Tycker om dig

Tycker om dig väldigt mycket <3


Tisdag

Imorgon åker Tony och kommer inte hem förens söndag ser verkligen inte fram emot att han åker! Idag har jag städat och tvättat och plockat såg rent sagt förjävligt ut här hemma och jag kände att jag absolut inte ville komma hem om det såg ut så här på söndag så nu är det faktiskt mycket bättre vilket känns så jävla skönt, man blir glad när det är rent och snyggt, blev massa tvätt också men hade tvättstugan som tur var, ibland har man underbara grannar också, dem som tvättade efter oss skulle inte använda torkrummet så vi får ha det till klockan nio vilket är super bra eftersom det går ju lite snabare då, och det blir så himla trångt i lägenheten med alla tvätt som inte är tort att hänga upp, vi har inte skaffat oss något torkställ så då stöter det på ännu mer problem. Nu väntar jag på att Tony ska komma hem, så vi kan få något i magen och bara vara med varandra. Tycker hemsk mycket om min Tony <3.
Fick en jätte lång sov morgon i morse gick inte upp förens kvart över 11 men då hade jag varit uppe två gånger så inte så himla lång men känner mig ganska utvilad nu och det är skönt. Nu ska jag ta tag i det sista. Bilderna är överförda till datorn nu så nu ska jag bara ta mig tid för det.
// Becka

Söndag

Idag har varit en heldag med skoj! Vid tolv åkte vi in till Tonys mamma och pappa och begav oss till Eskilstuna Parkens Zoo, tittade på djuren och flöt runt, vid 4 skulle Lars Kristerz spela så vi  gick deit och tittade och det var väldigt bra och roligt, embla diggar verkligen dem satt och dansade hela tiden, och lurarna som hon skulle ha på sg åkte av lika fort. =) Efter dem hade spelat gck vi ett varv till inne i parken och på vägen ut köpte jag sockervadd för ovanligthetens skull :P eller inte är ett måste när man är på sånt galej! Åkte hem och käkade hos Siv och Peter sen åkte vi iväg till Lindköping men Tony fick inget last så vi fick åka hem igen, nu ska vi snart gå och sova är ganska trött efter den långa dagen, och vi hade verkligen tur med vädret, var riktigt fint, men blev väldigt varmt också, så då är det väldigt skönt med skugga, nu ska jag försöka gå och sova vilket inte blir så himla lätt, våran lilla bebis vanor är nte dem bästa vaken på nätterna , är vattengympa nu känns det som, väldigt aktiv liten bebis Vi har. Bilder från dagen kommer :)
Längtar inte tills Onsdag när Tony ska åka iväg, men det är skönt att jag slipper vara ensam i allafall.

Lite om går dagen eftersom det blev ett snabbt inlägg bara, var på örstigsnäs och solade lite, blev inte så hmla länge det blåste kalt då är var det inte så roligt. Var på race på kvällen sen åkte vi hem och sov, blev inte en så lång dag. Men det är alltid skönt.

// Becka 

Lördag

Igår blev det heldag med mamma och jonas, Jonas syster och hennes tre döttrar Julia Freja och Lisa samt Jonas mamma var på besök vi var först i stallet, sedan bar det ut till stugan där vi grillade och pratade, Tony kom och hämtade mig vid halv 12 då åkte vi hem och sov, somnade på ca 5 minuter känns faktiskt som att jag fått sova lite nu  i allafall, 6 timmar kanske.
Solen lyser och vi ska ut till stranden
/ Becka

Halsont

Min hals är tyvärr inte bättre snarare sämre sover skit dåligt på ntterna nu för vaknar så fort den lilla rör sig, drömde om våran lilla i natt blev en pojke undra om man kan lita på drömmen vi får vänta och se, idag ska jag umgås med mamma skulle följa med henne och handla sen kommer Jonas syster och mamma och hans syrra barn, ska hämta kameran också så det blir kort, ikväll blir det väl grillning i stugan men jag sover inte kvar åker hem istället, Tony kommer hem och då vill jag vara hemma, men lite har han varit hemma den här veckan =) Nu är han hemm lördag hoppas även söndag å bär det av till Eskilstuna =) Lite roligt faktskt=) Får hoppas att Tony kan följa med, på onsdag åker han till förbannade tyskland kommer sakna ihjäl mig, när man sovit med en person varje dag i flera år så ska han var borta 4 nätter shit, inte så roligt men ska inte tänka på det nu, den lilla har fart och fläkt i magen ligger i princip aldirg still märker verkligen att det börjar bli trångt med tanke på att rörelserna syns utan på magen behöver inte känna med handen för att känna :) Nu ska jag försöka få i mig lite yougurt kanske det går i allafall. Hoppas det går över och att jag inte blir ännu sämre tror inte kroppen klarar det!
// Becka

Torsdag

Var på stendörren och solade med min underbara idag , så himla mysigt köpte med oss piknik och så jätte trevligt sen fick vi sällskap, och blev inte kvar så himla länge, var varmt och hade ingen lust att bränna mig. Sen åkte vi hem och käkade köttbullar och makaroner sen åkte tony iväg oc kommer inte hem förens imorgon , tråkigt nu ska jag dricka te och försöka få fart på min hals som håller pajar!

