På torsdag

Jag har fått jobb =)
Blev östra bergens hemtjänst så på torsdag fredag och måndag ska jag jobba på tisdag ska jag lägga in mig i besked uppe vid hållet =)
Imorgon är det möte igen =) men för annat.
Nu hoppas jag på en större lägenhet också då vore allt perfekt


Tisdag

Har inte hunnit med att blogga på några dagar nu, eller 2 kanske det är har ingen direkt koll på läget just nu, jag är allmänt snurrig kan man säga.
Tex på att jag är riktig snurrig slår in tv- dosan i Max paket, Hmm...

I allafall åter till min snurriga vardag

Igår var Harry och jag på öppna, vi tog med oss Embla också, barnen lekte och sofi och Agge var där också, så barnen röjde runt.
På eftermiddagen kom Evelina hit, sen kom Agge och barnen som bjöd jag dem på fika och glass, Harry fick en bil av Agge och barnen, den tackar vi för=)
Sen Blev det snabb tacos, sen var Harry och jag iväg på Me&I party hos SaraFeffe, jätte trevligt, köpte två saker, en tröja och 1 mössa.
När jag kom hem kom Kattis och Simon förbi en sväng, dem hade med sig bullar till oss, snällt =)
Tony åkte senare och jobbade.
Han kommer hem någon gång idag, han skulle ut och fara på många ställen.

Nu har jag lämnat harry på dagis, hängt tvätt och nu väntar jag på att bli upphämtad av mamma.
Vid 4 ska jag på möte med hemtjänsten.

mer presenter



Kastrullsett från Kattis och Simon




Lampa från Mormor Bonus och Moster



Kalle anka Gubbe från Emelie
Cars påslakan sätt från Mormor Bonus och Moster



Carsbil från Faster Evelina Kusin Embla och Farbror Harri




 2 stycken Carsglas från Elin och Mathias
Stövlar från Farmor Farfar och Farbror Emil
Lampa Från Fia och Emil
Pekbok från gunilla hasse sanna julia och olivia



skottkära med sand leksaker från Farmor Farfar och Farbror Emil



Sandleksaker från Anna



Bobby car från Gammelmormor Gun Gammelmorfar Bosse, susanne och Stefan



Bilmatta från Gudmor Johanna
Rittavla ( i kartongen) från Gun-marie och sture




Byggarebob verktygsats från Farbror Dennis Faster Carolina och Kusin Bella
Bilen under är från Gunilla Hasse Sanna Julia och Olivia.

Harry och vi tackar för alla fina saker, när han vaknade efter alla gått från kalaset var det lek på högnivå alla nya saker var tvungen att provas.
Vi tackar för att alla kom och alla fina saker

1 års kalas



Present öppning



Släkt och Vänner



Släkt




Massor med paket



Mer släkt och vänner



Släkt




Mamman fick stå för paketöppningen




Bus Bella



Bus Embla



Harry som sov sig igenom hela kalaset




Tröjor från Håkan och Marie



Byxor från Håkan och Marie



Pyjamas från Gammel farmor Marie Louise och Gammelfarfar Lasse




Skjorta och byxor från Gammel farmor M-L och Gammelfarfar L



Tröja och byxor från Johan Jennie och Max



Jeans och Tröja från Farmor Farfar och Emil



Tröja och Jeans från Gammelfarfar Åke



Strumpor från Gammel farfar åke

Dagis

Harry är lämnad på dagis, jag ska ner på stan med sara och Julia.
Säger ett stort grattis till Harrys kompis Neah som blir ett idag!



Grattis till Neah

Onsdag

Kan börja med att skriva stort grattis till min morfar som fyller 77 år idag =) Vi har varit där och firat honom nu på kvällen. Jätte trevligt god mat!

