som sagt

Nu blev det många inlägg på bara några minuter, har då hittat kameran, hade för mycket saker med mig in förmodligen :P

Var föresten på stan en snabbis idag för att inhandla present till kusin, då jag köpte en t-shirt till min son för ynka 30:-

Nu kommer i allafall bilder :P

Lill prinsen i bilen






Harry och hans syssling max, tror ni dem är bilälskare eller??






Syssling mys =)


Klantiga ja

Klantiga rebecka Liljegren, tror ni hon har med sig kameran in eller hem, nej det ligger nog kvar i mammas bil, hoppas jag tror det i allafall, ja har aldrig sagt att jag har sån bra koll på min pryalr, typiskt mig, får väl skylla på förskyldningen :p

Kalas

Idag fyller min kusin Linda år Stort grattis till henne, vi har varit där och kalasat och fick super god smörgåstårta, harry har busat med sysslingen max och är just nu helt slut då han har somnat, det tillhör inte vanligheten!
Bilder kommer snart


Torsdag

Fortfarande förskyld men känner mig lite bättre faktiskt, imorgon är det kalas för linda ( min äldsta kusin som fyller 33 år) Innan det blir det stan med mamma syrran och lill prinsen.

Idag la jag ut harrys liggvagn på blocket, det känns lite jobbigt att sälja den, då jag gärna skulle ha sparat den till nästa barn eftersom den är så otroligt lättkord och snygg. Men nu har vi verkligen pltasbrist, och funderar på en sulky eller skooter till lilleman, då tony sa att jag var tvungen att sälja den, lite trist men, får väl stå ut. Ska försöka hitta en lika bra sen när harry får syskon i framtiden, och snart kommer datumet jag väntat på, vi får skriva in oss på nyköpingshem, även om det tar tid så är vi i allafall med i kön, och har en chans i allafall, nu behövs större, det funkar inte med en tvåa.

Nej nu ska jag sitta och kolla tv och kurera mig lite, ska göra en kopp te med mycket honung sen har jag laddat med kex och ost!

 



lilleman som bebis =)


förskyld

har blivit super förskyld, piss.
har spenderat dagen med min goa son, farmor, faster och embla jätte mysigt.
nu bota förskylningen

mys i hamnen & Bio

Idah började dagen halv 10, harry har tydligen blívit väldigt morgontrött men det är ju absolut ingen nackdel, då jag också blivit sjukt morgontrött. efter frukost och bad gick vi ut och promenerade hela familjen, harry somnade rätt snabbt i vagnen, tony och jag käkade glass och bara satt och kolla på alla  båtar, super mys. sen var vi uppe hos svärmor en stund sen kom även kusin embla och faster, dock hann dem inte leka så länge eftersom vi skulle hem och äta sen skulle jag på bio med mamma och syrran.
Efter att ha slängt i mig maten, så blev det bio super bra var den!
tyvärr har jag inga nya bilder, men lovar att imorgon blir det bilder, till en förbannelse då jag ska ladda kameran,
Sov gott

Macka och kräm

Idag kom mamma och hämtade mig vid elva, då jag skulle hjälpa henne att flyttstäda, och vi hann allt idag super skönt, höll på till fem men nu är det klart, skulle egentligen fixat imorgon också men som sagt vi han klart.

Efter det hem, krama om lill prinsen som fick vara med moster joefin och malin idag, då tony var iväg, sen iväg till mamma och jonas hämta fiskar, sen handla.

Så det fick bli kräm och smörgås till kvällsmat och det gillade harry massor, nu ligger han sin säng och ska sova.

Imorgon blir det familje mys och bio

Söndag

Mitt bloggande är dåligt, men jag har lite sommarlov, kan man säga eller för mycket annat att göra.

