Näsfrida och storhandling

Idag har vi vart och stor handlat, blev väldigt många saker, så nu har ekot i kylskåpet försvunnit, tack och lov för det, och dyrt blev det och många kassor, men nu klarar vi oss ett bra tag =)
Har hört från många att en näsfrida är ett måste när man har små barn, och Harry har vart lite snorig nu på sistone, så idag köpte vi en på Brio på gumsbacken, så provade vi den när vi kom hem, han har vart jätte snorkig i näsan flera nätter nu, och det kom massor, så den fungerad bra =) Provad även dock på mig själv, men hade inget att suga ut så fck bara ont i huvudet, så kommer endast använda den på plutten när han är jätte snorig, för huvudvärk är inte det roligast =(
Nu efter storhandlingen tog vi fram fritösen och friterad pommes, mycket godare än i ungen, blir helt annan smak och konsistens på pommesarna, riktigt smarigt.
Var och fikade med en av min gamla klasskompisar förut, mycket trevligt, saknar min knäppa och knasiga klass väldigt ofta, finns så många minnen =)
Imorgon har jag absolut inget planerat, absolut inget och det känns sådär, då kommer jag bli sittande inne hela dagen inte alls skoj, kanske tar mig en promenad, men om någon vill hitta på något så hör av er, det kommer uppskattas =)
Nu ska jag läsa lite bloggar, sedan gå och göra mina pojkar sällskap  sängen med några ostbågar =)
// Becka

Onsdag

Idag låg vi i sängen till 11, riktigt skönt faktiskr, Harry somnade 7 går men vaknade vi 10 och åt lite sen sov han till 4 och sedan somnade till 8, sedan 11, underbara barn. Nu ligger han sött och snarkar i soffan, vi har pysslat lite hemma under tiden, och snart ska jag ner på stan och fika med min gamla klasskompis, sedan blir det hnadling för våran del, ett måste eftersom det ekar i kylskåpet snart, har hunnit med eller den första maskinen är klar och den andra håller på nu, med tvätt så nu är all smutstvätt borta, så himla skönt, ikväll blir det myskväll med bästaste Tony <3 Och så ska vi tillaga pannbiff, potatis och brunsås, väldigt smarigt, nej har inte så mycket att skrva just nu, min början av dagen har väl inte vart helt på topp precic, men inget jag tar här, nu ska jag läsa lite bloggar, sen kommer Tony och hämtar oss =)
// Becka

 Jag älskar dig, du är verkligen mitt allt <3

Lax med romsås och bandspagetthi

Som ni läser på rubriken så blev det kvällsmat, åh god så gott det är, riktigt smarigt, blev mätt som jag vet inte vad =)
Min dag först var jag på komvux och hälsade på en av mina gamla lärare, sedan gick jag till mormor efter det, sen gick vi en promenad en lång, promenad, sen kom syrran och mötte oss, sen så var vi på stan och fikade. Blev birgers =)
Sen åkte vi buss hit, har gått 3 gånger fram och tillbaka till stan idag så då tog vi bussen, sen kom mamma och vi gjorde käk =) Nu ska lillen och jag mysa, Tony kommer hem i natt himla skönt, han skrämde upp mg rejält i natt, ush och fy, någon hade glömt att stänga balkongdörren och den hade stått helt öppen när Tony gick upp, så sa han det till mig, jag är verkligen världens räddaste person typ, så jag kunde knapppt sova, vågade inte gå någon stans i natt, det är så hemsk, så Tony fick prata med mig i telefonen under tiden, han sa flera gånger att han säkrat lägenheten :P Kollat genom varenda garderob och under allt och över allt, men jag var ändå lite små rädd!
Till min stora besvikelse blir det nog inget norrköping imorgon, Tony fick inte ut hela sn lön, och det är inte Tony som gjort fel från början och så ska vi få lida för det, inte alls så kul, vi har verkligen ett minum att leva på denna månad! Men det är som vanligt med dessa jävla pengar rent ut sagt.
Nej nu ska jag mysa med min lill grabb =)
// Becka

Tisdag

Idag får jag var uppe med tuppen, målaren kommer vid kvart i tio och tapetserar om, så vi ska väl försöka hitta på något jag och plutten, tony jobbar =(. Så Harry har precis fått lite mat och jag ska ta en snabb dusch, hade jag tänkt, fastnade vid datorn bara :P Igår kväll var han jätte täpt och rosslade massor i bröstet, men är ofta så på kvällarna lille plutten , men igår var det extremt, nu låter han inget alls utan är bara på kvällarna, ska försöka få en tid upp till barnkliniken så dem får kika på honom om det, han mår inte dåligt av det för han äter och sover och allt han ska men det är inte så lätt att sova bredvd honom =(
Nej nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna =)
// Becka
 Lille man

Sovdags

Tony åker iväg  i natt, och Harry och jag ska upp tidigt imorgon för här ska det tapeseras, så då har jag inte lust att vara hemma, blir nog en sväng förbi komvux =) Och hälsa på gamla lärare =) Sen en sväng på stan säkert! Kanske skulle träffa farmor, nu på kvällen har vi varit och käkat hos farmor och farfar, god potatis och purjolökssoppa och sedan väldigt god äppelpaj!
sov gott
// Becka

Måndag

Igår var det som sagt myskväll, åt chips och dip senare till hitch som gick på 3:an, lillen fick mat vid 8 tiden igår, och sen somnade han till av slutet på mammorna, och han vaknade i morse vid halv 5, han sov gott med andra ord lilla prinsen. Så himla sköönt, sen vaknade tony och jag halv 9. Nu väntar vi på att målaren ska komma, han skulle komma på förmiddagen och kolla på våran vägg i sovrummet samt tröskeln i badrummet. Idag får vi se hur det blir med norrköping än så länge verkar det inte lovande eftersom Tony fortfarande inte fått någon LÖÖÖN! Inget ovanligt att han aldrig får i tid =( Och då får vi åka på onsdag istället, tusan också, hade verkligen sett fram emot att åka idag =( Men det finns fortfarande hopp =) Vid 4 ska vi till Farmor och Farfar och käka och vid 3 skulle tony köra ut ett bord till Nävekvarn. Så vi får se vart dagen blir av om vi inte ska till Norpan.

Nu ska vi dricka lite kaffe!

// Becka


Bilder

Som jag skrev tidigare så fungerade ej bilderna men nu så=)



 Luvtröja och Skjorta för 20 kronor styck

 Tröja med tillhörande byxor, ej med på bilden för 20 kr och 2 boddies för 10 kronor/styck Den andra fick jag inte med på bild!

