Torsdag

Idag har vi fått massor med gjort, elin var här en sväng på förmiddagen gick ner på stan en sväng och fikade med syrran, gick in och kollade på vincent hittade strumpor för 10:- så det fick följa med 4 par hem, sen hem träffade en klasskompis på vägen hem och stannade och pratade en stund med henne, sen hem harry stod mot allt, så då gick vi ut i parken en stund, sen kom Tony, och sen Evelina Embal och Harri, Tony och Harri har skruvat ihop våra nya möbler och Evelina hjälpte mig att rensa, Tack snälla ni! Sen blev det pizza på det, men nu är alla kläder inpackade i nya byrån som belv super bra! En stor städning och tvättning hänga upp lite tavlor och så sen kommer jag vara jätte nöjd med det rummet.
Nu ska jag nog gå¨och lägga mig, får se vad som sker imorgon, Tony jobbar ju natt imorgon som om det är någon som vill hitta på något, hör av er!!


Onsdag

Idag har vi varit en sväng på ikea så nu har jag äntligen fått min nya byrå till sovrummet hittade även en lång byrå till hallen, så nu ska jag ge mig på jakt efter några kuddar som kan ligga uppe på, både harry och jag somnade i bilen på vägen hem, sköönt, sen hem och äta mat, idag blev det lövbiffsgryta, nu gäller det att laga mat hemma eftersom tony ska ha matlåda han börjar på ssab imorogon.
Imorgon kommer Elin hit och hälsar på det var inte igår, men hon kommer hit i allafall, sen vet jag inte vad som händer, tony slutar halv 4 och när han kommer hem ska vi skruva upp byrån och det, Evelina Harri och Embla kommer då också, eftersom dem ska hjälpas åt att bära in den väger trots allt 71 kg!
Bilder på det kommer imorgon när det är klart, ska försöka ta mig ner i tvättstugan och kolla en tid också, hoppas verkligen på en större lägenhet snart det skulle vara så sköönt, harry får ett eget rum och mer plats överhuvudtaget.


Tävlar hos Agge



Måndag

Idag på förmiddagen så mötte Harry och jag upp Agge och barnen vid träffen, skulle leka i den där jätte parken, men shii fick vi för den har dem tagit bort. Så det blev att kolla runt på olika parker i isaksdal, hann med tre stycken, sen gick vi ner och käkade lunch på sandys. Sen sa vi hej då till agge och barnen och mötte upp Tony. Sen har vi spenderat eftermiddagen kvällen där, eller tony åkte hem och la sig för att han mådde dåligt.
Pluttas har somnat och jag har precis ätit lite kina mat som jag och evelina köpte på vägen hem, funderar på att göra lite dip med räkor till mums. Men får se sen!

Imorgon hoppas jag tony är bättre så vi kan handla om inte så kanske jag och evelina skulle ta en promenad till gumsbacken. Vi får se vart dagen bär av!

Lördag söndag

Ja igår hans det inte med något inlägg, först vart den en sväng på stan med baby, Evelina och Embla, sen hem städa sen blev Harry upphämtad av syrran, sen en snabbhandling sen började de första gästerna droppa in, det blev en jätte trevlig kväll tack alla!

Idag tog vi sovmorgon eftersom vi var barnfria sen blev det att gå en sväng på stan igen, hittade lite saker, sen förbi östra skolan så embla fick gunga sen nyköp handla mat till tacos, sen hem och laga, ska snart fixa köket. Pluttas har somnat, pluttas ögon har börjat kleta hoppas verkligen inte på ögoninflamation, då blir det inget öppna imorgon, så vi hoppas på det bästa nu är det tv som gäller.

Bilder



Luvtröja och mjukisbyxor från cubus



Leggings Gina tricot



Leggings Gina Tricot



Shower Gel från HM



Jacka från H&M



Body H&M



Mum and Dad T-shirt H&M



Solhatt H&M



Harry fick 2 t-shirtar av bästaste Fia från Thailand



Embla och Harry delar på stolen från Basaren i svalsta



Fia Jimmy och Marcus



Jimmy Johan och Erika



Agge och Ja



Evelina och Agge



Bästa Fia och Ja



Agge och Evelina



Johanna och Erika



Johanna Erika och Agge



Harrys fotölj var poppis här med Christian



Man kan ju undra vad marcus gör med tanke på Fias Blick



Men det var nog ingen fara Jimmy Fia och Marcus



Erika Kaisa Fia



Erika och bebis magen som har växt



Ja och Erika förlåsningsträning



Kaisa och Fia




Johan och Tony



Dans Christian, Jimmy och Robin



Mera dans Johan Jimmy Christian och Robin



Siittandes dans Fia och Kaisa

Tack alla för igår för att ni gjorde min kväll underbart rolig!

