snart ska vi dra ner till hamnen

ja som rubriken lyder ska vi snart ner och kolla in fyverkerierna Harry är hos mormor och bonus ska sova där i natt. gotd nytt år på er alla blogg läsare


Nyårsafton

Ikväll blir det lite firande med vänner, kanske en tur till hamnen och kolla in fyverkerierna, om det inte blir för kallt nu ska jag vila en stund efter maten sen blir det av fortsätta diska, sedan blir det städa av lite sen åka och handla lite grejer.
Gott nytt år på er alla


Fixat lite inför imorgon

Nu har jag precis lagt på ett stärkande lack på naglarna, eftersom dem så himla lätt går sönder, har plockat ut alla glas så nu är det bara disk och plocka i sov rummet imorgon, åka och handla lite små plock att bjuda på imorgon också, nu ska jag se cinderella story och vänta på Tony som kommer hem tidigt ikväll MYS


Onsdag

Åh i morgon är det nyår, det är faktiskt inget man  gått och längta efter hela året precis, vist det är kul att få fira att det blir nytt år, men innan man fick barn var det ju att dricka massor och festa heal natten, just på nyår, men egentligen varfär det är inte så kul att dricka sig jätte full, bara för att, tycker även att det här nyåret ska bli mysigt eftersom Tony jag och Harry firar vårat första nyår som familj.
Ja ja bort från det, skulle verkligen behöva plocka lite här hemma idag, men just nu har jag ingen ork, plutten sover middag tony mekar bil, ja och jag skulle behöva städa, men det är så jävla tråkigt, och jag har verkligen ingen lust, men ska försöka ta tag i disken idag i allafall, och sen har jag tvättat två maskiner så lite duktig är jag i allafall, gick ner i tvättstugan igår tänkte vi skulle tvätta innan måndag eftersom vi åker då, men shii fick jag för det fanns inte en enda tid, åh blir så sur så nu får jag tvätta rent alla kläder här uppe, vist det spelar ingen större roll, men när man har tvättstugan gör man det bara en gång inte 2 gånger om dagen, men men får ta det som det kommer, nu är det mörka klart ialla fall, bara 2 vita maskiner kvar lite drygt. och sen lägga in alllt i garderoben, egentligen skulle jag behöva rensa Harrys garderob, om jag ska få in något där över huvudtaget, men nej tar det efter nyår. skjuter på allt som vanligt typiskt mig, nej nu ska jag ringa mormor och kolla om hon har en rullväska jag kan få låna,



















Tisdag

Idag började dagen med att gå ner på stan med Evelina och Agge och barnen förstårs, blev att titta lite i affärer och luncha, och jag var duktig köpte bara en grej och sen käkade förstårs. Sen följde Harry och jag med Evelina och Emblis hem och sen kom tony förbi med Kina mat, mumsigt värre. nu på kvällen har jag haft besök av syster yster och just nu tittar jag på blondie på 3:an den är alltid lika bra, nu ska jag göra lite gottis och se klar på filmen sen är det sov dags.


Måndag

Om en vecka ska vi vara barnfria för första gången, mer säger jag inte. Det kommer kännas konstigt samtidigt som det kommer bli jobbigt att vara ifrån Harry, som jag bara varit några timmar någon gång i månaden, kommer kännas skumt, men han kommer till säkra händer, till en av dem jag verkligen litar som även Harry tycker jätte mycket om, så det kommer gå super bra.
Idag har vi varit hundvakt till lilla Zeke bus hund, vi var ute på arnö och hämtade våran doserare, och sen var vi och kollade på barngrejer hos Kaisas mamma eftersom dem ska flytta och Erika är nu 11 år så skulle dem göra av sig med allt, så vi fick en växa säng, han kan ju inte ha det nu, men dem är svindyra, om man köper dem så det kommer bli perfekt, när vi kom hem vilade vi lite sen drog tony i gång med maten, ni är han och jobbar och plutten har precis somnat.
Imorogn bestämde Evelina och ja att vi skulle ner på stan, för Tony behöver verkligen sova också, trodde han skulle komma hem mellan 3-4 i morgon biti, så då ger vi oss ut på stan istället, mycket skojigt.
Nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det sov dags.

