Onsdag

Onsdag redan, veckorna går snabbt som sjutton, idag har Lilleman varit på dagis, glad över att leka med sina kompisar igen :)
Efter jag lämnat honom gick jag till fia och fika, massa prat jätte trevligt, sen blev jag upphämtad av mamma och syrran, vi gjorde gumsbacken typ, avslutade med lunch på mc donalds.

På eftermiddagen vilade vi innan tvättstugan, vi har även varit och köpt en syskonvagn, ätit mat, sopat och skurat golvet i köket har jag också hunnit med.

Nehe nu tvingas lyssna på disco johnsson dunkande innan det är dags för läggdags

Chips tjuven

I våran familj, går chips absolut i första hand, det är absoluta favoriten om man säger så, först på den listan står faktiskt Tony, han är galen i chips, han kan typ inte sova om han inte får äta chips innan, finns nog inte månag kvällar på en månad som är chips fria för hans del, ja kan äta någon gång ibland så kommer på tredje plats, på andra plats kommer garanterat våran lilla chips tjuv, så fort tony glömmer en påse framme med chips kvar i, är Harry snabbt som ögat framme och tar åt sig några stycken, tyst är han också, han vill inte gärna bli på kommen. Riktig liten troll unge :P

Nog om chips, imorgon är det dagis dags för lilleman igen, hanhar varit hostfri nästan hela dagen, när han och tony spelade fotboll förut kom det lite hosta, men jag anser inte att han är sjuk eller mår dåligt. han är hur pigg som helst och har samma energi som vanlig, och saknar sina kompisar så mycket.

Idag är det även 14 veckor kvar tills lill bebisen ska komma enligt beräknat.

Inga nya bilder inlagda på datan, jag vet är jätte slarvig :(



Får bli en bild på mina fina grabbar =)


Lugnt på kalas fronten

Nu är det lugna gatan på kalas fronten ett tag, vi har haft kalas för Harry nu i dagarna och han fick massa fina saker, som vi tackar alla jätte mycket för!
Idag har vi haft en slappar dag, lilleman är lite hostig så han blir nog hemma från dagis imorgon också , så han får bli riktigt piggelin innan det är dags att börja igen.

Idag har jag varit och firat mitt kusin barn Max som fyller 3 år idag, även svärmor fyller 25+25 idag så stort grattis till dem =)

Nehe snart sova lite är kalas trött!

inte längre ett

Känns konstig att jag varit mamma i 2 år och 1 dag nu, tiden rullar på.

Igår hade vi kalas för lilleman han fick massa fina presenter och han öppnade alla själv, han var mycket nöjd med dagen och den avslutades med madiken på junibacken, som han fick i present.

Bjöd på god äppelkaka och vanlijsås, harry fick en egen marsipan tårta som vi satte ljus i så hanm fick blåsa, jätte duktig, och roligt också tydligen eftersom tony fick tända ljusen minst 5 ggr :)

Idag blir det mera kalas, även lördag söndag kalas vecka med andra ord, bilder kommer på söndag efter alla kalas :)

2 år sedan

För 2 år sedan viste jag inte att jag gick mina sista timmar som höggravid med Harry, och att om loppet av 5 timmar skulle åka in till förlossningen och senare under morgonen föda en liten grabb på 3720g och än längd på 50

Snart har trollungen funnits i två år, och vi älskar honom så mycket, han har ett jäkla humör (mitt) och en envishet som inte är att leka med ( också från mig) men han är ändå världens snällaste ibland också, alla barn har väl bra och dåliga stunder. Och inom några månader ska han bli storebror, tiden rullar iväg.



Alldeles nykläkt




Våran snart 2 åriga lill Grabb


Måndag

Helgen har varit fullt ös medvetslös, förskyldning har jag också dragit på mig, lilleman leker och har det roligt :)
2 dagar kvar innan det är 2 års dags, behöver jag säga annat än att tiden går sjukt fort

Onsdag

Harry sista vecka på sommarschemat nu, riktigt sköönt, sen kommer han gå som vanligt igen 9-14 tis-tors. Mycket bättre.
Stor städade i söndags såg ut som en ny lägenhet efteråt riktigt skönt, lilleman fick vara hos mormor och Tonas (Jonas) under tiden.
Veckorna rullar på, på fredag ska jag till af igen och prata med någon om någon utbildning blir nog bra.

