Bilder



En av bilderna från stjärnstudio sötnosen



En till av bilderna, super nöjd



Harry vet hur tråkigt jag tycker det är att tvätta, så han hjälper gärna mig, fast fel sätt men ändå



Vadå Jag ??




Ja och min älsakde son

Måndag

Ja nu börjar smärta tämjas mer och mer för varje dag som går så nu blir det ett litet inlägg, idag har vi varit på öf i brandkärr, embla och evelina var också med barnen lekte massor och jag hittade två fynd 1 par shorts och 1 jacka ynka 10 för båda. efter det gick vi till maxi, sen hem till oss sen vidare till siv och gick ut med nalle, sen hem till oss igen, så vi har gått runt nästan, halva nyköping. Till kvällsmat blev det lövbiffsgryta, embla och harry har badat, ja fullt upp hela dagen, imorgon blir det lugnare. Bilderna vi tog på gumsbacken kom idag ska försöka få en bild så ni får se.
Uppdaterar med bilder snart

Ursäkta

Ursäkta min dåliga uppdatering men blir inge vidare inlägg just nu, min nacke dödar mig just nu, och nu har det varat sen ikea resan, så ni får vänta med spääning på bättre uppdatering, en liten kommentar vore väldigt trevligt

Bio

Kom nydligen hem från bion, dagen har rullat på i lugnt tempo, lite stan, en sväng på bolaget eftersom vi ska på inflyttningsfest hos fia, harry ska premiär sova hos sin farmor och farfar.
Ja i allafall om någon av er ska gå på bio snart kolla verkligen sex and the city 2 , hur bra som helst, min åsikt är att både ettan och tvåan är lika bra, men släppa dock inte med era stackars pojkvänner/ sambos, ja ni vet, var några grabbar som var med och dem såg verkligen inte roade ut, detta är verkligen en tjejfilm.

Nu blir det lite mys med grabbararna harry har inte somnat ännu han röjer kanske för att han sov mellan 7- 7.30 också, men vad gör det när vi är lediga, imorgon blir det öf med emblis och faster evelina


Onsdag

Idag skulle vi fikat med sofi och Lilly på fm, men lilly stackarn hade feber, så det får blir nästa vecka, pluttas har somnat om nu, när vi gick upp 8 ja men han får sova, då kan även jag lägga mig en stund, vid ca halv 1 kanske ska jag väcka tony för vid 1 åker vi till Ikea !

Tisdag

Idag har vi varit nere på stan och kikat lite, träffade min farmor också, så hon köpte en pyjamas och en boll till harry, vi hann inte prata så mycket eftersom hon skulle iväg, dagen har varit ganska seg, vi har bytt bil igen, någon som blir förvånad. Men nu blir det inga mer byten!
Imorgon blir det fika med sofi på fm sen ikea med mamma och syrran på em, nu ladda batterierna inför imrogon sov gott alla

Öf, eftermiddag hos Agge, och besök hos farmor

Ja det har vi hunnit med idag, på förmiddagen gav jag mig iväg och mötte Evelina och sen gick vi mot öf, där mötte vi upp Agge och barnen, vid ca halv 12 så begav vi oss till maxi handlade lite fika, sen gick vi hem till Agge och fikade hela eftermiddagen barnen lekte, och harry trillade med nappen vilket resulterade i blodig mun, men det gick bra, men nu är det slut med lek med nappen i munnen i allafall. Vid ca tre kom tony och hämtade oss, sen åkte vi och hälsade på harrys farmor, farfar var inte hemma så det blev bara farmor, och sen farbror emil förstårs. efter det åkte vi en snabbis förbi affären sen blev det bacon och makaroner till middag, nu kollar vi djävulsrallyt, tony ska snart iväg och jobba, ja det blir en lugn kväll för mig och harry blir nog sänggång på en gång när tony åkt nästan, eftersom jag inte sov många timmar i natt.