Sol

Ska åka in till stan och sola lite nu =)

Onsdag

Idag har det varit sol och varmt, var inne och tvättade lite hos tonys föräldrar käkade mat, och va i hamnen och tittade på bilar inte helt fel faktiskt rktigt trevligt :) Nu har vi lite rena kläder i allafall orkar inte skriva något långt inlägg har haft sprängandes huvudvärk två dagar , med yrsel och så inte alls för roligt så ska gå och mysa i soffan med Tony och den stora magen nu =) Ska försöka få tag i sjukgymnasten idag behöver verkligen en behandling står inte ut med denna huvudvärk! Och snart går hon på semester också inte alls roligt ingen behandling på fyra veckor KUL :( 
// Becka 

Tisdag

Idag har varit en varm och solig dag. Började med att jag åkte med mormor och morfar till arnö och träffade min vän Kaisa , var där till typ 3 på efter middagen sen knallade jag till farmor och Farfar lång väg att gå kändes det verkligen som, och jävla branta backar ush, det var ganska jobbigt. Fick grillart och färsk potatis hos dem aldrig fel det var super gott, stannade en stund men var så trött att jag ville åka hem, nu sitter jag hemma ska snart gå och lägga mig i soffan är inte allt för pigg, men har inte så ont idag iallafall, ganska lugnt, men han rör sig väldigt mycket lill knodden. Nu är det bara 8 veckor kvar, tiden har verkligen farit i väg. Alla frågar hela tiden om jag är nervös inför förlossningen, men nej jag tänker inte ens på det, vet inte varför men jag gör verkligen inte de! Sitter och tuggar i mig typ några brödpinnar med smält ost, skrattande kon jätte gott =) Gick till tvättstugan förut men det fanns inga tider förens tisdag och då måste vi verkligen tvätta för Tony åker bort på Onsdag så det blir nästan bra :) Så får åka till Svärmor och svärfar och tvätta det viktigaste imorgon.
Ush längtar inte tills på onsdag när Tony ska åka bort så långe, men jag kommer ha det bra ändå blir inte själv :)

Sol ¤

Idag har det vart fint väder=) Började dagen med att åka upp till sjukan och lämna ett prov, sen skjusade Tony mig till Svärmor, där var även svägerska. Blev en hel dag med dem =) Alltid lika trevligt. Gick ner på stan och kollade in rean, köpte inget kände att jag inte hade pengar till det riktigt. Käkade dagens på birgers som vanligt bakad potatis med skagen MUMS =) Farmor kikade förbi och pratade en stund också, sen åkte vi och hämta melman på dagis, hon blev jätte glad när vi alla tre kom, åkte hem till sävrmor en stund sen åkte vi till Coop och kollade lite köpte jordgubbar som vi smaskade på , jag åt nästan hela själv har något beroende av jordgubbar, har alltid det på sommaren längtar tills det blir självplock då tar jag med mig Tony och åker till björkvik och plockar hoppas han plockar de mesta har lite svårt att böja mig ner:P när vi kom hem blev det köttfärsslimpa som var super smarig, åkte med peter ner och möte tony, åkte förbi Donken och köpte en grekisk sallad, ätit hur mycket som helst idag! Nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska snart gå och sova, har molnande värk , hoppas inte det blir värre så vi slipper åka upp till Akuten, har varit sen i eftermiddags så om det inte gått över tills imorgon får jag ringa upp till lasarettet.
Nu är det sov dags är ganska trött efter den soliga dagen

Måndag

Var uppe tidigt idag, blev faktiskt 11 innan vi gick och la oss igår, och tog en stund innan v somnade har ställt om tiderna lte grann inte så bra alla gånger. Harry är mest vaken på nätterna, tycker det är jätte kul att köra ut olika kroppsdelar när vi ligger  sängen, nte så skönt alla gånger med ser väldigt kul ut, har försökt filmat, men då är det blixtstilla som gäller.
Nu ska vi upp till lasarettet


Dagen

Dagen har varit bra, åkte och slängde soppor. och pantade flaskor, för det var överflöd i köket och varadsgrummet, vi drcker ju inte alls mycket läsk, Nej då! Köpte en back för ca 1,5 vecka sedan som är slut. Inte så bra för tänderna alla gånger.
Åkte in till stan och käkade glass i hamnen träffade Evelina med Familj, och så var tonys föräldrar och Hans lille bror också med, nalle var ju med så klart :) käkade lite glass och farmor och farfar cyklade förbi och stannade och prata lite, käkade hos Siv och peter GOTT!!! Sen blev det bio tony sa redan i morse att vi skulle hitta på något roligt idag, kollade i allafall på En natt på muset 2 riktigt rolig och bra faktiskt, nu sitter vi hemma , med varsin varma koppen. Ska snart sova lägger oss tidigt idag det kan vara skönt, har inte kunnat sova så bra, är nog för att Harry rör sig så mycket. En bild på våran vagn kommer så fort jag har hämtat sladden hemma hos mamma.

