23/11-08

Kan brja medatt jag såg på iol i fredags vilket gjore mig väldigt besviken efter som Anna Bergendalh åkte ut det var hon inte värd det finns två i progrmmet som sjöng sjuger riktigt lla som bode åt ut i stället hon förtjänade verkligen en idol plats.

Har haft en jäte bra helgmed mina nära och kära och god Tacos.
Tony ochjag har tagit långa sov monra och bara slapat ch haft det mysigt. Jag har skrattat med två av mina bästa vänner man kunde då inte tro att vi var 18 år
Ja det var väl det ända Hade fint


Måndag och första dagen på praktik

Jaha idag är det månag! I vanliga fall brukar dom var sämst men idag var det en bra måndag faktiskt. Började min praktik idag och ska vara där i 5 hela veckor och ser fram emot det.
Min första dag med underbar personal och underbara elever har haft så roligt och trivs redan efter första dagen allt känns så roligt.

Annars så rullar det på, tony och jag fick ett lägenhets erbjudande idag i Brandkärr Oh No!!! Vi har dock inte tackat ja divers Nej ännu, jag vet inte det är ju inte så roligt att vara själv när han jobbar, får köpa mig en vovve som sällskap.
Har varit lite dålig eller lite dålig sämst stämning i skolan ett tag, jag och min bästa vän har bråkat! Eller bråkat och Bråkat en sak har hänt som jag inte vill nämna.

Det ska bli så skönt att slippa skolan!

Ha det bra!

RSS 2.0