regn

verkar bli regn i helgen, så får bli att packa ner regnkläder istället för badkläder, ne då, nu sov tajm.

Onsdag

Dagen har gått på hög varv, på förmiddagen hade vi bästa elin och hennes lilla caspeer som kom till världen den 16/6 på besök.
Vid lunch kom farmor och hämtade upp oss sen for vi iväg ner på stan, tog en fika med mamma,syrran och mormor, sen hem hämta badkläder, sen iväg ut till mamma, för att sedan fara vidare ut till håknesta, och ha möhippa.
Blev poolbad med 29 grader i poolen, och morsan som vattengympa instruktör, med plastpåse på huvudet, min mamma har bra konstiga ideer, och är väldigt påhittig av sig.
Sen kanon god kyckling sallad, och kvällen avslutades med mazarin fika =)

Nu sov tajm, imorgon blir det lite packning och så.


Vecka 21

Idag gick jag in i vecka 21, bara 19 veckor kvar, men tror att det kommer gå ganska snabbt.
Lill*n i magen är fullt ös på, rör sig hur mycket som helst.
6 december är det dags, harry är med på att han ska bli storebror men inte riktigt med på det ännu.

I helgen åker vi på våran första semester till Skara, tror harry kommer gilla det, fullt med rutchkanor (stavning) och massa vatten.
Och nästa vecka har tony semester, då på tisdag ska vi upp till sthlm och gå på junibacken, sen på torsdagen upp till E-tuna då vi har tid hos ortopeden, kanske hinner med en sväng på parken om vi orkar.

Hjälpt grannen två dagar i rad att riva tapett, blir nog jätte bra när det är klart. Bra med grannar, jag har hjälpt till där och grannen har hjälpt till här med våran dörr till balkongen då glaset sprack när dörren fastnade, tur att det inte gick i tusen delar. Så imorgon ska vi försöka få tag på ett nytt glas att sätta dit istället för det trasiga.

Nu kolla runt på lite bloggar, bilder är ingen uppdatering på tyvärr, har inte haft kameran med mig.
Ha en bra!!

Måndag

Vi lever och mår bra, harry har 3 veckors semester från dagis nu, lillbebisen mår bra i magen och lever rövare precis som sin blivande storebror gjorde i magen, imorgon går jag in i v.20.
Nästa vecka åker vi till skara sommarland och hoppas på massor med sol!!
Uppdaterar snart igen

Måndag

Helgen är slut och veckan är igång igen, idag har harry och jag varit lediga, tony var hemma till halv 11 också, då han började kvart över 3 imorse, sen på em har lilleman och jag varit ute på arnö hos en barndomsväns familj, alltid lika trevligt.
Harry sover för natten nu och jag ska äta frukt coktail med glass.
Imorgon väntar arbetsförmedlningen där jag ska träffa en arbetsterapeft (stavning) ska bli spännande och se vad han/hon har att säga.

Sov gott

Kall cola

Kall cola efter morgonens städning, skit gott!
Lilleman sover, i fredags fick han sin nya säng upp skruvad och han verkar hel nöjd med den =)
Igår var vi på stan en sväng sen en sväng på vallarna, vädret var ju underbart så vi satt ute till nästan 9 innan vi rörde oss hemåt!
Snart väcka lilleman.
Hoppas ni haft en bra helg

RSS 2.0