Dagen började med gnäll från den lilla i hemmet, han gned sig i munnen gång på gång, men tänkte att han fick gå till dagis i allafall, eftersom han var inte varm eller något. när vi väl kom till dagis så skulle han in på en gång, han skulle inte ta av skor eller jacka utan leka på en gång, idag följde jag inte med in, utan gick på en gång men han vinkade glatt. Sen följde jag med Evelina och Emblis på lite ärenden, sen fick dem följa med och hämta harry på dagis, vi stannade en stund och lekte där också, barnen var hel nöjda.
Harry stormtrivs på dagis, Helt klart!
Så fort man säger att ska vi gå till dagis så börjar han vinka glatt, han fixar det där jätte bra, han är inte ledsen något heller, så det är kanon, personalen är kanon också, vi är jätte nöjda.

På eftermiddagen åkte vi och handla och nu ligger harry i sängen och sover, tony och jag sitter framför varsin dator.
Han ska snart jobba

Imorgon efter jag lämnat Harry på dagis ska tony och jag åka och köpa saker till kalaset!

Bilder kommer imorgon, nu är jag väldigt trött sov gott


1 års dagen

Jag tror harry var väldigt nöjd med sin först födelsedag. Igår var han även ute och vandra och gick flera gånger och massa steg. Vi käkade tacos ute hos mormor och bonus, harry fick vara med och hjälpa jonas klippa gräste, och pyssla greja och öppna paket, han var nog hel nöjd, bilder kommer senare, snart ska jag bege mig ort mot sofi och gå ner på stan med henne och lilly, kommer känns skit skumt att gå på stan utan lilleman i släp tåg

1 år

Vi 07.32 i morse blev harry ett år, känns verkligen inte som det var 1 år sedan han var helt nyfödd och turades om att ligga i min eller tonys famn.
På morgonen sjöng ja och tony för honom, han låg och sov men vaknade ganska snabbt när han fick se paketena och höra sången såg han så lycklig ut, han fick 3 stycken nu på morgonenm, eftersom vi skulle iväg till dagis, men självklart skulle han börj leka, men han han leka en stund i allafall, nu är han på dagis och har glassfest! Han fick ha med sig glass eftersom han fyller. Dem hade hissat flaggan satt upp en bild, och massa, tror han kommer få en kalas dag på dagis.

Nu lite bilder sen morgon firandet


























I eftermiddag åker vi ut till mormor och bouns och käkar tacos så det blir lite firande, eftersom pappa tony jobbar idag

oficell arbetslös

Nu är jag officiellt arbetslös, efter vi hämtat harry på dagis, tog vi oss en tur ner till hamnen, och skrev in mig.
Det hade gått jätte bra på dagis, harry stormtrivs.
Nu har vi käkat lagade korvstroganoff och ris, passar på när tony jobbar, eftersom han inte gillar det, men harry älskade de, han åt och åt och åt.

Imorgon blir det lite paket på morgonen för våran lilla prins som blir 1 år imorgon, tiden går sjukt fort.



Mammas och pappas stora pojke

Harry på dagis

just nu är Harry på dagis själv, och det går nog kanon bra, han har fått en stor beundrare, en tjej som är lite störr än honom, äldre, som tar hand om honom hela tiden, och sen trivs han super bra!
Arbetsinterljuvn gick kalas bra!
Nu ska jag göra lite mat till mig och tony, nu har vi städat som fan, eftersom vi ska visas lägenheten idag.
Have a nice day


Lördag

Idag har dagen beståt av massa mys med lillemna på fömiddagen, han låg och sov i min famn när vi sov på soffan, det händer inte allt för ofta längre, mys pys, sen kom evelina och embla, barnen har lekt massor.
Nu är jag helt slut har på börjat operation städning, men harry vill inte samarbeta genom att somna, så det blir imorgon efter tony jobbat

Mupp familjen

Idag när det åskar blixtrar och regenet öser ner så sitter ja harry embla och evelina och kollar på balkongen.
Just nu river dem allt här hemma och skrattar så de kommer få ont i magen.