Nu kommer lite bilder



Harry på öf idag



Harry på agges veranda hemma



Embla och Boooollen



Alla barn är sysselsatta med lek



Elton trivdes i sandlådan



Lilleman trivdes bra bland alla saker



Måla Måla Nova Embla och Evelina



Harry får smaka kaka av Nova



Nova och Embla

Tiden går sjukt fort

Imorgon blir Harry 10 månader, vart har tiden flugit iväg, allt går så fort, men han är självklart fortfarande min lilla bebis, även om han anser sig själv som stor, det märks, allt ska han göra själv, han har fått börja sitta pch plocka lite med maten nu, tredje gången idag och han är super duktig, trodde han skulle vända upp och ner på skålen på en gång, men nej han satt och plockade och plockade.
Han utvecklas bra, kryper i mega fart ibland går det så snabbt att han håller på att tippa om kull, säger mamma och pappa utan problem är nästan alltid en solstrålsunge, kommer alltid med ett leende, världens goaste även om han dras i håret och bankar. Min solstrålprins, älskar min son över allt annat, självklart älskar jag tony lika mycket.
I framtiden har vi pratat om syskon till Harry, men just nu vill jag bara njuta av min lill prins, för han är verkligen mamma och pappas ögonsten!

Precis nyfödd hos pappa



Imorgon 10 månader våran lill prins


söndag

Igår busade vi med Embla och evelina hela dagen, eller när embla kom hem från parkens zoo, tony hämtade oss när han slutade då vi åkte hem och sov sött!

Idag har vi handlat lite sen skjusade tony oss till evelina och embla, barnen busade hela eftermiddagen nu på kvällen har vi haft josefin och anna på besök bjöd dem på tacos, nu blir det tv tittande och umgås med syrraan

Många bilder



Mammas sida alla där nästan Johan Jennie Max och Tomas fattades



Mamma Ida och Viktor, ida och viktor gissar vad som finns i paketet



Min mormor och morfar



Jonas Stefan och Susanne



Lillasyster Joesfin och låsas lillasyster Anna



Harry trivs bra i gräset



Mamma med sina presenter



Tony Harry och mostrarna



Harry tyckte det var jätte roligt att få busa med sysslingarna Viktor och Ida



Familjen Mupp



Emblis visar upp sin nya outfit Jacka från Cubus och Solglasögon från Hm



Harrys outfit body från Name it och Byxor från cubus



Gissa om gott



Harry med en av sina favosar ( han har vädligt många) Men moster Josefin är en favo



Tuffingen

vill också

Som jag skrivit tidigare så har ju min mamma och min mammas kille Jonas flyttat till hus, typ 10 meter från deras stall, harry och jag har spenderat minst 4-5 eftermiddagar där sen dem flyttade in, igår var vi ju där eftersom mamma fyllde, och idag på eftermiddagen var vi där för då kom Jonas föräldrar och dem träffar man bara när någon fyller så det är alltid roligt, vi har grillat fläskfile och ätit jätte gott.

Jag vill också!! Jag vill kunna grilla varma sommardagar, ha en liten gräsmatta och rabat, kunna ha en lite pool till Harry och pyssla hela dagarna, jag är faktiskt avis, fast kanske inte ett hus med 7 rum och kök, fatta städningen, fast där mamma och jonas bor är det väldigt lättstädat! Vist vi har en balkong, men vem fan vill sitta på balkongen och grilla det är verkligen inte samma sak. Nej jag vill flytta till något större och gärna en liten gräsplätt men där kommer problemet då måste man nästa köpa, och hur skulle det gå till, jag är arbetslös efter mammaledigheten är slut, och kan inte sätta mig och jobba varsom eftersom jag har min skada, det är ganska lätt att få blir vikarie på tex ett äldreboende, men hur kul känns det jobbar typ 3 dagar sen liksom behöva sluta för att jag inte ens kommer upp ur sängen, nej tack! Jag hoppas verkligen jag kan hitta ett jobb som passar mig, där jag kan jobba utan att få ont, som funkar med Tonys jobb och med Harrys dagis tider, ja ett sånt jobb finns nog inte till mig just nu men man kan ju alltid hoppas. Och skolan är jag inte så jätte sugen på, vi får se vad som händer i höst.

Idag på för middagen träffade vi Evelina och Emblis, åh vad Harry och jag saknat dem! Vi käkade lunch på Kina sen tog vi en sväng på stan sen hem till dem så barnen fick busa av sig, och det kan jag lova harry sov väl typ 2 timmar efter det så.

