Bilder från Norrköping

En trött Emblis         Balansgång med Favorit Morbror   
Glassmonster

Lördags morgon

Är ganska sliten nu på lördags morgonen, var hos marcus  igår på middag födelsedags middag, det var kul vi spelade sällskap spel, tony och jag kom tvåa nästan alla gångerna, nej någon gång vann vi till och med. vi är så duktiga. Sedan var tony tvungen att åka iväg och jag blev kvar, spelade ännu mera spel med Emelie Johanna Cissi Marcus och Nyberg, sedan vid 1 tiden fick Tonys kusin Andreas komma och hämta mig Tony skulle bli sen, han kom vi halv 4 i morse så nu sover han som en stock han hade inte sovit så mycket natten innan 4 timmar högst så han är väldigt trött. Blev faktiskt en trevlig kväll igår förutom omständigheterna, är lite trött idag är inte van att vara uppe till halv 2 brukar lägga mig runt 8- 10 då är jag rätt trött brukar somna på 5 minuter idag är det kalas för Jennie Gratttis till dig gumman <3. Nu ska jag lägga mig framför tvn och vila en stund efter duschen sen vaknar nog Tony, vi ska nog handla idag också, behövs verkligen, sen får vi hoppas han tar hand om disken som han lovat i snart 1 vecka.

Fredag

Har varit jätte dålig på att blogga de senaste dagarna och det blir inget långt inlägg nu heller för vi ska iväg på middag hos Marcus som fyllt 20 år . Snabb sammanfattning istället:)
Måndags hände det inte så mycket vad jag kommer ihåg :P minnet är inte alltid det bästa, jo nu faller allt på plats var hos sjukgymnasten och sedan var jag faktiskt i skolan , var på studiebesök på ambulansen, faktiskt väldigt intressant men också väldigt väldigt varmt och stå upp i två timmar Nej tack satte mig på golvet istället inte det skönaste.
Tisdags käkade på donken med Älsklingen Evelina Marcus och Cissi sedan skjusade tony oss till dagis och vi hämtade upp lill skruttan sen gick vi på stan.
Onsdags vart det Norrköping köpte ett linne och en bh tony slog till på två stycken jätte snygga tröjor och Evelina hittade massa fint, Embla fick en Nalle Puh bil som hon blev helt förälskad i, försökte klättra upp på den i affären men lyckades inte så himla bra eftersom den var i kartong. Sedan åkte tony och jobba och jag var med Evelina under tiden.
Torsdag var i skolan sedan träffade jag Mamma vi käkade på mc donalds och var på Öb där jag köpte Byggare Bob våtservetter (onödig information men var tvungen att skriva de ) sen på kvällen var jag Mumlan vakt eftersom Evelina var uppe på BB eftersom Johanna och Rickard fick en Love i onsdags Grattis : ) sedan hem till moster och morbror sedan sov jag kvar hos mamma eftersom Älsklingen var i sundsvall : ( Han är hemma nu : )
Fredag Öppna förskolan i brandkärr med Evelina Embla Agge Nova och Elton sedan gick vi lite på stan och så det var himlans tevligt faktiskt : ) Nu ska jag klä på mig lite torra kläder eftersom Tony sprutade ner mig med vatten sprutan nyss, bilder från Norrköping och idag kommer : )

Sov dags

Jag är så himla trött, har sovit eller vilat hela dagen men är ändå trött, så nu blir det läggdags tony kollar på en film på stora tv , lite onödigt att ha 2 tv apparater i 1 rum kanske men snart har vi eget sovrum jag längtar, så jävla skönt större och bättre, åh vill att tiden ska gå fort nu. hoppas att någon ringer och vill komma och titta på lägenheten också som vill flytta in snabbt, men man kan ju inte alltid ha tur men man kan ju alltid hoppas. Nu blir det att värma vetekudden har så fruktansvärt ont i axeln, jävla krycka. Imorgon är det sjukgymnasten så kan hon titta på det också. Nej nu ska jag sova innan jag somnar, Sov så gott

