Ont

Har fått fruktansvärt ont i ryggen på kvällarna vilket inte är så skönt, nu ligger vi i varsin del av soffan och äter lite chips! GOTT! Blir nog inte så sent är så himla trött, plus att jag hade en sömn lös natt så jag behöver sova.
Imorgon ska vi göra klart allt som är kvar 4 kartonger och en sopppåse med kläder som ska rensas, så sen är det färdigt.
Ska till Öb och köpa lister och tavelhängare, sen en sväng till Jysk och köpa en ny datastol. Väldigt behövligt med tacke på att våran hemma sjunker när man sätter sig. Ska göra fint med anadra ord här hemma imorgon och på eftermiddagen kvällen så kommer Evelina och Embla hit så ska vi äta kräftor, tänkte också kanske hyra Marley och Jag. Men vi får se men krfätor blir det i allafall!
Har faktiskt tagit bilder idag men orkar nte lägga in dem nu kommer imorgon I promise=)
Sov gott
// Becka

Iväg på kalas

Nu ska jag iväg på kalas hos kusin vitamin, eftermiddagen spenderades först med farmor på stan sedan möte jag upp Siv peter och Embla följde med dem hem en stund sedan en sväng till Coop Forum, där jag handlade ett spjällskydd enda ställen som har till vettigt pris, ikväll blir det mys med bästa älskling <3
Nu ska jag klä på mig och åka
V hörs
// Becka

Fredag

Har precis vaknat efter en ganska så sömnlös natt, men är hyffsat pigg ändå faktiskt, sitter och äter lite frukost ska snart ringa lilla farmor eftersom vi pratade om att gå på stan idag så jag tänkte ringa och se hur det blir med den saken. Ikväll ska jag till Arnö och fira min kusin som fyllde igår, sen senare bara ta det lugnt och mysa med min underbara som kommer hem idag =) Han har varit borta så mycket den här veckan så det ska bli jätte skönt att han är hemma=) Imorgon pratade Evelina och jag om att hon och Melman skulle komma hit och äta kräftor så vi får se hur det blir med den saken vore ju väldigt trevligt och väldigt gott.
Ne har inte så mycket på hjärtat just nu uppdaterar med bilder från kalaset senare =)
// Becka


Kväll

Nu har vi äntligen köpt en tvättmaskin, så himla skönt så den kommer på måndag längtar faktiskt jag avskyr annars att tvätta men det ska bli riktigt skönt att inte behöva släpa allt till tvätt. Sen efter det blev det mat från thai wooken i stan vädligt gott Tack snälla pappa för tvättmaskin, och maten sen blev det att åka hit och umgås. Sedan skjusade vi hem syrran till Anna och sedan såg vi på film han har precis åkt hem min kära far och nu sitter jag och pratar med Tony Älskling i telefon <3

Nu måste jag få beklaga mig lite faktiskt, som alla kanske inte vet har jag en syster en lilla syster som är 17 år, vist tycker jag om min syster , men nu måste jag få beklaga mig hon var med när pappa och jag träffades idag. Hon är som ett helt gäng förskole barn, hon är bara så jobbig håller på hela tiden hon är 17 år och beter sig som 13 som en riktigt fjortis med andra ord, jag vet att alla syskon bråkar men vi träffas typ 4-5 ggr i månaden och vi kan verkligen inte hålla sams hon går mig på nerverna, och sedan lägger hon ut på sin bdb texten måste man vara gravid för att bli om tyckt av dig ( av pappa alltså) Han försöker verkligen hela tiden, men hon ger inte mycket tillbaka och idag när hon har chansen så är hon bara dum och alltmänt störd. Jag hoppas verkligen hon kan mogna lite, har faktiskt ingen lust vist det låter skit fräkt men känner verkligen att jag inte vill att hon ska vara barnvakt till våran bebis om hon är sådan, det låter jätte hemskt men hon måste växa upp någon gång hon fyller 18 år snart och leker bara hela tiden. Nej känner mig hemskt elak som skriver detta men var verkligen tvungen att skriva av mig, snälla Syrran mogna upp någon gång. Annars kommer det sluta med att vi inte kommer kunna umgås.

Nej nu är det dags att sova! Sov gott
// Becka


Torsdag

Har kommit på en sak eller har väl veta det länge men inte klart, när Tony är hemma sover jag jätte dåligt, nu vet jag varför när han är hemma kan jag slappna av, och då den lilla också kan göra de, och har väldigt mycket liv för sig vilket gör att jag vaknar på nätterna och sen inte somnar om eftersom det är karate tävling till största delen då, och när han är borta så spänner jag mig för att jag vill att det inte ska hända något när han inte är hemma, och då känner bebisen av att jag spänner mig, vist det låter inget bra, att jag spänner mig och så men vill verkligen att Tony ska vara med när våran lilla kommer! Så när han är hemma kan jag verkligen slappna av, jag spänner mig inte för att jag vill det utan det bara blir , vist jag fattar att ni tycker det låter konstigt men så är det, och finns inte så mycket att göra åt.
Nu till dagen, var nere och lämnade nycklarna på kustbostäder förut klart aldrig mer oxelösund vist oxelösund är fint och så men har inte trivits så vidare bra, finns många orsaker till de!
1. Jag hatar att åka buss och har inte velat ta körkort med en bebis i magen
2. Tycker det är skit tråkigt att vara själv specielt när det inte fanns något att göra i oxle
3. Var Obehagligt att vem som helst kunde kliva in på våran balkong
4. Inte så roligt att vara ensam när Tony var borta eftersom han ofta är borta 2 dagar
Det finns fler saker men orkar inte skrva upp dem tycker bara det är jätte skönt att vi fått komma in till stan och har fått ett eget sovrum.
Nu ska jag vila lite eftersom jag hade min sömnlösa natt sen vänta på att pappsen hör av sig eftersom vi ska åka och titta på tvätt maskin JIPPIIE! Ska verkligen bli jätte skönt med tvättmaskin här uppe, slippa hålla på att krångla med tvättstugan en gång i vecka.
Grattis till min Kusin Linda som fyller 32 år idag =)
Uppdaterar senare !
// Becka