Stan

Kom precis hem från stan, hade en liten fest hemma igår som var super trevligt, bilder och mer text kommer sen

Barnkliniken mat hos mamma

Idag fick vi äntligen en tid hos barn, jag har pratat med dem 2 gånger denna vecka men inte fått komma upp, men när tony ringde var det självklat, tar dem inte en seriöst, först pappan ringer, för då verkar det allvarligt.
I allafall, så gjorde de massa prover och så, och det var inte magsjuka utan någon virusinfektion, förmodligen utav sandlåde krashen, men han har fått hostmedicin som är bedövande för halsen, så nu hoppas vi på det bästa. Han fick vätskeersättning uppe på barn så det får vi ge några dagar nu, det tråkiga var att han hade tappat ganska mycket i vikt, 700 gram hade han gått ner på de här dagarna, men det går han säkert upp igen när han blir frisk.
Efter barn åkte vi och lämnade däck på h-son, och gud vad jag skrattade då! Ägaren av h-son och hans familj ( mor och dotter förmodligen) kom ut och satte sig i bilen, bak på bilen hade dem ett släp, alla sätter sig i bilen och åker iväg, allt går bra tills dem kommer till guppet, då bilen fortsätter och släppet åker tillbaka, dem hade glömt att koppla på släppet, åkte fram och tillbaka några gånger sen ställde det sig på plats, sen när vi åkte, mötte vi ägaren han såg faktiskt lite generad ut, men ett gott skratt för länger livet, eller vad säger man!
Efter däck lämningen så åkte vi till harrys farmor uträttade några ärenden och sen hem till mamma och jonas och åt mat, fick även en present av jonas föräldrar som var där, lite pengar, alltid bra att ha! Tackar jag så mycket för!
Nu är vi hemma och ska snart gå och lägga oss, jag är trött eftersom min " morgonpigga" sambo som aldrig annars går upp tidigt vaknade 7, jag låg dock kvar en stund, men imorgon får jag sovmorgon igen, har några dagar att ta igen nu när harry varit sjuk.

Inga nya bilder men imorgon så ska jag försöka ta med kameran!
Sov gott alla och hoppas ni får en bra helg

Fredag

Nu ska det äntligen blí ett ordentligt blogg inägg, jag har inte orkat på hela veckan, harry har varit på mig som ett plåster sovit dåligt, ja ni som har barn you know it!
Nu har det i allafall vänt, han får i sig mat och får behålla vände redan igår, nackdelen är att magsäcken krymt och han som är van att äta kanske 200 får bara i sif hundra vilken resulterar i att det som inte får plats kommer upp igen, och när han får tex bara hundra är det no problems, så nu hoppas vi på tilfrisklning, men han får fortfarande inte i sig något fast men han ska få smälta allt nu så börjar vi när han känner sig redo igen, för han är otroligt pigg och glad och är swig själv igen. Äntligen.

Idag ska vi ta en promenad har suttit inne för många dagar nu, usch man får nästan lite ångest, ska ner på bolager för första gången och handla lite, sen ska vi fixa två nya sommardäck till bilen, ja den också åh måste jag bara säga.

I söndags var tony och bytte våran bil mot en annan, en 855 t5, ja iallafall tony sa att den gick mycket bättre än den förra bilen, mycket skönare att åka i och så, i allafall i måndgs körde han mig harry evelina och embla till öf, men sen ringde han och sa att det sprutade vattten ur kylaren, så då var den paj, han som hade den innan hade förmodligen satt något semt aktikgt trodde tony, ja ja och bilar, strunt samma. Så han var inne och kolla hur mycket en begangnad kylare kostade 2000:- i västerrås, jo tjena! så jag tog telefonen och ringde pappsen, han har ju mycket kontakter och han kollade runt, och vist hittade han nya grejer till samma pris som det begangnade, så nu fixade tony och hans bror bilen igår, så nu funkar den igen. Hoppas verkligen inte på något mer nu, det var ett doldt fel som han som ägde bilen inte talade om, men jag tror att det är samma sak från båda hållen.
Pluttas liggger fortfarande och sover, vaknade lite tidigt imorse, tony är och fixar och trixar lite i graget!
solen har äntligen tittat fram så idag ska vi verkligen promenera ikväll ska vi till mamma och jonas på mat eftersom jonas föräldrar kommer och firar mig!


??

Ja undrar vad harry fått i sig för något egentligen trodde nyss det hade vänt men gud vad fel jag hade grejen är att det kom nu efter typ 3 timmar sedan han åt, konstigt. och eftersomn varken tony eller jag blivit sjuka också.
Väldigt konstigt!!

Sjukstugan

Ja här hemma är det sjukstuga harry har kräkts och haft diare sen i måndags efter sandlåde dramat, men han börjar bli bättre nu busar och leker, han kan dock inte äta något fast ännu utan bara flytande hoppas att han bli bättre snart men känns verkligen som det har vänt nu postivt.
Cola och Drikki har han fått i sig idag, mamma kommer hit senare med isglass, hoppas det funkar peppar peppar.
Tony kom hem igår och var väldigt snäll så jag fck sova första natten på länge, sköönt kan jag lova.


Usch

Ja nu har plutten börja bli bättre i allafall, han har inte kräkts sen vid lunch, han har fått i sig cola och blåbärs soppa, så nu hoppas jag på en vändning. Snart kommer mamma och gör oss sällskap en stund. Plutten ligger och sover en stund!

