Söndag

Jaha då var det söndag igen, veckorna går så fort Harry är 6 månader, undrar hur snabbt det går egentligen, känns som om det ska gå så här fort så fyller han snart 1 och ska börja på dagis, och jag jobba, verkligen inget jag ser fram emot, eller jo det ska bli kul att få ett jobb, men det måste vara rätt också, har ingen lust att hoppa in på ett äldreboende, och sen jobba 1 vecka, och sen vara tvungen att sjukskriva mig, nej tack, så då börjar jackten på ett bra jobb.

Igår var vi hos Sara och Julia och hälsade, vi gjorde pasta sallad, och sånt när vi kom hem gjorde jag vårrullar och sen tittade vi på melodifestvalen, ganska stort att en från Nyköping går vdare direkt, men låten var grymt bra, och hennes röst är ju utan tveckan bra!

Idag var det basar och hittade lite fynd, efter det blev det en sväng på stan och käka lite, efter det åkte vi hem och sov, var så himla trött, nu ska jag ta itu med disken, syrran kom precis hit och ska vakta den sura lilla, som han heter just nu.

Bilder från fyndena kommer senare


Bjuder

Nu i skrivandets stund så skickar fia som nu kommit hem över bilder när vi var små, så nu passar jag på att bjuda på mig själv



















Fredag

Hej Fredag!
Dagen började med att Tony körde ner mig och lilleman till stan, där vi mötte upp Evelina Embla Agge Nova Elton och svärmor, vi lunchade på chili nam nam, super god mat, och idag provade jag något nytt, fast tony säger att jag aldrig gör det, men idag så, kycklingspett med jordnöts sås, super gott. Efter det blev det lite shopping, men blev inte så mycket handlade lite böker åt Harry på bokrean på Åhlens. Bilder kommer senare =)
Efter det följde Harry och jag med Evelina och Embla hem, sen kom även gubbarna, och sen blev det en sväng till city gross, och kvittot var inte lika långt och dyrt som det brukar vara när vi handlar och det är ett stort PLUS!
Efter handlingen tog vi en fika på city gross cafe, det billigaste i stan, och det är inte fy skam bakelser heller utan väldigt goda, vi tog 1 kaffe 1 dricka och varsin bakelse 45 kronor, det kallar inte jag dyrt, vad säger ni??
Sen hem och lagade lite mat, lövbiff och pommes, och min underbara vän fia kom på besök, hon åkte hem nyss, det är inte så ofta vi träffas, men vi har alltid lika kul! Det var jätte roligt att hon kom =) Lilleman har somnat och Tony jobbar, imrogon ska vi träffa Sara och Julia på förmiddagen sen så ska vi hem och göra vårrullar Mumsigt!!
På söndag blir det förmodligen badhus, om vi hinner eftersom det är barnbasar på rosvalla mellan 11-14 ( tror ja) Ingen som missar det va??
Nu ska jag kika runt på lite bloggar! Sov gott!

Min underbara bästa vän Fia som jag känt sedan 1998 så gamal vänskap spricker aldrig =)


Bilder

Nu när min sambo åkt och jobba, och lilleman ligger i sängen och äter välling har jag dator tid, så tänkte lägga upp lite nya bilder.



Lilleman är fullt speedad




Men nästan alltid glad



Moster Josefins 18 års dag, lilleman och hon gungar gunghäst



Hemma springer han runt och kör på allt och alla så då får man se upp



Släkt



Mer släkt



Mormor min moster susanne min kusin Johan och  Harrys syssling Max




Farmor Pappa Ja och Harry 4 Generationer



Mamma Mormor Ja och Harry 4 generationer på både mamma och pappas sida



Kusin mys på högnivå




Min stjärna





Mammas lilla skrutt




Lilla tröttmössan



De här galna flickorna var hos mig igår

Torsdag

har haft ett litet upphåll med korta inlägg, har inte orkat blogga, men nu är jag tillbaka, går blev våran lilleman 6 månader, tiden går så sjukt fort, man hänger inte alls med. Han har haft feber måndag tisdag vlket gjort att jag inte sovt en blund, då han har krånglat massor, vet inte om det varot tänderna, men nu är han feberfri. och sov hela natten i natt, men bara för det kunde inte jag sova. Men det tar jag igen ikväll, tony jobbar varje kväll nu, så det är ganska ensamt för mig på kvällarna, men det får väl få bra!
igår var mina tjej kompisar här, och dippade och pratade en massa jätte trevligt.
Idag blir det en lugn dag ska hämta ett paket, och bara vara hemma och busa med Harry.