Kväll

Nu är det snart sov dags tänkte att vi ska se klart på smekmånaden först som går på plus =) den är lite skojig faktisk, Fia var här förut vädligt trevligt, hon hade sin halv bror med sig och han är 5 år och sjöng på engelska för mig och bebisen i magen väldigt gulligt av honom. Sedan blev det till att laga mat och diska sen skulle v gå en sväng gick till sopprummet sen var vi lata och tog bilen och åkte till Evelina och min lilla gull Embla hon är ju så himla sööt så det finns inte moster lilla gull gull! Blev en pizza på det , tony och jag Gick ni läste rätt och hämtade den, hann med att speal lte bowling på wiie där också, nu är vi hemma och myser lite eftersom han förmodligen ska åka iväg imorgon gen, i morgon kväll blir det pappadag =)
Sov gott
// Becka
 Moster gull gull <3

 Tony min underbara älskling <3

Har glömt kameran i mammas bil men det kommer nya bilder Lovar !!


Nära till allt

Vilken fördel de är att bo nära allt och alla, tar 5 minuter för mig att gå till affären cilket är precis lagom, faktiskt till stan vet jag inte ännu tänkte kanske prova sen, är nyss hem kommen från nyköp där jag handlade lite kakor och lakris blev sugen på de, och Tony frågade om jag inte kunde gå förbi och köpa en tråtbit och det gjorde jag också, ush han är lite bortskämd min pojkvän. Om en stund skulle fia komma, tror att hennes låsas bror skulle följa med också, så då har jga lite sällskap sen ska jag laga mat tills tony kommer hem idag blir det korv stuvning med potatis och blomkål en av min absoluta favoriter faktiskt det är så himla gott, nackdelen är att det är väldigt mäktigt så jag brukar äta tills jag mår illa.
Ska ha allt i ordning i lägenheten tills lördag det blir skönt så nästa vecka kan inflyttnings besöken börja =) Om inget annat händer,
Bebis är galen som vanligt, inget ovanligt men nu är det bara 3 veckor kvar tills våran lilla kommer efterlängtad om inte annat, kommer kännas konstigt att inte känna sparkarna i magen då.
Imorgon ska jag och min kära fader åka titta på tvättmaskin, äntligen kommer verkligen bli skit bra, ska även ringa nyköpingshem och felanmäla våran dusch som låter som ett brandalarm så fort den kommer under vatten.
Mycket att göra men dagen kommer gå fort ska förmodligen till Oxle och lämna i nycklarna också.
Uppdaterar senare.
// Becka
 Moster saknar sitt bus troll <3


Tony <3

 Jag älskar dig <3

Onsdag

En ny dag med nya tag =) slocknade som en gris igår när jag la mig i sängen och pluttisen i magen har faktiskt varit hyffsat lugnt i natt så jag kunde sova tack för det, för det behövdes hade så himla ont i kroppen igår , så fort jag skulle ta ett steg värkde det som tusan, även när jag vände mig i sängen, har sovit som sagt hyffsat var uppe några gånger men så är det alltid! Nu har jag precis ätit frukost funderar på vad jag ska göra idag kanske bara vila upp mig. De flesta kartonger är upp packade min snälla mamma hjälpte mig med det igår, så nu ska allt vidare till förrådet så fort min klantiga Tony kommer hem som har nycklarna på sig, ska verkligen bli skönt att han kommer hem saknar honom det är inte roligt att vara själv, men det går ganska bra ändå. Har precis ätit frukost så nu ska jag bädda sängen sen bara vila i soffan och plocka lite om jag orkar.
// Becka
 Jag älskar dig min Älskade <3

Kväll

Nu har vi städat och fixat i oxle skönt att det är över tog bara 4 timmar är helt slut i kroppen, tack till mamma, peter Siv och Farmor, det betydde massor att ni kunde hjälpa mig =) Tony och jag har tänkt att bjuda dem på något nästa vecka vad har vi inte bestämt ännu men något blir det i allafall, som sagt nu är jag helt slut körd mamma och Jonas åkte nyss hem och jag ska lägga mig i soffan, tack jonas för du satte upp speglarna, börjar bli fint hemma nu är lite saker kvar men nu är det soffan och stjärnor kommer nog somna som en gris sen.
// Becka

Tisdag

Kan börja med att idag går vi in i vecka 37 lilla bessen och jag =) Nu är det inte alls långt kvar, natten har beståt av att man har haft karate tävling i ca ca timmar, inte alls kul när man är skit trött och bara vill sova, men nej då det fick man inte men sov bra ändå till slut.  Nu sitter jag ny duschad och äter frukost ska fixa lite hemma sen bär det av till Oxle för att städa Jippiie Det är så himla kul eller inte ser förjävligt ut där också, kommer få skämmas :O Tony slapp undan : / Han har väldigt mycket att göra just nu vilket är både bra och dåligt, han åkte  iväg i söndags och kom hem igår, åkte nu för en halv timme sen och kommer hem i natt eller morgon och sen iväg på torsdag igen, vist det är bra på vissa sätt men inte på det sättet att vi ska lämna nycklarna på fredag och då ska både garage förråd och lägenhet vara klart. Men hoppas att det löser sig ändå. Nej nu har jag inte tid att sitta här, och lata, måste fixa lite hemma sen kommer svärmor och svärfar och hämtar mig.
Ikväll kommer mamma och Jonas och hälsar på! Ska försöka att handla lite också =)
// Becka
 Gammal bild


Barnvagn

Nu kommer bilderna på våran vagn som jag lovat att sätta in länge nu men nu äntligen kommer dem.