Vi skänker en tanke till Fia och Boris med familj, vi tänker på er <3

Plutten är fortfarande dålig

Ja lilleman är fortfarande dålig, nästan sämre i dag, men har pratat med barn så nu är det att få i han vätska som gäller, Kvinnan jag pratade med sa att det inte spelar någon roll vad de dricker om det är magsjuka är det jätte bra med cola, men avslagen så, så han fick lite cola förut och det fick han behålla nu sover han en stund! Jag ska fösöka få i mig lite frukost och tvättar förfullt

Plutten är dålig

Våran pluttis har blivit dålig, hostar massa och grejer. Tony är och jobbar, plutten har somnat en stund, hoppas inte han blir sämre

Öppna och spyor

Ja imorse var vi på öppna förskolan tillsammans med Evelina och Embla, vi bestämde rätt fort efter fikat att vi skulle ringa tony och åka hem, det var kaos där, och ni som brukar vara där vet vad som neas med Kaos.
När vi kom hem så fick harry bada en stund, sen gick vi ut och lekte i sanden, gick bra ett tag, tills harry dök i sanden och hade hela munnen full med grus, det blev så mycket grus/sand att han kräktes, men ändå fortsatte han leka, efter insedenten med sanden, så gick vi in slänge kläderna i tvättmaskinen, sen kom farmor på besök en liten stund, plutten ligger nu och sover och farmor har åkt hem, tony håller på med bilarna, och ska iväg och jobba ikväll.
Jag ska hämta ut paket och försöka handla lite.

Förstår du inte att jag blir sårad av dina ord, bara för att du är perfekt!

Inköp

Kom för en stund sedan hem från mamsen, var där medans tony var och hämtade en ny bil, nu blir det sovdags snart imorgon är det öf som gäller

Bilder från inköpen i svalsta



Två pyjamasar till pluttas 10;- 15:-



Två skjortot till Pluttas 15:- 20:-



Skjorta 20:-



Byxor 15:- 15:-



Shorts 15:- Byxor 10:-



Byxa 15:- Body 10:-




Body 10:- Body 10:-



Skjorta 15:- T.shirt 10:-

Mer bilder kommer imorgon

Presenter

Skjorta och örhängen Från Kusin Sanna och Hennes kille



Kärlek och Lycka skyltar av min älskling



Presentkort på Mique 600:- av Siv och Peter, 300:- av Faster gunilla och farbror Hasse



En tavla av min älskling



Vit chocklad av mamma och jonas, 500:- av håkan och marie, 500:-´och en tavla av susanne och stefan



Presentkort Ikea  2000:- av Pappa och Lotta  och 1000:- av Farmor och Farfar



Glas av Evelina Embla och Harri och Muffins formar av Johan Jennie och Max



Presentkort av Mormor och morfar Fick även en lyckta av dem, Mascara av syrran, Halsband av Elin



Foto album som mamma gjort till mig, från födsel till 20 år




Presentkort till Ullared 1000:- samt barnvakt när vi åker




Blommor



Mer blommor



Ännu mer blommor



Blommor Blommor



Och de sista blommorna



kakfat av Johan Jennie Max



Halsduk av Gunilla och Hasse

Bilderna från svalsta kommer senare


Bilder från kalas och öppna



Harry på öppna förskolan



Pluttas var på väg på nya äventyr



Min fina prins



Kusin Johan och Harry



Släkt Syrran Mamma Mormor och Morfar



Älskling Millan (syrrans kompis) Syrran halva mamma



Moster susanne



Max Kusin Barn



Harry och kusin Johan



Andra kalaset Mamma Faster Marie Farbror Håkan



Tonys mamma Siv Tonys syster Evelina Farmor Syrran och Embla



Farmor Syrran Embla Marie



Farbror Håkan Pappa och Älskling


Tonys pappa Peter Tonys bror Emil och Farfar




Faster Gunilla och Embla



Ja och min älskling


 
Ego Embla




Hittade lite saker

Hittade lite saker på basaren, eller ganska mycket, httade även en fotölj med medfölande fotpall för ynka 20:-
Bilder tas nu och läggs upp snart

Uppe med tuppen

Idag tog jag faktiskt sov morgon efter allt göra igår har nyss gått upp ska nu få i mig lite frukost, grabbarna som gick upp tidigt har somnat om igen. Nej nu måste jag äta lite snabbbt och jag ska hinna, om en halv timme så kommer Harrys farmor och hämtar mig, vi ska även hämta tonys syster och Embla och Tonys brors tjej, sen åkte till svalsta på barnbasar ME LIKE!!
Bilderna kommer senare

Tack alla

Tack alla som gjort min dag underbar, imorgon kommer bilder =)

20 år

Jaha nu har jag blivit tjugo år , eller engentligen får jag vänta till 20 över 8 ikväll men ändå. Har på morgonen hunnit med att baka haft ut karamell färg över hela golvet samt öppnat paket från min baby, fick tre skaer av honom, två skylltar som det står kärlek och lycka på och sen en jätte fin tavla med budskapet " In the end love you take is equal to the love yu make " Jätte fint.
Uppdaetera med bilder sen

Hemma igen!

Städningen är klar och jag är nu på bra hurmör, tycker det är hemskt tråkigt att städa där efter mitt pissiga humör.
Nu ligger lilleman och sover han hade haft det jätte bra hos farmor och farfar, vi dem massor för att han fick komma en stund till er !
Tony har precis åkt och jobba jag ska snart gå och lägga mig, mycket att förbereda imorgon efter lilleman ätit frukost imorgon blir det att baka lite, och sen koka ris.
Ja imorgon är min 20 års dag!