Onsdag

idag har jag hunnit med ett besök hos gadis, innan sommaren ryker tandställninggen, vilket betyder att jag är super glad. Sen blev det en sväng till svärmor och en lång promenad då vi gick ner till Tony och svärfars jobb och mötte honom.
Harry är nu feberfri, men har väldigt ont i munnen gnagger på allt han kommer åt, just nu har jag mina vänner på besök, bilder kommer

lilleman är sjuk

Vårna lilleman är sjuk här hemma ligger på 38,5- 39, men han är ändå rätt pigg, imorgon ska vi hämta ett paket, så då får gubben min mycket att göra i framtiden

Tävling




Idag registrerade jag mig på http://www.gratisbio.se/ som har super fina tävlingar, och härmed med och tävlar om ett prestentkort på Nelly.com på 500 kronor, registrera dig också, och var med och tävla via din blogg.
Vinn fina priser presentkott, biochekar m.m.


Måndag

Ny vecka nya tag! Idag ringde barnklinken och följde upp efter medicin kuren, men hans hosta har blivit mycket bättre. Men imorse när han vaknade så var har täppt som tusan och har 38,6 graders feber, men ändå ganska pigg. Just nu sover han som en stock i sängen efter att ha kollat hela morgonen när dem börjar dra in för diskmaskin. det var vädligt spännande. V har städat och rensat harrys kläder nu på förmiddagen också, massor har vi hunnit med. Vi skulle egentligen åkt till öf, men 23 minus när vi gick upp imorse aldrig i livet att vi går ut då.
Elin var här en stund på em, och hälsade på, och vi ska snart åka och handla lite grejer och kolla diskmaskin. Lilleman får barnvakt av moster onödigt att släppa ut honom när han är dålig.
Ikväll blir det hemma gjord pizza

Nya bilder kommer senare!


Trevlig kväll hos mamma

Vi hade en jätte trevlig kväll hos mamma och Jonas, harry busade mest hela tiden, nu är han helt slut. Han somnade efter 1 sekund i bilen typ, för det gck inte att sova hos mormor, det var för mycket man kunde missa, och det resulterade i trötthet. Tony kom vid halv 10, då han hade varit och jobbat, vi kunde dock inte vara kvar en lång stund eftersom Tonys ena öga svullna upp rejält, p.g.a allergi.
Har tagit 4 generation bilder från både mamma och pappas sida men dem kommer upp imorgon, nu ska jag snart gå och sova!

Lördag

Igår blev det fullt ös på badhuset, efter blev det sushi, MUMSIGT!
Idag ska vi iväg till Mamma/ Mormor och fira syrran/moster och Jonas "Bonus"

jenny 20 år

 

 










































 

 















 



Finns hur mycket bilder mer som helst, men jobbigt att ladda upp allt, det andra bilderna kanske kommer senare under dagen


Oj oj oj

Idag har vi haft fullt upp att passa våran lill skrutt han har varit på riktigt bushumör, när vi satt och tittade på tv förut, så försvann Harry, då han går/hoppar runt i sin gåstol för fullt, när jag går och kollar vart han är, så är han fullt upptagen med att öppna lådorna i köket, och det är super kul när mamma säger aj aj också, då gör man ännu mer bus. Nu på kvällen har han spelat fotboll med gåstolen och en musikboll. Nu fick ha gå och lägga sig då dagen har varit full av bus, imrogon ska jag träna på morgonen, sen skulle förmodligen elin komma en stund, och jag måste ta mig ner på stan och köpa presenter också, och vi som sa förut att vi inte alls hade något att göra imorgon, som sagt det blir aldrig som planerat!