 Overall för 30 kronor helt perfekt så länge =)

 

 Melman älskade att gunga =) Fotona igår =)

 Melman i lekparken =)


Söndags mys

Idag har det vart en sån söndag när man bara njuter, först var det shopping som alltid är lika roligt, sen åkte jag hem, och som jag trodde så låg grabbarna kvar i sängen :P Jag känner min pojkvän väldigt väl, sen har vi vart och handlat kvällens måltid och så har jag städat, imrogon om Tony får lön så blir det norrköping, skulle verkligen behöva till babyproffsen, så jag hoppas på det bästa. Åt lövbiff och pommesfrites riktigt gott, med marinad och allt. Nu är Harrys gudfar här och hälsar på, nu ska jag snart se på Mammorna och ge lillen mat. Här kommer bilder från igår och idag =)

// Becka


Bilderna vill inte fungera provar senare =(


Söndag

Nu ska jag iväg med Evelina på barnbasar, vi skulle få åka med Agge, från början skulle vi gå, men det är snällt att vi får åka med Agge stället, grabbarna har sovmorgon, och man hör verkligen att dem sover, den ena snarkar högre än den andra, nej nu ska jag göra mig klar, skriver senare och då blir det även bilder.
Ha det fint // Becka

Kvällsmys

Evelina Harri och Embla är här vi har varit ute i parken och lekt i parken, jätte mysigt, sen iväg till affären och köpt ingredieser till en super god greksallad, nu ska vi göra dip och se film, nu kommer bilder från igår samt lite från idag, lekparksbilderna från idag kommer senare, imrogon blir det barnbasar på rosvalla med Evelina =) Badpojken



 Hänger hos bonus morfar

 Bonus morfar Jonas och Harry

 Mamsen

 Lite av kläderna jag köpte idag 3 boddies

 2 par byxor och en boddie, köpte ett par till men Harry kräktes så då fick det bli ett par av dem nya=)

 Jätte sötspark dräkt. Tony köpte även en vintermössa till Harry, men den kommer senare =)

 

 


Lördag

I morse vaknade vi av att Harry var jätte snorkig i näsan, men som tur var gick det över, ganska snabbt men lätt riktigt mycket ett tag, inte alls så kul, men han är väldigt pigg förövrigt, han äter och är mycket vaken så allt är som vanligt.

I går var vi hos mamma och Jonas och avnjöt riktigt god tacos, väldigt mumsig, sen skjusade Tonys kusin hem oss, eftersom mamma och dem hade köpt vin, som jag tyckte de skulle få avnjuta en fredag kväll.

Idag har vi varit på stan nästan hela dagen, blev en massa fina saker till Harry som vanlig, Tony fick ett tv spel också, men mig själv unade jag inget alls som vanligt, kanske blir lite saker när vi åker till Norpan i veckan, ska unna mig ett par jeans leggings eller 2 kanske, Evelina och Melman var med oss på stan alltid lika trevligt, åt på city grillen, det var väldigt gott med Pizza eftersom det var så länge sen, måste få skryta lite över Melman också, moster gull gull, hon satt och doppade pommsarna i tomatsåsen utan problem jätte dukitg måste jag säga. Hon växer så fort, och hon är väldigt duktig med Harry också även om det kan bli lite hårdhänt ibland, men vadå hon är 1 och 1 halvt år, man kan inte kräva jätte mycket av henne, men hon vill gärna klappa och pussa på sin lilla kusin.
Nu ska jag dricka kaffe, har blivit en riktig kaffe tunna, har aldrig drukit kaffe förut så mycket som nu, blr trött om jag inte får kaffet :P Tog massa fina bilder igår som kommer senare och alla fina kläder som vi köpte idag!
// Becka

 Pojkarna

Fredag

 I natt har vi sovit otroligt bra, tony sa imorse när vi pratade i telefonen om jag hade hört vad han sagt men inte det inte, sov som en stock, och lilleman också, Tony hade åkt iväg vid 1 och jag märkte inget alls, brukar vakna till faktiskt, men inte i natt=)

Nu på morgonen har jag tagit mig en dusch, lilleman får sitta i babysittern under tiden han trivs väldigt bra i den, som tur är eftersom Tony fick för sig att han skulle ha en som spelade och massa saker, och då får man slänga upp stora plånboken, men som tur är som tycker han väldigt mycket om babysittern, så då blev Tony ännu gladare för det! Vid 1 kommer mamsen och hämtar oss så ska vi åka upp till citygross, först var det egentligen för att jag skulle hämta mina pengar, men hade fått in dem på kontot i natt så, det var ganska skönt, men måste ändå upp och köpa blöjor till skrutten. Sen ska vi förmodligen en sväng ner på stan med Siv, skulle höra av mig, har ju som sagt funderat på om jag ska klippa mig idag, men vi får se, om jag ska klippa något mer avanserat så gör jag det hos frisör och lägger dem pengarna, men om jag ska toppa mitt hår, så lägger jag inte pengar på att gå till frisör, utan då ringer jag mn kusin Linda som brukar klippa mig. Men som sagtom jag går till frissan kommer en bild på håret senare, vi får se vart dagen blir av. Tony är ju iväg och jobbar och kommer inte hem förens i natt, men Harry och jag ska hem till mamma och Jonas och äta tacos, mysigt som tusan och gott om inte annat, får se hur det går med tandställningen eftersom tandläkaren spände den igår, det känns kan jag lova=(

Nu ska jag fixa mig klart och fxa lite här hemma innan vi ska iväg=)
// Becka


Torsdag

Nu är vi hemma ska snart lägga oss i sängen och se på film innan Tony åker iväg igen, men hinner med ett lång inlägg nu i allafall, innan jag ska ge Prinsen mat.

Gårdagen då : Pappa kom med en byrå som farmor hade hittat i tidningen för 100 kronor som han var så himla snäll att hämta och köra hit, så han lämnade den innan han åkte till jobbet, sen sov vi en stund och sen kom farmor, eftersom tony inte var hemma och hjälpte mig flytta ut det vita skåpet och sen få in byrån i sovrummet, vi drog dem på mattor eftersom dem var riktigt tunga, förstår inte hur pappa fick upp den hit! Sen käkade mamma och jag lunch tillsammans super smarigt, blev kräftstjärtar med romsås och bandspaggethi. MUMS!!! Sen gick Harry och jag till en av mina äldsta och bästa vänner Kaisa och firade hennes eftersom hon fyllde 19 år. Så ett stort grattis till henne, fick jätte god tårta och det var väldgt trevligt sällskap, sedan gick vi hem till mamma och Jonas och jag fick hamburgare, också väldigt gott, sedan följde dem mig hem och Harry och jag gick och sov, det tar på krafterna att vara på kalas.