 

Är väldigt nöjd med denna skönhet, tror den kommer bli perfekt till våran lilla =)

Måndag

Dagen har beståt av att
'Hämtat nycklarna på nyköpingshem till garaget
Åka med mamma till stugan skulle åkt till Svenssons med Maria jobbade
Äta lunch med mamma i stugan
Fika med mormor
Handla lite på vägen hem
Laga mat till min underbara
och äta
Just nu tar vi det lugnt, funderar på om vi ska åka till Oxelösund och hämta lite av de saker som finns kvar eftersom vi ska flyttstäda imrogn och vi inte kan ta det då eftersom Tony åker till Norrland, lite illa planerat denna vecka bara men men vad ska man göra.
I kväll blir det till att packa upp de sista kartongerna i nya lägenheten, och bara ta det lugnt vila upp sig inför morgon dagen som jag verkligen inte ser fram emot tur att jag får hjälp av Mamma Svärmor och Farmor =)
// Becka


Måndag

ska iväg och hämta nycklarna till garaget nu på nyköpingshem sen blir det en tripp med mamma ut till bergshammar och krustorp, och titta på fölungen, sen blir det matlagning när tony kommer hem! Dagens outfit =)

Trött

Börjar bli riktigt trött men tog mig en sov stund förut så är lite piggare nu, ska iväg till mamma och jonas en stund snart, sen hem och sova ungefär. Imorgon ska jag fortsätta packa upp saker och så, sen laga lite mat tills min baby kommer hem.
// Becka


Söndag

Hann aldrig skriva igår, blev lite mycket att göra =)
Men lite uppdatering då igår på förmiddagen var jag och Siv iväg till Jysk eftersom jag fick presentkort på min student där, hittade lådor till garderoben och torkställ eftersom vi får tvättmaskin på torsdag =) och lite annat smått och gott, sedan var vi på stan och fikade och köpte världens snyggaste väggklocka Tack så hemskt mycket Siv =)
På eftermiddagen drog vi iväg till Malmamarknaden, var Tony ja Nyberg Evelina Harri Johanna och hennes syster, såg nordman och gjorde några fynd, Nordman är sjukt bra älskar verkligen hans musik verkligen as grymt =D På kvällen sen åkte vi till Siv och peter en stund och pratade och sedan blev det en stor beställning på mc donalds för allas del, sedan blev vi så trötta att vi åkte hem klockan var väl halv 12 eller nåt så inte så konstigt.
Idag har vi plockat upp det mesta ur kartongerna och lagt in kläderna i garderoben inte mycket kvar nu ska försöka göra klart allt i kväll eller så mycket jag orkar i allafall, Tony åkte nyss iväg och kommer hem imorgon inte alls lika roligt =( men men han är ju inte borta allt för länge men känns ändå jobbigt.
Ikväll blir det till att laga till något gott, vet verkligen inte vad jag ska hitta på ännu men något blir det. Sen ska jag och magen titta på film, kanske äter lite dip och chips också, skulle behöva ta mig till affären sen också, får se vad vi hinner med just nu ska jag ta en glass eftersom farmor och farfar nyss var här dem hade köpt glass från glassbilen åt mig Underbara dem=)
Uppdaterar senare!
// Becka

Internet fungerar =)

Ibland är internet konstigt för nu fungerar det igen! Orkade inte stor handla men har käkat och köpt gottis =) kanske för mycket till och med nu ska vi förmodligen åka och hyra film och hämta min glass.
// Becka

Fredag

Idag blev det norrköping med svägerska Embla och Harri, det var riktigt trevligt käkade på en typ taco bar också väldigt gott käka, tyvärr åt jag alldeles för fort vilket kändes i magen ganska väl =( Gjorde faktiskt några fynd, på babyproffsen så handlade jag endast tre saker Wow för mig, köpte ett flask ställ, en välling sak, och napphållare till jätte bra priser, sen åkte vi vidare till stan , där det blev 4 tröjor till mig för 230 kronor tyckte jag var värd lite saker eftersom jag är dålig på att handla till mig själv, tony fick en ny tjocktröja en Swe så då blir han nöjd. och så maten så jag hanlade under 500 lappen duktiga jag, väntar på att Tony ska komma hem så vi ska åka och handla, imorgon blir det malma marknaden och på söndag fortsätter vi med flytten tar en paus är ju inte allt för många saker kvar i oxle så. det blir klart på söndag skönt! Har tagit lite nya bilder men dem kommer inte förens söndag då vi får vårat internet hem =) I morse när jag vaknade så kom Melman in och hade en diskussion om vad vet jag inte eftersom hon är lite svår att förstå men hon ville i allafall sitta i mosters knä och mysa en stund lill skruttan.
Nu ska jag skriva en liten lista i väntan på Tony.
// Becka

Snart klara

Nu är det inte många grejerkvar att göra, med gamla lägenheten samt nya, ska packa in lite kläder imorgon det 'är det ända , ska hämta de sista möblerna på lördag också det kommer bli jätte bra =)
När vi var i oxle förut och hämtade lite grejer så när vi skulle åka därifrån så startade inte bilen, shiit tänkte både vi då, så vi fick putta upp bil fan för en liten backe sen satte han sig i bilen eftersom jag sa direkt att jag kunde inte få igång någon bil så jag fick putta igång fan skapet men jag lyckades , höggravid kvinna som puttar igång bil inte dåligt faktiskt , hade ju i oförsig ned förs backe men ingen stor om man säger så. det var riktigt jobbigt men nog klarade jag de allt. Envis som en get duger ofta.
Sen kom Evelina Embla och Harri på besök Tony fick åka och byta köttbil men han kom efter ca 2 timmar då det blev pizza och gott.  Sen fick Tony åka ner till Kristiansstad =( inte alls lika roligt, så just nu sitter jag hos Evelina, och lånar  hennes dator då vårat internet sluta fungera ska följa med dem till Norrköping imorgon det ska bli kul få komma till babyproffsen och allt =D sen kommer min Tony hem också, så kanske farmor kommer förbi också.
Min vän Johanna skulle kanske komma förbi imrogon också och då fyller hon år så grattis till min vän och bebisens bilivande gudmor.
Bebisen är på hugget hela tiden är lugnt ibland och det är väldigt sällan har mycket för sig där inne, inte alltid så skönt med rörelserna men det är inte lång tid kvar nu, och vi längtar efter våran lilla bebis.
När vi var på ul så försökte vi verkligen se vad det var men hon som gjorde ulet körde inte där, från början ville vi inte veta men ganska snabbt förstod vi att vi inte skulle kunna hålla oss, men vi vet fortfarande inte vad det är i magen, det spelar ingen roll heller bara bebisen mår bra =)
Nej nu har jag inget mer på hjärtat ska väl försöka sova snart har inte bra sömn om nätterna precis 
// Becka
 En bild på den person som betyder allra mest i mitt liv 
 och en bild på min super söta mumlan som moster tycker så hemskt mycket om  