Hemma igen

Nu har jag varit väg med pappa, lotta och lotttas mamma, var först på sailor i oxelösund och käkade gösfile det var super gott, sen åkte vi runt lite över allt och kollade, sedan blev det glass tog en daimstrut ibland kan jag äta det och ibland inte , idag var en sån dag när jag inte kunde det blev illa mående som tusan, så ska nog sluta äta daimstrut, sedan körde dem hem mig var så himla trött, la mig i soffan en stund eller somna väktes av att Tony kom hem, var iväg och hämtade pizza hahn var hungrig så jag gjorde sällskap nu ska vi ligga i soffan och bara gosa imrogn är det skola igen och jag ska lämna in tre uppgifter den här veckan i arbetsmiljö men det klarar jag nog :)
 Du är mitt allt jag älskar dig <3

Skönt

Vaknade tidigit imrose Tony skulle iväg var först tanken att jag skulle följa med honon in redan då, men han tyckte jag skulle vila istället och la mig i soffan och somna om var så himla skönt känns som jag har fått krafter på nytt, igår gjorde vi student korten som blev väldigt bra jag tittade och Tony gjorde han är duktig på sånt, nu ska jag träffa min lilla pappa och hans fru  roligt det var länge sen, kommer mer sen

Sov dags

Nu är det verkligen sov dags känns det som är så himla trött, har ont i hela kroppen har varit trött sen sju är någon bra film på trean jag tänkte glo lite på Sov gott

Lördag

Sov morgon sa Tony igår, vaknade vi tio över 9 skit pigga i o för sig så somna vi båda runt tio snåret, åt lite frukost sen blev det städning har inte varit igång med surr ännu (dammsugaren) men det är Tonys jobb för det är så jävla tråkigt, men nu kan man ta in någon här i allafall utan att skämmas, det känns skönt. Nu ska vi hålla ordning säger Tony vi ska försöka i allafall eftersom vi förhoppningsvis kommer ha visningar på lägenheten snart, vill att någon ska ta den hät tidigare skulle vara så skönt att flytta innan eftersom vi har möjlighet till det, så vi hinner komma i ordning och riktigt bo in oss innan lilla Harry kommer. Ska köpa en ny stor säng också ska upp till Ikea någon dag och kolla på det, behövs verkligen har en 120 säng nu försig är Tony och jag småisar men Magen är stor :P Var ute hos Tonys bror och hans tjej och deras lilla Bellsan förut hon är så grymt sööt, fick även se deras nya hund och träffa Niki sötnos, verkade glad över att se oss. Nu är de sov dags snart känns det som är så himla trött, men får hålla mig i allafall till tio, kanske fika med pappa och hans fru Lotta imorgon (grattis till dem)  nu ska jag äta lite stjärnor och mysa i soffan med Tony och bara ta det lugnt.

Mage

 Var tvungen att lägga ut två bilder på min lilla mage :) Har ingen där jag står upp med det blir ett senare projekt.

Fredag

Blir så blind av dagarna när man är ledig, kändes som det var lördag verkligen men turligen nog bara fredag 4 dagars ledighet är aldrig fel . Vaknade av att Tony ringde han sa att han kunde komma hem för han skulle inte åka förens om 1 timme till det andra stället för att jag skulle slippa ta bussen, han är så himla snäll min sötnos. Så v åt frukost sen skjusade han in mig till stan och jag gick upp till Evelina och Embla , sen gjorde vi sällskap ner på stan hon skulle fika med Johanna och jag skulle träffa Malin. Det var väldigt roligt, det var så länge sen vi träffades och hennes lilla Vanessa var grymt sööt:D sen kte hon hem och jag gjorde sällskap med Evelina och Johanna, hittade sjukt söta kläder till Harry som jag ska köpa när pengarna kommer in på kontot, åh gud längtar tills plutten kommer ut. sen gick vi till coop nära och köpte kladdkaka och cappucion och gick och fika hemma hos Evelina, det var väldigt trevligt, sen kom älsklingen hem från jobbet och vi fick världens godaste korvwook som evelina gjorde fick en låda med mig hem också :D Tack för maten Evelina, nu har skötväskan torkat så ja la i kläderna nu ska bara den sista i också sen blir det att packa väskan tony och jag ska ha med till bb, har haft väldigt ont över magen i dag han växer så det knakar. Imorgon blir det lång sov morgon sen stor städning får se vad som hittas på efter lunch eftermiddagen. Hade förövrigt trevligt i stugan igår tog massa fina bilder i sommarsolen dem kommer upp lite senare orkar inte lägga upp dem nu