Idag då blev vi väkta av ringklockan, då kom en elektriker hit och fixade våran spisplatta, mycket bra eftersom den tappade värmen, när man satt på den, men det var tydligen något stifft eller något som var trasigt. Sen åt vi lunch sen iväg för min del till tandläkaren, jag är livrädd för att gå till tandläkaren, hatar slippmaskinen och borren, mina absolut värsta fiender, men nu var det tandställningsfix så det var inte så himla farligt. Sen gick jag till siv och peter där vi blev kvar en bra stund, Tony och Peter åkte med en byrå till Carro, och jag och Sv gick med Nallgott och Harry till banken i SPÖREGN! Det höll på att sluta trodde jag, men inte då! Så vi blev dyngsura 
=( Sedan fick vi jätte god köttgryta där himla god var den =) Nu är vi hemma och nu ska jag ge plutten lite mat!
Lite bilder från igår 
// Becka

 Kaisas lillasyster Erica och Harry

 Födelsedags barnet


1 månad

Idag är det 1 månad sedan våran lilla skrutt kom till världen, våran lilla Harry plutt ! känns underbart faktiskt, våran söta lilla pojke, han är otroligt snäll =) och himla söt =)

är inte hemma just nu så det kommer inte några bilder ännu heller, men dem kommer upp i kväll jag lovar!

Just nu sitter jag hemma hos svärmor och svärfar, Tony och Peter ska iväg och lämna en byrå, så jag och Harry gör siv sällskap under tiden vi skulle hit och drticka kaffe eftersom jag varit hos tandläkaren idag min stora skräck, men det var bara att byta kedjor på min tandställning och så, för er som inte viste det så har jag tandställning, och snart ska den bort underbart nu är det inte lång tid kvar tills den åker.

Men kommer med inlägg senare i stället =)

// becka


Onsdag

Blir bara en snabbis av dagen, imrogon kommer bilder m.m

Idag kom pappa med en byrå som farmor hade hittat i tidningen för 100 kronor, och den blev jätte bra hemma hso oss, passade perfekt och nu har jag äntligen fått i ordning på Harrys kläder =) Sedan kom farmor en stund vi drack kaffe och rensade lite, vilket behövdes. Sen kom mamma och v gjorde lunch tillsammans blev bandspaggethi med romsås och kräftstjärtar mums, sen har vi varit på Kalas hos Kaisa som fylle 19 år idag! Nu är det sov dags längre inlägg imorgon=)
// Becka


Plutten

Imorse for Harry och jag iväg till bvc, det går väldigt snabbt att gå dit som tur är ,eftersom jag och tider, men bvc sköterskan var sen, så jag hann!
Våran prins väger nu 4160 g och är 54 cm lång, stora killen.
När vi kom hem la vi oss och sov och nu på efter middagen ska vi vila lite eftersom Tony ska iväg och jobba i natt igen, 3 dagar den här veckan, inte alls för roligt, specielt inte med tanke på att när han åker nästa gång kommer han hem fredag natt, tur att han är hemma lördag söndag och måndag dag i allafall, men inge vidare på fredag.
Vi kom precis hem efter att ha varit och skrivit på papper att Tony är PAPPA! Ska iväg till bibblan sen och hämta en bok som harry ska få därifrån och lämna tillbaka tonys ljudbok, sen förbi affären, ska köpa mig två stora läsk och en chips påse till mina ensama tider, imrogon ska vi på kalas hos Kaisa som fyller år.
Nu orkar jag inte skriva mer, vädret är dystert då man blir så himla trött!
// Becka 

 Stora pojken <3 

Tisdag

I natt har jag sovt underbart, när Tony kom hem så vaknade Harry och ville ha mat, så han tog honom, så min natt har vart underbar, sen kom dem och gjorde mig sällskap, han vaknade nu vid 8 och ville ha mat det är 6 timmar, nu sover han som en stock igen, vi ska snart springa väg till bvc, han somnar alltid när vi ska dit!
Nu ska vi kila!
// Becka

 Grabbarna grus


Hår

Sitter här och funderar på om jag ska klippa mig på fredag, mina toppar börjar bli slitna så det skulle behövas, men frågan är ju hur, har länge funderat på att göra lugg, så vi får se hur jag gör, måste ju ha någon som ser efter Harry under tiden eftersom Tony jobbar, men kanske kan flörta med någon =) Vill ju inte klippa på längden eftersom jag älskar mitt långa underbara hår, men lite uppklippning och en lugg kanske, vi får se vad som blir av, beslut kommer i nästa inlägg! Blir mycket lättare, om jag får lite hjälp av er också, så vad tycker ni??

Nu på kvällen har mamma varit hä, hon åkte nyss eftersom hon höll på att somna i soffan, stakarn var så trött, inte så konstigt eftersom hon jobbade i natt och han inte sovit sen dess eftersom dem hade en häst tandläkare i stallet idag, men nu hoppas jag hon kom hem och har somnat.

Ska snart se på det omtalade tv programmet svenska hollywodfruar, är ju den omtalade anna anka, som har fått så mycket kritk m.m på radio och i tidningar så jag tänkte att jag måste bara titta, kanske kan få sig ett gott skratt också =)

I natt kommer min underbaring hem, undebart saknat honom <3 Imrogon är han hemma skönt som tusan, och imorgon står mycket saker på schemat, bvc 9,45, ska bli väldigt kul att se hur mycket han väge samt hur lå¨ng han är, vet att han inte väger 4,3 och är 55 lång i allafall, eftersom vi jämnförde med Julia när dem var här.
  Sen vid 13 ska vi till sociala divisionen och skrva papper på att Tony är pappa, och sen försöka sova en stund på dagen eftersom han åker tisdag natt igen. Bra att han har jobb, min älskling, men det är mycket bättre att han honom hemma =)
Nu ska jag bänka mig framför tvn med en svalkande läskeblask och några godisar!
// Becka

Måndag

Tiden går lite för fort, känns verkligen inte som det var 4 veckor sedan Harry kom ut, det känns verkligen inte som det, och nu ligger våran grabb vaken massor och bara kikar, för 4 veckor sedan vi var på bb.

Idag har elin varit här på förmiddagen, blev mycket prat och en massa kaffe, mycket trevligt, vi ska förmodligen träffa henne på fredag igen då blir det en sväng stan. Sen kom även pappa hit och hälsade på, han satt och höll Harry hela tden när han hade vaknat, och Harry sov inte en blund utan han och morfar hade en lång diskussion.

Idag har nyköpingshem varit här och fixat alla saker som var fel anmälda, så nu har vi fått en badrumsskåp, otroligt skönt, nu kan vi plocka upp kartongen med badrumsgrejer som så fint står gömd i garderoben. Letadade fram min piercingar till naveln idag, onödigt eftersom den hade läkt, tusan också, trivdes så bra med den, men kanske får bli ett nytt vi får se, om jag får bestämma blir det nog det =)

Nu ska jag ge plutten mat, sen kommer mamma hit, som hon brukar på måndagar så ska vi käka ihop.