Söndag

Fast det är juletider så måste man jobba, Tony var ledig julafton juldagen sen igång igen, lite trist, men klart han måste jobba.
Idag har jag varit på stan med Malin och Vanessa, Harry fick följa med ner på stan idag, tony skulle hålla på att greja med bilen, och eftersom Vanessa var med så fick Harry också följa med, men det flög iväg pengar idag också, jag kan verkligen inte spara, jag är sämst på det, och nu i dessa tider måste man göra det, är så mycket saker denna månaden, PUST!! Bilen ska besiktas, Harry ska döpas, skatt ska betalas på bilen, ja ni vet allt, och just denna månaden, förhoppningsvs frå Tony en bra lön, men som ni ser vet ni vart dem pengar flyger iväg.
Men nu ska jag inte handla något som är i kontanter, låter helt konstigt men fick massa fina present kort som jag kan använda istället, men har på gina och hm, och Harry har fått det som han behövde, vill säga inget egentligen, men köpte massa fna saker till honom ändå, för han behöver det enligt mig, Tony håller dock inte med mig. Men, och gina går inte att gå in på och sen väntar jag tlls det lugnat sig istället.
I allafall så ligger prinsen och sover nu, och jag sitter vid datorn och Tony jobbar.
Och nu i skrivandets stund så dunkar grannen musik, som alltid någon av våra grannar gör, det är så jävla störande att alltid behöva lyssna på dunka dunka hela dagarna, man hör inte musiken men det dunkar i väggarna.
Undrar om dem inte har något bättre för sig egentligen.
Så kan passa på att lägga in bilder!


Embla bakar pepparkakor, men blev mest att äta degen



Så här snygg är man när man bakat, med en pose



Embla ville prova en ny smak, pepparkasgrill (grillkrydda på pepparkakorna)



Mjöl embla



Mjöl Harry





Harry och moster Annandagen i Strängnäs



Embla ville åka pulka, när ingen ville dra henne försökte hon själv



Embla och Harry åker pulka, dock inomhus





Våran vackra gran :P



Lilla tomtenissen



Harry ser något fint i taket



Familjen Johansson Liljegren



Harry med min Gudfar och Gudmor



Avslutar dagen med denna fina bild, på våran älskling


Nu är julfriandet över

Eftersom jag bloggade över mobilen förut blev det tydligen 2 inlägg men men, nu är vi hemma i allafall, man får köra väldigt försiktig nu i halkan plus att dem bor mitt ut i ingenstans. Ska snart lägga lilleman, som sov hela vägen från strängnäs. Men som nu är pigg och försöke hjälpa mig att skriva, vlket kanske inte uppskattas så mycket, men han är sööt som försöker!
I morgon ska jag lägga ut massa med bilder jag tagit, och träffa malin och vanessa, nu ska jag försöka lägga lilleman.
Ett stort GRATTIS till sofi och fredde till lilla Lilly!

Iväg igen

Nu i julens tider åker man runt mycket på julafton var det 3 olika ställen vi var på, igår var det lugnt skönt som tusan, men idag är det på det igen just nu är mamma jag harry jonas och Syrran på väg till strängnäs för ner jul firande hos jonas föräldrar! Mitt ut i ingenstans ska vi och äta jul mat och bara umgås, tony jobbar ikväll som vanligt efter 2 dagars ledighet men det tackar vi för :) idag har evelina och jag varit nere på stan på förmiddagen utan barn, vilket var mycket skönt eftersom vi inte var ensama utan det var massa folk men det blev 4 stora kassar var :) det gillar vi, men alla affärer kunde man dock inte gå in som ginatricot det var en mils lång kö, vi väntar istället, nu måste jag ta av mig jackan här i bilen för det börjar bli väldigt varmt, uppdateras kanske ikväll