Nej nu ska jag sätta mig vid andra datorn och lägga upp bilder


Många aktviteter

Igår stod det mycket på vårat schema, vid tio gick vi och mötte en av mina bästa vänner Kaisa, och hennes kille Viktor, tog en runda på stan, utan att handla något hurra för mig. Sen tog vi bussen ut till Kaisas mamma på arnö, där vi fick pajlunch mycket god paj. sen när Tony slutade kom han och hämtade oss, fixade massa grejer hem och slog in mammas paket eftersom hon fyllde igår, sen ut till mamma och Jonas och firade mamma.
Sen tog vi en sväng på mc donalds efteråt, sen skjusade hem syrran.

Tog massa fina bilder dem kommer upp senare.

Nu på morgonen har harry lyckats hälla ut en halv chips påse nu ska vi äta frukost sen vid halv 12 ska harry och jag lunch med Evelina och Embla

Torsdag

dagen har varit fullspäckad av aktiviteter skriver imorgon

Onsdag

Idag har vi haft fullt upp, först på förmiddagen kom Sara och Neah, det var super roligt eftersom vi inte setts på länge, dem är ju jätte jämna i åldern, Harry är 2 dagar äldre än Neah. Barnen lekte hela förmiddagen och halva eftermiddagen, vid halv 1 kom även elin på besök, sen vid halv 2 åkte Sara och Neah hem, vid typ halv 3 gick elin hem, sen vilade vi en stund sen kom gudmor på besök, då gick vi ut i parken och gungade och åt sand, lekte i sandlådan med andra ord. sen kom tony hem från jobbet var och handlade en present till mamma och sen var vi på apoteket, när vi kom hem gick Harry och jag ut en stund till medans tony lagade pannkakor, vi har en tradition kan man säga när vi äter pannkakor jag gör smeten och tony steker, Harry var super trött idag, för han har nästan inte sovit alls idag, så han har redan somnat, ja ikväll blir det till att ta det lugnt

bilder



Harry pluttsson



Embla när vi var i stallet



Fefferoni Buz



Embla hittade en lektor (traktor) som hon fick sitta i



Idag var Neah på besök här leker hon och Harry på golvet



Neah



Harry pluttsson



Neah med hinkmössa



Harry med hink mössa



Satt och myste i harrys fotölj



På tre kollar vi bort


Tisdag

När jag skulle skriva rubrik så blev det ett stopp i järna, vilken dag är det nu igen, men det är ju tisdag!

Idag har vi hela familjen varit ute på små äventyr, eller vi var i norrköping och kikade lite, hittade lite fina saker också.
sen har vi varit hos marcus ( en av tonys bästa vänner ) och firat honom eftersom han fyllde år idag! Så grattis till honom!

Nu ska jag gå och sova bilder kommer imorgon

Eftermiddagen

Hela eftermiddagen har spenderats ute hos mamma/mormor jätte skööönt, sol och härligt vi har varit ute hela eftermiddagen, harry satt och rev av gräs med händerna, plockade gurs, kröp efter katten, han var nöjd med andra ord. Nu ligger han i sängen och ska sova! Jag har bara suttit i solne pch njutit super sköönt!

Efter att ha varit hos mamma hela eftermiddagen, för hon sa att det fanns en vagn där som stått där massor med år, så vi tvättade av den, eller rättare sagt jag skrubba och tvätta av den, så harry har en vagn där, kom underfund med att paraplysulkyn är värdelös där ute, så nu står den på tork.

Igår gjorde harry sin debut åkning av skottkära glömde skriva det igår, vilken gick hem hos Harry.

Nu blir det film eller kanske man ska sätta sig på balkongen en stund och läsa en bok kanske bara för att njuta av denna dag

Morgon trötta

Harry och jag har blivit väldigt morgontrötta, idag vaknade vi inte förens nio, då vi gick upp åt frukost sen blev det bada för lilleman, och sen har vi busat, varit ute och gungat lekt i sandlådan, och sånt, nu sover han middag och jag ska försöka få i mig något att äta. Tony är på kurs fast han ska vaa ledig :/ Men imorgon är han ledig och då skulle vi hitta på något roligt lovade tony igår.
Nej nu ska jag äta något


Eftermiddag / kväll

Vi har nu på eftermiddagen spenderat våran tid, ja iallafall jag och Harry. Ute hos mormor och bonus i deras nya hus, och jag blir avundsjuk, jag vill också ha hus, men då måste man ha körkort och grejer, men vi var ute en bra stund, harry lekte med gruset och mamma och Jonas grävde i rabatterna, sen gick vi in en stund harry kröp överallt så himla stort så han blev helt slut, sen på kvällen åkte vi hem till syrran som bor kvar i lägneheten tills uppsägningstiden är slut, hon gjorde tacos, och mamma packade och Harry plockade ur, nu är det en trött unge här hemma kan jag lova, nu blir det tvn med ungsbakade chips.
Glömde självklart kameran hemma!