Söndag

Vaknade 11.30 idag fy vad man är slö men skönt att sova ut ibland också har fått jätte svårt att sova på nätterna så då förtjänar man att sova till runt halv 12, har diskat och städat käket idag vlket behövdes tony tog tv hörnan är dock lite kvar men det är så jävla tråkigt, idag ska vi hitta på någto eftersom igår blev det bara slapp i soffan, blir så rastlös men det är ändå jätte skönt att bara slappa. ska åka iväg och slänga massa saker nu, nästa vecka blir det till att börja rensa eftersom vi snart ska flytta :D rensa bort saker vi inte vill ha köra det vi vill ha men inte ska packa upp till förrådet  stallet, rensa kläder, har så himla svårt att slänga kläder bara , det är det stora problemet.
Nu ska jag ta och fixa i ordning mig lite hoppas på glass i hamnen idag ska övertala Tony .


Midsommar dagen

Igår var det riktigt trevligt hos Tonys föräldrar och nere i Tova stugan, hade bakat tårta den blev väldigt god=) fick lite hjälp av min underbara Tony också, var kvar och käkade och drack kaffe och så hos siv och peter tills klockan 8 typ då åkte vi ut till solö i stigtomta en stund sedan åkte vi hem ca 12, skulle egentligen sovit kvar där , men jag hade noll ork och mådde inte alls så bra, plus att jag ska iväg till sommarstugan snart så jag ville inte stressa idag då! så vi åkte hem det är alltd skönast att sova i sin egen säng, Nu ska jag klä på mig och invänta kusin vitamin eftersom jag ska åka med honom till stugan, vi ska dit och käka lax och romsås aldrig fel, ikväll blir det lugna puckar och bara mysa i soffan !
Senare inlägg kommer


Midsommar

Jaha idag är det midsommar då, och se på fan det är solsken ute, wonderful, behövs lite sol nu eftersom det har varit skit väder så länge, man får ingen ork när det regnar och är mörkt ute men det är sol =)
Igår var Tony och jag hos marcus på kvällen efter vi hade gjirt en pasta sallad. Jag vann till slut =) men det var riktigt gott och det blev massa över. Tonys kusin och min gamla klasskompis Therese skjusade hem oss =)
Egentligen har jag inte tid med något inlägg men var tvungen har blivit lite att jag måste blogga ofta, det är roligt och skönt att skriva av sig lite också. Nu ska jag rensa jordgubbarna till tårtan =) väntar på att Tony ska duscha klart eftersom han ska vispa grädden klarar inte riktigt av viberationerna får vispen med min axel sen olyckan, blir aldrig bra =(
En bild på tårtan kanske kommer upp sen om det fungerar

Slö dag

Har inte orkat göra så mycket idag, Tony sov väl till tolv eller något , jag har bakat kladdkakemuffins och scones , sconesen blev vl inte så lyckade som jag ville men det gck att äta, kladdkakemuffinsarna vart goda, och pajen sen igår blev godkänd också, även chokladbollarna. Imorgon är det midsommar ska baka en jordgubbstårta som vi ska ha med till Tonys föräldrar imrogon, ska laga någon mat snart men det är inte så lätt , tony är så velig med vad han vill ha tänkte göra en  god pasta sallad men hade inte alla ingredienser hemma och tony vägrade att åka till affären så då sket jag i att laga någon mat, helt ointresserad när han inte säger vad jag ska göra, hans förslag var Pizza, nej aldrig har inte ätit något annat än skräpmat på hela veckan, och han som har ätit så dåligt när han har varit borta ska nte slänga i sg mer skräp, då var det bra med bacon och makaroner till lunch igår. jag är verkligen inte sugen på pizza. Så blir väl mat senare när vi kommer överrens om vad det blir för mat.

Torsdag

Imorgon är det midsommar då får vi hoppas på fint väder, bilder också, med min nya kamera. jag har gått och blivit förkyld , ont i halsen och så, det är inte det jag tycker mest om precis hatar att vara förskyld man känner sig trött i hela kroppen, och det gör man ju redan, eftersom det är ganska tungt att bära på en liten bebis =) Men väldigt mysigt =) Igår såg vi på Wallander Skulden, den var väl så där, den gick och se men skulle inte varit något som jag skulle sätt på bio, den första av dem nya hämnden som gck på bio var faktiskt riktigt bra. 1 Juli kommer den nya ut kommer inte ihåg vad den hete men då köper v den också =P Idag blir det nte så mycket på schemat vi ska väl åka och handla saker till tårtan som jag ska göra tills imorgon, kanske blir en sväng på stan också, vet inte riktigt ännu, ska i allafall betala räkningar och så, får vi se om Tony får åka iväg också, förmodligen skulle ha få åka ikväll så han är hemma med mig hela dagen, kanske ska springa till tvättstugan och kolla tid det behövs verkligen.
Blir så arg, att folk inte kan vara tacksamma, och gör som dem gör, så dålig stil =(