Nästa vecka fyller pluttas 2 år, tiden går så fort :)


Fredag

Harry fick vara hemma från dagis idag, då ha var röd och svullen runt ena ögat igår, eftersom vi inte viste om det var ögoninflamation fick han för säkerhets skull vara hemma, som tur var för lilleman var det inte ögoninflamation.

På förmiddagen var vi hos Elin och Papper (Casper) som harry säger och fikade lite, dock var jag så jäkla trött, att vi gick hem och la oss, men kunde inte somna, men lilleman sov middag.

På em och kvällen var isabelle här och sen kom Embla och Evelina också, avslutade dagen med ett besök på ica.

Imorgon ska vi ner på stan och köpa present till Tonys lillebror Emil som fyllde 18 år i onsdags, sen är det firande av honom senare på kvällen.

Många tankar

Många tankar som far om kring i mitt huvud just nu, så jag har faktiskt inget att skriva idag

Tisdag och Tandlagning

Igår var det dags för tandläkar besök, lagade en tand allt gick bra och så, men när bedövningen släppte vilken smärta, hade fruktamsvärt ont hela dagen, var på bm besök också, allt såg bra ut, bara fortsätta knapra järntabletter, men besöket var inte så långt, hon tyckte att jag skulle åka hem och vila istället, jäkla tandvärk.

Harry är på dagis nu, och sen ska vi förmodligen ut till sjösa och kolla på någon stor traktor!

Måndag

Åh idag har allt gått i lugn takt, harry var på dagis mellan 8,30-11.30, jag gick hem och ut med hunden sen låg jag på soffan, ganska skönt lugn och ro. Inte för att harry för jätte mycket väsen av sig men han har haft semester i 3 veckor, då blir man osams några ggr, vare sig man vill eller inte, tony började tidigt så han var hemma redan tio.
Efter jag hämtade harry gick vi hem och han fick pannkaka till lunch, sen blev det film mys för hans del ihop om att han skulle sova en stund, men det hade han verkligen inte tid med då, tony gjorde kantarellsås och spaggethi till lunch, till oss, så jäkla gott.
Sen belv det vilo paus för hela familjen, hela semstern har gått i fullt ös, så det är inte jätte konstigt.
Morfar/pappa var här en stund på kvällen och busade massa med harry, han somnade sen kvart i 8 i morfars famn :)

Imorgon är dagis som gäller för lilleman, jag ska till tandläkarn och laga en tand, Hej då Tandvärk, du kommer inte vara saknad!! sen är det bm besök imorgon också, men en annan en jag brukar ha men det går nog bra ändå. den lilla i magen är en riktig kickboxare fullt ös hela tiden, sparkarna gör nästan ont redan nu : / men sånt man tar, för det också en mysig känsla och känna den lilla röra sig .

Nehe nu dip mys med hjärtat innan vi säger god natt'



Harry med mina kusinbarn bröllopsfina
Ida, Harry, Max och Viktor

Semestern sista dag!

Idag är det semestern sista dag, harry börjar på dagis imorgon igen, och tony börjar jobba efter sin veckas semester! skönt att få ording på rutinerna igen då, vi har tagit långa sovmornar på semstern :P

Igår var det bröllop som stod på schemat, trodde att det skulle bli regn, men när vi väl kom ut till femore så sken solen upp, och det blev jätte varmt och helt blåt på himlen, jätte fin cermoni, Båda två var super fina, se bjöds det på massa aktiviteter, mat, tipspromenad,fika, karoke och massa annat, tror inte vi var hemma förens halv 1, tack snälla fia för att du körde oss! Harry kunde sköta sig jätte bra under hela tiden, men slocknade sen i mormors famn, helt slut, efter att ha busat och ätit massor med mat hela dagen :)
Ett stort grattis ännu en gång till min kusin Linda och hennes Tomas till giftemålet!

Idag är det lite städning och handling på schemat, harry och tony badar, och jag kikar runt eftersom jag inte alllt för ofta använder datorn, är mest ute på telefonen.



Bjuder på en jätte fin bild på våran lill prins som var så bröllopsfin igår

RSS 2.0