Iväg igen

Nu i julens tider åker man runt mycket på julafton var det 3 olika ställen vi var på, igår var det lugnt skönt som tusan, men idag är det på det igen just nu är mamma jag harry jonas och Syrran på väg till strängnäs för ner jul firande hos jonas föräldrar! Mitt ut i ingenstans ska vi och äta jul mat och bara umgås, tony jobbar ikväll som vanligt efter 2 dagars ledighet men det tackar vi för :) idag har evelina och jag varit nere på stan på förmiddagen utan barn, vilket var mycket skönt eftersom vi inte var ensama utan det var massa folk men det blev 4 stora kassar var :) det gillar vi, men alla affärer kunde man dock inte gå in som ginatricot det var en mils lång kö, vi väntar istället, nu måste jag ta av mig jackan här i bilen för det börjar bli väldigt varmt, uppdateras kanske ikväll

Juldagen

Igår hans det inte med något inlägg, det var fullt upp först fira jul med pappas sida, sen hem till tonys föräldrar sen iväg till mammas släkt en stund, sen åkte vi tillbaka till Tonys mamma och pappa, det värsta med julen är att man blir så himla mätt, Harry fick massa fina saker som han tackar jätte mycket för, och vi fick också massa fina saker, så vi säger ett STORT TACK!!

Idag har vi städat av hemma, Harry har provat alla sina saker! Tony har precis gått ut på krogen som alla andra även gör idag jag sitter hemma och laddar inför morgondagen, Mellandagsrea! Jo man tackar! så Evelina och jag ska trängas med folk, som tur är så är det många som är ute idag, så det kanske inte blir så himla mycket, imorgon ska även Harry och jag till strängnäs och tony ska jobba. Nu ska jag umgås lite med min vänner och min syster som är här sen ska jag gå och nanna kudden.
GOD FORTSÄTTNING TILL ALLA MINA BLOGG LÄSARE!

Imorgon är det jul

Ja som rubriken imorgon är det jul, shit varför går allt så fort, Harry blir 4 månader imorgon, och vi ska fira vår första jul som familj =)
Igår var harry och jag nere på stan med Evelina och embla, och tittade lite, Tony och jag ska nämligen ner idag och hnadla de sista julklapparna, sedan slå in dem, och jag har lite pyssel att göra inför imrogon också, vi ska även åka iväg och handla lite, men känns som om vi verkligen inte kommer vara ensama, men så är det när man är ute i sista minuter.
Igår var det pepparkaksbak med Evelina och Embla, embla var inte så facinerad att man skulle kavla och sen sätta dit former utan det var mer, äta degen och kladda med mjölet, bilder kommer senare fel dator.
mysigt värre, idag skulle jag egentligen gått ut och gått med en kompis och hennes dotter nu på morgonen men var inte alls pigg igår kväll hade sprängande huvudvärk, inte alls kul. Nu ska jag vänta på att tony vaknar så vi kan köra igång, ikväll ska jag med Evelina harri och Embla till Agge och Magnus med barnen, får se om Tony jobbar annars hänger han också med, imorgon blir det massor med skoj och god mat.

Måndag

Idag har vi fixat lite julklappar så nu är det inte många kvar, granen är fortfarande inte klar, ska fixa det imorgon istället eftersom Tony fick åka tidigare, Harry och jag har varit en sväng hos mamma, mycket mysgit, och om 3 dagar är det jul, och Harry blir 4 månader, det går så himla fort, nu ska jag titta lite på tv.

söndag

ursäkta min dåliga uppdatering, men igår var det fullt ös hela dagen så det blev inte att sitta framför datorn, just nu är jag jätte täpt i näsan, det suger verkligen, stör mig så mycket på att vara snorig och näpt, man får spruta i nässpray varanan timme, man nyser massor, och sen snyta sig hela tiden, åh jag hatar att var förskyld med andra ord.
I dag tog vi i alla fall en lång sov morgon, sedan åkte jag och harry till, Malin och Vanessa, och firade lill jul med malin Malin och sara med barn, mycket trevligt, jag hade även med tårta som blev över sedan igår, Harry tackar för alla fina saker. Det var jätte kul att träffa dem igen, det var ett tag sedan sist, måste bli oftare!
Sen kom Tony i allafall och hämtade oss, och vi åkte och hämtade mat från max, dem är ju inte billiga precis, men har hittat en favorit där, Veggie sallad eller vad den heter, skulle vara jätter bra utan rocula sallad, som jag alltid petar bort! Men den är helt ok, och som vanligt blev det varsin påse med chili chesse tops.
Nu har Tony åkte och jobbat och harry somnat, så jag är ensam som vanligt!
Imorgon blir det en fullspäkad dag med saker.
Bland annat klä granen!