Onsdag

Bloggen var jätte konstig på morgonen försökte blogga flera gånger men så fort  jag sparade försvann texten jätte jobbigt, får hoppas att det här visas nu i allafall, har bakat en jordgubbspaj och chockladbollar på dagen, sen blev det bacon och makaroner till lunch, sen somnade jag tryggt  Tonys armar en stund vilket var välbehövligt var väldigt trött. Var ner till Norrköping där tony skiftade lite bilar och så, sen blev det mat på mc donadls käkade feta onst saladen jätte gott mums, sen åkte vi till nynberg där tony och dem bokade klart resan till tyskland han blir borta 5 dagar inte alls så kul men jag har redan ordnat det för mig vad jag ska göra, slipper vara själv :) Efter de var vi förb Evelina och hämtade underredet till vagnen, och snackade lite skit. Nu har v satt på vagnen och det blev så jävla bra, så snyggt. Lilla Harry har varit livlig som vanligt idag blir nästan aldrig en lugn  stund kör ut armar och ben :P  Nu ska vi kolla på en ny wallander film som vi köpte på Ica viste inte ens att den kommit ut hoppas den är bra !
Sov gott

tisdag

Idag har jag hunnit massor och gått massor vilket känns massor i kroppen nu eftersom de gör så fruktansvärt ont, snart kommer Tony hem =) har saknat honom! På morgonen kom mormor och morfar och hämtade mig vi släppte av mormor på stan och morfar skjusade mig till sjukhuset, allt såg bra ut hjärtljudena var 132 , mitt blodvärde var bra :O 123 fick en chock, Lilla Harry ligger med huvudet neråt men inte så lågt ner som tur är eftersom jag bara är i v. 31 efter de kom farmor till sjukhuset och vi fikade och så, sen gick vi ner på stan där möte jag evelina och hennes Kar, sen fikade vi på sandys efter de gick vi och hämtade Embla bus på dagis sen upp till Agge och Elton och fikade Agge hade gjort jätte goda kokostoppar som jag måste få receptet på, så om du läse Agge kan du väl skicka de :P Efter de gick vi ner på stan eftersom Agge berättade att det var rea på lindex inte så bra att säga till mig eller Evelina, blev 3 boddies 2 sparkdräckter typ och en luvtröja aj, vad pengar det gick tur att det vra REA!! Sen gck vi upp till hm och gjorde lite fynd där också , 2 t-shirts till mig en till tony och ett par badbyxor till Tony, hoppas han gillar dem annars tar jag dem kostade bara 80 kronor, så jag kunde inte låta bli faktiskt. Sen gick vi och köpte kina mat, jätte gott, och jag fick mina jordgubbar tll slut =) Slipper tjata nu Evelina, så mumlan och jag mumsade några efter maten, sen kom mamma och hämtade mig och skjusade hem mig. Fia kom en stund på en glass =P Nu har jag precis kommit ut från dushen ska se på tvn tills min baby kommer hem.  Sen blir det sovdags :)
Inte så bra , varför ska det vara sån lag i Sverige , kan man inte få leva tryggt ??? ska man inte kunna leva ett normalt liv !

Tisdag

Var så himla trött igår kväll somnade som en stock fick dock reaktion av medicinen igår svettades som fan och fick sitta inne vid toan ca 30 minuter inte så roligt, men annars har jag sovit bra känner mig lite mer utvilad nu faktiskt. blir till att gå och lägga sig tidigt idag igen, nu väntar jag på mormor och morfar, sen in till stan och bm, sen på eftermiddagen får mamma skjusa hem mig skulle verkligen behöva plocka lite hemma hos oss, ser förjävligt ut rent ut sagt. Men ska plocka  ordning lite när jag kommer hem, ska nog köpa jordgubbar på vägen hem , det är ju så himla gott =) Tv fungerar bra =)

En trött Busan

Känner mig helt slut kan bero på att jag har varit uppe sen halv 7 imorse och somnad typ 2 igår eftersom lilla Harry absolut inte ville sova utan låg och körde ut benet hela tiden. Dem jävlarna hade varit i förådet vänt upp och ner på allt, varför skulle man ha värde saker där??? Idioter måste jag säga!! Tony fick åka iväg igen suck, han har inte varit hemma mer än 3-4 timmar sedan igår och kommer inte hem förens imrogn kväll :( Var och köpte en tv förut, var tvungna sa Tony, peter passade på att köpa en till sig själv också  =) Bra affär han gjorde envis som fan var han och tjänade bra på det också. Imrogon ska jag till barnmorskan och få se hur mycket magen växt, tror det är lite grann, har i alla fall stannat i vikt men magen växer ändå. Snart blir det att börja packa kartonger så det är klart till flytten sen, vore så skönt att ha allt det klart! Imorgon ska hon ta blodvärde, kommer nog inte vara så bra men jag kan tyvärr inte göra så mycket annat än vad jag redan gör=( Nej nu ska jag lägga mig och kolla på den nya tvn och kanske det slinker i några chips.
Sov gott