Torsdag Ledig dag

Det är så himla skönt att vara ledig, man kan sova längre eftersom jag ligger efter väldigt mycket med sömnen känns det som, är väldigt pigg idag eller båda två både bebisen och ja, har inte varit en lugn stund på hela morgonen väldigt aktiv krabbat. Tony kom hem för ca 1 timme sen har har varit och jobbat han får sällan vara ledig och så ska han iväg ikväll och imrogn bitti, så vi får väl se vad jag hittar på, imorgon ska jag ner på stan i allafall och fika med min gamla klasskompis Malin och hennes lilla Vanessa det ska bli vädligt trevligt faktiskt :D Har fått mycket gjort den här morgonen skulle plugga men det får bli ikväll istället när jag ändå inte kommer göra något annat, har plockat upp tvätten och fixat naglarna, bestämt tillsammans med Tony vad som ska med i skötväskan, det är bra att vara ute i god tid :D Nej nu ska jag väl fixa lite med mig själv och väcka Tony om han somnat för ska till stugan och fira mamma om 45 minuter trodde klockan var mindre OOOppsss... i helgen får vi se vad som händer skulle gärna vilja åka ner till norrköping och babyproffsen men det är inte så kul när man inte har några pengar men man kan ju alltid titta, när skatten kommit blir det Ikea och babyproffsen :D
Uppdaterar senare Bebisen i magen

Tröttis

Idag har det varit en lång dag, igår hämtade jag förövrigt min klänning som sitter jätte fint, den blir nog jätte good : )
 Morgonen började med brandövning på björshult utbildning av något slag sen åkte jag in till morsan som fyller år idag och vi käkade lunch på Tzatsiki Jätte gott , tog greksallad för ovanlighetens skull :P Sen åkte jag och mötte Tony, sen sjukgymnasten sen handlade vi fika och fikade med mumlan och Evelina, sen var vi kvar hos Tonys föräldrar en stund sen hem käka mat och diska DUKTIGA JAG! Nu ska vi se på Wallander sen sova imrogn på förmiddagen blir det plugga sen blir det fira mamma i stugan med grillad hamburgare gott, var väldigt kul att träffa alla från klassen idag eftersom vi inte sett på 5 veckor : ) Imorgon ska jag även lägga in tvätten i garderoben och försöka få till skötväskan. Längtar som tusan tills den lilla kommer nu och till studenten eftersom sen får jag ta det lugnt behöver inte känna någon press på mig. 90 dagar kvar tills lilla "Harry" Kommer ut, om han inte vill komma tidigare eller senare.
Nu ska jag sova gott

Måndag

Mitt bloggande går verkligen upp och ner varje dag jo tjena hej, det gck inte alls men en uppdatering ibland får man åstadkomma.
Idag var det doktorn på förmiddagen, får gå med kryckor nu ska inte belasta bäcken, ska inte gå längre promenader och massa vad ska jag göra då ligga på soffan, ja ja mensan men tar mina käppar och går istället.
Efteråt så skjusade farmor och farfar mig till Evelina, är verkligen jätte glad att dem finns ställer alltid upp, eftersom visa andra inte göra det, men farmor och farfar ställer alltid upp är så tacksam för det. Till evelina ner på stan kolla efter student klänning och WOW  jag hittade en med hjälp av evelina förstår annars hade jag fått beslut ångest, men den kommer bli fin fint ska ner på stan och hämta den imorgon, vi käkade lunch på birgers åt bakad potatis med skagenröra, det var så himla gott, sen uträttade vi lite ärenden sen hämta vi lill mumlan på dagis hem till evelina drack kaffe capucion beroende MUMS, sen kom siv och hämtade oss, sen tittade vi på datorn barnvagnar och hundar, nu sitter jag hemma och käkar naturgodis ska snart nanan kudden Tony är på fotboll så vaknar ju alltid i alla fall när han kommer hem.
Ett stort tack till farmor och Farfar för all hjälp.
Ett stort tack till min svägerska Evelina för en underbar dag har verkligen haft super, tack för hjälpen också <3