Mycket att styra och ställa med nu

På måndag halv 9 ska jag på arbetsinterljuv, sen ska vi kika på den andra lägenheten. Harry ska färdiginskloas nästa vecka, han fyller 1 på tisdag och kalas på lördag, ja mycket mycket att pyssla med nu

Insolkningsdag 4

Idag har harry varit för sig själv hela dagen, han har varit ute och lekt sen lekt massor med barnen, han glömde helt bort mig. Idag fick han äta lunch där också, men nu är vi hemma och han höll precis på att somna när vi gick in i porten, han har fått tvätta händerna idag, det han tyckte var super skoj, så han når upp och allt, kalas tyckte han!
På måndag får pappa tony följa med till dagis, då jag ska iväg, wish me luck

Vilken jävla tur man kan ha ibland

Har varit och satt upp lappar om lägenhets byte, och nu en ca timme efteråt så ringer en så vi ska kika på måndag, vilken tur man kan ha ibland, inte ofta men någon gång ska man väl ha tur, så nu hoppas vi på det bästa.

Lite fixade ärenden

Nu har jag ringt massa samtal, bland annat jobb och skola, känns nu som jag skulle vilja börja plugga upp några betyg, och även börja jobba, harry har det super bra på dagis, idag har han mest varit med barnen och fröknarna fast jag var där hela dagen, han verkar gilla alla fröknar super bra! Imorgon ska han äta lunch på dagis, lasange skulle det bli hans favo, så idag blir det tidig sovning för honom så han orkar upp imorgon

Lite stressigt

Ja nu blir det lite stressigt, harry har inte vaknat ännu, han sover, men får blir att klä på honom sovandes sen försöka väcka på väg till dagis

Inskloningsdag 2

Idag har allt gått super bra, som igår i dag var vi där hela 2 timmar, men harry lekte och lekte, och fick fläskläpp, då han trillade ut en garderob på dagis. han skulle göra som de stora barnen.
Efter dagis aå sov han i tre timmar, helt slut. Medans tony och Harry var hemma, så tog jag en lunch med min vän elin, super trevligt. Efter det blev det kalas för Julia som fyller 1 imorgon. Super trevligt, sen hem och laga mat.
Korvstuvning potatis och blomkål och det gick hem allt tog slut, det var jag tony marcus harry evelina och embla som åt, den maten är verkligen omtyckt här hemma och av andra. sen ko kattis och simon så det har varit fullt ös hela kvällen super trevligt!
Imorgon är det dagis igen

Inskloningsdag 1

Idag var vi där mellan 10-11 harry började leka på en gång, han hitta bilar bollar och massa saker, hittade även en dock vagn, som han körde fullt ös med så dagispersonalen blev rädda att han skulle köra om kul.
Det kommer nog bli kanon bra, imorgon är det 9-11 som gäller

Måndag

Idag har rullat på, på förmiddagen kom evelina och embla, så vi lekte i parken, en jätte lång stund, sen blev det in och mata och söva harry en stund, sen åkte vi till mc donalds och åt burget, sen ut och kika lite på landskapet, sen hem harry fick följa med evelian och embla hem, han fick ett par nya skor av sin snälla faster, och han visar stolt upp dem. Efter jag blivit klar så gick jag dit, fick super god blåbärs paj. Nu sover plutten som tusan, imorgon blir han dagis barn, inskolningen börjar klockan imorgon vid 10 på tuvan.

Söndag

Nu är det en dag kvar innan harry går över från hemmabarn till dagisbarn, även om det bara handlar om 15 timmar i veckan till en början, så kommer det nog bli kanon, han älskar att leka med andra barn! Så på tisdag börjar vi inskolning, ska bli jätte spännande att se hur han reagaer men tror det kommer gå super.

Idag var vi hos kusin och fikade, harry var jätte facinerad av alla saker och så. Och nu har jag blivit av med vagnen, eller den är kvar hemma tills nästa vecka, men nu är den i allafall såld. Kattis och simon var här en stund förut, sen gick jag tony och barren och köpte pizza, och lite annat på affären. Sen ut med sopporna harry fick gå med sin gå- vagn ända till sopprummet och tillbaka han var hel nöjd, stannade några gånger och la i löv och massa andra saker.