Måndag

Har varit lite dålig på att blogga unde helgen har inte haft någon ork, har vilat ut mig efter fredagens äventyr som blev lyckat :) Äntligen har jag fått det gjort :)
Sammanfattning av helgen i Lördags var jag Tony Evelina och Embla i Norrköping samt Lindköping äntligen har vi köpt våran efterlängtade ligginsats, och den är sååå snygg kommer bli så jävla bra! Hämtade även ett paket på babyproffsen med diverse saker, sedan var vi på ikea i lindköping, där vi köpte lite så saker till nya lägenheten och lite bebis saker. Var även inne på hööks och köpte en ny grimma till lilla Feffe, eftersom han behövde dn så vi hittade en jätte fin. På kvällen käkade vi hemmagjorda hambrugare hos Siv och peter, evelina och embla var med också Evelinas kille hämtade vi upp hemma innan vi åkte dit. Sen åkte vi ut till Pappas gamla hus eftersom han skulle låna en bil, och så tog vi hans sen åkte vi till siv och peter en stund igen, sen hyrde vi tre filmer och hem och tittade på  taket lyser stjärnorna har sett den på bio men den är så bra och så otroligt rörande. Tony tyckte mest den var seg :P I söndags tog vi det lugnt hela dagen kände att vi inte orkade riktigt åkte in till jysk och handlade lite, sen åkte vi till siv och peter och käkade. Efter de åkte Tony iväg och jag åkte till mamma hon kom och hämtade mig så käkade vi tacos på ingelsta eftersom det var ridläger där.
Idag har jag varit med på ridlägret på förmiddagen , men vädret söög så det var inte så kul. Nu har jag precis kommit ut från en varm dusch eftersom jag frös när tony kom och hämtade mig, grannen ringde på för en stund sen och sa att dem varit inne i förrådet, så tony är och kollar förmodligen har dem väl tagit något, ska bli skönt att flytta så vi slipper detta.

För jag har tagit studenten fy fan vad jag är Bra !!

Nu är det gjort , något man väntat på hela sitt liv att få ta studenten, och nu är det gjort, det känns så bra, även om jag inte fick världens bästa betyg känns det as bra inga tidiga morgnar och sånt. Våra lärare var rörda ena höll ett tal Y Sa att vi hade varit en väldigt stökig och högljud klass men fy fan vad han skulle sakna oss, fan höll på att börja gråta, de gjorde alla :P Fick massa fina saker, mängder, fick en ny mobil av min älskade Tony, fy fan säger ja bara, när jag öppnade paketet blev jag sa chockad att min kommentar var Du är inte San :) Av svärmor och svärfar svägerska Embla och Eja ( Tonys mormor) fick jag en digitalkamera =) Väldigt snällt kan vara bra att ha en tills bebisen kommer, sen var det massa annat fint också bestik, vaser, skålar, ljusstakar, smörgåsgrill =) Nu kan jag göra mina toast. en Tavla som morsans kusin målat hon är kostnär typ :P ett snö halsband dricksglas och fin glas, present kort 600 på ikea 1000 på Jysk och 900 på cervera, fick även lite pengar, och av min generösa far fick jag en tvättmaskin det ska bl skönt att ha i den nya lägenheten, så vi kan slänga i en maskin när som nu fattas bara ett torkställ men det kostar inte många kronor!
Helt nöjd med min dag! Bilder kommer imorgon :)

För jag ska ta studenten

 Våran Vagn
 Våran Vagn
 Nu åker jag iväg  Eller vi

Fredag Dagen D

Idag är det dagen d, dagen man längtat efter hela sitt liv, om en halv timme är vi hos Fias mormor och morfar och käkar champangefrukost. sen rullar dagen på :) Nu är jag i allafall färdig så nu börjar det pirra i magen , ska hitta den andra stödstrumpan sen ger vi oss av, hoppas bara på sol till kortege och utspring.

Torsdag

Idag har det varit en väldigt hektiskt dag, började med att jag fäljde med tony och kilppte sig, sen kom elin okcså evelina och embla kom och vi käkade kina buffe Gott =) Sen till Emma som bor på Kg (kanotgymnasiet) och fixar lakanen som ska sitta på flaket, vid 5 åkte vi till american pizza där Monas pappa jobbar och käka pizza buffe as gott :) Sen ut till Sjösa och fixa våran vagn, lägger ut bilder innan imorgon så ni vet vad ni ska kolla efter, blev i allafall super bra, sen hem till Siv och Peter möta upp Tony, sen Farmor och Farfar och hämtade min klänning som jag ska ha imorgon och gav den varsin mugg eftersom de har betalat alla min student kläder, ett stort tack till världens underbaraste dem =) Nu är vi hem har ätit lite jordgubbar ducshat flätta håret fixat naglarna ska snart gå och lägga mig undra om jag kommer kunna sova, jo är ganska trött, känner mig inte nervös ännu i allafall. 
Nu är allt klart, sängen väntar
För imorgon tar jag Studenten :P  

Jätte kul

Tycker det är ganska kul att det är ganska många som läser min blogg, vist det är mellan 20-30 stycken inte så många kanske men har ju inte bloggat så länge så det är lite roligt. Vore även väldigt kul med komentarer :)

