Fredag

Dagarna går fort, fredagar är våran lediga dag, jag har inga inbokade möten, och harry är ledig från dagis.
Idag var vi hos min mormor och morfar och hälsade på, cyklade hemifrån tio, och sen åkte vi inte hem förens två, blev både fika och mat där, det tackar vi för och den trevliga stunden.

När vi kom hem var vi ute i parken en stund, sedan blev det en snabb sväng på Rusta, som öppnat nytt i pålljungs hage, men lilleman var inte på sammarbets humör så det blev att ta de vi viste vi skulle ha och betala typ, men vi gör nog ett besök där snart igen.

Efter de åkte vi ut till mamma och Jonas, och lånade släpet, för att hjälpa pappa och farmor att köra en spis till farmors lägenhet, efter de handlade vi taco grejer och åkte hem och lagade mat och åt, sen har vi hunnit med en sväng ut på motorcykeln samt lek med embla och evelina.

Imorgon är det 25 år kalas, och en sväng på stan.

Trevlig helg om jag glömmer att skriva :P


På tisdag

På tisdag skriver vi kontrakt på våran nya lägenhet, mycket att styra och ställa i nu, slänga sortera packa!

Igår fick lilleman en eldriver motorcykel, som är väldigt uppskattad här hemma, han var super duktig och förstod ganska snabbt hur man skulle göra, hel nöjd.

Och så fick jag skämmas första gången som mamma igår för att Lilleman sa något pinsamt, tur nog hörde inte personen inte vad han sa, som tur var.

Lill*n i mage kör fullt ös och är nu i vecka 29

många bollar i luften

men snart får ni reda på mer håll ut =)

Hoppas

Just nu hoppas vi på att turen vänt till våran sida, den behövs massor just nu!!

helgen

jag är trött, det känns som ryggen ska gå av och jag ska snart gå och sova, imorgon ska jag vara på arbetsförmedlingen klockan 9:00 vilket innebär att harry ska vara på dagis 8,

RSS 2.0