Bilder från Öf i fredags

Lilja kör embla i gåvagnen

 



Harry och Lilja


Onsdag

Städning stod på schemat hos oss, men det blev typ lite sen tappade jag lusten, skulle träffat mamma på stan, men blev så stressigt, så vi får ses eller annan dag istället, tony håller på i tvättstugan, kväll kommer lite mer fiskar till akvariet imrogon är det träning upddaterar senare

Tisdag

Idag har vart en lugnt dag, vi har vart hos tonys mamma och pappa sedan lunch, väldigt trevligt, gjorde även några ärenden på stan innan.
Imorgon får vi se vad som händer antingen öppna eller träning beror på benet, har så fruktansvärt ont  just nu, sen blir det att träffa mammsen, och köpta presenter till syrran och Jonas " Bonus"

Tävlar







Jag är med och tävlar hos Agnieszka om ett presentkort värt 500kr hos Wilma&Morris!

Måndag

Känner just nu att jag inte har ork eller lust att blogga men kort ainlägg kan jag väl försöka med i allafall, idag har vi varit och handlat på willys, sen hämtade vi upp evelina och embla, sen åkte vi hit, lill skruttan trillade och slog sig i huvudet, så jag ringde fias mamma Rosie och fråga om vi kunde få komma och kolla på det eftersom hon jobbar som sjuksköterska, som tur var så var dem ute och åkte, så dem kom förbi, så hon får absolut Dagens Ros av oss, som tur är var det ingen fara. men vi tejpade ihop det så det inte skulle bli ett sånt stort ärr.
Sen åt vi lite mat, sill och potatis. Mumsigt som tusan =)
Nu väntar jag på familjen annorlunda

söndag

Idag har varit en lugn dag, gick vid ca 11 till evelina och Harri, där mammas lilla prins var. Han var en solstråle hela han när mamma kom =)
Vi gick ner på stan och ficka, jätte trevligt, såg även pappa som inte ens sa hej! men men, jag orkar inte ens bry mig.
Nu ligger lilleman och äter välling trött efter allt bus med melman, vi hade jätte trevligt igår! Bilder kommer

Lördag

Åh jag är så förbannad just nu, låt mig göra som jag vill, du bestämmer fan inte allt, jag är över 18 år jag har fan bestämma själv, och att du alltid ska bli så arg, vist jag ljög, men det är alltid en säkerthet men det verkar du inte fatta, bara för att du alltid haft det bra, så fattar du inget annat, det är så jävla synd att du alltid ska hålla på.
Och jag bestämmer själv när jag vill och ska göra något själv.
Ja idag är jag irreterad som tusan, två personen har gjort mig väldigt arg idag och igår, så jag är inte alls på humör om man säger så.

Jag har tur att jag har världens underbaraste pojkvän och son, samt svärföräldrar och tonys syster som alltid ställer upp. Och en underbart snäll mamma!

Förut åkte vi och lämnade Harry hos Evelina Harri och Melman, han ska vara med dem idag eftersom Tony och jag ska bort, Evelina tgo ner gåstolen och han bara älskade den, trampade runt som tusan, embla tyckte det var minst lika kul, hon klättrade upp och skulle ha snålskjus, samt puttade och körde Harry i den. Tur att dem uppskattar varandra.

Ska precis käka !


Fredag

Fredags mys med någon sambo blev det nte för mig idag inte, istället fick jag besök av två av mina vänner Fia och stella, så kvällen blev räddad =)
Idag var vi på öf på förmiddagen massa trevligt folk som vanligt, efteråt gick ja evelina och Veronica ner på stan, sen gick veronica åt annat håll, och vi tog lunch på chili nam nam, efter det blev det fika hos svärmor. köpte filodeg på kina butiken mitt emot chili nam nam så jag kan göra vårrullar någon dag det ska bli smaskens.
Svängde in på affären och köpte färdggrillad kyckling i brist på fantasi.
Mitt sår på benet ser nte så himla fint ut, men nu ska jag lägga om det efter som det skaver mot allt, kan inte ens ha leggings utan att det skaver.
Nej nu ska jag var social bilder från öppna kommer senare!

Sov dags snart

snart ska jag gå och lägga mig, tänkte dock fördrva lite tid vid datorn en stund först, plutten har somnat och tony åkt iväg och jobbat, imorgon blir det öppna förskola.


Torsdag

Igår blev det aldrig något inlägg, men igår blev det träning sen fika hos sofi Linus och Lilly, efter det gick vi och sällskapade evelina och embla, när båda gubbarna jobbade. Igår hände en läskig grej, när jag satt och åt, satt och åt en sådan nudelsoppa, precis färdig med stek het vatten, och Harry fick tag på den, då han satt i mitt knä. och välter den, som tur var kom det aldrig på honom, dessvärre på mig vilket resulterade i en blåsa på benet, som jag nu stcak hål på förut med nål, hoppas inte på ett ärr, men man vet aldrig.