Min sötnos

 


Fredag

Nu har vi stor städat köpt fika tills imorgon, Tony ska väg och jobba snart och Harry och jag ska gå och sova, men Harry får var uppe lite längre, det är ju trots allt fredag! På söndag ska jag fira mini jul med malin malin och sara med barn, mycket trevligt, nej nu förbereda lite till nför morgon dagen

Aj

I natt när jag vaknade hade jag grymt ont i nacken, kom redan igår, men nu är det en smärta som gör ont som tusan, har så j*vla svårt att röra höger arm just nu, så får skriva med vänster, så om det ör fel på vissa ord är det därför, samtidigt är det bra träning. Som sagt så har jag jätte ont, och vi ska städa, hur f*n kommer detta gå, kan inte göra något på höger sida, knappt bära Harry alls, funkar ju på vänster om han sitter stil, vi ska iväg och handla och städa, ush! har tagit två tabletter, så hoppas det dämpar lite i alla fall, så kan jag städa lite i allafall.
Nu ska jag vänta på att alvedonen värker sen försöka röja lite, ska bara plocka det andra fixar min kära sambo


Torsdag

Imorse när vi vaknade så såg vi att det var snöstorm ute, så vi tog bilen till bvc, Harry väger nu 6,3 kg och är 63 lång. Sen har Tony dskat lite och vi har även tvättat imorgon är storstädningen också, har bakat muffins till lördag, och Harrys gudmor har varit här på besök, nu ska jag läsa lite bloggar, och Harry ska sova


Pulkaåkning

Idag gick evelina och jag till coop, för att köpa pulka, och som tur var fanns det 3 kvar, det var väldigt utplockat på pulkor kan jag säga. Efter det blev det en dag full med pulka åkning så vi är helt slut Harry somnade tjugo i 9, efter att ha busat hela dagen med sin favo kusin.
Nu ska jag läsa bloggar och bara ta det lugnt.
Imorgon är det bvc inte i måndags !

God morgon

Idag skulle vi egentligen fått till Brandkärr med Evelina och Embla, men vi struntade i det, istället ska vi gå till coop och kolla efter en pulka till melman. Sen får vi se.
Harry ligger och leker i gymmet just nu, och snackar massa som vanligt. har precis drukit te.
Nu ska jag läsa lite bloggar

Min knasiga familj



Pappa Mamma och Barn



Familjen Knas


Pappa och Glader



Glader och pappsen



Allvarliga toker

Bjuder på bilderna av min älskade och tokiga familj

Tonys födelsedag

Till att börja med så, grattulerar jag min älsklade Tony som fyller 20 år idag, imorse fick han 4 stycken paket av mig och Harry, han fick 2 olika wiskey choklader samt 1 conjaks tryffel och en wishy tryffel, och av Harry fick han en tröja och en sten där det står älskade pappa.
Sen hämtade vi upp syrran, och åkte och möta pappa på elgiganten, sen fikade vi på kumlins, sen möte jag upp Evelina Embla och Siv på stan och vi gjorde några ärenden, sen gick vi upp och drack kaffe med hämt mat från Sandys, MUMS!!
Nu har jag plockat lite här hemma, eftersom snart kommer Mamma Mormor och min moster på besök!



Grattis underbara du <3

Bvc

I morse innan jag skulle gå till bvc kollade jag på lappen, och tur var det att jag inte gick, för vi, ska dit på torsdag!
Men har hunnit städa ganska mycket idag, samt att köpa paket till tony, fka med Erikc aoch Kaisa, varit på euro store  och sen köpt lite till julklappar, nu är vi hemma och har slagit in lite julklappar, harry försöker slå på tangetbordet, fast han inte får, vi tittar på bgest loser just nu och inväntar våran favorit vill säga Älsklingen /Pappa, imorgon ska vi ner på stan, och sen träffa pappa!
Nu väntar tvn


söndag

går hade jag en jätte trevlig kväll hos Erika och Johan, åkte hem vid kvart över 11 helt perfket, idag har jag inte gjort så mycket slagit in några klappar samt, hängt tvätt och vart en sväng hos Evelina och Embla, håller på att plcoka lite nu, eftersom vi ska försöka få ordning tills lördag, har städat två gånger men igår när jag ko hem såg det likadant ut igen, kan man inte ta undan efter sig??
Imrogon är det en fullspäckat, med aktiviteter!
# Bvc
# Städning
# Besök av Erika
# Stan med Kaisa
# Träffa mamma en snabbis
# Pappa kommer förmodligen
Så imorgon blir det nog inget inlägg förens kvällen, nu ska jag fortsätta fixa lite och dricka te