Imorgon är det lite saker på schemat sen läggdags tidigt

Kalas 1 och 2

Idag har det varit fullt ös medvetslös, först började dagen med att vi (ja och lilleman, tony jobbade natt) gick upp tio i sju eller vaknade då, låg kvar i sängen till halv 8, busade kollade tv, sen vid halv 11 kom Sara och Julia, barnen busade och vi pratade massa, sen vaknade tony, byta om på harry och mig, sen iväg på Kalas nummer 1 hos Emil som fyllde 17 år i veckan, äta fika och så, sen vid kvart i fem åkte vi till nästa ställe, åkte ut till min farbror och faster för att fira min andra faster som fyllde 50 år den 3/8 så det blev tre rätters och massa annat gott, harry fick bada deras badtunna, tror ni han trivdes, jo väldigt bra, när han fick komma upp kröp han hela tiden dit, och ville i igen. Så vi ska åka ut bara tony ja och harry någon dag och sova kvar och bada tunna, super mysigt!
Har haft en jätte bra dag, harry slocknade som en stock här hemma, jag med snart!
Kameran glömde jag förstårs hemma =(

Bilder

Nu när harry kommit på att det kan vara intressant att titta på tv, så passar jag på att lägga upp nya bilder!



 I bilen på väg till göteborg











































Det var bilderna från göteborg, blev inte så mpnag bilder




Harry fick en godisnapp från liseberg



Den var jätte god, mumsigt!



Tack Mamma!




Mammas prins



Harry sitter förstelnad framför trazan och banane




Harry har förståt det där med att inta soffläge

Sämsta uppdateringen

Ja har haft lite bloggpaus, men nu ska jag väl försöka skriva något i allafall!
Allt är som vanligt typ tony jobbar harry och jag hittar på saker att göra, ja ni vet hur det funkar!
Vi har träffat louise med Casper och Mio, men det var mio som var med, casper var iväg med sin far på egna äventyr, vi åkte ut till stallet och fikade och hade mysigt, barnen lekte och kolla på alla djur, senare på kvällen hade jag besök av Erika Jennie och Kaisa, käkade lite dip såg film och bara pratade allmänt, väldigt trevligt, var nere på stan idag och köpte två par nya jeans, då mina andra blivit stora och hänger som en hösäck, något jag verkligen hatar, har gått ner 5 kg på 1-2 månader utan att märka det. så det behövdes nya byxor. Ikväll har vi ätit kräftor med evelina Embla och Harri, tony har precis åkt och jobba jag ska lägga mig och se på film, har fortfarande inte orkat lägga in bilder, men det kommer!
Imorgon blir det dubbelkalas först Emil  ( tonys bror) som fyllde 17 år i tisdags sen Gunilla (faster) som fyllde 50 den 3 augusti, så det är fullt upp!
Kan nog lägga in bilder imorgon, på återseende av en som kan skriva lite oftare i framtiden

Ursäkata min sämsta uppdatering

Jag har lite semester från bloggandet. Återkommer !

Mammas duktiga pojke

Måste bli bättre på att blogga men vet inte vart alla tid tar vägen!
Igår var vi i alla fall hos grannen och hälsade på jätte trevligt, harry och hennes dotter kommer gå på samma dagis, så det blir nog super. Sen ut till farmor och farfar när tony kom hem och hämtade de sista sakerna, sen ut med det till mamma! Harry sotr gråter när han åker från mormor och bonus.