Onsdag

Onsdag idag veckan går för fort men jag vill att tiden går snabbt nu så det gör inte så mycket, praktik idag igen stack i armen :P På fredag ska jag vara med på bvc :D Imorgon är det barnmorske besök då ska jag se om jag fått någon tid till doktorn hon skulle ringt i måndags men det glömde hon. Ovanligt nej hon är lite snurrig min bm. två dagar kvar på praktiken på måndag börjar skolan igen vilket jag inte ser fram emot eftersom min lärare ringde idag, i sjukvård hon är sur och tvär och bara gnäller I hate her :S hon är så BLÄ. men måste försöka få in uppgifterna men har ingen ork, specilet inte när hon ringer och tjatar vad fan har uppgifterna egentligen med det vi gör på praktiken NADA, det stör man sig väldigt mycket på men har till vecka 23 på mig måste försöka i allafall, hon kommer nog ändå sätta ett IG tyvärr.
Nej ikväll så vi på konsert på culturm JIPPI :P Blåsorkestern, funny or not. men men , nu ska jag försöka väcka tony som slocknade i soffan eftersom vi måste äta och så innan allt tänkte kanske ta en tur förbi Tonys syster och melman om dem är hemma också innan.
Uppdaterar senare kanske. Kan förövrigt inte gå så himlans bra för det gör så fruktansvärt grymt ONT.
Hade bra

Tisdag

Idag var jag först på praktiken, fick sticka idag igen gick mycket bättre idag :) Inte många dagar kvar på praktiken, inte många veckor kvar på skolan yess:) Orkar inte med skolan har tröttnat rejält och kommit efter fan fan fan, får fixa betygen jag inte får godkänt i . Ett måste faktiskt känner mig inte så duktig nu :( Tony och jag har ätit mat och så nu, han ligger i soffan och käkar chips och jag sitter här med en godispåse MUMSIGT. på torsdag är det barnmorske besök igen måste förövrigt ringa min sjukgymnaste imorgon har glömt vilken tid jag skulle vara där , klantiga Ja.
Nu är det bara 14 veckor kvar tills bebisen kommer och jag längtar och tony längtar hoppas sommaren går fort, förövrigt är jag ju ledig i sommar så om någon vill göra något så ring mig:
Hade

Dålig

Nu har jag blivit dålig på att blogga Igen Ha ha, nej har inte tagit mig tid och har ingen ork att sitta vid datorn,nu blir det matlagning Soppa uppdaterar senare

Onsdag

Är så fruktansvärt trött funderar starkt på sängen just nu men problemet är att dem har varit här och fixat bredband idag så sängen står på sidan och finns inga säng kläder i och jag som är så jävla trött tur att tony är hemma kan han hjälpa mig, nej nu blir det fan sängen, imrogn ska vi till BM igen KUL

Måndag

Blev ingen praktik idag ville inte chansa, eftersom jag kräktes igår. men känns bra nu i allafall så går nog imrogn, nu har tony och jag tagit reda på all disk, vilket var ett berg nej men nästan i allafall. Lillen i magen har haft dans idag rört sg jätte ycket en väldigt livlig krabat måste jag säga, vecka 25 idag vill att tiden ska gå fort nu, har gått upp 10 kg vilket känns väldigt mycket när jag går har så fruktansvärt ont, på torsdag ska vi till bm sen på familjegrupp men känns lite onödigt att gå i oxle när vi ändå inte ska bo kvar här så länge till, inte långt kvar till flytten skönt eller vadå, ska börja packa och sortera slänga och sånt snart gjordes aldrig innan vi flytta första gången, längtar tills midsommar då pengarna från skatten kommer så jag får köpa de sista bebis grejerna, nej nu blir det nog ligga i soffan en stund måste försöka plugga lite också men det är så jävla tråkigt :(
Ja ja uppdaterar kanske senare KramBebisen i magen

Kväll

Blev aldrig något kalas förut, började må illa och blev en dejt med toan, hoppas det inte är magsjukan orkar inte vara sjuk är jätte trött , blev bingo förut i allafall men inga pengar nej nej nej hoppades på det i alla fall, får se om jag går till praktiken imrogon nu ska jag och Tony kolla på film på trean sen sova somnar nog i soffan :P
Sov gott