Min charmiga lilla prins



Åh man blir så glad av denna bild,så här är han 99% av dagen när han är vaken
 någon som har fotoskrivare som kan skriva ut 2 såna till mig??

Lördag

Igår var en dag fullspäckad av massa skojsigheter, först öppna, det kom ett litet lucia tåg som sjöng, massa bus för barnen och prat för oss föräldrar, sen drog ja Evelina, Agge, Tezza och Anja med barn ner på stan, vi satte oss senare på sandys och åt lunch, käkade deras bakadepotatis som är ny, men den var så där, birgers är mycket bättre. Köpte en julklapp och ett par strumpor till Harry, försökte hitta något till mig själv, men det var inte lätt, är inne i en period nu där inget är snyggt, jag som annars älskar att shoppa. Efter det gick vi till ringvägen och köpte sushi, deras sushi är underbart god. Sedan följde jag Evelina och Harri och barnen då, med upp till Agge och Magnus, och käkade och pratade massa, sen fikade vi också. Agge hade gjort bullar, jätte goda, vilket resulterade i 2 bullar för min del! Sen hem och somnade ganska fort.

Idag ska vi försöka fixa klart alla julklappar, är bara några grejer kvar, sen åker vi nog en snabbis till pålljungshage eftersom dem ska ha julmarknad, lite spännande. Och jag måste hitta något att ha på mig också, eftersom jag ska till Erika ikväll, vi ska hämta upp fia vd halv 5 på bussstaion, så ska vi hem till henne först!
tror dock kvällen inte blir så lång, mådde väldigt dåligt i natt, men det gick över, men blev lite sömnbrist, men det ska nog gå ändå!



Lilla tomten nissen, denna gång vaken



Mammas fina prins <3

Blev ingen ensam kväll =)

Blev en tur till mamma och Jonas istället, mycket bättre än att sitta själv, v kom hem för en stund sen, men lill prinsen var så trött så jag la honom först, ska slå in den sista julklappen, tänkte ja, sen sova problemet är att jag inte kan somna. Illa! Imorgon ska vi till öppna, och på lördag ska jag på inflyttningsfest hos erika, kul att jag kan få roa mig lite, eftersom jag har varit hemma många helgen medans Tony varit ute och roat sig, men det ska bli kul att komma ut lite och umgås med gamla vänner, även fast det är super mysigt att bara vara hemma. Men det är ju flera hemma helger än ute helgen för min del kan jag tala om!
Ett stort Grattis till Erika och hennes kille Johan ( Heter han va??) till eran förlovning!

Ensam kväll

Idag blir det en ensam kväll för mig, Tony ska iväg tills undsvall, trist så han gav sig nyss iväg, imorgon ska vi tll öpnna och träffa massa folk, sen ut på andra äventyr och på kvällen skulle förmodligen pappa kolla förbi, vi får se hur det blir nu ska jag titta lite på tv, skriver senare