Oj

Såg nu att jag uppdaterat väldigt dåligt, det har verkligen inte blivit av, har glömt, eller haft blogg paus.

I fredags var jag Siv Evelina och barnen på gumsbacken, kollade in lite affärer och sen tog vi kort på Harry blev verkligen super fina kort så nu längtar jag tills om 2 veckor när dem kommer. Efter gumsbacken var vi och käkade lunch, sen hem till Siv och fikade, på eftermddagen följde jag och Harry med henne och klippte sig. Sen på kvällen kom tony och hämtade oss, så åkte vi hem och somnade på varsin sida av soffan typ.

I går var det tvätt och städ som gällde hade tvätt stugan, sen på kvällen kom gamla klasskompisar till mig hit, vi hade super trevligt, blev tyvärr inga kort då jag upptäkte lite sent att jag inte hade något batteri i kameran, men vi hade jätte trevligt, sen gick jag och mötte upp Tony Harry och christian hos Evelina, blev även kvar där en stund och pratade lite.

Idag tog vi sov morgon till 11 super skönt, nu ska vi försöka hitta på något, sen ikväll ska vi till mamma och jonas och kolla hur de gått för dem i nya huset

Bella Tyra show

Någon som sett det?? Sänds via webb tv, faktiskt riktigt bra, har inte sett alla avsnitt men händer att jag sett några, eftersom jag läser mycket bloggar så blir det att titta på de avsnitten när de bloggarna jag läser är med.
Någon av er som läser även de så kallad kända bloggarna??

Idag var i allafall Kisse gäst, händer ofta att jag går in och läser hennes blogg, vet faktiskt inte varför, säkert bara för att hon är som hon är, har alltid tyckt att hon är dryg och allt på sin blogg och idag när hon var med i showen fick man allt bekräftat hon är ju som hon är, alla är avundsjuka på henne enligt henne själv, ja ni som läst vet vad jag menar, men hur mycket kan man verkligen spela i sin så kallade karaktär, jag tror ju verkligen inte att hon är sådan i verkligenheten det är hennes roll, men hur mycket får man egentligen överdriva, hur mycket får man provocera, ja det är den stora frågan, men när hon är med i showen så är hon bitchig dryg otrevlig, ställer in sig på hur människor är innan man ens känner personen i frågan, och det hon sa om Gay bloggaren Amir, att dem är vänner men att han är falsk och att hon inte kan lita på honom! varför ens umgås med honom, det finns nog inte ens en chans i världen att även om man skulle få vara kompis me Kissie en dag att jag skulle ta den! hon säger att alla är avundsjuka på henne, vad ska man vara avundsjuk på, en massa smink, silikon bröst och botox, nej tacka vet jag att vara naturlig!
Ni som läser dessa kändis bloggar vilken gillar ni bäst??
Vore roligt med kommentarer för att se vad folk tycker

Torsdag

Idag tog vi sov morgon, blev dock lite längre än vi tänkt oss men skönt som tusan var det. På eftermiddagen var vi och hälsade på Harrys farmor och farfar alltid lika trevligt, Harry blev så himla glad över att se dem, kusin Embla och faster Evelina var också där, så det blev en super dag för honom, just nu ligger han och sover, tony har åkt till jobbet och jag har nyss kollat på bella tyra show, någon som sett det??
Hade tänlt lägga in bilder, men sladden har fått ben, så den får jag leta efter imorgon, tänkte istället lägga upp ett text inlägg om storbloggarna efter att ha sett på bella tyra show, så vänta med spänning!

Onsdag

Ja idag har det inte hänt så mycket, vet inte vad jag ska skriva gillar bilder bättre men orkar verkligen inte lägga in några det får bli imorgon, har tvättat en hel maskin av harrys kläder, och ändå är hans byrå full och det finns minst en maskin till som är hans i smuts tvätt. OJ DÅ!!

Harrys gudmor Johanna var här på eftermiddagen, var ute i parken och lekte en lång stund, sen blev det handling och mat, Harry har badat, nej nu ska jag nog snart krypa ner i sängen, trött och huvudvärk. Yes!