Onsdag Sovdags

Nu är det dags för bedden fia gick precis hem, idag blev besöket tinte lika länge, eller hon kom ju typ vid 7 halv 8 så ändå ganska länge , känns så skönt att bara på prata och skratta är jätte trött nu så kommer somna på två minuter längtar tills Tony kommer hem <3 men han kommer mycket senare :( Nej nu ska jag lägga mig i lugnt och ro och bara se på Tv, vi käkade dip och chips förut och det var super smarigt har haft avsmak för den men idag gick det ner ganska bra, blev inte ens illa mående.
Nej nu ett glas fruktsoppa sen sängen.
Har föresten fått en jätte fin handduksaktig sak till bebisen med luva som har öron på av min vän Fia Tack så mycket vännen.
2 dagar kvar Nervöst :( Eller vad säger du Fia ?
Alla måste hoppas på fint väder åt oss också.

Onsdag

Har fått för mig att det är Torsdag idag vet inte riktigt varför, men jag ligger en dag före förmodligen för att jag hade fia på besök till halv 2 igår :P Hon ska komma hit idag igen vi ska käka dip och snacka skit som igår men försöka att inte dra ut på tiden till halv två eller vad säger fia? Idag var Lärarnas teater, uppriktigdt talat den var inte rolig, den en och en halv timmen detn på gick , var väldigt långsam, fy så trist, sen gck vi upp till stan , och nej jag köpte absolut inget alls bara ett par skor en tröja två kjolar 4 par trosor 4 t-shirt till Tony, varsin mugg till Farmor och Farfar som tack för att dem betalade alla mna student kläder, och för att dem alltid ställer upp.  Massa saker med andra ord jag skulle ha en mascara köpte 2 boddies tll Harry och 4 mössor också, ett jätte skönt diadem och hårspännen blev det ockås, men känner mig ändå inte fattig =) Det känns bra, i helgen blir det Norrköping och barnvagn och sen Ikea och förmodligen stan i Norrköping lite också.  Skulle laga mat när jag kom hem tänkte jag men har ingen ork att laga någon mat, så det får bli något enkelt eftersom vi också ska äta dip sen. Tony är iväg och spelar för enskilda och kommer hem sent ikväll, så därför får fia göra mig sällskap, vi gör våra trista dagar kuliga. Men alla dagar är inte trista men att vara ensam är fan inte roligt, då blir det att man sitter vid datorn och bara hänger, och då har man ont i axlar och armar sen nej det orkar jag inte. Morgon dagen blir tuff och på fredag är det dags är lite nervös tror jag fast jag vet inte känns som det i allafall, nu har man inget istället, skolan är ju alltid en trygghet så man har något att göra på dagarna även om det ibland kan vara sjukt tråkigt, man vet att man får in dem där 1050 kronorna varje månad, och man har en fast punkt, nu blir man arbetslös, har i oförsig inte sökt något sommarjobb i år eftersom jag har problem med ryggen så tänkte jag det är skönt att vara hemma, så är ledig hela sommaren bara att höra av sig om man vill hitta på något, och i augusti kommer våran efter längtade lill plutt


Till minne av våran lilla T

          
 Vi kommer sakna dig lilla bebis R.i.p

Onsdag 2 dagar kvar sen är det över

blev ingen uppdaterng igår, hade massa att göra var inte hemma förens thugo i 11 på kvällen Hoppsan, jag som brukar sova vid 10. Tuborg andades sina sista andetag igår =( Så jävla tråkigt eftersom han var fin och allt, så idag ska Tony och jag åka och begrava honom någon stans, stackars lilla T, vi kommer verkligen sakna dig våran Bebis.
Aha kan väl berätta lite om min dag igår, fullt upp, var först på stan och käkade på Paus med Malin Vanessa och Sara och hennes tjockis mage hennes bebis kommer 6 dagar efter våran. Sedan käkade  vi glass på suprice jag försökte även hitta ett halsband till min klänning men lyckades inte. Får kolla idag igen när jag ska ner på stan. Sedan möte jag min kusin och följde med henne,  eftersom hon skulle klippa mig så, vi åkte och hämtade Ida på dagis sen klippte hon mig, efter det åkte vi till öppenhand eftersom hon skulle kolla på möbler som hon ska köpa sen renovera och sälja. Men det gick inte att vara där inne folk var som galna bara röck och slet i allt, helt sjukt.
Efter de var jag hos min vän Kaisa och hennes underbara familj det var jätte trevligt vi satt och pratade massor och åt mat från vispen, jätte gott =) Dem skjusade hem mig vid typ halv 11 och då visade jag dem våran lägenhet eftersom nu vågar man ta in någon för det är städat, vid tio i 11 kom Fia och sjorde mig sällskap hon skulle vara kvar en stund men sedan upptäckte vi att klockan var halv 2 då kom min Älskade hem, så fia gick hem och vi gick och sov, blev dock lite för länge att vara uppe till två så blev väldigt dålig, men idag är jag pigg igen. Nu ska jag försöka göra mig färdig och få tag på fia för vi ska in till stan och så sen är det teater som lärarna har gjort på Tessin 1 samt informaton om studenten, dem hade brännbollsmatch i morse men jag behövde sov morgon .
2 Dagar kvar sen är skolan över =)