Onsdag

Idag när jag vaknade så ringde malin, vi skulle ses och gå ner på stan, men istället för att klä på mig och väcka Harry, så började jag städa, så nu är vardagsrummet CHECK!! Sen kom jag på det när Tony frågade vem det var som ringde, så vi klädde på oss och gjorde hundra tjugo ner på stan, vi fkade och kikade lite i affärer, sen vid 2 kom min baby, det är inte ofta han går på stan kan jag lova, men vi handlade lite julklappar och så, sen gick vi upp till Siv och peter där Evelina Embla och Hari även var. Vi fikade lite sen åkte v och handlade, var inne på karlssons och kikade lite, det blev väldigt dyrt när vi handlade, och jag vet nte vad det var som var dyrt, men men. Sen tog v med mat från Max, eftersom Tony skulle jobba, jag tog deras Veggie sallad, eftersom Evelian blev matförgiftad på max sist, så vågade jag inte äta hamburgare, men salladen var hlet okej, grönsaker och coscos. Sen ut med alla sopor som stått och hängt i hallen, plocka upp alla varor ja, det dagliga, nu har jag precis lagt lilleman, han fick lysna när jag läste bok, han tycker det är jätte mysigt. Så köpte en barnbok som jag ska läsa för honom på kvällen nu.
Nu ska jag ha lite lill lördags mys för mig själv med körsbärscola dip och chips!

Äntligen

Som sagt idag har det varit en fullspäckad dag, lucia på emblas dagis mat tv tittande jag massor, så det blev sent idag också, imorgon blir det lugnt, ska försöka skriva klart dopkorten, eftersom prästen ringde idag så nu är ett datum bestämt att hon ska komma hit i allafall, jätte skönt!
Nu kommer lite bilder istället för bara massa text!



Väldigt intressant med bilar tycker både pappan och barnet, Okontaktbara då !



Farfar håller med son och barnbarn, Rally är skojsigt


Lucia på Emblas dagis


Emil och Embla målar

Embla var så duktig på att måla, det är början till en tomte, hon fick göra allt själv!



Stolta föräldrar



Harry har bestämt att det är hans tur att vara tomte i år, därför valde han ut ett matchande skägg



Mammas lilla tomtenisse



Det är inte lätt att få bra blder på min pojkvän, men jag lyckades, Jag älskar dig <3



Kusinerna samt pappa morbror



Dem gjorde ett försök i att sjunga, slutresultat Evelina och Jag asgarva!



Som sagt han är inte lätt att fota då det ofta kommer en hand, men han är så fiin <3



Lilla pepparkaksflickan



Dagen får avslutas med Harry som äter på bitgrej, plåsterna är från när han fick sina första sprutor!


Dålig bloggare

Tycker ni att jag är en dålig bloggare?? Det måste jag säga att jag är måste börja uppdatera oftare!
Idag tänkte jag gå till öppna en sväng men blev tyvärr inget av med det, var trött och sen kände jag att jag var tvungen att fixa lite hemma, tvätta städa handla lite och så. På kvällen var Dennis och Bella här, Tony jag och bella och Dennis var ute och gick med vovvarna, skönt att få lite friskluft.
Just nu sitter jag ensam, tony har precis åkt och jobbat, imorgon är det fullt upp, vd 3 ska vi var på lucia på emblas dagis mycket trevligt, sen skulle vi förmodligen upp till Harrys gudfar Christian på kvällen, och sen fortsätta tvätta, måste börja storstädningen inför jul samt Tonys födelsedag, har jätte problem vad han ska få i julklapp samt födelsedags present.
Harry har precis somnat efter en dag med massa bus, nu ska jag läsa min favo bloggar!



Mammas Prins, NYA BILDER KOMMER IMORGON!!

Kvällning snart

Aj bröt på Harrys rutin idag, han håller på att somna nu, egentligen ska han ligga innan elva, men han var så trött på kvällen för han har busat och skrattat, när han låg på magen, så blev han jätte arg för att han inte kom framåt. Lilla skrutten.
Nu ska Tony och jag gå och lägga oss vi med!
Får se om vi kommer till öppna imorgon

Söndag

Nu har tony fått en annan körning vilket gör att han kommer vara hemma hela dagarna, JIPPIIE! Tycker det är skönt då han kommer kunna spändera mer tid med oss, då han förut har jobbat hela tiden, på dagarna har han sovit sen har vi typ käkat ihop sen har han åkt, inte alls så kul =( Men nu så! Är han hemma lite mer.
Idag har vi fixat lite hemma, sen var jag med evelina embla carro och bella på stan, i veckan ska jag försöka fixa klart alla julklappar, och sen present till tony som fyller 20 snart.