Igår åkte tony ja harry och gudmor Johanna till norrköping, dr vi bjöd gudmor på lunch eftersom hon fyllde år igår, stort grattis till världens bästa gudmor! Handlade 4 tröjor till mig för ynka 182 kr, super bra pris. Handlade lite födelsedagspresenter till lilleman som snart blir ett, hittade även en cykelhjälm, han ska få den när han fyller också men, vi var ju tvungna att prova och den kommer bli kanon. Efter det åkte vi hem packade lite saker, så åkte harry och jag till stugan, och tony fick ge sig iväg till helsingborg och jobba, så vi sov kavr i stugan, det var kallt igår kväll kan jag lova, spelade lite poker på kvällen, tänke spela av mormor och morfar och susanne och stefan pengar, men lyckades inte, det var nog mest mormor som vann. Och det var mammas en kronor så det gjorde inte så mycket!

idag är vi ute hos mamma och jonas, hjälper till att måla i stallet, men har nu en paus då mamma och jonas skulle fixa lite saker, sen blir det målning igen. Harry får leka med moster josefin och hennes kompis Malin, så han är hel nöjd. Senare ska vi åka och hämta en cykel jag ska få av susanne och stefan, så snart börjar vi cykla. När den är fixad.

Imorgon blir det hjälpa mamma och flyttstäda lägenhet även på tisdag. Ska försöka hinna städa hemma också, men det löser sig nog!

hoppas alla haft en bra helg trots regn!


Fredag

Idag är det fredag myspys fast jag är hemma hela veckorna gillar jag nog helgerna
allra bäst ändå!
Harry sover middag vi har varit ute i parken och gungat hela förmiddagen, får se vad som händer idag tony är iväg och skulle hjälpa en kompis som ska köpa bil, så han vet man inte när han kommer hem.

nej nu kurrar magen något att äta kanske

Tävlar

 

                   

"Jag är med och tävlar hos Johanna & Leia
om ett valfritt paket nappar från Namnnappen.se
Tävla här du också!

torsdag

Imorgon är det fredag och då går tony av och är ledig fem dagar, I´m Happy! Det ska bli mysigt att få umgås alla tre lite mer än vanligt och hitta på roliga saker! MysPys helg ska det bli! Idag var vi på stan en sväng och sen var vi hos siv och peter en stund då tony skulle hjälpa till med lite saker, gudmor johanna har varit med oss nästan hela dagen.

I natt var Harry jätte bråkig, stog och skrek i nästan 45 min, och så fort man sa att han skulle lägga sig ner bröt han ihop, trötthet, eller vad! Men som kompensation på de bråkiga 45 minuterna i natt så sov han till tio imorse, skönt att få lite sovmorgon!

Snart blir plutten 1 år, tiden har gått så fort, snart ärdet dags för 1 års kalas och grejer, ska börja inhandla lite paket snart tänkte ja!
Och sjunde till åttonde åker vi till göteborg, och massa födelsedagar i augusti, Harry ska inskolas, jag ska ringa massa samtal, gå till arbetsförmedlingen och grejer, mycket att göra, och snart får vi ställa oss i kö på en ny lägenhet hoppas det går snabbt för vi vill flytta, ska bli otroligt skönt med ett eller flera rum, Harry ska få ett eget rum, även om han kanske inte kommer sova där så, alla leksaker kan vara där, det ska blir otroligt skönt att få mer utrymme och plats, men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte spela någon roll, för större lägenhet mer saker!
Och just nu har vi 4 datorer hemma på en två, ja vad ska man säga! Men tony har redan planerat var alla ska vara.
1 ska vara till projektorn
1 i sovrummet
1 surfdator
och sen min bärbara som man kan flytta runt.
Vi har fler datorer än rum för tusan, men det är viktigt det där med teknik tydligen, ja säger inte så mycket om det, men man kan ju små flina lite åt alla hans ideer.

Harry kör fullt ös här hemma hela tiden, står väldigt mycket själv just nu, det tycker han är super skoj och dansar åt sin favo låt med shakira Waka Waka, eller han dansar åt allt typ, men då rockar han loss. Han börjar nå upp massor nu när han står vilket han direkt gör nytta av genom att putta ner filmer vrida på tvättmaskinen, trycka på diskmaskinen, ja det är en riktig liten buse.

nej nu blev det mycket att läsa, hoppas ni orkar. och lämna gärna en kommentar det uppskattas!

