här ute på landet och väntar på pappan sen blir det hem och sova.

RSS 2.0