Föresten fick jag ett mejl av stjärnfoto nu i veckan och dem är och fotar i Nyköping på Lekia (gumsbacken) så imorgon åker vi nog dit när Tony sovit och fotar lill prinsen

Tisdag/ onsdag

Igår funkade inte internet så då blev det inte så mycket bloggande, var i allafall med mamma på öppen hand, eftersom dem flyttar till jätte stort hus i helgen, så hon hittade lite saker sen började jag med maten, både mamma och pappa åt hos mig, det är inte ofta kan man säga, men Harry var överlycklig att både mormor och morfar var här på besök.

Idag var vi på tandinformation, ja dem sa inte så mycket! Harry fick en tandborste typ, han har i allafall fått sina två första tänder nu, så nu hoppas vi på ett gladare barn och att han blir frisk snart, eller vi alla förskylningen tar kål på oss.

Uppdaterar mer sen!

Måndag Norrköping

Idag på förmiddagen började jag projket hallen, så nu är det lite saker som ska slängas, en del grejer ska ner till källan m.m, efter det gjorde tony lunch eftersom han skulle iväg och jobba och Lilleman och jag skulle dra iväg till Norrköping med Evelina med familj, efter vi ätit blev vi upphämtade, trevlig dag, hittade lite saker.
2 linnen 1 tröja ett par skor tilll mig, 1 par hängselbyxor ett regnställ ett nytt tält ( blixten mc queen ) 3 boddies  1 par skor till Lilleman, och sen en ny hemtelefon, så vi kan prata billigt igen.

Har satt ihop tälten som inte var en enkel match och plockat ihop alla leksaker och så, nu inväntar jag tony som är på väg hem från jobbet. sen blir det nog sov tajm.

Lördag/ söndag

Igår på eftermiddagen åkte vi ut till stallet, embla trivdes som fisken i vattnet Harry sov, hon klappade kattungar kollade hämtar kanin, och bebis som hon sa, en av våra ston fölade, med hjälp av vetrinär, dock överlevde inte fölet, Embla var så himla söt då " ssshhhyy.. Bebis sola" Tyst bebis sover! Söt fisan, sen åkte vi och handlade pizza sen drog Evelina och Ja till Tezza, sen ut till hörnet som gud glömde, vet faktiskt inte vad jag tycker om det stället, vist det kanske var jätte trevligt, men kände mig väldigt ung. Men vi drog därifrån sen till Tellus där vi inte var alls länge, sen kom syrran och hämtade oss och körde oss hem.

Idag har jag skurat köket torkat alla luckorna golven ja allt, ska skriva lite matlista nu, och sen komma på vad vi ska äta ikväll, väntar tills Tony kommer hem kan han också få vara med och bestämma. Nu ska jag kika lite på tv medans plutten sover middag

Regn

Finns flera bilder men dem kommer upp senare, jag är trött harry är jätte grinig och bara tjattar hela tiden, med tajttar menar jag mamma mamma mamma, han ska sitta i famnen hela tiden, just nu tar han en powernapp kanske ska göra honom sällskap. Ingen marknad i allafall för vädret är piss, men sen när tony kommer hem blir det i allafall HÄÄÄSSST, eftersom vi lovat smurfan det.
Nej nu går jag och vilar en stund

Bilder från emblas 2 år kalas

Äntligen kommer lite bilder.




Emblas tårta



Födelsedagsflickan



Agge Harry Magnus Dennis och Bella



Harry fick smaka tårta



Embla och Bella



Embla och Nova



Johanna och Love


Brudarna Nova Bella och Embla



Bella



Tony och Harry



Elton var iväg på egna små äventyr



Kusinerna


Lördag

Idag tog Harry och jag sovmorgon till tjugo över nio super skönt, vi har ätit lite frukost , nu tittar vi barn tv ska snart klä på oss, men lilleman verkar ha andra planer tydligen, för han håller på att somna.
Idag blir det förmodligen oxelömarknad, sen när tony slutar så ska vi och sen Evelinas familj åka ut till stallet för embla ska få rida, HÄÄÄST som hon säger.
uppdaterar senare

Fredag

Ja mitt bloggande har i stort sätt legat nere nu när vi varit sjuka har verkligen inte orkat, och sen igår gick Tonys farmor bort så det har varit mycket just nu.