Facebook

Kommer snart komma upp en video på våran lill prins på facebook eftersom jag inte riktigt vet hur man lägger in den här! men ni som är vän med mig kolla

Ursäkta mig!



Harry och Morfar











Harry fick hjälpa Bonus att klippa gräs






Ursäkta min dåliga uppdatering, men har varken haft tid eller ork så slängde in lite bilder istället.
idag var vi på utflykt till lager 157 i hälleforsnäs, hittade dock inget men trevligt var det, efter det blev det pizza hos svärmor och svärfar sen hamnen och promenad nu sover plutten och jag får besök av fia =)
Imorgon skulle gudmor komma förbi och vid tre ska jag vara nere på stan!

Lägger in mer bilder än text nu! Ni får stå ut ett tag!

Matlagning

idag började vi dagen med att gå och hälsa på morfar och lotta, och kollade på lottas utställning på galleri stallet, hon är riktigt duktig på att fota, vi var kvar där en lång stund, blev nästa släkt träff, då farmor och farfar kom och faster och hasse. Vid ca kvart över 4 gick vi hemåt förbi kronhallen och handlade lite sen hem och laga mat, kött potatis och kantarellsås, det var fan inte gott, matlagning är inte min starka sida, plus att jag hatar kött med fett och ben, och sånt kött köpte ja, korkade ja, men i allafall matlagning är trist kan laga det enkla maträtterna men när det kommer till annat, nej då är det inte kul. men som min kära sambo sa man misslyckas innan man lyckas.
Efter maten var hela familjen ute och lekte i parken  en stund, sen blev det promenad, vi gick förbi svärisarna och pratade lite, sen hem i sköna värmen.
nu blir det snart sovdag bilder kommer imorgon!

1 månad kvar

ja idag är det exakt 1 månad kavr tills harry börjar dagis jag blir arbetslös, och harry skulle egentligen kommit 17 augusti också. Men han kom ju 24 augusti, helt sjukt att han snart blir 1 år tiden går så himla fort, känns som han nyss kom ut till oss.

Idag har vi haft Sara och Neah på besök, jätte trevligt, harry stylade för Neah massor, han ser så rolig ut, han charmar, och har sig.

Lite nya bilder



sötungarna neah och harry



Neah och Harry



Puss på dig sötnos














fredag

Usch hatar lata dagar harry och jag har inte gjort mycket idag, jag är mest trött, och lilleman super busig, nu sover han ioförsig, så nu är det lugnt jag håller på att tvätta en maskin och har sorterat massa papper, i letande efter tonys bvc info sen han var liten, eftersom bvc tycker harry väger lite, men förmodligen är han precis som sin far, i vikt och längd, tony var tydligen störst när han föddes och minst nu, så om harry blir som tony, är bara att vänta och se. Tonys mamma tror att ha var runt året när han började gå upp mindre.
får leta vidare sen, snart kommer tony hem, som jobbar förmiddag i helgen, då blir det nog till att bada.
nu ska jag kika runt på bloggar och njuta av kylan från fläkten vi köpte igår.

Hoppsan

oj har inte bloggat på ett tag nu, vi har varit hos mamma, badade i poolen på tisdag, och sen kom tony och hämtade oss vid ca 5 sen grillade vi hos marcus på kvällen, igår var vi i oxelösund och träffade sofie och hennes lilla elvira. sen hem till johanna och marcus på kvällen. idag var jag på möte vid tio gick kanon bra! kan inte skriva i bloggen vad det var för möte eftersom jag har tydsnadsplit, men en bra sak i allafall.
Nu på kvällen så har vi planerat göteborgs resa med kompisar så den 7-8 augusti åker vi.
bilder kommer imorgon