Lilleman är iväg

Lilleman fick åka iväg och hälsa på farmor en stund, eftersom vi måste verkligen städa färdigt,  han stod i gåstolen mellan mig och tony och bara grät då kände jag att det varv bättre om han fick åka till farmor en stund, han får leka och få uppmärksamhet, och vi städa, ska försöka hinna med att baka muffins! Imorgon när vi går upp blir det till att börja med att sätta på ris typ, så jag kan göra några sushi rullar tills kvällen, ja allt löser sig nog till slut, nu ska jag fortsätta med städningen, sen ska vi planta massa flaskor vi hittat i hela lägenheten sen hämta våran lilleman, uppdaterar ikväll igen.

Äntligen

Nu har plutten somnat en stund, skönt har dammat i vardags rummet ska lägga upp kuddarna i soffan sen dammsuger tony sen, Ska ringa till farmor sin och kolla om harry får komma dit en stund sen så vi blir färdiga någon gång!!!

ÅH blir tokig

Ja så fort tony går ut och harry och jag är ensama swå börjar gnället, han gapar, klänger och ja allt. Det är jätte jobbigt!

Idag på för middagen var vi på öppna eftersom det snöade imorse så var tony snäll och skjusade upp oss, efter det blev det handling, ja och nu är harry som han är, tony är iväg och fixar lite grejer, ja inge känns bra just nu det ser fortfarande förjävlgt ut hemma får ingen ordning hur jag än gör jag ger snart upp. Inget är fan bra nu! Jag har fan städat 3 dagar för att försöka få ordning men det blir ingen jävla ordning. Nu måste jag ta min allt för griniga son!
Ursäkta ett tråkigt inlägg

Nu så!

Ja dagen har varit bra, dagen började med att harry och jag gick upp eftersom tonby jobbade, åt frukost men så ringde tony och sa att han var hemma om en stund. Så då behövde vi inte stressa eftersom jag skulle egentligen lämnat harry och sen gått till tandläkaren, men hade turen så tony skjusade mig och sen åkte han och Harry till evelina och embla. Sen kom dem och mötte mig, fick glada besked idag hos tandläkaren, 10 Juni ryker tandställningen, Äntligen!!!
Sen gick vi ner och lunchade på birgers och sen kollade lite, det var rea på stan så det blev lite nya fynd, bilder kommer efter hélgen då jag lägger undan allt nu eftersom det ska bli fint här hemma, tills lördag.
Efter det fick vi Embla Ja och evelina ut i parken, harry och tony var inne och sov, sen har vi ätit god mat barnen har badat och busat, ja det är i stort sätt våran dag, Dem gick precis hem. Jag har tidigare i kväll haft massor magsmärtor, men nu har det gett sig. Tack och lov!!
Nu ska jag hänga lite tvätt och plocka lite överallt så det bara är dammsugning kvar imorgon, och handla och allt, ska även hinna med att gå till öf imorgon bitti.

Nya bilder



Embla var en prinsessa på öf i måndags



Harrys söta tjej Lilly



Prinsessan Embla



Harrys bil intresse har börjat



Agge och Elton



Badpojken Harry



Embla prövar hur många majskrokar som går in på en gång

Liten uppdatering

Ja nu är det bilförarna och vi har haft fullt upp även idag uppdaeterar senare

Huvudvärk

Usch vilken huvudvärk jag har, kanske beror på att jag inte sovit så bra de sista två nätterna, jag är skit stel i nacken också. Ushan Bushan! Men lite städning har jag i allafall hunnit med så det är inte så mycket att göra på fredag. Oj inte många dagar kvar nu tills jag fyller år, vet faktiskt inte om jag ser fram emot det eller inte, men ska bli trevlig att träffa all släkt i allafall.
Imorgon ska jag lämna harry hos Evelina och Embla sen besöka tandläkaren och fixa tandställningen, sen ska dem möta upp mig och jag ska ner på stan och kolla efter något jag önskar mig.
Sov gott

Onsdag

Dagen började med att tony fick skynda sig massor för att hinna i tid till ssab, vi låg för länge i sängen, plutten hade ingen bra natt  natt heller, och är just nu ingen rolig krabat att ha och göra med, så fort det inte passar honom att vara på golvet att leka så kommer han gråtandes ålades och klänger och vill upp, och det funkar ju inte i längden att han ska göra så, det blir en vana. När jag är själv hemma är det värst, då kommer han gråtandes och bara klänger och klänger och det är hela tiden, det är jätte jobbigt. han gråter och är ledsen, och krälar, det är jätte påfrestande. Men men får hoppas att det bara äår en period.
Efter att tony åkt i allafall så kom Evelina och Embla hit, hon gick runt och letade efter tony i typ 10 minuter och ropade bobo bobo. Sen satt hon och väntade på honom i fönstret. Sen käkade vi pannkakor till lunch sen åkte vi ut på äventyr, först jysk, sen lekia, blomsteraffären rusta sen en avslutadne fika på mc donkan, sen ut med nalle. Hämta pizza sen plantera blommo9r och gå med soppor, ja dagen har varit full med grejer. Försöker få någon ordning här hemma också, men just nu jobbar tony massor, och en son klängandes i benet hela tiden funkar inte alls, men nu är syrran här så jag kanske kan plocka undan allt i allafall och sen blir det dammsugning dammning och skura golven på fredag, så hoppas jag blir klar ikväll, imorgon blir det ett besök hos gadis, perfekt inför helgen, hela käften spänner. KUL!!
Känner mig negativ just nu.
Kanske uppdaterar med ett positivt inlägg sen eller glada blder i allafall, tänkte lägga ut en film på våran galne son i badet men vet inte hur man gör