Tuborg

Nu känns det som han har tagit sina sista andetag han var piggare i morse men nu är han helt slapp, reagerar inte på något alls, men vad ska jag göra det finns tyvärr inget att göra våran lilla bebis, hoppas att han piggnar på sig men just nu vet jag inte om han lever eller om han har flygit till himlen
.  Lilla t
 Gömme sig på ett konstigt sätt

Hoppas du inte lämnar lilla gubben

Fan

Allt velande farm och tillbaka gör mig galen, när en ger förhoppningar, men inte sedan håller vad dem lovar, oxelösunds komun måste ju ha något fel för så gör man inte, det var ju skönt att hon tog lägenheten, men när får i flytta vill verkligen inte vara kvar här längre, och allt jävla daltande fram och tillbaka gör mig galen. Hoppas på en flytt så snart som möjlig vill bort från den här jävla skit staden.

Yes =)

Hon som var och kollade på lägenheten tog den. känns så bra =) Nu väntar vi på besked om när vi kan flytta bara

Tisdag

Tuborg mår lite bättre faktiskt, han är fortfarande jätte seg och så , men mer vaken igår sov han typ hela dagen, men nu har han varit vaken ett tag, han har fått i sig lite vatten också, så hoppas han blir pggare, förmodlgen har han fått kalkbrist, så måste köpa det på stan idag, men det konstiga är hur han fått det eftersom han får alla vitaminer och så. men vi hoppas han blir bra.
Var riktigt trött när klockan ringde imorse, hade ingen lust tänkte ligga kvar i sängen faktiskt, men var tvungen att gå, upp föst ta pencelin greja lite med T-borg och nu om 10 minuter får jag äta frukost , tabletter ska tas på fastande mage, vilket larv hinner ju på jätte dålig innan jag fått i mig någon frukost över huvud taget, igår när Tony och jag var på Max blev jag sjukt dåligt kändes som jag skulle kräkas och så, men det konstiga va att jag hade ätiti och allt, men måste äta 24 timmar om dygnet känns det som, slapp illamåendet i natt i alla fall kom på ett knep tog tabletten med fruktsoppa. Funkade utmärkt.
Nej på med kläderna bädda sängen snart ska den visas får bara hoppas hon vill ha den :)
Wish me Luck

Sovdags

Nu är det sov dags kom precis hem Jonas körde hem mig, Tony fck åka iväg suck aldrig får han vara hemma. Tuborg är inte alls pigg förmodligen andas han sina sista andetag i natt men hoppas verkligen att han nte gör det att han mår bättre imorgon. Lilla Lilla T-borg. imrogn kommer det en och kollar på lägenheten Yeah :) Äntligen hoppas hon tar den och vill flytta in på en gång vill inte bo kvar här och det vore så himla skönt att hinna få allt i ordning innan lilla Harry kommer ut, om det är en Harry, imrogn är det lägenhetsvisning, besiktning av lägenhet, stan käka med malin och vanessa sen utspark i skolan sen klippning sen hoppas jag att min älskling kommer hem, min högsta önskan just nu är att Tuborg ska bli bra och det ska bli bra väder på fredag

T-borg

Han heter ju egentligen Tuborg men men jag kallar honom det han är lite piggare har fått i sig lite vatten , vi försöker så mycket det går, hoppas det inte går utför nu utan att han blir bättre. En del människor skulle inte ha djur fan va arg man blir, han är jätte fin och allt, men kommer från fel familj från början, och nu har han blivit dålig fan det är så trist, vi hoppas han blir bättre

Måndag

Idag kanske det kan få bli två inlägg man kan ju alltdi hoppas att jag orkar skriva ikväll igen, men det får man se. Idag blir det i alla fall pannkaka till kvällsmat mums det var länge sen och sen kanske det blir lite bakning Tony och jag har sagt länge nu att vi vill ha choklad bollar (n-bollar) som det inte får heta längre för det är rasistisk med mera. Ni vet! Idag har jag i allafall varit och lämnat in böckerna i sjukvård va och käkade glass med klassen och sjukvårdsläraren det var smaskigt hade dock ingen lakris glass, då gick min dag. Nej inte riktigt så illa i allafall, fanns andra smaker. Efter det skjusade vi Elin till Harg, nu är vi hemma väntar på en som ska komma och titta på lägenheten, åh ta den så vi får flytta, men det konstiga är att det känns som hon redan har gjirt det var inne och tittade på kustbostader och den fanns inte där heller, så hon kanske redan har tagit den hoppas hoppas och att hon kan flytta in snart, vill komma in till stan nu. Våran lill t-borg är inne på sina sista pust, just nu känns det som han har blivit jätte dålig hoppas att han inte går bort, vi vill inte det försöker göra allt för att få honom äta och så nu började igår med att han var jätte slö, men vi hoppas yperligt på att han ska bli bra!
Nu är det bara 4 dagara kvar till studenten vet inte riktigt om jag vill :P Låter konstigt kanske men är nog lite spänd över allt, hur jag ska kunna plugga upp ämnen m.m Nej usch nu får vi inte tänka så alls. ska försöka dra till affären och köpa kattmat och få i ödlan det ska tydligen funka, om han nu har blivit sjuk så är det nog inte så konstigt när vi hämtade honom så hade han ingen värme och ínget uv som man måste ha och då hade han inte haft det på några månader, nu har han allt och har varit pigg, nu är han inte pigg alls men vi hoppas verkligen att det vänder.