// Becka

 Lill prinsen

 Morfar och Harry 


Mysdag

Idag har vi varit hos min farbror Håkan och min faster Marie, åkte ut dit till ca halv 2, fick fika när vi kom ut, sen blev det även mat, blev vildsvnsgryta med potatis och sås, så himla otroligt gott =) Tony och jag åt båda två massor, Håkan gjorde i ordning ett stort täcke med en filt på som Harry kunde ligga på, och sen satt han med honom tills han somnade, eftersom varje gång han reste sig för att gå så spottade Harry ut nappen, han gllade farbror Håkan. Marie pratade han även massor med. Efter maten fick vi paj och vaniljsås, och mera kaffe, efter det åkte vi till stallet och pratade lite med mamsen.
Nu är vi hemma och tittar på tusen bröder, serien, Tony ska snart åka iväg och jobba inte allt för roligt. Men men han kommer hem imrogon min underbara baby<3
Imorgon kommer Elin hit och hälsar på, pappa trodde även att han skulle vara hemma imorgon så då får vi hoppas att han kommer förbi en stund, men man vet aldrig.
Nu lite bilder från dagen
// Becka
 Mina gudföräldrar/farbror faster Marie och Håkan

 Stållis Harry i superman dressen =)

 Mina grabbar igår, dem var väldigt trötta hos Farmor och Farfar

 Harry och Håkan och Maries hund gruff slöar på den mjuka filten =)


Söndag

God morgon, eller vi vaknade vid 9 av att Harry var sugen i magen, så då fick man vakna till liv. Natten har varit super bra, han somnade vid halv 11 går ca, sen vaknade han vid 5 och ville ha mat, så han sov hela natten. Underbart =)
Nu håller vi på att att fixa lite toast till frukost, väldigt mumisgt. Ska gå ut till bilen sen och hämta Harrys nya dress som jag köpte igår på Hm, med stålmannen märket på, skit söt. Tack snälla till Tonys mormor Eja, för den, Harry fick en peng av henne, så var vi nere och köpte den, lovar att det kommer en bild av den ikväll.
Idag ska vi ut till min farbror och faster i runtuna och hälsa på, v bestämde igår att vi skulle komma ut, och han ringde i morse och frågade om vi ville ha mat också, gärna det tackar man aldrig nej till, specielt inte deras, dem är så duktiga på att laga mat. Det blir säkert något jätte gott.
Nu väntar frukosten blir uppdatering ikväll med bilder =)
// Becka

 Lill skrutten  världens lyckligaste föräldrar

Lördag

God morgon allihoppa =)
Har precis klivit upp från sängen då, Harry slog upp sina blå vid 9, hlet otroligt, och när vi kom hem igår, vid ca 10 halv 11 så somnade han, sen vaknade han vid 5 i halv 3 och åt lite. Han är så otroligt snäll =)
Tony var ute igår, men det blev ganska lugn tillställning, han kom hem när Harry vaknade, och var inte alls full, verkligen jätte skönt =)
Idag ska vi gå ner på stan och kolla lite och fika, sen ikväll blir det nog någon bra film och massa dipp och chips, en riktig myskväll med andra ord!
 Nu blir det lite frukost sen, ner på stan =)
// Becka

 Plutten

 Happy Family <3


Gratulerar

Gratuelationer till min svärfar, Harrys farfar Peter som fyller 52 år idag.

Hurra Hurra Hurra =)

 Peter och Mumlan


Gratulerar

Gratulationer till min kära svärfar, och Harrys farfar Peter som fyller 52 år idag

 Peter och Mumlan


Fredag

Idag gick vi upp runt 11 tiden, eller jag gjorde det Tony var redan uppe, men Harry och jag låg kvar i en sängen en bra stund, jag sov till och med det var himla himla skönt =) Min mjölkstockning är mycket mycket bättre måste jag skriva, knölarna är ju kvar, men det gör inte alls lika ont längre, nte heller att pumpa ur, och nu har det även börjat läcka :P Så nu är jag lite glader eftersom det gör fruktansvärt ont, och det har varit jobbigt att ha feber och inte alls varit piss, men har tänkt att jag ska köpa bröstvärmare, men dem kostar ju lite grann så det får bli när jag fåt pengar nästa vecka, en sån länge får jag köra med fettvadd, det fungerar ganska bra. Det är ju väldigt viktigt att hålla dem varma nu, Tack för alla tips, duschen fungerar jätte bra=)

Ja som sagt vi gick upp vid 11, sen gjorde vi i ordning oss, sedan blev det ett besök hos Tonys mormor, hon blev jätte glad att vi kom, vi köpte med oss winnerbröd, och så fick vi kaffe och satt och pratade en lång stund, väldigt trevligt, var länge sen vi var där och hälsade på. Efter det åkte vi hem till Siv och Peter eftersom Peter fyller år idag, Grattis till honom =) Så vi fick jätte god tårta, och massa prat och kaffe, väldigt trevligt som alltid när vi är där. Vi kom hem för en stund sedan efter en promenad hem, väldigt skönt faktiskt, Evelina och Ja var även ner till kina och hämtade mat, det var riktigt gott =) Nu ska jag snart gå och lägga mig tänkte jag är lite halv trött, Tony ska förmodligen ut på krogen så trevlig är han när han är hemma, inte allt för kul, och nästa vecka blir han borta ännu mera, han har jobbat sen i söndags och ska ut ikväll inte alls så kul, han har ju varit hemma också, men tycker att han kan vara lite social när han är hemma tycker jag och inte sticka ut på en gång, men men mina ord, flyter i luften tydligen. Kan ju hoppas att han inte dricker så mycket så han kan vara social imorgon, för om han är bakfull imorgon går jag hemifrån, det är så jävla tråkigt, kanske tar mig en tur ner på stan och går i lite affärer, för mig själv, nej men vi får se, han säger nu att det inte är säkert att han ska ut, men om jag känner honom rätt, så blir det nog så, och om han kommer hem full så blir jag galen, men jag hoppas han kan sköta sig.

Nej vad negativ jag låter men tycker det är jätte tråkigt när han jobbat och sedan bara drar iväg.

Nu som sagt sängdags, plutten sover just nu. Han var så himla trött, får hoppas han sover bra i natt.
// Becka

 Mina grabbar <3


Torsdag

Lite bättre känns det nu efter lite mat eller blev kvällsfika eftersom jag inte kände för något specielt, men det darrar och typ spänner i läppen, det finns 2 olika teorier på vad det kan vara

1. Blodbrist, vilket jag tror det är, och järnet är väl inte heller något vidare då, ska be bvc sköterskan att titta mitt hb på tisdag

2. Min moster berättade att efter hon hade fått barn hade hon fått jätte kraftig migrän, det hade börjat med darrningar i läpparna.

Så något av det är det säkert, min moster föreslog att jag skulle prova med en tablett då jag får klart ganska snart om det är alternativ 1 eller 2

Min syster är här just nu och gör mig sällskap, tycker som sagt det är obehagligt, eftersom jag känt att det svartnat för ögonen, vilket blir på båda två alternativen också, jag är ju själv hemma så det är väldigt obehagligt om det skulle hända något. Tänk om jag faller ihop när jag håller i honom eller om jag gör det över huvudtaget, vågar inte ens tänka tanken på vad som kan hända med honom. Nej fy inga såna tankar, är vädligt rädd om min lilla bebis =) Han betyder mycket för mig, Tony är på väg hem, det är himla skönt, min underbara älskade Tony.