Lill killen är stor killen

Idag på förmiddagen var vi på bvc, hörseln och ögonen är perfekta, han är nu 70,9 cm lång och väger 8205 gram, lill killen har blivit stor, och han är ju väldigt lång. Pluttas!
Efter bvc mötte vi upp Elin på Öster sen gick vi och käkade lunch på kina, buffe mumsigt värre. Efter det blev det en sväng på stan, hittade ett par nya dojor också, Yes äntligen =) Sen gick vi upp till harrys farmor en stund och sen följde vi med henne och handlade lite sen körde hon hem oss Tack snälla Farmor, när vi kom hem blev det snabba ryck eftersom mamma skulle hämta upp oss halv 6 och vi kom hem tjugo över 5, så byta blöja sätta på harry andra kläder, packa om skötväskan, men vi han faktiskt.
Sen blev det kalas hos moster susanne som fyllde år idag. fick super god pastasallad sen paj.
Kom hem vid ca halv 9 och då blev det massa bus med pappa Tony, som kommit hem från jobbet, nu ligger pluttas och sover. Ja kollar på mina hemmafruar, sen sova!
Ska försöka lägga in bilder, men tony har fortfarande ockuperat min dator, men snor den efter fruarna.
Imorgon ska tony till ssab på förmiddagen, sen ska jag åka och köpa balkongmöbler om jag så ska gå dit, sen blir det att fortsätta plocka och greja.

Måndag

Idag gick vi upp tidigt för att ta en sväng till öf i brandkärr, mötte upp agge hos henne, tog ca 22 minuter för mig att gå dit, snabbt med tanke på att dears backe är väldigt jobbig. Ett stort grattis till henne också, som fyller år idag!
Vi gick mot öppna och det var massa trevliga mammor där, tog massa fina bilder, men tony har lånat min lilla dator när han åkte och jobbade så bilderna kommer imorgon, eftersom den är mycket bättre att lägga bilder på!
Efter öf kom tony och hämtade mig och pluttas, så åkte vi hem till gudfar Christian som lovat att bjuda på lunch, lövbiffsgryta och det var gott kan jag lova. MUMS!! Efter det gick vi hem och började pyssla lite, sen åkte tony och jobba och mamma kom på besök, hon åkte precis hem, plutten sover som en stock, han badade förut, och han bara älskar det, badade ca en halv timme, och plaska och simmade och massor, helt galen.
Imorgon blir det tidig morgon igen, först bvc vid 11 och sen ska vi möta upp elin för lunch och lite stan, sen på kvällen är det kalas för moster susanne.

tävlar


"Jag vill vinna TVÅ st lyxiga solstolar, värda 1000kr från Brafab hos Tant Ulrika!"



sol sol underbara sol

Idag var vi trötta familjen, Harrry vaknade vid 8 och åt mat sen babblade han lite sen somnade han om, jag var så himla trött imorse sen vaknade han vid halv 12 snacka om att han fått sin pappas gener, fast jag har faktiskt börja sova bra mycker mer än jag gjorde när jag var yngre.
Efter frukost gick vi och mötte upp familjen Johansson/ Laine och så gick vi ner till hamnen och barnen fick leka i parken där, efter ca 45 minuters lek så gick vi och åt glass, mumsigt fast lakris glassen som jag alltid brukar ta för den är så grymt god var inte alls god var typ sträv och mjölig, usch! Efter det gick vi slottet och stan hem, riktigt skönt, sen hoppade vi in i bilden och åkte och handlade lite, efter det hem och laga mat, harry fick för första gången äta samma mat som oss eller mig, för tony och jag kunde inte enas om något gemensamt så vi lagade två rätter, men det gick ner hos lilleman också, förvånat faktiskt. Nu håller han på att somna och tony har åkt och jobbat.
Ska försöka lägga mig tidigt då jag funderade på om harry och jag skulle ta en sväng till öppna förskolan imorgon kanske vore något, han tycker ju det är så grymt roligt.
Nej ni nu ska jag lägga upp lite nya bilder



I fredags blev Evelinas tatuering klar, tycker den blev riktigt fin!



Födelsedags barnet Harry och gammelfarmor



Bus med gammelfaster gamnmelfarfar och pappa



Bus med gammelfaster Gunilla



Embla gungar, hon ser inte så himla road ut men hon vägrar gå ur



Harrý och pappa gräver med grävskoppan



Harry grävde i sanden med fingrarna vilket var väldigt populärt



En bil att köra med



Tony satte sig på bänken och embla satte sig bredvid, borbor är hennes stora idol



Sötnosarna




2 par jeans till mig frånb new yorker i norrköping



Ett par adidas skor till Harry från team sportia



En tröja till mig från new yorker köpte även 2 till tröjor som ej är med på bild




Lördag

Nu har jag varit dålig att uppdatera, men igår hade jag jätte trevligt först så var v på kalas hos gudfar/farbror Håkan som fyllde år fick först paj sen mat, nej vi gick inte ut utan rullade. Dem gör grymt god mat!
Efter det hämtade vi Sara tony släppte av oss snabbt hos mamsen, där vi lämnade Harry, sen gick vi till en av syrrans kompis och förfesta, våran kväll avslutades på Volym, hade jätte kul!