Gårdagen

Igår var det kalas för lillskruttan som fick massa med fina saker, hon var så pigg och glad. efter det blev det att åka och hämta bilen förbi kebabhouse och handla mat hem till embla och evleina och käka sen iväg till Norrköping on BILTRÄFF :) mycket fina bilar och varmt och skönt, gick runt en bra stund där Embla fick passa på att dansa när vi gick förbi en bil som spelade dansband dem bilar som spelade techno var hon inte så intresserad av :P sedan åkte vi och kollade på race var kvar en stund var så grymt mycket folk helt sjukt, började må dåligt så vi åkte hem, embla och jag somnade i bilen , körde hem evelina och embla sedan blev det hemfärd för mig och Tony gick och la oss på en gång somnade på kanske 5 minuter vaknade halv 1 idag skönt, la oss och tittade på tv i soffan och Mös , nu ska vi snart på kalas hos min kusin Julia som fyller 20 år idag ikväll blir det mys och bingolotto kanske :P även fast vi inte vinner några pengar men man kan ju alltid hoppas att man gör det!
Uppdaterar kanske senare Kram

Lördag

Idag fyller Tonys syster dotter 1år tiden går så otroligt fort, så v ska snart på kalas är nyss hemkomna från stan eftersom Tony och Marcus var ute igår blev det att vi sov kvar i Nyköping eftersom vi inte hade någon skjus men nu är vi hemma igen och vilar upp oss inför kalaset, ikväll blir det förmodligen norrköping är blträff Vilket alltid är kul med fina bilar :) Igår blev det att umgås med min vän johanna <3 eftersom vi ändå var hemma hos dem, våran bebis blivande gudmor. Nej nu ska jag skriva på födelsedagskortet och försöka få tony ur duschen så jag får duscha sedan kommer Peter och hämtar oss!
Hade bra Kram Becka
Stort Grattis till min vän Caroline Lyvik som fyller 18 år idag :) Grattis

Tacos mums

Nu har jag avslutat mitt städande Tony och jag gjorde tacos förut vilket var väldigt gott var så länge sen, sedan satte vi oss framför tvn en stund och körde lite lips vilket resulterade i att jag vann alla låtar vi körde kanske inte så himla konstigt :P Nu ska jag försöka plocka lite efter maten sen ska vi nog fara in till staden en stund, Bebisen i magen tyckte det var väldigt kul att mamma och pappa sjöng så lillen körde massa dans i magen och hela magen dansade, nej nu ska jag skölja av stekpannan orkar inte diska idag :P
Ha en bra kväll Bebisen i magen

Fint väder

Idag är det väldans fint väder och vad gör jag jo städar , vilket inte alls är så jävla roligt, när det är as varmt och man svettas som en gris, vaknade 1 av att Tonys telefon ringde han skulle iväg halv 1 och jobba så han for i väg snabbt som tusan, la mig i soffan en stund men kände att det verkligen behövdes plockas så nu är det bättre i alla fall, ska börja sortera och packa nu eftersom vi snart ska flytta vilket ska bli hur skönt som helst, större närmare till allt billigare bensin dock högre hyra, inge mer bussåkande för min del i höst när lillen har kommit ut kanske jag ska försöka ta tag i det där med körkort , men är ju lite försiktig efter olyckan fortfarande :(  har faktiskt kört 5 lektioner med körskolan har fem kvar kanske ska försöka boka in dem nu och sen köra med mamma eller Jonas hela sommaren har inte bestämt mig ännu, har så mycket annat att tänka på just nu, är på praktik vilket är helt Ok förutom att jag fått så förjväligt ont i mitt bäcken vilket gör det ap svårt att gå, inte så kul alls. Har massa saker att lämna in till skolan fortfarande behöver mycket pepp kan jag säga. Nej nu ska jag plocka vidare och så, vänta på en hemkomande tony sedan till affären sen blir det tacos till tusen gud vad länge sen GOTT!
Hade Bra kram
Ska förövrigt försöka skriva en rad varje dag

RSS 2.0