Torsdag

går blev det inget inlägg eftersom vi flyttade allt i princip igår är få saker kvar i oxle, men vi ska ta lite idag och sen i helgen fortsätter vi när flytt hitler (svärfar) kommit hem eftersom det är tyngre saker och bokhyllan har han skruvat upp och ner två gånger så han kan det. Just nu har vi packat upp lite kartonger och så, sov här i natt skönt med en stor säng, tyvärr så hittade vi inte skruvarna till sängen alltså dem som tillhör, så den knakade lite imorse så då har min byggare tony varit i gång och nu är det inget knak alls. Han är så dukitg han inte hunnit packa upp allt ännu men det är inte så konstigt så mycket saker som vi har, skit om tony får säga sitt. idag kommer Evelina Embla och Harri förbi på eftermiddagen och fikar, innan ska vi nog hinna med en sväng till oxle och hämtade täckerna som vi glömde av någon konstig anledning så igår kväll fick vi komma på en annan lösning men det funkade också.
Känns redan nu som att vi kommer trvas väldigt bra i våran nya lägenhet = )
Nu väntar vi på att majsen ska koka sen ska vi äta majs kolvar med smör gott.
Såg förövrigt nya Wallander igår Kurieren får en 3 av 5 var så där.
Nu ska vi fortsätta med allt uppdatering ikväll!
//Becka
Juste bm besöket gick bra för alla som undrar var ingen fara låg lite under men hon sa att det inte var någon större fara så nu kan vi slappna av lite i allafall, det är ju inte så långt kvar innan våran lilla kommer ut=)

Tisdag Kväll

Idag har vi fått mycket gjort, fått ihop sängen och soffan upp med gardiner och packat upp kartonger, mina kära svärföräldrar har hjälpt till och även min farmor och farfar. Vi drog i gång tre och åkte inte där ifrån förens vid 7 tiden då vi begav oss till Max och käka, blev senare än vi trodde var hos barnmorskan vid 1 och var inte klara förens vid kvart i 3 så det blev förseningar i schemat, men det fick gå. Varför det blev förseningar hos barnmorskan var för att magen hade inte växt den här gången heller, och hade dåliga foster ljud så det blev till att sitta med ctg yttligare en gång men denna gång i 30 minuter sen satt vi och väntade på en ny tid och lite info, men fick ingen info. Vi ska till special mödrar vården imorgon klockan 16 får väl säkert göra ett ul och sånt då, fick göra ett idag också inne på hennes rum men man såg så dåligt, hon tittade så barnet låg med huvudet ner och självklart gjorde den de! Såg ut som en väldigt lång bebis. fick se det lilla hjärtat som tickade på så fint också.
så imorgon blir det till att fortsätta med flytten och sen barnmorskan , men det kan vara skönt att få komma dit och få allt klart för sig, våran barnmorska blev lite stressad eftersom hon blev 45 minuter försenad, men hon har bra tålamod måste jag säga!
Bebisen i magen är vild som tusan just nu plus att jag har börjat få små sammandragningar, inte det skönaste precis, så nu får vi skynda på med flytten också i fall den lilla skulle vilja komma ut.
Sitter hos svärföräldrarna just nu tony fick åka och byta en bil i norpan, så han är snart hemma och då blir det till att handla lite sen hem och fortsätta packa.
// Becka.
 Mitt hjärta <3

Tisdag

Klockan är nu tio i sex och jag har varit vaken sedan 5 , dessa sov tider men ändå känner jag mig inte allt för trött heller, väntar på att klockan blir sex då brukar de bra tv programmen vakna kanske kan somna en stund till då skulle behövas om jag ska orka med dagen.

Kväll

Åh denna dag har gått fort också, men har faktiskt fått mycket gjort idag i allafall. Imorgon börjar vi köra kartonger JIPPPIIE!!! Har hämtat sängen och soffan idag och till min stora förbannelse så finns inte skruvarna till sängen fy fan alltid ska det var något, blev skit sur. Men mamma skulle försöka leta imorgon, men vad jag kommer ihåg så lindade jag in skruvarna i tejp och lindade typ 25 tusen varv tejp runt en grej på sängen så dem skulle vara kvar, men sådan tur hade vi inte som vanligt. Tony fick ta bort gipset idag också och då hände något pinsamt, jag hade för mig att alla läkarbesök kostar 150 kronor, så vi hade 200 kronor på kortet eftersom vi har jätte dåligt med pengar. Så när vi kommer dit och han anmäler oss i kassan tror ni inte det kostar 300 jo jo mensan, och vi frågar i ren panik om han kan få det på faktura med nej det går inte, då säger en man som sitter i väntrummet att vi kan få det som saknas av honom, det kändes helt fel men har var bestämd att han skulle hjälpa, så då hade vi råd att betala den där jävla avgiften för ett besök på 5 minuter med en läkare som inte var i tid och inte ens kunde svenska.
Tack för att det finns godhjärtade personer, Vi frågade vart han bodde så vi kunde lämna tillbaks pengarna, men han sa att det var sponsring till blöjor eftersom han såg min mage. Denna person som var en man i 70 års åldern ska ha ett jätte stort tack, så vi ska sätta in dagens ros till honom.
Nu ska jag ta och vila lite inför morgon dagen då är det även dags för barnmorske besök får vi se vad hon har att säga.
// Becka