Imorgon ska vi återigen försöka med ett besök hos Tonys mormor sen får vi se om vi lyckas men jag skulle verkligen behöva komma ut imorgon också eftersom jag suttit inne 2 dagar, så jag känner att jag behöver ut och få frisk luft och lite promenad =)

På tisdag ska vi och skrva på papprena för att Tony är PAPPA!!! =)=)=)
Nu ska jag glo på idol och mysa i soffan med Harry. Chips påsen kanske åker fram också =)
// Becka

 På den andra bilden såg man inte så bra, här ser man verkligen hur han visar att han är hungrig!

Bilder

Lite bilder =) ÄNTLIGEN!!!

 Så här visar Harry att han är hungrig på mormors finger

 

 Gudmor Johanna och Harry

 

 Gudfar Christian och Harry

 

 Mor och Son

 

 Harry och 5 dagar äldre Julia

 

 Harry och flickvännen Julia

 Harry och Julia sovandes

Ja har ingen vidare lust att skriva något större inlägg, pappa och mamma har varit här, tjejerna var här på förmiddagen trevligt som tusan, just nu skulle jag behöva komma iväg någon dag och titta mitt blodvärde, som jag tror är jätte dåligt, kroppen skakar mest hela tiden, och har två gånger varit nära att falla ihop idag, inte så bra eftersom jag är själv hemma med Harry, hoppas jag fixar det tills Tony kommer hem, nu ska jag äta några mackor, kanske det blir bättre.

// Becka


Torsdag

Vi väntar på besök just nu av Malin Vanessa  Sara och Julia, sen blir det lugn dag, mjölkstockningen är kvar, men mår bättre faktiskt! Febern har släpt, så den slipper jag, men har fortfarande knölarna i bröstet, och det gör ont när jag pumpar och får inte ut så himla mycket heller, men hoppas att det släpper, Tony har fått åka iväg och jobba, men han är ledig hela helgen förhoppningsvis.
Tittade på Wallander igår, men tittade inte klart, är lite feg och ville se den tillsammans med tony men han somnade så jag stängde av, jag vet jag är en riktig kyckling :P Natten har varit jätte bra, förutom att jag vaknade i en blöt fläck av att tutten hade läckt, väldigt skumt :P Prinsen sov väldigt bra =)
Nu ska vi gå ut och möta brudarna.
Skriver senare=)
// Becka


Gratulerar

Glömde i förra inlägget, att gratuelera min svägerska, Carolina som fyller år idag ett STORT GRATTIS till dig, hoppas du får en bra dag!

Onsdag

Idag är det fixar dag hemma hos familjen Johansson/ Liljegren
* Tvättstugan
* Byta lakan
* köra en sväng med dammsugaren

Tony är hemma, så jga behöver inte göra allt själv, kommer inte kunna hjälpa till så mycket heller, för den delen. Har fortfarande vädligt ont i ena bröstet, men febern håller på att lägga sig väldigt skönt, lill skrutten sover och Tony och farmor är och slänger soppor, hon ska göra ett gäng köttbullar senare, som vi kan ha i frysen, väldigt smidigt, just nu känner jag att jag inte hinner med att göra det själv och hon erbjöd sig, så varför inte =)
Nu ska jag fortsätta med sängbytet.
// Becka
 Morgon trött


Tisdag

Idag har jag ingen vidare lust att blogga, är hemma med feber, och mjölksockning, blir bättre, men är fortfarande rätt dålig, feber är inte allt för kul, tur att våran lill grabb är himla snäll. Om en stund kommer mamma hit och vi skulle äta något och så, om jag får i mig något. På dagen har Fia varit här eller hon kom vid tolv och åkte nyss, var väl inte allt för trevlgt sällskap mot henne, eftersom jag somnade en stund i soffan, skäms på mig =)
Nu ska jag gå tillbaka till sängen, trött och inte alls pigg.
// Becka

Måndag

Igår blev det aldrig något inlägg, Tony fick åka iväg och jobba, så Evelina Harri och Embla kom och hämtade mig och Harry, sen släptes jag och Evelina samt barnen av hos Siv så gick vi en sväng på stan. Efter det gick vi hem till Siv och Peter och åt tacos, och sen drack kaffe, Tony kom och hämtade mig senare på kvällen.
När vi kom hem blev det sängen på en gång för min del, fick mjölkstockning igår, inte allt för skönt, så det blev inget chips mys som planerat utan jag fick gå och lägga mig, fick feber och mådde inte alls bra, idag är det mycket bättre, tack och lov ingen feber nu i allafall, hade fortfarande imorse, men just nu känner jag mig ganska bra, hoppas att det inte kommer tillbaka bara eftersom  Tony åker iväg och jobbar i natt.
Harry är 3 veckor dag, tiden går så himla fort. han sov väldigt bra i natt, somnad 10 halv 11 och vaknade 3 sen somnade han om till halv 8 och sen till 11 , han är så himla snäll våran pojke. Idag har vi bara segat hemma, har inte riktigt haft orken att göra något, eftersom jag var så dålig igår, vi skulle egentligen kollat om Tonys mormor var hemma och gjort ett besök men, vi blev hemma, eftersom jag inte är helt återställd. Ska väl förmodligen gå en promenad sen, vi ska i allafall, iväg och hämta vagnen som fick bli kvar hos Siv och Peter igår, eftersom Tony hade massa saker bilen. Så det är våran ända plan =)
Eller pappa kommer också förbi ikväll kan var skojigt eftersom han inte var på hela förra veckan. Träffade honom på stan igår, han och hans fru, hon kom inte ens fram och tittade på Harry, tyckte faktsikt hon kunde göra det för pappas skull, jag har som sagt och skrivit i tidigare inlägg, att jag inte bett henne att vara någon bonus mormor, men om hon tror att pappa kommer säga upp kontakten med sna, barn samt sitt barnbarn så tror hon jävligt fel och om hon ens försöker, så tänker jag fan inte hålla käften längre, och så är det. Min pappa är en jätte bra morfar och pappa även om det varit lite struligt sen han gifte sig, även om vi inte ses så jätte ofta, har blivit oftare nu så ringer han varje dag och pratar.
Nej blir bara frustrerad av detta, nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det att hämta vagnen.
// Becka
 Tycker hemskt mycket om blden på Embla och Harry, sen hans stil när han sitter med mig även om han inte har världens snyggaste mamma på bilder :P