Idag har jag snabb tränat på morgonen, vi ska snart åka iväg och leta tvättmaskin.

Som ni vet brukar jag skriva prinsen om Harry, och i natt var han verkligen en prins, när han vaknade gick jag och gjorde ordning välling, men nej det passade inte honom, så fick gå upp igen och ge honom ersättning. Lilla prinsen

Tisdag

Idag började dagen med träning, efter det gick jag hem och fick elin på besök, sen kom även syrran, vi körde hem henne sen, åkte vi och hämtade emblis och Evelina, åkte till apoteket, juste det har jag inte skrivit, men första gången vi var hos barn i nyköping, nämnde jag en grej som kunde vara anledning till Harrys hosta, men det togs aldrig ett prov, men nu tredje gången så tog dem ett prov och det var det som jag misstänkt, så nu ska han äta pencelin 10 dagar.
I allafall tillbaka till dagen, efter det åkte vi hem fixade det sista med tvätten, sen till gumsbacken där vi fyndade på stort, det blev en emma ljunga nitro en grå, och sen en ny bilbarnstol till lill prinsen, tony köpte fiskar och växter till akvariet.
Efter det blev det kalas mat på mc donalds enligt emblis =)
Nu lite bilder



Nya bilstolen


Nu vill det inte mer försöker senare istället, blogg vill inte samarbeta med mig 

Tävling

 

"Jag är med och tävlar hos Agnieszka om denna snygga ryggsäck som kommer från Vincent Shoe Store i Nyköping, var med och tävla HÄR du oxå"


Måndag

Ny start på ny vecka, synd bara tt veckorna går så himla fort, idag började dagen med öf i brankärr, jätte trevligt, efter det så gick vi ett gäng mammor till coop, sen gick evelina och jag ner till svärmor, och fikade. Efter n stund kom tony, sen åkte vi ut till brio och kollade på vagn.
Men har två val, och jag kan inte bestämma mig, måste ha en lätt vagn, står mellan Urban Jungel och Emma Ljunga Nitro, någon som har erfarenhter av någon av dessa vagnar ??
Ikväll blir det mys med lillprinsen framför tvn, med massa bra program, imrogon är det träning igen sen kommer Elin en stund, massa ärenden och tvättstugan.

Nu lite bilder från idag



Lilla Lilly var trött




Busungen nummer 1



Evelina och Harry



Ellen




Emblis



Hela familjen förutom Fredde då



Lilla Lilly



Lilja och Harry leker




Veronica och Harry fulla i bus




Love




Lilja och Embla




Lilja och Embla


Äntligen nya bilder



Brudarna fick varsin godisskål igår mumsigt tyckte Bellsan



Gott gott tyckte även Emblis



Törstiga brudar efter allt bus



Bella var extra törstig



Harry kör lite hip hop style



Glada pojke



Harry älskar sin "puff"




Harry och ja på väg ut med vagnen




Kusinerna Harry och Embla




Kusinerna Harry Embla och Isabella

Imorgon ska vi till öppna där vi inte varit på hundra år, ska bli himla roligt!

Bilder

Håller på att lägga in lite bilder från kameran nu, så det är min underhållning för ikväll, självklart kommer de flesta upp här också, men först vrida och vända sedan en paus för köpinggänget som förgyller ens dag!

söndag

Igår hade vi jätte trevligt, massa god mat, och lite koll på melodifestivalen, just nu är bellsan här och hälsar på, vi har nyss ätit lite pannkaka, harry har somnat framför meckar micke, vi ska nog gå ut en sväng nu!
Bilder kommer kväll


Lördag

Har börjat somnat tidigt på kvällarna vilket gör att jag vaknar tidigt på morgonen, Harry och Tony sover fortfarande, de är dem som står för slöheten i den här familjen, när Tony går upp ska vi börja pyssla och städa här hemma, för ikväll ska vi ha syskonträff framför tv:n med tacos, tonys syster och bror kommer med respektvie och barn. Så vi ska göra tacos sen framåt eftermiddagen, först och främst ska man få igång de andra två som ligger och slöar.