Måndag

Igår vid ca 12 kom vi hem från helsingborg, det var mysigt att åka iväg ett tag bara Tony och jag, dock var inte rummet som vi sov i vad vi tänkt oss men det vet vi till nästa gång! Min natt har inte varit rolig hade krämpor i magen ca 2 timmar vilket inte var så himla skönt, har gått över nu tack och lov.
Idag ska vi försöka köra lite kartonger och så och rensa hemma lite Tony ska upp till doktorn och ta bort gipset, ska försöka leta reda på grov tvättstugan så v kan tvätta madrasserna plus att boka en tvätttid i vanliga tvättstugan.
Har inte såmycket på hjärtat nu så får bli en uppdatering senare !
// Becka

Lördag

Nu drar vi ner till helsingborg kommer hem imrogn natt, blir som en liten semester väldigt skönt bara Tony och ja.

Kväll

Nu blir det sov dags för våran del har faktiskt lyckats packa några kartonger idag tony fick stå fär det eftersom jag har mått så himla dåligt dag så jag var tvungen att kräkas inte alls så roligt, men tony var duktig och rensade ut nästan alla köksskåpen så det är ganska tomt där nu.
Nu ikväll har vi varit i stigtomta och grillat i Christans stuga, sen kom hans föräldrar ut också och då bjöd dem på jorgubbar väldigt gott.
Nu är det sov dags God natt
// Becka

Fredag

I morse var vi och hämtade nycklarna :) Äntligen !! Var och tittade på den också var ju ett tag sen vi var på visning var större än vi kommer ihåg och det kommer bli super bra!
Nu håller v på och mixtrar lite hemma, var tvungen att vila en stund förut, man blir lätt trött, nu ska vi packa några kartonger åka med soppor sen vidare till nya lägenheten!
// Becka


Kväll

Idag blev det ingen packning heller, vi var helt enkelt för lata, jag har inte mått något vidare senaste dagarna så jag la mig i soffan och vila sen kom tony och gjorde mig sällskap, känner mig trött hela tiden mer än vanligt med andra ord, har ont över magen och det spänner ganska mycket vilket är ganska på frestande.
Men imorgon ska vi dra i gång för imrgon ska v hämta nycklarna till vårat nya hem äntligen!!!
Så idag har vi faktiskt fixat lite saker som skivt listor och flyttat com hem och ändrat hem försäkringen.
Nu blir det sov dags ska möta han som hade lägenheten förut på nyköpingshem vid 8 oj oj oj ställa alla klockor v äger och har men blir spännande så vi kommer nog upp. Bara det inte händer något i natt, som sagt vi har nästan aldrg turen med oss!
Nu blir det film hangover hoppas den är bra!
// Becka
 En bild på söta melman som kan gå själv rktigt bra nu Moster GULLGULL 


Torsdag

Igår var Jonas syster Katrin och barnen och hälsade på, först blev det en sävng i stallet sedan blev det, pizza hemma hos mamma och jonas sen kolla bilarna i hamnen och äta glass, sedan åkte vi vidare till stugan , då var Tony också med blev lite poker spelande och snacks,
 Bild från förra gången dem var i stallet!

Idag blir det till att börja packa och lite smått slänga saker och så!
Uppdaterar ikväll igen !
// Becka

Onsdag

Nu var det länge sen jag orkade arangera mig framför datorn, igår hanns det inte med och måndagen for iväg!

Måndagen åkte vi in till stan och köpte lite bebiskläder efter att vi sett att det mesta vi hade var i storlek 56 PANIK!! så vi köpte en dress två boddies och 4 par strumpor vi var även och fikade på huldas med Evelina Embla och Harri. Sedan följde jag med Tony till Norrköping och sedan for vi vidare till Stockholm var inte hemma förens vid 1 tiden, då var man skapligt trött.

Tisdag Tony fick åka iväg till norrland sa jag bestämde mig för att ta en tripp till Kaisa vilket var lika trevligt som vanligt, kom inte därifrån förens vid 7 på kvällen då farmor kom och mötte mig vid affären, och sedan följde jag med henne hem och sov här eftersom Tony är borta,tittade på allsång på skansen Lars Kristerz var med =) Fast när dem uppträde med purpel rain så var det en annan tjej med och det försämrade verkligen hela framträdandet =( hon sjöng inte ens bra och kunde inte texten.

Idag blir det att åka in till morsan följa med henne till stallet en stund sedan kommer Jonas syster med barn säkert jonas mamma också så ska vi gå till hamnen och titta på bilar och äta glass sedan vidare till stugan och grilla med säkra kort. Tony kommer förhoppningsvis hem tidigt så då skulle han komma till stugan och göra oss sällskap. Det är alltid lika trevligt.

Och som vanligt så ska vi börja packa nu, börjar bli dax men det är så jävla tråkigt rent ut sagt inget man har vidare ork eller lust men det ska bli jävligt skönt att flytta komma ifrån oxelösund och allt blir nära till, jag kan gå över allt behöver inte åka någon buss!

Måste även tilläga att vissa har tur, mamma berättade igår att hennes morbror och moster vunnit 1 miljon på trisslott , varför ska folk som redan har gått om pengar vinna ännu mer, skulle ju inte varit fel om det varit ja, men det var kul för dem att dem kunde vinna, så nu blir det till att börja köpa trisslotter vill också vinna, och dem är ju inte så himla dyra, behöver verkligen inte vinna 1 miljon men det skulle vara kul, men bara vinna pengar vore super bra!