Idag fick vi sovmorgon eftersom Harry var hos mamsen, det var riktigt skönt hon ringde vid halv 11 och då sov vi fortfarande, sen klädde vi på oss och åkte och hämta lilleman, sen hem lämna alla grejer samt packa om skötväskan, sen for vi iväg till Norrköping, hittade lite skoj. Tony hittade en keeps Harry fick ett par skor och jag fick gå till min jeans affär så det blev 2 par nya jeans, gissa om jag är glas, har inte det lättaste att hitta byxor, men 2 par blev det, efter det åkte vi och handlade sen hämtade Tony emil på skavsta då var Harry och jag hos Siv och peter där även Evelina Harri och Embla var, vi kom precis hem, Tony har hunnit sänka sängen, kan meddela att Harry har blvit bebis på nytt han ser så himla pluttig ut i sängen, men bättre det än att han riskerar att åka ut. Tänkte lägga ut bilder idag men nacken gör ont och jag är trött, tror jag tar det imorgon istället, imorgon ska jag göra lax på salt bädd blev sjukt sugen på det!
Sov gott mina kära vänner

Tävlingen avslutad

Nu har vi lottat fram en vinnare av raggsockorna vinnaren är Sofiiin.blogg.se Ett stort Grattis till dig!

Fredag

Idag på förmiddagen kom Sara och Julia och lekte med oss, alltid lika trevligt, barnen gjorde massa hyss, natten var inte så roligt harry vaknade när tony kom hem och sen vägrade han sova så han fick komma över och sova i våran säng eftersom han ställde sig upp i sin säng, som ännu inte är sänkt. Det gick bra tills jag dushade och han rullade ur sängen, oj vad ledsen han blev men gick snabbt över och sen blev det bus i puffen.
Just nu är det tatuerings stuga hos oss, och idag mina kära vänner avslutas tävlingen. Resultat kommer imorgon, Harry och Embla har badat, eller embla är fortfarande kvar i badet men harry är uppe. Snart ska vi göra oss klara för att åka på kalas och fira min farbror/gudfar håkan.
Sen blir det till mamma och installera harry där, och sen ska jag och Sara ut och ha roligt.

Nya bilder



Rosa cupp cakes, utseendet är inte rättvis mot smaken



Blå cupp cakes



Harry hjälper mamma i köket



Allt kastades på golvet



Nej mamma jag har inte tid med dig



Mamma och Pappas lilla prins


 
Tattuering studio i sovrummet

Torsdag

Nu har mina vänner precis gått hem, vi har haft jätte trevligt mycket prat och bilförarna. Plutten sover ska snart själv gå och lägga mig men inväntar tony som har varit och kollat hockey hos marcus.
Bilder kommer imorgon sov gott alla, glöm inte tävlingen

cuppcakes

Bakade cuppcakes förut hoppas dem smakar gott, ska prova senare =) nu väntar jag på att tony ska vakna till liv efter middags tur, så vi kan göra lite ärenden måste ringa runt lite nu

efter regn kommer solsken

Ja idag är jag bitter och sur, känns det som inget går som jag vill, och tony har andra planer än dem vi bestämt.
Tog tag i sovrummet i jakten på mitt halsband, jag hittade det :) Låg under tonys nattduksbord, och höll på att flyga in i damsugaren, tur var den att jag fick tag i den, men nu är halsbandet funnet och sovrummet skinande rent. Vardagsrummet är plockat och dammsugit i, lilleman sover och jag sitter och funderar på vad jag ska äta, min tandställning har stukit sönder hela kinden, men känns rätt meningslöst att ringa dit efter som jag ska dit på torsdag nästa vecka, och hittar inte vaxet heller så sitter med ett tuggumi, kinden är jätte svullen, men men det går nog över snart.



Lill prinsen igår



Återfunnet



Hittade ett gäng nappar när jag städade i sovrummet inte konstigt att det har saknas många


Onsdag

Idag har dagen gått super fort, har varit mycket att göra, först när vi vaknade satt lilleman upp i sängen nu är det verkligen dags att sänka den. Efter vi ätit frukost och grejer, så kom harrys gudmor johanna hit, hon följde med oss och kika runt i lite affärer, vi hämtade även upp tonys bror och hans tjej. Efter vi lämnat dem åkte vi till jysk och kikade lite sen hem till siv där harry och jag blev kvar tills kvällen, harry hade jätte roligt med farmor och farfar. Just nu kollar jag tvn, väntar på att alla bra program ska börja men det är segt idag, tony jobbar, en natt sov han hemma sen sova ute igen, det suger, men men pengar är pengar, och eftersom försäkringskassan är lite dumma, så skulle jag tydligen inte få någon mamma penning nästa månad så det gäller för tony att jobba massor, hoppas få ordning på telefonen snart så jag får ringa och fråga varför. Puckon!!!!
Men imorgon är förhoppningsvis tony ledig eftersom han ska jobba hela helgen :( Men men!
Imorgon ska jag äntligen hämta mitt up & go paket som jag väntat på bra länge nu, ska även köpa present till farbror håkan och moster susanne.
På kvällen kommer brudarna hit och det blir dip kväll, mys på hög nivå.

GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA !!!