Måndag

Idag är det måndag och våran måndag har gått jätte fort och vi har haft det super, imorse kvart över nio mötte Harry och jag upp Kaisa, sen tog vi bussen ut till arnö där hennes familj bor, jätte mys, drack kaffe pratade gamla minnen Harry lekte, och vet ni vad han tog sitt första steg utan hjälp!!
När Tony vaknat så kom han och hämtade oss sen hämtade vi upp syrran hem och packa förbi affären sen ut till Mamma och Jonas, Tony är iväg och jobbar och jag är kvar hos mamma och Jonas, ska sova här i natt, plutten somnade som en stock efter all bus och lek =)

Imorgon ska han få bada i poolen!



mammas prins på midsommar dagen mormor is the fotograf

Varmt

Ja dagen har varit varm vi har umgåts med svärmor och svägerska och kusin embla, sen hem till svärmor, har hunnit se film med baby prinsen sover, ha en bra kväll

Röj Röj

Ja harry vaknade för ca en halv timme 45 minuter sedan och när han vaknar är det verkligen röj röj, han börjar på en gång han kan aldrig ligga och dra sig i sängen, eller jo om han är super trött. Nu är han i allafall gång och leker jag svettas det är sjukvarmt inomhus, det är så äckligt.
Nej nu lite frukost kanske

Kvällning

Ja dagen har rullat på fort, vi skulle egentligen åkt ut med båten men när vi hade hämtat flytvästen hos mamma, då även lilla syster följde med, och skulle åka och handla fika, så började det regna så det blev besök på mc donalds istället, och sen fika här hemma, men om det är fint imorgon blir det en tur.
Tony har nydligen åkt och jobba och syrran åkt till en kompis, harry är lagd, jag njuter av vädret genom att sitta på balkongen med datorn och bara njuta. Det är häärligt, imorgon jobbar tony sista natten sen ledighet om han nu får vara ledig, han skulle troligtvis jobba åt sitt gamla jobb, de behöver folk. Men det gör inte så mycket, lite extra pengar kan alltid vara bra, nu när Harry snart fyller 1 förhoppningsvis flytta inom en snar framtid, jag blir arbetslös, ja ni vet vad jag pratar om.

På tal om det här med arbetslöshet så är det lite trist, eftersom jag bara är 20 så, blir det ju så kallad ungdomsgaranti vilket är typ 2900 i månaden och då måste jag även vänta 3 månader innan jag får dem, så då blir det bara tonys inkomst de tre månaderna, men hoppas på att arbetsförmedling kan hjälpa mig med något bra
jobb som funkar för mig och skadan, ett äldreboende eller hemtjänst är ju bara att glömma som det känns nu. Men det kanske kommer upp något toppen jobb inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas.

Nu är det inte lång tid tills Harry börjar på dagis, kommer kännas helt skumt eftersom han är med mig överallt, men han kommer säkert får massa kompisar och ha jätte roligt. Och jag har tid för mig själv då han är där och städa och tvätta plocka och sånt, och kanske ta en och en annan fika på stan, nej just pengarna ja.

Åh jag kan sitta på balkongen i timmar, det är så sköönt.

Lill prinsen har fått börja lyssna på cd sagor när han går och sover, första dagaen fick vi typ sätta om den 2 gånger, men nu somnar han innan den ens har gått halv vägs, min duktiga pojke. Drt är full rulle här hemma och dagarna, massa med babbel från lilleman är så otroligt kul att höra kommer nya ord hela tiden, några är ju fasta som han använder dagligen sen är det mycket man inte alltid förstår.

Ord han använder sig av

Mamma
Pappa
Titta
Däj

nu har han även börjat med Nanna som vi tror är johanna (harrys gudmor) han kallas alla tjejer det utom mig då för det är ett klockrent mamma. Och det är så olika klang på mamma och Nanna, men det vet man ju aldrig.

OJ vad mycket det blev undra om någon orkar läsa, slänger in en gamal bild så läsningen inte blir så tråkig!