Nu ska jag gå ut och sätta mig i skuggan en stund hos Farmor och Farfar och vänta på att tiden går.
// Becka
 Ni får ursäkta att jag alltid lägger in samma bild, men har inte orkat lagt över från kameran plus att jag tycker om den här bilden!

Måndag

Ska åka in till stan med min underbara nu, får se vad som händer idag!
// Becka


Söndag

Denna dag började med städning sedan blev det att åka till pappa och Lotta och hämta kartonger,
fikade lite där också, sen åkte vi till Siv och Peter och käkade flyangde jacob och jordgubbar MUMS!
Blev kvar där en ganska bra stund, sedan åkte vi till Evelina och lämnade jordgubbar där,
sedan förbi farmor och farfar en stund nu är vi hemma ska ha mys i soffan med chips och dip och se på
prins caspian, sen blir det sov tajm.
Har förövrigt packat dem två första kartongerna Wow för mig!
Ska prova chipsen vi fick från pappa svamp och peppar smak, faktiskt väldigt goda, men förstod
verkligen inte varför dem av alla människor hade dem, äter inte svamp någon av dem,
kanske vara snälla och tänkte på oss.
Morgondagen består av handling & packning, Tony ville åka och fiska också men får
se vad vädret tilllåter, nu ska jag gå och krypa in i Tonys famn i soffan.
// BeckaBebisen i magen  

Lördag

Fick sova ganska bra i natt, Jiiipie , men var vaken mellan 4 och halv 6 ungefär. Gick upp vid 9 typ men blev att vi gick och la oss en stund tll efter det, och gick inte upp förens vid tolv då vi åkte in till hamne skulle kolla på dragracing bilarna med det kostade 60 kronor vist 60 kronor är i vanliga fall inget att prata om men dem pengarna finns inte just nu plus att vi har lite att fixa till nya lägenheten och bebisen så plånboken säger spara, men det blev glass stället på aktersnurran. MUMS!!
Efter de bestämde vi att vi skulle äta tacos med Evelina Harri och Emblis , super gott var så himla länge sen.
Nu sitter vi hemma efter att ha hämtat syrran i stallet eftersom Jonas ( mammas kille) hade låst ut sig, hör inte till ovanligtheten.
Imorgon ska vi arangera oss i våran flytt, som vi skulle börjat med idag men Nej vi skjuter på allt som vanligt, ska hämta lite kartonger och så hos Pappsen då.
Nu ska jag lägga mig i soffan och vila eftersom jag har fått grymt ont i magen!
// Becka


Huvudvärk till tusen

Åh underbara huvudvärk, älskar det eller inte, men kan tyvärr inte göra så mycket, vet ju vart felet kommer ifrån, och min sjukgymnast har semester = ingen behandling för min del vlket känns, hoppas på lite sömn i natt också.
Nu väntar mys i soffan med min underbara, lite chips och dip på det och hallon lakris läsk :)

Vaken till liv igen

Kunde faktiskt somna en stund förut, en liten stund  i allafall men är väldgt trött men i allafall kontakt bar, nu är det tvättstugan som gäller, har tvättat fyra maskiner så nu väntar vi på att allt ska bli tort, idag tänkte vi kanske börja rensa hemma, men känner inte för det just nu men det ska börjas i helgen i allafall, garderober och sånt, måste hämta lite banankartonger hos Pappsen, jätte bra att lägga kläder och sånt i.
Igår gck vi igenom alla bebiskläder v köpte, tittade på setet vi skulle haft med till bb, och får en chock det mesta kläderna är i 56, har ca 4 boddies och 1 par byxor i 50 , bra jobbat Becka. Hade helt glömt bort att titta :( Som tur är var vi hos Evelina igår och hon hade rensat massa kläder i 44 50 56 62 så det tvättades nu får vi kolla igenom nu får vi helt välja om vad vi ska ha stället, blir nog förmodligen en sväng på stan sen och kolla om vi httar något kul till våran lilla.
Igår kom mna studentfoton, blev väl nöjd =) Så går blev det till att gör tackkort och sånt! Får se om jag kan lägga in en bild på bloggen!
Idag blir det inte till att göra så mycket, förmodligen skulle vi tvätta igen vid halv 6 men vet verkligen inte om jag har lust, men då skulle vi kunna börja tvätta upp handdukar och sånt som ligger  i garderoben oanvända, men vi får se , det är ju fredag idag och då kanske det inte är så kul att tillbringa sin kväll i tvättstugan, ikväll hoppas jag på god mat och kanske en bra film, har verkligen inte bestämt om vi ska göra något alls.
Nej nu ska vi åka iväg och handla något att äta, sen tvättstugan.
//Becka

Fredag

Klockan är 1 minut i sex och vad fan gör jag uppe, har inget jobb som jag måste gå tid ingen direkt tid att passa, ska tvätta vid halv 11 men innan, har varit vaken sedan tio över fyra, den lilla boxaren har varit vaken sen dess så då är det ganska svårt för mig att sova, rör sig inte så lite där inne börjar bli trångt :P Har spänningar  magen också så det blev ingen sömn för min del, ska väl försöka sova liten stund annars kommer jag vara en zombie hela dagen, vilket Tony nte lär uppskatta eftersom jag blir ett bi då!
Uppdatering följer
//Becka