Kväll

Nu har Johanna precis gått hem, eller till sn mormor där hennes pojkvän skulle hämta upp henne, vi har käkat kräfor och dip och bara pratat en massa och haft trevligt. Idag har varit en hektisakt dag, har gått masso, vilket resulterar i mycket ont i ryggen =( Inte allt för skönt! Farmor följde mig till Evelina men dem var inte klara när vi kom så jag och Harry gick upp, passade då på att ge honom mat och så. Sen gick vi ner på stan och fxade presenter till Novisen =) Sen upp Till Agge och Magnus, vilken backe, blev inte bättre i ryggen. Var där en bra stund sedan kom Tony och hämtade upp oss, eftersom jag inte var riktigt sugen på att gå hem, sen kom Johannis, Tony är och spelar i Buskhyttan ( Inte nävekvarn :P )

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och glo på en film, är en bra film på tvn, men spelar in den istället annars kanske jag slocknar i soffan. Tack alla för en bra dag =)

// Becka

 Kusin Snack


Kväll

Nu har Johanna precis gått hem, eller till sn mormor där hennes pojkvän skulle hämta upp henne, vi har käkat kräfor och dip och bara pratat en massa och haft trevligt. Idag har varit en hektisakt dag, har gått masso, vilket resulterar i mycket ont i ryggen =( Inte allt för skönt! Farmor följde mig till Evelina men dem var inte klara när vi kom så jag och Harry gick upp, passade då på att ge honom mat och så. Sen gick vi ner på stan och fxade presenter till Novisen =) Sen upp Till Agge och Magnus, vilken backe, blev inte bättre i ryggen. Var där en bra stund sedan kom Tony och hämtade upp oss, eftersom jag inte var riktigt sugen på att gå hem, sen kom Johannis, Tony är och spelar i Buskhyttan ( Inte nävekvarn :P )

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och glo på en film, är en bra film på tvn, men spelar in den istället annars kanske jag slocknar i soffan. Tack alla för en bra dag =)

// Becka

 Kusin Snack


Kvällsmys

Jaha nu har den här dagen också gått mot början mot sitt slut, ganska skönt den här dagen har varit väldigt bra.
Lill plutten och jag gick ner till stan och mötte upp Siv Evelina Embla Agge Nova och Elton, dem satt på birgers och fikade så jag satte mig och fikade med dem, sen blev det lite att kolla på stan och in på hemköp en snabbis sen gick Evelina och Ja hem till Siv och Peter, då kom min älskling också efter en stund han var bara hem och hämtade Harrys bilstol. Vi brudar åkte upp till cty gross och handlade lite sen hem till dem och käkade smörgåstårta och rökta räkor, jätte mumsigt =) Nu sitter vi hemma, plutten somnade för en stund sedan, Tony har besök av nyberg och jag tänkte väl gå till kojs om ett tag, eller i allafall lägga mig och se på tv.
Imorgon blir det till att mysa med Tony på förmiddagen eftersom han ska spela på kräftskiva på kvällen, jag ska även följa med Evelina Harri och Embla upp till Agge och fira Nova som fyllde 3 år igår så grattis till henne i efterskott =) Sen på kvällen kommer Johanna hit och då ska vi käka kräftor och äta dip och bara prata. Får se om någon mer skulle komma förbi, vet inte ännu.
Nu ska jag bara lägga mig och glo på tv !
// Becka
 Mina grabbar <3

Kommer bilder imorgon ska fixa det på förmiddagen


Fredag

Lilla plutten sover så bra på nätterna, somnade igår klockan 10 och sen vaknade han vid halv 3, och sen vaknade han vid 7 igen. sen somnade vi om till tio då vi gick upp. Idag ska vi gå ut i solen och bara ta det lugnt, Tony kommer hem vid 4 halv 5 skööönt, saknar honom, han har inte hunnit vara hemma mycket den här veckan. Så det ska bli mysigt att han kommer hem ikväll.
Harry och jag kanske ska ut till stallet en stund ikväll, dem ska ha stallfest, och eftersom jag inte tidigare viste när Tony skulle komma hem så tänkte vi att vi skulle åka ut en stund, men vi får se har inte riktigt bestämt mig ännu.
Dem ska äta kräftor och räkor pch paje och massa sånt så det är ganska lockande, men vi får som sagt se. På tal om mina bilder jag ska lägga upp som jag lovar och lovar, så kommer dem tänkte sätta mig i helgen och fixa det, orkade inte igår och idag är det så fint väder så vi ska ta en promenad plutten och jag.
Måste vara lite bitter nu också, men fick en kommentar på min blogg som frågade varför jag inte ammade bara, jo för att det fungerar inte riktigt så bra och jag pumpar ur det mesta, eftersom jag blir så spänd i nacken, på grund av min skada. Och det är inte bara att amma, det går jätte bra när jag gör det, men jag får sådan smärta av det, att det inte blir så ofta, därför använder jag pumpen, och Harry mår inte sämre för att han får ur flaska, ersättningen är också om det inte skulle räcka med mat, nu har jag gått om det, men ändå.
Kanske lät lite sur men blir faktiskt irreterad av sånna kommentarer !!!!!
Nu ska vi klä på oss och gå en sväng=)
// Becka

 Lill skrutten

 

 Jag älskar dig underbara du <3


Torsdag

Då har Tony fått åka iväg igen och jobba, det är rätt trist jobb han har men det är bra att han har ett jobb i allafall, och nu lär det bli ännu mera=( Suck!! Men som sagt det är bra att han har ett jobb, skulle inte vilja gå till Soc och tigga pengar faktiskt, så det är bra att han har ett jobb som sagt.

Igår var Fia och hennes barn här, riktigt skojsigt var det fick prata lite blev ingen lång visit men kommer säkert någon mer gång, då ska du få hålla honom också Fia. =) Sen var Tonys farmor och farfar här det var också riktigt trevligt dem blev kvar en lång stund och vi satt och pratade och mumsade på winnerbröd som dem hade med sig. sen på kvällen kom Marcus Erika Kattis och Simon förbi en snabbis, blev en väldigt snabbis. Vi var ganska trötta igår, Harry somnade halv 10 och vaknade halv 3 i natt och ville ha mat sedan vaknade han tio över sju, han har fasta rutiner nu, det är jätte skönt för man vaknar själv till, innan han börjar gnöla. sedan somnade vi om och vaknade inte förens 11, av att Tony tyckte vi skulle gå upp. Idag har vi varit nere på stan och fikat, eller vi åt mat på Kina, ingen större höjdare, åt på så kallade stora kina men jag tycker faktiskt lilla är bättre, vi hade tänkt käka buffe där först, men sen när vi gick, jag vi gick ner på stan, så var det fullt. Synd för deras buffe är kalas bra =)

Nu håller vi på att göra i ordning oss eftersom vi ska på kalas hos mitt kusin barn, Harrys sysling Ida som fyller år idag =) Det är kul att ha något att göra när Tony är borta ibland, men ofta myser Harry och jag ensama i soffan framför tvn. =) Var förbi en snabbis hos Sv och Peter och drack Kaffe förut och hämtade skylten tll Harrys vagn =) Super häftigt tycker ja =)

Nu ska jag fixa klart allt innan avfärd mamma kommer vid kvart i, pluttis har somnat, men han brukar somna om även om jag klär på honom =)

Uppdatering med bilder ikväll, förhoppningsvis!!