Söndag

Idag har det blivit en lugn dag kan man säga, har blivit att man sovit till och från hela dagen, är alltid så trött på söndag mår inte bra har ingen ork, är nog bara inbillning men känns verkligen så, om man kunde ta bort en dag skulle de vara söndagar. Var och handlade på coop forum förut så nu är det fullt i kylskåpet imorgon är det glass med sjukvårdsläraren och sedan utspark plus massa ärenden, och så hoppas v på ett gjädjande telefon samtal hoppas hoppas : ) Men med våran tur så, vet man aldrig. Känner att denna natt kommer bli en skit natt, pencelinet har börjat verka i kroppen vilket gör att jag mår fruktansvärt illa på kvällarna så det blir en date med toan på natten, känns alltid som man ska kräkas jag hatar att kräkas, är ganska härdad nu efter början av min graviditet men kräkas är fan aldrig roligt jävla pencelin, men vad ska man göra det är vanliga biverkningar tyvärr.
Nu ska jag kolla klart på taledega night som går på 3 ruskigt kul film sen blir det förhoppningsvis lite sömn på det


Lördag

Idag har det varit en Tony och Becka dag på förmiddagen älskar när det bara är vi, har varit och lämnat ut alla inbjudningskort til studenten det är klart nu Yeah :) Sedan tog vi en tur på stan köpte bluss/skjortan jag ska ha på kvällen på studenten och lite små saker, tony slog till på stort köpte nya skor och nya jeans , han behövde begge delarna. sedan fkade vi med en massa folk, tonys syster evelina Harri min lill Mumlan agge magnus nova elton, tessa och elllen det var lite trevligt vi vet vad som väntar :P Nu på kvällen har vi varit hos cissi och tittat på fotboll sverige fick stryck attans. nu är jag hemma ska lägga mig och titta på film och ta mitt pencelin som gör att jag mår så jävla dåligt, så nu väntar 10 ännu sömnlösa nätter, men blir ju bättre av pencelinet så jag får stå ut.


Fredag

Dagen började med att jag åkte in med Tony till stan runt sju han släppte av mig hos mamma. la mig i soffan en stund och somna vilket gjorde att jag kom en kvart försent till skolan, men det gjorde inget var i skolan och lämnade tillbaka arbetsmiljö boken och hade tecken, vid halv 11 ringde pappa och frågade vad jag gjorde, och sa att han har tittat på tvättmaskinen jag önskar mig i studentpresent. sen ringde han igen och frågade om jag ville följa med till deras nya hus i nävekvarn, han sa att han skulle hämta upp mig, men sen blev det lunch på kina tillsammans buffe mums sen har jag varit ute med dem hela eftermiddagen och kvällen kom hem för tjugo minuter sen, och nu kom tony hem också så är det sov dags bara hoppas att den lilla i magen ska somna också, nu ska vi se på film och sova imorgon blir det stan och fixa det sista innan studenten

Torsdag

Blev godkänd i arbetsmiljön : ) Det var väldigt skönt faktiskt. Idag har jag börjat slänga papper och så rensa vilket behövdes, har ringt massa telefon samtal och försökt plugga, imrogn ska jag till skolan en stund sen måste jag hem och fixa, känns som det behövs hoppas att Tony är ledig så han kan hjälpa till han har jobbat massor nu. så hoppas att han får vara ledig lite ockås men skönt att han har jobb i allafall. Nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund.

Länge sedan

Nu var det länge sen jag bloggade igen det går verkligen i perioder, men nu har jag faktiskt haft en anledning har inte suttit vid datorn. Har hänt så mycket under helgen att jag inte hunnit och orkat.
I söndags var vi hos Tonys mamma och pappa på morsdag middag smarigt som tusan sen var jag i skolan igår och hade tvättstugan idag var verkligen dax för det, nu är det ugly betty som gäller sedan dra på en film och bara gosa i sängen är rätt slitna, men nu är det lugnt till måndag i allafall. Imorgon är det sjukgymnastik på morgonen : ) Behövs verkligen eftersom jag har super ont och är super spänd i axeln.
Var hos BM igår  harrys hjrtljud var på 144 och allt såg bra ut , bråkade lite när hon skulle mäta ville inte ligga stil , väldigt envis, embla och evelina var med embla fick sitta på bristen med mig men när hjärtljudena började låta blev hon rädd tyckte det var konstigt

RSS 2.0