Kväll

Nu börjar det nalkas kväll, har varit trött hela dagen så det blir nog tidigt ikväll, ska få sova kvar hos Farmor och Farfar i natt och Tony kommer hem ganska skapligt imorgon skönt faktiskt, tycker om att ha honom hemma =) Har fått mina efter längtade pannkakor nu, väldigt gott tappade räkningen på hur många jag fick i mig men det var mer än 4 som är rekordet! Den lilla i magen far runt som tusan, en liten aktiv krabbat minsan. Snart är det helg, är torsdag imorgon veckorna går så himla fort att man knappt hinner med,och ändå gör jag absolut ingenting om dagarna för det mesta ibland så har jag väl saker men dagarna går fort ändå!
Pappa var gär förut och hälsade på var ganska länge sen man träffade honom vist vi pratar i telefonen varje dag, men är dåliga på att ses men det ska det bli en ändring på, just nu har han jobbat så mycket sen har dem tagit sitt pick och pack ner till nävekvarn av alla ställen :P Men ett jätte fint hus i allafall, och om vi vill komma och hälsa på finns en gäststuga med bastu och dusch och allt så det är super bra, kanske tar en dag kväll därute med grillning och sånt! Pappa såg i allafall fräsch ut sist jag såg honom var han smal och såg ut som han skulle gå av på mitten, men nu hade han lagt på sig lite hull, min lilla pappa.
Imorgon kväll ska vi göra biff och pommes tyckte Tony och måste erkänna att det var länge sen vi åt det så han får nog sin vilja igenom.
// Becka

Onsdag

Idag har jag inte fått något gjort alls har mest legat på mammas soffa och slöat sov kvar här igår, då blev det chips och dip! =) Idag har Mamma mormor Moster och syster åkt till London så det var dullt ös här imorse men jag sov som en stock i alla fall, Farmor var här förut med en sallad, grekisk jätte god, och ikväll ska jag få pannkakor, ska vara hos dem ikväll eftersom Tony inte kommer hem förens imorgon på eftermiddagen! Har verkligen ingen lust att vara själv hemma nu om det skulle hända något. så när Tony blir borta över natten så brukar jag sova hos Mamma eller Evelina typ, tycker det är lite obehagligt att vara själv nu om det skulle hända något. I natt ska jag vara hos Farmor och Farfar.
Denna dag blir nog till att inte arangera sig så mycket har ingen ork skönt att bara ta det lugnt ibland också ska göra en lista på saker som är kvar att köpa till lilla bebisen, eftersom vi tänkte fixa det mesta i helgen har vi pratat om.
Hade inte så mycket på hjärtat just nu kanske kommer ett senare inlägg sen, just nu längtar jag tills pannkakorna ikväll och efter min älskling <3
// Becka
 Du är mitt allt <3
 Inte så lång tid kvar nu, har inte lagt in några nya magbilder så fick bli en gammal =) Det Kommer


Tisdag

Idag är det tisdag veckorna går väldigt fort fram, lite för fort faktiskt, idag gick jag in i vecka 34 bara 6 veckor kvar tills den lilla kommer, blev lite problem hos barnmorskan idag, magen ligger under normal kurvan, har ju inte så stor mage, när hon mäte hjärtljuden låg dem mellan 118-120 så hon skickade ner mig till förlossningen där jag fick ligga med en CTG kurva, men allt såg bra ut, Farmor som var med fick lite panik, men själv var jag sten lugn, helt otroligt för att vara mig, som alltid hetsar upp mig för allt i vanliga fall. Men det var inget tokigt, allt var bra! Så det är inget att ora sig för.
Tony är iväg så jag ska sova hos mamma ikväll som ska åka till London imorgon med mormor moster och lilla syster, hoppas på något fint när dem kommer hem. Just nu sitter jag hos Farmor och farfar har precis fått potatis blomkål och korvsås MUMS en av mina absoluta favoriter :) Vid 8 kommer mamma och Jonas förmodligen och hämtar upp mig här. Imorgon vet jag inte vad jag ska pyssla med men kommer nog på något.
Hoppas på att Tony får komma hem imorgon, förmodligen kommer han inte förens på fredag natt, han vara hemma en dag, han har fortfarande ont i armen min stackars pojke men han har ju gipset som stöd lite nu i allafall.
// Becka

Måndag


I natt sov jag inte alls bra, eller har knappt sovit alls, har vaknat och slumrat, om och om igen. vid tjugo i 4 var jag och satte mig i ducshen magen var stenhård, och vägrade slappna av. så jag har inte fått någon sömn precis, har väldigt ont i ryggen och så spänner det väldigt mycket just nu, lite jobbigt faktiskt.
Var uppe på akuten idag med Tonys hand, inget var brutet som tur var, men han fick gips som han ska gå med i två veckor, vilket han inte alls gllar, han hade hamnat så konstigt att han var tvungen att ha stöd för att lederna inte skulle paja så om två veckor ska han upp till ortopeden och ta bort gpset och då skulle dem även kolla handleden.
Vilken jävla lång tid det tog på akuten vänta vänta vänta var det ända man fick göra, plus att Tonys läkare var utlänsk han kunde knappt någon svenska och vi förstod uppriktigt sagt inte vad han sa, tycker det är lite dåligt faktiskt, när man har ont ska man få veta av en klar och tydlig person, men men nu är det fixat i allafall.
Nu ska vi äta sill och potatis imorgon ska jag till Bm och Tony till Umeå, en dag fck han vara hemma "PUST".
Men han kommer hem på onsdag igen<3 Nu ska vi äta lite mat sen blir det mys i soffan hoppas det är något bra på tv.
// Becka

Äntligen

Nu har min älskade kommit hem, gud vad jag har saknat honom.
Äntligen är han hemma, så mysigt att bara få kramas med den man älskar.
Nu är vi hemma och tittar på tv, ska väl snart gå och sova, imorgon blir
det nog till att ringa till sjukan eftersom Tony gjort illa handleden så vi skulle behöva åka upp,
och titta om det är brutet eller spricka, han är inte den som gnäller i första taget.
Men nu säger han själv att det skulle behövas. Han hade köpte med sig två jätte fna boddies till våran
lilla från tyskland, jag fick caprisone med körsbärs smak mums det finns inte i sverige och Tony vet hur
mycket jag gillar körsbärs så han köpte hem en låda, Han är så gullig.
ska bli skönt att inte sova ensam ikväll,blir varmt och mysigt i stället på tisdag ska vi till Bm igen, får
vi se vad hon har att säga, den lilla är ju som sagt en väldigt aktiv bebis, men det gör absolut inget bara
mysigt att känna på magen när han/hon rör sig.
Nu ska ja gå och titta på tv igen med min underbara
// Becka
 Du är mitt allt <3

Söndag

Ida kommer äntligen Tony hem har saknat honom så jävla mycket 5 dagar var alldeles för mycket, men idag kommer han hem det ska bli så roligt. Nu har jag packat ihop min saker också.

