söndag

Jag är jätte trött skulle vilja sova, men nio är lite tidigt kanske och upp och jobba imorgon ska jag inte heller eftersom jag har LOV!
Helgen har varit lugn, har bara umgåts med min lilla älskling =) Mammas stora fina kille

Nya åket


Söndag

Jaha bloggen är lidande, ganska mycket faktiskt men vi har det bra =)
Jag jobbar tony jobbar och harry är på dagis, jobbar hela nästa vecka, sen är jag ledig en vecka då ska vi hitta på något kul, kanske åka till badhuset, busfabriken, ja allt för harrys skull! Tacksam är jag för att han älskar att vara på dagis.
Nej nu sov tajm sov gott


Tisdag

Hoppa in i duschen sen sova, hade pappa på besök en stund på kvällen, sen har jag och jasmine kollat på dh på 5:an det får man inte missa.
Sov gott

Söndag

Ja lovade med höll inte mitt bloggande, skulle bli bättre men åter igen, men men någon gång blir det ändring hoppas ni läser ändå =)

Torsdag

Ska försöka återuppta mitt bloggande lite, då viljan börjar komma tillbaka.
Idag har jag jobbat hämtat harry på dagis, och sen varit på kalas hos en av mina äldsta barndomsvänners bonuspappa, självklart tillsammans med min barndomsvän, vi skulle ändå träffats idag, så då gick det lika bra.
Harry somnade tidigt kan vara bra eftersom klockan ringer halv 7 imorgon, börjar redan bli trött och klockan är knappt halv 9, gamal och grå jo jag tackar!

Bloggen

Bloggen har lite semester i mellan varven just nu har den fått mycket semester, känns som om jag inte riktigt inte hinner med.
Var på efterföljning av inskolningen igår, alltså samtal, bara positivt känns kanon! Bara lite klätring från Harrys sida, så många blåmärken just nu, men det går väl över. Har fått hem jätte fina kort från dagis också!
Ska jobba hela denna vecka, så får väl försöka ladda batteriet till kameran och lägga ut lite bilder till helgen.
Har precis rensat och förvällt kantareller jag kan fick av mamma och jonas, imorgon är det jobb sen får vi se, på lördag är det tjejkväll som elin och grannen ska ha, får se om det blir skoj.
Nehe inget att skriva.

Söndag

Idag har vi homestylat vårat vardagsrum hela dagen inte riktigt klart ännu, men jävla snyggt är det.
Harry sover och jag ska inta soffläge med hjärtat

Torsdag

Idag har dagen rullat på fint, det har spöregnat hela dagen men vad gör det :P Har jobbat sen cyklade jag och siv tillsammans hem, där jag fick ställa av cykeln eftersom det spöregnade så tony och harry kom och hämtade mig, nu sover harry sött funderar på att göra det samma.
Imorgon är det jobb sen helg ! Lovar att jag ska slänga in lite bilder!

Onsdag

Snart sov tajm, hunnit med mycket idag
* jobbat
* Handla blöjor
* Haft evelina och embla på besök
* varit i stallet och kikat syrrans nya häst, samt att embla fick rida lite också på feffe
* och massa annat
Imorgon är det jobb igen, nu ska jag sova eftersom jag vaknade 5,20 då harry trillade ur våran säng plutten.
Sov gott!

Tisdag

Dagen har rullat på,
* har lämnat harry på dagis
* pratat med jobbet
* pratat med csn
* haft bästa elin på beök
* Handlat
* Besök av pappa
* lagat mat och plockat in i diskmaskinen.

Harry är nu lagd eftersom det är tidig lämning på dagis imorgon eftersom jag ska jobba, YES! Så 7.15 är det lämning. Tony är ute och kör lastbil och kommer hem imorgon, så blir en lång dag för Harry imorgon, tur att han älskar sitt dagis, och att vara där!
Jag väntar med spänning på att klockan ska bli 9, då det är premiär säsong av favoriten.

Drömmer

Drömmer mig bort på ikeas hemsida, är i stort behov av nytt vardags rum, hade tänkt vänta tills vi fått större lägenhet, men det här går inte måste göras NÅGOT NU!
Men hoppas att vi kan få bra besked imorgon. men förhoppningsvis finns det ett andra allternativ så.
Harry är ny badad och ny ätet, gjorde en ny maträtt idag, Woho, enformiga familjen inom mat kan variera lite, blev en kycklinggryta med ris som jag fått recept på av grannen, och den var smaskig som tusan.
När harry somnat ska jag börja plugga lite eller måste nog göra det nu

söndag

Ja uppdateringen är kass och bilderna har jag inte ens hunnit lägga in i datorn, känner mig väldigt slow just nu, idag har vi haft en slapp söndag, kollat film och bara myst hela familjen. Sen kom även gumor Johanna på besök, sen nu på kvällen har vi varit hos mammsen och käkat mat och grejer, sen skjusade jonas hem oss.
Tony är iväg och jobbar, och harry sover nog snart, ska nog lägga mig och kolla på filmen på 3:an!
Imorgon blir det öf

Oj!

såg nu att jag inte bloggat sedan i onsdags, har haft mycket på schemat i torsdags jobbade jag, var inte hemma förens vid 6, och hämtade då Harry hos Evelina eftersom Tony också fick åka iväg och jobba, tack för att ni ställer upp till tusen!
Igår var det skola, sen fika hos mormor, fick veta att vi hade fått en ny släkting inte varje dag man får det.

Idag har vi städat sen haft Jasmine med familj, och käkat tacos och haft det jätte trevligt.

Imorgon ska vi nog ut till pappsen innan tony ska jobba


RSS 2.0