Fredag Lördag

Igår var vi på öppna, jätte skoj att träffa folk, efteråt gick vi en promenad med Veronica& Sara med barn, sen gick vi hem till siv och peter, där fick vi super smarig biff och pommes, harry fick en liten tomte dräkt, som han ska ha på tisdag, då vi ska med på emblas lucia firande på dagis! Sen blev det bara hemma mys, eftersom Tony och jag hade varit förlovade 3 år igår. Jag älskar min älskling<3
Idag har vi varit i stor staden, då vi skulle fixa med hemlisen, tänker inte skriva ut på bloggen vad det var, ni som ser mig på stan får se !
Sen blev det en tripp till Ikea, köpte en filt typ, duktiga ja, älskar annars att handla på ikea, tony säger att han ska trycka upp tröjor där det står " Vi som hatar Ikea" han tycker det är så fruktansvärt tråkigt allt vad shopping heter, så länge det inte har med bilar eller elprylar att göra. Sen käkade vi på heron, åt sushi super gott, skulle kunna äta det varje dag, men skulle nog tröttna då!
Harry har börjat lägga sig mycket på sidan, så det tar tog inte lång tid innan han snurrar runt, han har också börjat skratta, super gulligt skratt, som man blir så himla glad av!
ska lägga in lite bilder har varit dålig på det, men det är för att jag alltid glömmer kameran, men ska lägga ut en bild på Harry och hans farfar, när dem kollade på youtube igår, på rally, väldigt intressant från bådas sida
Nu ska jag mysa med min familj, lägger in bilder imorgon

Aj aj

Just nu stter jag med en kudden bakom ryggen har fruktansvärt ont, måste ha nya skor kan inte gå i mina ludd ludd skor längre, fan dem är så himla sköna, men om jag fortsätter gå i den kommer min rygg paja ännu mer, snart dax att börja använda inläggen, får hämta dem hos mammsen i helgen.

Torsdag

Hej hej!
Harry var inget snällt barn i natt, när Tony kom hem från jobbet vid 3, höll Harry på att somna om, men när han såg tony sken han upp som en sol, sen somnade han inte förens halv 5.
Imorse kom Agge och Elton hit, vi käkade lite mackor, sedan gick vi en promenad hem till henne, sen ner på stan, sen gick jag upp och mötte Tony hos hans mamma och pappa. Harry tyckte det var jätte roligt att träffa farmor och farfar! Just nu ligger han och sover en stund, mamma och syrran kommer snart hit, så vi ska äta tacos, imorgon blir det öpnna!

Wii

Jag hade ingen bättre rubrik, idag vaknade Harry 7 han sov hela natten, han är så duktig, och det är så himla skönt att slippa gå upp, just nu äter han kvällsmat, och sen blir det sängen, för hans del!
Jag håller på att träna på min bräda, Wii fit! Har satt upp ett mål, på 1 månad, hoppas jag lyckas med detta, har bestämt att jag ska träna 1 timme om dagen på den, en halv timme på morgonen och en halv timme på kvällen, just nu är jag inne på 26 minuter, så fyra minuter kvar, får bli när lilleman sover sen, kanske jag kan avverka den timmen.
Idag var jag med mamma och syrran i pålljungshage, sen har syrran varit här ikväll och farmor har varit här också, hon har sytt överdrag till våran kuddar i soffan, blev jätte fint! Tack för hjälpen!
Imorgon kommer mamma hit på kvällen och vi ska käka, på lördag ska vi till storstan, och fixa lite saker, mer om det på lördag!

Inte hunnit

Idag har det varit fullt upp, på förmiddagen kom Elin och hälsade på vi käkade tacos, och bara pratade! Juste måste skriva en sak, eller skryta lite om lilleman, igår somnade han vid halv 9 och sov till 5 imorse, hmla skönt, så hela dagen har jag varit trött, är van att få gå upp minst en gång =) Men det var skönt att få sova i lung och ro.
I allafall var Elin här, sen mötte jag upp Evelina Embla och Harri på stan, sen följde jag med dem hem, och passade Embla medans dem åkte och handla eftersom hennes stol är i våran bil! Vi käkade hemma gjorda vårrullar, nu ska jag gå och sova, tänkte pyssla idag men är för trött!
Sov gott.
Lovar att jag ska bli bättre på att blogga


RSS 2.0