Tävling

Tänkte ha en liten första tävling på bloggen, raggsockor för barn, valfri färg och storlek för ditt barn, hem stickade av min farmor!
För att vara med och tävla så kommentera detta inlägg och länka till min blogg och skriv att du är med och tävlar, tävling avslutas 9 April alltså nu på fredag! Du som inte har blogg skrov din mejl adress! Vinnare kommer dras via lottning så det blir rättvist!
Lycka till

Fan

Köpte ju ett namn hals band till mig själv för typ 2 månader sedan, tog av mig det för ett tag sig för att det hade snurat sig och nu hittar jag det inte FAN!!! Imorgon blir det därför städning från topp till tå i sovrummet

Tisdag

Idah när vi gick upp åt vi frukost sen rörde vi neråt stan, då vi skulle byta en body, gick förbi Harrys farmor där vi mötte upp Evelina, drack kaffe och pratade lite. Efter det gick vi ner och byte bodyn och kikade lite på stan, sen följde jag med Evelina och hämtade Emblis på dagis, sen hem till dem och äta lite mellis, efter en stund gick vi ute och lekte lite, vilken både harry och embla uppskattade. Harry har prov ålat i sand, och provätit sand och gungat för första gången men det tyckte han var roligt, var ute ca 30 minuter, härligt även om det inte var sol, sen gick vi in en stund och åt kola paj, sen gick Harry och jag hem, nu ligger Harry och tony och sover eftersom Tony jobbat sedan igår utan att sova. Så han lär snarka gott i natt. Igår skruvade jag ihop gåvagnen, harry står mot den massor nu och tycker det är super roligt.
Nu är det tv tisdag och för en gång skull helt ensam, när jag väl vill!

Måndag

Idag efter tony åkt och Harry vaknat så gick vi till Evelina och Embla, och hälsade på fick lite lunch där evelina gör jävligt god mat, hon är alltid så påhittig super gott i allafall. Barnen lekte och grejade, och jag klippte Emblas hår, blev ganska bra faktiskt! Sen på eftermiddagen kom mamma och hämtade mig och syrran tog hand om Harry och mamma och jag åkte och handlade lite. sen följde jag med hem till mamma och fick mat, blev lite trött så jag somnade på soffan :P Efter det följde syrran och hennes kompis med oss hem just nu sitter ju och kollar på film, harry somnade vid ca halv 10, imorgon blir det troligt vis stan och byta harrys body.

Snö

När jag skulle gå upp imorse och fixa välling hör hemma och kollar ut så var det alldeles vit ute, kollade två gånger sen gnuggade jag mig i ögonen, men nog fan var det snö ute, men den är snart borta men ändå, hoppades på sol och varmt men nej då, morgonen har varit lugn, harry kör sin pruttomobil mest hela tiden, tony ska snart dra iväg och jobba. Ja ska föröka få tag i mamma och fråga om hon kan köra mig till affären, då det blir lite tajt om jag ska åka med tony.

Snö

När jag skulle gå upp imorse och fixa välling hör hemma och kollar ut så var det alldeles vit ute, kollade två gånger sen gnuggade jag mig i ögonen, men nog fan var det snö ute, men den är snart borta men ändå, hoppades på sol och varmt men nej då, morgonen har varit lugn, harry kör sin pruttomobil mest hela tiden, tony ska snart dra iväg och jobba. Ja ska föröka få tag i mamma och fråga om hon kan köra mig till affären, då det blir lite tajt om jag ska åka med tony.

söndag

Idag skulle vi egentligen åkte till strängnäs till mammas sambo Jonas föräldrarmen det blev inget av med det, då vi var rätt trötta sen går dagen, på eftermiddagen tog Harry och jag en promenad till isaksdal till min vän fia och kikade på hennes lägenhet eftersom hon flyttat så nu är det närmare att hälsa på varandra, jätte trevligt. och sa hej då förstårs eftersom hon åker imorgon!
Nu på kvällen var vi och handlade en lite sväng bara typ frukostbröd och mys till kvällen, imorgon blir det storhandling och sen kanske en sväng till pappa och kolla på en garderob om det hinns med eftersom tony ska jobba någon gång på eftermiddagen. Nu har prinsen somnat efter allt bus hos fia!

Lite nya bilder




Harry var finklädd inför påskfirandet



Jag



Mina grabbar



Sådan far sådan son




Harry och hans sysslingar Max och Viktor Grabbgänget



Harry och Max busade som tusan



Harry hittade lite grejer att plocka med, en naken barbie var favoriten



Så himla söt, perfekt student bild



Fia och Harry Vi kommer sakna dig ha det bäst i thailand njut av solen åt oss också

Påskdagen??

Ja satt och funerade ett bra tag på vad det hette men som kom jag på det, påsk dagen!
Igår var det jätte trevligt god mat och sånt, blev kvar hos mormor till ca halv 10, då vi gick hem till tonys syster en stund och blev kvar där tills halv 1 snacka om att Harry var trött, vaknade inte en gång på hem vägen, bara sov och sov, idag vet jag inte vad vi ska göra ska förmodligen förbi min vän fia sen och hälsa på i hennes nya lägenhet, eftersom hon åker till tahiland imorgon och blir borta två veckor, avis nej då :P
Harry sover just nu middag och tony har inte gått upp ännu.
Bilder från igår kommer ikväll

Påskafton

Ska börja med att gratulera min gamla kusin som fyller år idag, gamla gubben.
Natten har varit lite bråkig harry vaknade och gallskrek var otröslig så vi gjorde ett undantag så han fick lite drikki på natten sen somnade han om, nu på morgonen har jag och tony städat medans lilleman sov middag, kylskåps rensnign och grejer, har typ 10 saker kvar i kylskpået slängde kanske 40 grejer, så det blir handling förhoppningsvis imorgon skulle behövas. Nu ligger harry på golvet och leker med sladdar om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen fixa oss innan vi ska till mormor och morfar, ska möta mamma och jonas på vägen.
Glad påsk alla!
Kameran får förstårs följa med idag!