Idag på förmiddagen var vi på bvc, mammas duktiga pojke sa inte ett ljud vid första sprutan, men andra blev han ledsen typ 2 sekunder, nu väger han 9145g och är 74 cm, växer massor! Det tråkiga är att våran bvc sköterska ska sluta.
Efter det gick vi vidare till Harrys farmor och hälsade på, sa grattis till harrys farbror Emil som fyller 17 år idag!
Åt lite daimtårta och drack kaffe, sen kom även Evelina och Embla.
Blev en sväng att titta på stan, harry fick en bil från åhlens för att han var duktig att ta sprutan och för att han har namnsdag idag, Lars.
När tony kom från jobbet så hämtade han oss, nu är vi hemma, harry ska snart sova, och vi ska se på film som vi hyrt.
Bilderna från göteborg kommer!




mammas duktiga pojke

Göteborg

Vi hade det super i göteborg, och harry hade det super hos gammel farmor och farfar, bilder kommer senare

Fullt ös

Harry har precis somnat, jag har packat alla saker, så nu är det bara att gå upp imorgon, lämna harry hos farmor och farfar, sen åka hem hämta väskan, och åka mot göteborg, datorn kommer få följa med!

Tvättstugan

tvättberget är borta hääärligt som tusan ska snart hämta det sista i tvättstugan! ska införskaffa nya tvättkorgar då ikeas skit grejer har rasat ihop totalt, nu är det snart time för göteborg! Härligt!
Imorgon ska jag iväg halv 2 annars inget planerat än så länge!

Morfar Roine

Morfar roine har varit här på besök, vilket uppskattades till tusen av Harry, han blev så glad, och lekte till han somnade som en stock !

Jag har knäppa vänner

Ja två av mina bästa vänner är här, vi har tjej kväll, super mysigt, har käkat tacos och dipp, har kollat på bilder och videos från gamla tider!
Jag älskar mina vänner!
Fast det saknas två av våra vänner i den så kallade "kretsen" Ena är i la, och andra kan  inte kunna medverka vid sånt här, men hon är med i våra tankar det räknas!

Tack snälla

Farmor siv har varit här och fikat på förmiddagen, jätte trevligt, harry blev super glad över att träffa farmor, nu ligger han och sover middag!



Fläskläpps Harry



T-shirt som farfar valt och Jeans med mudd



Farfar valde t-shirten



Tröja och Byxor från Hm



Byxor från HM

Tack snälla farmor och farfar för de fina sakerna =)

efterlyses

Byxor med mudd i 74 eller 80, som ska säljas eller skänkas, då lilleman i nu läget tappar alla sina byxor!
Hör av dig på en kommentar om du har något

Lär man sig av sina misstag?

Harry har rejser fart nu när han kryper vilket igår slutade illa, en sprika i läppen och fläskläpp, tror inte att han lärt sig att man måste ta det lugnt, eftersom han rejsar på våra nu rena golv för fullt

Måndag

Jaha nu vecka, och redan augsuti, i augusti händer så himla mycket,
* Göteborg 7-8
* Inskloning med start 17
* Födelsedag för våran lill prins, helt sjukt att 1 år går så gort
* Födelsedags kalas 28 för släkten :)
* Blir arbetslös 17 om det är något att sträva efter
* Ska ha telefonmöte 16

Ja massor med saker som händer, och nu får vi skriva in oss på nyköpingshem igen eller boka lägenhet rättare dagt, men var inget skojigt denna vecka så vi hoppas på nästa.

I helgen har vi haft fullt upp, men kameran har glömts hemma, i lördags var vi i stugan plutten och jag medans tony jobbade, vi invigde nya bryggan åt god lasange, som harry vräkte i sig av, spelade kort, Harry tog två steg, han står upp massor nu.

I går var vi ute hos mamma eftersom dem var barnvakt en liten stund på kvällen medans jag var iväg och träna, jobbigt i början men sen bara kul, ingen träningsvärk peppar peppar ta i trä.

Idag har vi städat hela lägenheten sköönt! Så nu är det så fint att man kan trivas ett tag till tills vi får större, plutten sover en liten stund, tony öser båten och jag bakar muffins och sockerkaka, så den som inte har något för sig får gärna komma och fika något i veckan!

RSS 2.0