Måndag

Lilleman har fortfarande koppor, men nu är det inte många kvar som ska torka, så förhoppningsvis hinner han gå någon dag på dagis. Han blit lika rastlös som ja att vara hemma, men idag kom Evelina och Embla, då blev det lite eller massa bus, men dem slogs ganska mycket också, harry har börjat ge tillbaka för gamal ost, om man säger så.

Tony har börjat nytt jobb, och tror han kommer trivas ganska bra, förutom de tidiga mornarna, men han vänjer sig nog, jag är fortfarande sjuksriver till 14 Febrauri.

Imorgon kommer Fia och sover kvar här, och på kvällen kommer även Elin och Kanske Johanna på lite dip och prat.

På onsdag ska vi iväg ännu en gång på hemligt uppdrag hoppas verkligen att det går vägen denna gång!

Bjuder på en ny bild på min älskling



Lill Killen har blivit stor


Lovar och Lovar

Jag lovar och lovar att jag ska blogga men glömmer lätt, just nu ska jag vara hemma i 3 veckor då jag blivit sjukskriven. Lite halv trist. Men det får gå, har fått en inflamation i en eller flera nerver i skulder bladet, vilket gör att jag har haft/ har sjukt ont och svårt att röra, och lyfta höger arm. Har även försämdrad kraft i armen sen innan.
Men nästa måndag börjar jag sjukgymnastik!
Här hemma är det hyfsat lilleman har fått vattkoppor, så han är hemma från dagis.
Tony ska byta jobb i veckan som kommer, och vi hoppas fortfarande på bra besked för en annan grej. Så nu går vi och hoppas.

Helg

Var mer eller mindre en vecka sedan jag skrev, har varit hemma och inte haft så mycket för mig men ädnå, blir det inte av. Men men!
Nu är det helg, tony är ledig SKÖÖNT!
Är tyvärr fortfarande jätte dålig i armen, men ska till läkaren på måndag igen, får se vad han säger då!
Igår kom farmor hit med 2 påsar hemmagjorda köttbullar och en halv köttfärslimpa, MUMSIGT! Kan säkert laga egna köttbullar men inget slår farmors! Så gör hon kanon god sås till också, som vi också fått.
Just nu har vi morgon disco vilket är ganska vanligt i våran familj så här på lördags morgonen.
Ha en bra dag

Ursäkta uppdatering

Förlåt för min sämsta uppdatering, och om stavningen är kass är det för allt är skrivet med vänster, så det är lätt att missa bokstäver.
Har fått en nerv skada i skuldran, så är inte så pigg, och har väldigt ont =(
ja det är den infon ni får från mig idag.
Ha det

Harrys fot

Vi har börja märka att harry har något problem med sin fot, då han går väldigt mycket inåt med sin högra fot, ringde idag till bvc så vi skulle ta upp detta på 18 månaders kontrollen den 9/2, hoppas verkligen att han kommer få hjälp med detta, då det kanske inte är så kul om benet fortsätter växa så, då är han fast med sne fot.

Måndag

Imorgon ska harry till dagis, underbart =), inte för att jag inte gillar att ha haft honom hemma över jul och nyår, men han saknar nog att få leka med sina kompisar, och jag saknar att få kunna göra saker själv, utan att han springer efter och packar ur allt jag packat ihop, drar ut sladden till dammsugaren när jag dammsuger, ja ni mammor och pappor, you know it.

Dagen har varit både bra och dålig, var på arbetsförmedlingen som gick riktigt jävla kanon, nej fick inget jobb kastat i ansiktet men ändå, fick massa positiv beröm. Sen vart det handling, och lite semel fika efter upppackningen hemma.
vi har även gått en sväng till affären då vi glömde köpa potatis, till kvällens mat.
Fick veta förut att morfar fått en lättre infarkt, så han var på väg till Eskilstuna för att röntgas, men han mår bra! Men tänker ändå lite extra mycket på lilla morfar <3

Ska snart få besök av mamma och mormor, så måste försöka plcoka upp harrys alla saker, ihop om att han inte plockar ur dem igen, tror att pippi långstrump och youtube blir min räddning

Hela helgen med sammanfattning

Vi har haft en kanon helg!!
I fredags åkte vi ut till mamma och jonas och sov kvar där, blev tacos på kvällen, tv tittande och massa bus med Harry, tony han fick åka en sväng till göteborg.
I lördags var vi och grejade en lång stund i stallet, efter att harry atgit sovmorgon till kavrt i 11, när Tony kom och hämtade oss så åkte vi förbi Siv och peter en stund på lite fika, efter det till Maxi handla till Grek sallad, som vi sedan åt tillsammans med Evelina Harri och Emblis, barnen busade och möblerade om hela deras lägenhet, då de inte var upptagna med att spela musik, som riktiga dj´s.
Idag har vi varit och fikat hso farmor och träffat farfars syster Ulla som är här på besök, efter det har harry och jag varit på fika hos Elin.
Nu ropar Tony att maten är klar.
Hoppas ni haft en bra helg.

Igår skulle farfar fyllt 75, saknar honom <3

Stort Grattis



Stort Grattis till faster lill skrutt som blir 3 år idag



Hittade ingen bra bild, men stort grattis till Farmor också som blir 71 år.

Nu har familjen delat på sig, tony och harry är hos Bella och firar henne och snart blir jag upphämtad av farbror och faster vi ska ut och käka för att fira farmor.

Ha en bra kväll

Tisdag

Om 1 vecka börjar harry på dagis igen, han har haft jullov, men tror han längtar efter att få komma tillbaka och leka med sina kompisar på dagis =)
Veckorna går så fort så fort, man hinner inte alltid med allt man vill, trots att många säger att man har all tid i världen, det har man verkligen inte.
Vi har haft en bra jul och nyår.

Idag har Harry varit på Buzis och lekt med moster och Jennie, han uppskattade det till tusen, så vi kommer åka dt fler gånger.

Har hunnit umgås med mina kära vänner mycket under tiden vilket känns underbart =)

Imorgon fyller Farmor 71 år och Bella Busan 3 år. Så då blir det kalas för hela slanten!

På dagen kör jag nog ut grabbarna för pulkaåkning eller något, behöver dammsuga och torka golv och lite sånt.
Ha det så bra, lovar att återkomma lite oftare

RSS 2.0