Bilder



Harrys pippi tröja och Pippi mössa tack snälla farmor/gammel farmor



Galgar skålar och skedar ett måste när man är på ikea




Leksaks back och leksakslådor



snuttefiltar och hakklappar



två hyllor till harrys vägg ovanför sängen



Prinsen var trött efter dagens alla skojigheter

Lång fredag

Nej tycker nog faktiskt den gått ganska snabbt, vi ställde klockan på halv åtta tror ni någon av oss gick upp då, nej då, inte det inte utan vi sov till nio då vi fick väcka lill prinsen, tony var inte heller sugen på att gå upp men sen när han kom på att vi skulle till Ikea hoppade han av glädje, eller inte segade sig ännu mer än vanligt.
Var en trevlig tur på ikea sen blev det käk på heron för ovanlighetens skull, sen en sväng till biltema då både Tony och Harri hoppade av lycka medans Evelina och jag suckade, vi orkade inte släpa ut vagnen så harry fick sitta i en dragkorg, det tyckte han om han försökte även bestämma vad pappa skulle köpa och inte, tävttsvamparna åkte ur ett antal gången, på väg hem från stockholm ringde farmor, och undrade vad vi gjorde, coh sa att Harrys pippi tröja äntligen var klar och gud så jag har väntat på den, min farmor är otroligt duktig på att sticka, så vi åkte ut och hämtade den, och drack kafffe och Harry busade med mn farfar massor synd att jag inte vet hur man lägger in filmen :(

Efter det åkte vi hem en snabbis tony bytte till arbetskläder sen blev det jobb för hans del och vi åkte till mamma/mormor fick smarigt taco berg MUMSIGT! Harry somnade till slut i mormors famn, och nu är vi hemma och han ska somna om igen men just nu är det prat bakom nappen, men han somnar nog snart om igen.
Bilder kommer lägger in dem på lilla datorn då det är enklare att lägga in bilder från den

Dagisplats

Ja harry är nog 7 månader och helst vi 8 månader ska man skicka in om dagis plats, för att få en plats till dem är fyllda 1, vist skulle det vara mysigt att ha harry hemma längre, men tänk var roligt för honom att gå på dagis, han får nya kompisar, och inte bara vara med mamma och pappa hela tiden, tror det är väldigt viktigt för barn att gå på dagis det är stimulering dem får ett socialt nätverk med nya kompisar som även kan bli långvariga kompisar, tycker det är viktigt även om jag inte hgar något jobb när harry börjar på dagis så är det ändå 15 timmar i veckan, då han får leka med sina kompisar och jag göra annat så som träna städa kanske börja plugga upp något av mina ämnen, eller jobba om jag har jobb. Deet kommer nog bli super bra har dock inte riktigt betsämt hur det blir ännu, med vilket dagis och så men vad det än blir så blir det nog bra!

kväll

Idag var det begravning, tycker verkligen det är jobbigt, vara inte med på själv begravningsakten, skulle gått in efteråt men kände att det inte skulle gå, men efter att vi haft begravningskaffe så gick vi och kollade på blommorna som låg inne i kyrkan, hade fått en ros av siv att lägga om jag skulle gått in, och den hade jag kvar, så la den framför ljusen och sa farväl så, bara det var jobbigt, Tonys mormor var så otroligt snäll och omtänksam, hon var alltid en solståle som alltid hade massa roligt att berätta, ja kan inte säga mer än att jag kommer sakna henne.

Efter vi kollat på blommorna gick evelina och jag ner på stan, har köpt en påskägg till Harry som skulle fyllas så det blev 2 mjukisbyxor 2 tröjor 1 body och ett par jeans, men klantade till mig med bodyn, hade tagit storlek 56 oj hoppas blev barav ett ryck som tur har jag kvittot kvar så den ska jag gå ner och byta i vecka, bilder kommer på lördag. Efter det kom Tony och hämtade oss hos Evelina sen åkte vi och handlade potatissallad och källarökt skina mumisgt, nu sitter vi vid varsin dator embla badar efter som mums mums var roligare att kleta med än att äta, embla har föresten gjort sitt första besök hos glassbilen idag.
Vi har proiblem med harrys blöjor just nu inget funkar, men vi provar hela tiden och hoppas vi hittar rätt, vi har i allafall blöjor tills han blir lite större.

Imorgon ska vi till Ikea hela familjen tajko.

Harry gillar sin kusin för hon bjuder honom på goda saker

 

 


Torsdag 1 april

Ja idag är det första april, inget specilet men det egentligen, men snart är det påsk med god mat och grejer, idag vaknade vi halv 11, har fixat oss klara eller lilleman har bara body på sig, för han är expert på att skita ner sig, men vet ni  det har han gjort ändå, han ålar ju runt på golvet för fullt just nu, och han har en vitbody, den är inte vit längre, och jag som städade för 2 dagar sen surt.

RSS 2.0