Lördag

Imorgon kommer Tony hem , har saknat honom så jävla mycket, 5 dagar var för länge.
idag har jag varit nere på stan med Evelina Siv embla och Eja (tonys mormor) väldigt trevligt blev en fika på prinsess och lite tittande i affärer, sen blev det jordgubbar hos Eja, sen vandrade vi hem till siv och peter sen vidare till kronhallen där vi handlade dagens kvällsmat vilket blir plockmat, rökta räkor och kräftor och lite småt, jag längtar så himla gott, fick även en liter jordgubbar av Tonys mormor Eja som jag har sparat tills ikväll.
pratade med tony i telefon i morse hade blivit en vild kväll igår tydligen han har förmodligen brytit handleden inte så bra kanske, får se hur den ser ut imrogon när han kommer hem, nu räknar jag ner på timmarna!
Imorgon ska jag bara invänta honom typ, har inte så mycket annat på planeringen faktiskt vi får se hur jag gör och vad jag hittar på!
embla har börjat knatat sina första steg jätte roligt =)
// Becka

 Jag och min älskling på parken zoo

 Lilla melman som kan gå själv nu utan hjälp ( i allafall några steg)
Bebisen i magen  Våran lilla som snart väntas komma är jätte spännande och se vad som kommer ut till oss

Kvalmig dag

Idag har det varit riktigt kvalmigt, fy svettats som en gris , då var det väldigt skönt att det fick komma några droppar eftersom det svalkade så skönt, har nyss tryckt i mig lite fet mat, en kebabrulle inte direkt likt mig men är ganska stolt att jag fck i mig nästan hela. Innan hade jag ätit en risi frutti och ca 1,5 l jordgubbar min manni på sommaren, tror bebisen i magen också gillar det!
Väntar på att Tony ska ringa från Tyskland Saknar min älskling väldigt mycket !
// Becka

Fredag

Bara två dagar kvar sen kommer min underbara hem, , jag saknar honom grymt mycket och det skulle vara skönt om han var hemma , han ringer varje kväll och skickar sms så jag får höra hans röst. saknar hans värme och glädje! idag har jag varit nere på stan med svärmor och svägerskan och lilla melman, fick ett jätte fint linne :) tack snälla svärmor :) Köpte en body och ett par byxor i barba pappa sjukt söta! köpte även en klänning i barba pappa åt min lilla melman. Tony ringde igår och berättade hur korkade hans vänner är hade gjort bort sig och blivit av med lite pengar, det förvånar mig faktiskt inte. Tony hade klarat sig =) Lilla harry är jätte pigg, vi har precis ätit jordgubbar med mjölk och socker Älska dessa röda bär.
ikväll blir det Pizza!
Nu är det inte alls lång tid tills det är beräknat att våran plutt ska komma ska verkligen bli spännande, men går faktiskt inte och tänker på det så mycket. tycker det är så himla mysigt när han bara rör sig i magen, våran lilla knodd.
Tony<3 Becka = Knodd <3
//Becka


kväll

Blev aldrig stugan idag hade så fruktansvärt ont i huvudet igår så jävla förbannat ont att jag slocknade av värken, vara yr och kändes som jag skulle kräkas, idag har jag nästa sluppit den helt börjar komma tillbaka nu men inte alls lika kraftigt som igår. Blev hamnen med Evelina och Embla Johanna och Love, mitt i allt fick vi världens regn skur på oss mindre skönt allt blev blött, tur att det fanns en lusthus i hamnen som vi kunde ta skydd under. Efter det blev det aktersnurran glass med andra ord, super gott verkligen. När vi kom hem gjorde vi färsk potatis och sill så himla somrigt och gott. Det har varit vädligt varmt idag är det fortfarande och jag kan säga att man svettas som en gris. Väntar på att Tony ska ringa från Tyskland sen ska jag nog sova.
//Becka

Torsdag

Blev ingen driekt sov morgon i dag så jävla varmt vaknad hel svettig, vid 11 ska jag ut till stugan med johan och Jennie en stund, på morgonen har embla och jag gosat i soffan bor hos Evelina nu när Tony är borta, han ringde igår, berättade han tyckte det var jobigt att vara borta och vara lite nervös i fall det skulle hända något. Nu ska Embla och jag käka frukost, sen på eftermiddagen blir det hamnen eller Slottet med Evelina och Emblis.
/ Becka
Tycker jätte mycket om min Tony

Onsdag

Fick ett mess av Tony förut att han hade kommit fram och hotelet var fint, får vara glad för hans skull men känns ändå så jävla jobbigt, vi har aldrig varit ifrån varandra så länge och eftersom vi väntar barn och så det kommer många känslor skulle hellre vilja haft honom hemma, blir lite nervös när han inte är hemma sover inte bra och går omkring och orar mig, han är tryggheten i mitt liv. Saknar honom dem här 5 dagarna kommer vara så jävla jobbigt, och ville verkligen inte släppa taget om honom förut när han åkte känns skit jobbigt men får försöka bita ihop även om det gör ont.
Har ju lill Tony i magen so jag får ligga och klappa på när han är borta!
// Becka
Bebisen i magen

Onsdag

Nu har Tony åkt det vra skit jobbigt, har varit på öb och gumsbacken köpte två jätte söta nappar till lill bebisen och en nalle puh filt till vagnen! Det är jätte varmt idag så fick byta kläder , när jag kom till svärmor.

Hoppas fem dagar går fort!


RSS 2.0