// Becka

 Ida i grön klänning, Grattis till henne =)


Onsdag

Idag är det onsdag, veckorna går så himla himla fort, lill plutten är redan 16 dagar, kan börja inlägget till att ge en stor röd ros till min underbara älskling, som tog Harry i natt när han vaknade och gav honom mat, så jag fick sova, det var väldigt skönt, när man inte sovit helt på nätterna sedan lillen kom. Jag har en underbar pojkvän =)

Vi gick och la oss halv 11 igår kväll, Tony kom hem ca halv 8 8, kommer inte riktigt ihåg, då drack vi kaffe och sen åt han ravioli eftersom han inte ätit sen lunch. I natt vaknade Harry som vanligt vid 3 sen sover han till 7 tror klockan till och med var halv 8 imorse, sen låg han och pratade en stund, sedan somnade han om till 10, det är riktigt skönt, det är en snäll bebis vi fått i allafall =)
Idag har vi plockat lite, och sen ätit en fross lunch av saker vi hade hemma, med massor av vitlökssaker, så det stinker vitlök hemma hos oss, Tony hade ätit så mycket att han fick ont i magen, stackarn =(
Vid 14 kom bvc sköterskan på hembesök, Harry har gått upp till födsel vikten igen =) Han väger nu 3744gram, lillpojken som är stor, men vart dem kilona sitter vet man inte riktigt. Hon tyckte i allafall att han är riktigt sööt =)
Vid 4 kommer tonys kusin Fia med hennes 4 barn, sen vid halv 6 6 kommer Tonys farmor och Farfar och hälsar på, det ska bli trevligt vi har inte träffat dem på länge, så det blir roligt =) Sen skulle förmodligen Kattis och hennes Simon komma förbi.
Och något tråkigt är att jag blivit förskyld har haft ont i halsen i två dagar, nu är jag mest tjock i halsen och lite snorig inge farligt så, men det sätter sig alltid så bra, nu när Tony ska åka iväg imorgon igen förmodligen, sen spela på krfätskiva på lördag, som tur är kommer nog Harrys gudmor på lördag vi skulle ha lite dip kväll, pratade vi om, bestämde nog aldrig klart bara :P TYpiskt oss ! =)
Tack Johanna för tipset om ersättningen, han kräktes aldrig av den, funkar jätte bra =) Pratade med bvc sköterskan om det , men hon sa att den är mer som bröstmjölk, men han får sällan ersättning eftersom jag är en mjölkko, har så mycket mat så, pumpen är min bästa vän just nu, växer väl snart fast i handen =P
Nu ska jag ta reda på tvätten och som sagt, min vän pumpen ska få komma fram också.
Uppdatering ikväll ??? V får se om jag hinner med och orkar, men ska hålla mitt 1 om dagen i allafall =)
// Becka
 Jag tycker verkligen tröjan stämmer=) Vad säger ni??

Ps, Det kommer nya bilder ska bara orka lägga in dem i datorn =) Ds


Tisdag

Jaha, mitt bloggande har blivit dåligt, hinner inte riktigt med, eller hinner gör jag kanske men glömmer bort det. Men jag lovar det ska bli bättre =)
Igår han jag inte med att skriva, men ska försöka med ett inlägg om dagen i allafall, kan inte garantera flera  inlägg per dag, som förut, innan pluttis kom =) 
Igår som sagt hade jag mycket att göra, vi låg i sängen ganska länge, plutten och jag! Tony åkte iväg och jobba halv 8, sen gick vi upp han gick sitta vid balkongdörren i babysittern och få lite dagsljus på sig, har nästan blivit av med all gulsot nu. Tacka gudarnar för det! Så jag pysslade lite hemma, medans han satt där och kikade, sen kom Tonys kusin Elin på besök, hon hade med sig bullar, det var väldigt snällt =)
Sen kom farmor och hjälpte mig lite här hemma, kände att jag verkligen inte orkade så hon var snäll och kom en liten stund och hjälpte mig, hon hade med sig avokadoröra som jag avnjöt igår kväll tillsammans med rostmackor, hade även med sig mat som jag tänkt äta idag till lunch=) Har en underbar farmor =)
På kvällen kom mamma och Johanna, mamma hade med sig kyckling, wookgrönsaker och coscos. Så vi lagade mat och sen käkade ihop, väldigt gott, blev för mätt bara. Johanna var kvar framåt 10 11 snåret, vi satt och drack te och såg på Du, Jag och Dupree, riktigt skojig film. Sen gick Harry och jag och la oss och sov, han har börjat med att han inte somnar förens vid 11 12 varje kväll, det gör mig inget då sover han längre på natten, vaknar 1 gång per natt, och vill äta lite sen sover han till morgonen, han är så snäll min lilla pojke.
Han har förmodligen fått mat i näsan, så han låter som en liten gris just nu =p
Nu ska jag äta lite frukost medans han sover, och läsa lite bloggar. Min egentid är när han sover, men han är så snäll att jag kan sitta lite när jag vill, vid datorn. Han är inte så hemskt krävande =)
Imorgon kommer bvc på besök, och sen kommer Tonys farmor och farfar och hälsar på =) På eftermiddagen idag kommer Tony hem, saknar honom, han hann inte mer än sova när han var hemma<3, men imorgon är han förhoppningsvis hemma hela dagen =)
Kanske blir en uppdatering senare.
// Becka
 Mina myspojkar <3


Söndag

Veckorna går så himla fort, imorgon är Harry redan 2 veckor, känns verkligen inte som att det var två veckor sedan vi åkte in till BB, helt konstigt känns det. Men det är underbart att vara mamma även om man inte kan göra allt som man gjorde förut, nu har man sg själv och en liten att ta hand om hela tiden, vilket brukar leda till att, jag knappt hinner med mig själv, Nej så illa är det faktiskt inte, men man glömmer sig själv. Har bara lill skrutten i huvudet. Och när Tony är hemma ska man räcka till för två, men det funkar, blir bara ännu mindre tid för mig. Men har aldrig tagit mig den tiden ändå, så det spelar inte så jätte stor roll.
Harry ligger och myser i sängen just nu, vi väntar på att Tony ska komma hem, jag kollar på När kärleken chekar in, lite halv iallafall.
Idag har vi varit hos Evelina som fyller år idag=) Ett stort Grattis till henne=) Fick tårta, och så sen blev Harry och jag kvar en lång stund, så vi fick mat också. Kräftstjärtarsås och Pasta. Väldigt gott =)
Idag har vi kommit fram till att våran lill skrutt inte tål ersättningen, vi har Nam, vilket han inte tål, så fort han får det kräks han som tusan och han kräks aldrig annars, aldrig när han får bröstmjölk utan bara när han fått ersättningen, så det är lite trist faktiskt. Men vi ska prova med babysemp också, får vi se om han tål det.
Nu kom Tony hem och lillen ska få mat sen ska vi gå och mysa i soffan.
// Becka
 Mina älsklingar <3