En bild på mig óch Harry när han är nyfödd, gud vad tiden går fort

Lägenhets letande

Ja snart får vi ställa oss i kö på nyköpingshem igen, men jag skulle vilja ha en större lägenhet på en gång men vet att det inte fungerar så, så man får väl snällt ställa sig i kö och vänta ett halv år, år och det känns ju inte allt för skoj eftersom det är skit trångt här hemma, man har verkligen ingen lust att städa eftersom det ändå alltid blir fint, vi trivs ju bra i den här lägenheten, men den är föt liten jag skulle bo kavr om det funnit 1 eller 2 rum till men nu gör det ju inte det, men vi får väl hoppas att det går fort, och att vi få något, känns ju helt fel att flytta någon annan stans än stenkulla också eftersom lilleman fått dagis plats här, men vi får hoppas att det går fort som sagt, för vi är i behov av större, så om någon av mina läsare, bor i stenkulla och inom nyköpingshem och har en större lägenhet och vill byta till en mindre så är vi välsigt intresserade gärna i tre plans husen!

Lördag

Fin fina väder idag igen, får se vart dagen bär av, min sambo sover eftersom han jobbat natt, harry kryper runt och pratar en massa, hemma hos är det bara tyst när han sover, annars är det fullt ös på munnen som kommer massa saker ifrån, vissa förstår man andra inte.
Igår var embal och evelina här och åt tacos med oss, Harry blev super glad när embla kom dem lekte och lekte, och skrattade som tokar, jätte roligt hade dem.

Nu måste jag sluta det luckar som våran son gjort nummer 2

Tävling avslutad

Ja carro du vann, du var den ändå som var med, får grejerna när vi ses och även bellas kläder !

Träningsvärk ab

Ja igår gjorde jag något jag inte gjort på länge, var ute och red, man kan säga att jag har träningsvärk har inte ridit på 2 år, och det känns idag kan jag lova, men det var faktiskt lite mysigt. Fick min första tur på lilla feffe, eller lilla och lilla han har blivit väldigt stor, ja vet att jag är förstor för honom, men saken är den att han blivit lite halv dum, han gör mest som han vill med, de två stackars tjejerna som brukar komma och rida i vanliga fall, så nu ska han ridas till lite, han är ju trots allt bara 4 år.

Efter stallet igår, åkte jag och Harry med mamma och syrran till stugan, massa mys käkade lax och romsås med mormor morfar, moster morbror och kusin barn, massa gott sen blev det mackkastning vid bryggan, sen poker, inget ovanligt när man är i stugan, men väldigt trevligt hade vi.

Pluttas sover vi har varit på stan en snabbis med elin som skulle till bolaget sen hemma hos henne sen 9.20 imorse. Jag har hunnit plocka lite med tvätten och så!

Ikväll blir det tacos längtar redan =)


Bilder sen Trosa






















































Ny bvc fakta

Ja han inte sitta så mycket vid datorn igår det var ju sol.
Efter bvc kom siv evelina och embla och hämtade upp mig och plutten så åkte vi till stranden, Harrys gudmor döck också upp, sen förbi farmor och farfar som hade varit och plockat jordgubbar så dem skänkte en tanke till sitt jordgubbsälskande barnbarn, det var inte fel fick nästan 3 liter. Mumsigt, så när jag kom hem och plutten sov så blev det jordgubbar med mjölk och socker.
Sen kom Harrys gudmor hit vi gick och mötte syrran i hamnen, kollade lite bilar, det var grymt mycket folk, sen hem byta till bilstolen förbi ica maxi sen ut till mamma och jonas där vi grilla, sen när tony slutade så kom han och hämtade oss Harry röjde gärnet, hos mormor och bonus.

Ny bvc fakta

8670g
73,5cm
Vad väger era barn och hur långa är dem

Uppe med tuppen!