Igår var vi nere och matade ankorna och sen gick vi en sväng och fikade och hämtade Harrys up and go paket.
Sen följde evelina och Embal med hit och vi åt tacos, mumsigt.

Idag jobbade tony förmiddag så jag och evelina bestämde oss för att gå en promenad så vi gick ut och kollade gumsbacken, hittade ett par skor till mig och ett par till tony, båda för 500:- billigt. Sen gick vi och hälsade på siv och peter en stund, sen blev det handling, sen mat.
När vi var och handlade så köpte Tony BUZZ så vi körde två turneringar han vann dock båda gångerna illa!
Nu på kvällen har jag varit me Evelina på gymmet, passade embla medans hon tränade, blir ingen träning för mig förens jag är frisk, men som tur är går jag mycket, så jag behöver inte känna mig allt för dålig.
Nej nu blir det sovdags!

Vila i frid Birgitta!

Primärvården

Igår blev Harrys hosta ännu värre så då ringde vi 1177 och sen fick vi en tid till primärvården, för inte er som vet så är det öpppet mellan 17-21 det är som vårdcentral fast på kvällen för att  du ska slippa sitta på akuten flera timmar. Mycket bättre om man har små barn, om jag får säga mitt, det är inte alls den här " sjukhusmiljön" och det tar nog inte fullt lika mycket tid, på akuten väntar man sen får man sitta i ett rum i en evigeghet och vänta, inge roligt då små barn tröttnar, här väntade man utanför det fanns böcker och så man kunde måla, ja mycket trevligtare och trevligt personal också, ett stort plus till dem.
I alla fall Harry fick göra några prover och så lyssnade doktorn, sen fick han andas in något luftrörsvidgande två gången eftersom han hade dålig syre sättning, han fick även några kortison tabletter innan själva inandningen.
Han var super duktig i allafall!
Sen sov han ganska gott, nu i flera dagar har han vaknat och varit helt hysterisk på nätterna, men i natt blev det inte så , nu hoppas vi på bättring.
Och jag har hostan kvar att bearbeta, vilken verkar svårt en ihärdig en.
Det är mycket Mamma och Pappa hemma hos oss just nu, lilleman är så duktig, nu ska vi äta lite frukost


Tävlar








"Jag tävlar om ett väggord hos SoffiZ. Var med du oxå!"

mamma feber

Ja är fortfarande dålig men på bättringsväg på förmiddagen fick jag allergisk reaktion mot vad vet jag inte öronen och kinderna, även svullnad, jätte skumt. Blir inga bilder idag heller, tyvärr men så är läget.
Plutten repade på sig snabbt han har varit feberfri hela dagen, dock har han hosta och lite snorig.
Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen

Familjen Feber

Ja just nu är vi familje feber eller Tony har klarat sig men lilleman och jag är risiga, tur att det finns glas, bara av att stoppa den i munnen på lilleman blev han genast svalare och hostar som jag vet inte vad gör vi båda två, ja som ni kanske förstår så blir det inga bilder idag, ska snart gå och lägga mig

Grej som jag tog av Agge
så mina läsare lämna en kommentar det kan vara roligt att veta
Namn:
Ålder:   
Bor:
Har vi träffats IRL:                                                                                                                                         


Måndag

Igår var det kalas för Emblis, bjöds på gott fika, trevligt som tusan, när vi kommer hem så fick jag feber så gick och la mig medans tony gjorde mat och pysslade lite. Sen var det jobba som gällde för honom, men det var sista natten, så nu sover han, idag händer inte mycket bilder från kalaset kommer senare

Embla 2 år



Stort Grattis till lilla smurfan, tiden går så fort redan 2 år kommer ihåg när jag höll henne första gången , känns som igår och idag fyller hon 2 år, stort grattis till mosters och mobrors gull fis.

dålig uppdatering

Ja vet faktiskt inte varför om jag ska vara ärlig, jo igår var vi nere och kolla brasan typ, sen åkte tony och jobba var så sjukt trött igår.
Idag har vi lekt med sara och Julia, barmen trivs faktiskt väldigt bra av varandras sällskap och jag har blivit snorig så jag hoppa harry är väldigt snäll i natt eftersom tony jobbar, imorgon blir det kanske en sväng till basaren sen fira mosters gull gull som fyller 2

RSS 2.0