Ikea

Idag har vi varit på Ikea, Harry och Embla var världens snällaste sov i varsin vagn, underbart =)
Köpte lite små saker, skulle inte ha så mycket heller åkte mest för att Evelina ville de, så då passade vi på att köpa en lampa till vardagsrummet, ett täcke och en kudde till Tony som han kan ha i lastbilen slipper han ta kudden från sängen, snuttefiltar och kräkhanddukar till Harry, han fick även en snuttefilt av Faster Evelina. Sen mest små saker som är bra att ha, nu ska vi göra lite mat, blir tunnbrödrulle, ikväll ska Harry och jag mysa framför tvn, på 1 klockan 8 går Nina Frisk, den är ganska skojig, så det får bli vårat kvällsnöje, eftersom Tony ska åka iväg till Helsingborg =( Inte allt för skojigt på en lördag men men. Det blir lite godis och chips och godis i soffan, är ju aldrig ensam längre det är jätte skönt, men vore mysigare om Tony gjort oss sällkap.
Men man måste ju ha pengar =)
Imorgon blir det lugna gatan, blir en sväng förbi hos svägerskan, sen hem och vänta på att Tony ska komma hem.
Nu ska jag mysa lite med Tony innan han åker, lillen sover efter en jobbig dag i storstaden.
 Harry Var förövrigt underbar i natt, han var väldigt pigg igår kväll så han somnade inte förens vid 11 halv 12 men sov till halv 6 åt lite sen somnade han om, och vi fick väcka honom eftersom vi skulle iväg =) Han är så snäll våran pojke =)

 Mammas fina <3

 Hulligan Mumlan <3

 Världens finaste älskling <3 Jag älskar dig <3

 


Fredags mys

Idag hade vi vårat första besök på bvc, blev inte stadsfjärden som vi tänkt oss från början, eftersom vi tillhör ekensberg. Men vi tänkte att vi skulle prova att gå där. Men det verkar bra så, än så länge byter vi inte =)
Han väger nu 3630 och är 52 lång. Våran lilla kille =) Han har inte gått tillbaka till födsel vikten ännu, men det var normalt sa bvc tanten =)
Efter Bvc var vi och handlade källaröktskinka på  Ica Oppeby, väldigt gott. Nackdelen är att Tpny och jag sitter och äter den försig fast den ska vara på smörgåsen. Åkte senare på eftermiddagen efter lite vila och mys i sängen till svärmor och svärfar, nu sitter vi hemma och har fredags mys, Tony ska åka iväg och jobba imorgon, inte allt för kul, men väldigt bra att han har så mycket jobb. Nu börjar det verkligen bli dags för mig att ringa till sjukgymnasten, har så fruktansvärt ont, vilket går över till huvudvärk som är otroligt hemsk. Så på måndag är det dags att ringa.
Imorgon på förmiddagen bär det av till storstaden en sväng, med Evelina och Embla, och mina älsklings pojkar förstårs.

Nu äter lill pojken lite innan sov dags, ska bli otroligt skönt att bara gå och sova lite, efter min huvdvärk förut.
// Becka


Bilder

Som jag lovat, ska det komma bilder, har bara inte haft tid =)
Nu på eftermiddagen har Elin och hennes Mamma varit här, och igår kom min farbror och faster med fanilje och sen även pappa.
Harry är en snäll pojke, somnade halv 11 igår och vaknade halv fyra sen vid 8 vaknade han igen. Underbara barn =)
Nu har vi käkat tacos, efter en stor handling, hade en lång lista och ett tomt kylskåp. Harrys gudfar Christian och Kattis är här och hälsar på också! Imorgon ska vi iväg till bvc och väga honom vid 11

 Ny utkommen =)

 

 Pappa och Harry


 Mamma och Harry

 Sara och lilla Julia

 

 Louises grabbar  Mio och Casper

 

 Mammas fina pojke


Tisdag

Vad förra veckan gick fort, allt går fort. Igår blev Harry 1 vecka gammal. Mammas lilla pojke=)
Idag har varit med Mamma och ätit lunch på Kina, var även inne på bissarna, skulle hitte en byrå, till Harrys kläder. Men det fanns ingen, så Tony och jag får försöka ta oss till öppen hand på Lördag, då det även blir en sväng på stan. Vi båda två måste ha höstjackor, och Harry kanske får några saker han med.
Skulle ha träffat Evelina, men hon skulle följa med Agge upp till deras hus så, det får bli en annan dag =)
Ikväll ska vi bara mysa Harry och Ja, Tony jobbar kommer hem imorgon igen. Ska försöka ta en lite sovmorgon, imorgon bitti, men bara för att vi inte har någon tid att passa, kommer säkert ingen av oss kunna sova. Brukar vara så =(
Nu ska jag sätta mig i soffan och äta lite chips, blir sovdags tidigt ikväll. Nu håller lilleman på att vakna så nu ska vi mysa lite!!
Hoppas alla haft en bra dag=)
// Becka
 Mina pojkar <3

Äntligen

Kan verkligen inte skriva något annat, underbart! Inge mera sjukhus, värdena hade gått ner, var uppe idag igen för att kolla eftersom igår var dygnet då det skulle vända, och det hade vänt det har sjunkit, så ny slipper både Harry och hans mamma sjukhus besök, JIPPPIIIEE=)=) Så himla skönt blev så glad att jag nästan började gråta, blir så internsivt att åka fram och tllbaka hela tiden jag blir ledsen och orolig och han känner så väl av det, då han också blir det! Nu har Tony fått åka iväg och jobba igen, kommer hem imorgon. Känns lite sådär men, som tur är har vi en väldigt snäll bebis. Allt går jätte bra! Blir bara ledsen, eller arg när det tar för lång tid innan han får mat.

Idag har vi som sagt varit på sjukhuset, mamma fick köra upp mig, eftersom vi inte viste om Tony skulle hinna, sen kom Evelina över en sväng. Nu väntar jag på mammsen, vi ska kolla efter en byrå och gå lite på stan, sen ska jag nog träffa Evelina och Embla, blir inte så sent idag vi ska lägga oss tidigt och sova länge imorgon ingen tid att passa skönt som tusan.

Igår var Louise, Casper och Mio här, det var jätte trevligt, var så länge sen vi sågs, men vi får börja umgås oftare nu =) Eller vad tycker du Louise??

Imorgon kommer min Farbror och gudfar Håkan och min faster och gudmor Marie på besök ska bli himla trevligt eftersom jag knappt sätt dem i sommar, mitt fel dock. Så kommer pappa också =) På dagen skulle förmodligen Malin och Sara komma med Barn, sen får vi finbesök från Skåne =) Carro Barro kommer över!

Nu ska jag fixa i ordning oss så vi är klara när mamma kommer!
// Becka


RSS 2.0