Idag är vi uppe med tuppen, harry leker ska börja klä på honom vid nio, sen vid kvart över tio så är det bvc tid. Idag har solen tittat fram och då kan man inte stanna inne, bada pch sola kanske.
Jag har jätte ont i mitt ena ben, vet inte vad det kan vara men är från knävecket och ner, går i omgångar ibland är det högerbenet och ibland vänster, så just nu sitter jag och vilar med fötterna på bordet, hoppas det går över, för ibland gör de riktigt ont!

Nu måste jag kolla min son som är ute på balkongen antingen river han mina blommer eller gör andra hyss


sovtider

lilleman somnade aldrig på eftermiddagen idag och sloknade vid 7, än så länge har det gått super, hoppas över natten att han sover som en stock, imorgon är det bvc, nu filmmys med älsklings tony

Var med och tävla

Tävling



Jag med och tävla om 2 paket ob. pro comfort, behåller att lägga dessa i, och rabattcheckar hos Tonysbusan.blogg.se

För att vara med och tävla gör så här.

* Kopiera bild och  snirklig text till din blogg, och lämna en kommentar att du är med och tävlar

* Om du blir en av vinnarana så kommer du med ditt paket att få ett frågeformulär som skall skicka tillbaka till mig.
* Tävlingen avslutas fredag den 9/ 7
* Fyra vinnare lottas ut!

Lycka till var med och tävla!


Måndag

Ny vecka, ny start på arbetsvecka för tony, bvc onsdag! Veckan är fullspäckad, idag skulle vi åkt till stranden med farmor siv faster Evelina kusin Embla och gudmor Johanna, men vädret tillät inte så det blev stan istället jätte mys, sen mat hos Farmor siv och farfar Peter.
Harry somnade som en stock, med hjälp av pippi saga!
Imorgon hoppas vi på fint väder, och besök på stranden!

Söndag

Idag på förmiddagen spenderade vi tid på stranden med evelina m familj, super trevligt.
Bilder från inköp Ullared











 













Tacka vet jag ac

Vi har haft super i ullared inga köer, eller något jätte bra motell! Handlade upp 2900:- Massor med fina saker, bilder kommer imorgon, nu ska jag försöka lägga Harry.
Tacka vet jag ac, annars skulle det blivit gör hett.

Fredag Ullared

Håller på att packa just nu och gosa med min lilla sötnos unge, hinner inte lägga in bilder men de kommer lovar!
Vid halv 12 ska jag väcka tony, sen ska vi åka snart ska jag försöka fixa lite mat till lilleman och mig, på återseende!

Torsdag

Idag har vi hunnit mycket, städa, trosa och sen mamma. Sket i tvättstugan! Tony är och jobbar nu fast han är ledig, men harry och jag åkte till mamma så det gjorde inte så mycket.
Bilder från Trosa kommer imorgon, nu ska jag packa lite saker, sen sova, imorgon är det Ullared som gäller, ska vara ute i stallet vid ca halv 1 så vi måste åka 12. Tony kommer hem ca 3-4 i natt, stackarn får inte många timmar sömn, men det gick bra ändå.
Kommer sakna mina pojkar massor! Men sköönt för dem att få lite tid utan mig.

Ja min blogguppdatering i helgen kommer väl inte vara så bra, och kan inte blogga från telefonen heller då nätverket har kört i baken, men va tusan. Ni vet vart jag håller hus och jag lovar uppdaetera min köp när jag kommer hem!

Bilderna kommer imorgon som sagt, ha en bra helg alla!

Städa Tvätta

Idag har vi hunnit städa på förmiddagen, har tvättstugan ikväll. Ja sköönt att få lite gjort när tony är hemma, imorgon ska Tony och Harry köra ut mig till stallet vid ca 1 sen åker jag och mamma plus 7 andra ner till Ullared, och kommer hem lördag, ska bli roligt att få åka iväg, och kul för tony och harry att få ensam tid, dem är ju inte ensama allt för ofta!

Trodde det skulle vara sol idag så man kunde bättra på brännan, Typiskt!

Lite mer bilder från midsommar dagen












RSS 2.0