stort tack

Till min gamla klasskompis stella som designar min blogg, vad tycker ni??
Nu har vi varit och röjt på badhuset, nu blir det biff och pommes hos Evelina och Harri, skriver senare

lista

När fick du reda på att du var gravid? I november 08
Var bebisen planerad? Nej!
Mådde du illa mycket? Ja det kan man säga
Hur blev ditt hår? Ingen skillnad
Hade du mycket halsbränna? nja!
Grät du för ingenting? nej
Var du känslig? lite kanske
Vad gillade du för mat? ungefär samma som vanligt
När kände du bebisens första sparkar? det kommer jag inte ihåg.
Var du ofta orolig? nej.
Samlade du på dig gravidtidningar & böcker? bara böckerna från bm
Sparkade bebisen mycket? ja
Fick du bristningar? ja lite
                   Hur kommer det sig att du behöll bebisen? var ingen fråga om saken, skulle inte fixa en abort
Blödde du någongång? Nej.
Levde du på som vanligt? nja missade mycket av skolan sista tiden
Hur gammal var du när du blev gravid? 18!
Hur tog dina föräldrar det? kommer inte ihåg alls, men glada och chokade
Hur tog din partner det? glad
Vart bodde du/ni?  oxelösund
Hur ofta gick du till mvc? Som vanligt
Hur många ultraljud gjorde du? 1 Vanligt sedan, ett tillväxt ul
Hur började din förlossning? Vi åkte in vd 12 tillbb då verkarna startade
Hur många timmar tog din förlossning? 22,5 timmar från det att vattnet gick.
Födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? Vaginalt
Hur mycket var du öppen när du kom in? 3 eller 4cm
                                 Vilken smärtlindring tog du? Ryggmärgsbedövning och lustgas
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? 10-15 minuter ca
Blev det komplikationer? Nej
Fick du sy? Ja,
                                                          Hur var vikt och längd? 3720g 50cm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: mörkt blondt
Ammade du? Ja.
Ammar du nu? Nej
                                                   Hur gammal är bebisen nu? 5 månader
                                                     Vad tyckte du om förlossningen? helt okej, men vilken smärta
Vill du ha en till? Ja!
Planerar ni ett till? Ja någon gång  fram tiden men inte nu.
När kommer andra barnet? inget bestämt
Hur är ert förhållande nu? Bra =)
Vilken vecka födde du i? 41

onsdag

Ush nu börjar träningsverken smyga sig på, imorgon blir det nog väldigt mycket ont, men det får man ta. Imorse var vi iväg och tränade igen, sen hem och mysa med Harry hela eftermiddagen, sen kom gudmor Johanna och hälsade på, vi åkte och handla när tony kom tillbaka. nu ska vi försöka gå och sova. Imrogon ska vi upp till barn innan 10, så det blir upp tidigt sen ska jag hälsa på min gamla praktikplats det ska bli riktigt skoj, sov gott

nackdel

I dag var dagen första träningsdag, blev faktiskt själv förvånad att det gick bra över huvudtaget. trodde jag skulle bada i svett och sluta efter 5 minuter men orkade 1 timme och 20 minuter lite drygt, med små korta pauser, min favorit är gåbandet.
Efter det åkte vi och käkade på kina sen upp till farmor  (harrys) och drack kaffe sen upp till gammelmormor (Harrys) och hälsade på, nu är vi hemma jag ska diska, till rubriken är, att när man har många flaskor så, blir det hela tiden att man tar en ny för varje gång, skulle vara mycket bättre att ha få då slipper man all disk sen.


Måndag

Ska snart gå och sova är super trött, kunde inte sova går kväll somnade vid halv 6 på morgonen. GREAT!!
Elin kom vid 11 på besök, så inte många timmars sömn, sen ringde dem från barn som de skulle göra, pratade lite sen skulle hon ringa upp på em men hörde alsrig av sig, då blev jag sur. Blev en promenad med evelina ner på stan var tvungen att hitta ett par tränings dojor, men nu finns det i allafall, sen blev det hemma gjord pizza hos dem, nu ska jag tamme tusan sova, och kika på paradiset det är ju final, imorgon börjar min träning.
WISH ME LUCK!


RSS 2.0