Många bollar

Just nu är det mycket som händer här hemma, så bloggen är inte prioriterad, nu ska vi börja med operation packning eftersom vi förhoppningsvis från nycklarna till lägenheten på fredag nästa vecka, beror lite på hantverkarna eftersom vi tycligen ska få golvet slipat på nya lägenheten, men många bollar i luften och order från bm att ta det lugnt, funkar inte jätte bra men gör så gott jag kan!

Vi mår bra allihoppa i allafall, full fart i magen och en trostsig/busig/viljestark/sötnos liten Harrybus.
Mycket som sätts på prov nu, hela tiden är det något som testas, men som tur är går det över väldigt fort, men kan säga på ärlig rak hand att att han fått mitt humör men sin pappas envis het. men han är världens raraste också.

men skriver när jag har tid igen

Charm troll

så fort man tar fram kameran blir han precis som sin morfar, grimarscher ( stavning?) på varenda bild.



Men han är charmig ändå mitt lilla Troll

Onsdag

Bara 9 veckor kvar tills Lill*n kommer, i måndags var vi på ullared och shoppade lite saker till både harry och bebisen, fick med oss en del påsar fulla med saker hem, trevligt hade vi i allafall =)

Lilleman och jag gick till affären efter dagis, och handlade hamburgare bröd och lite saker till som vi sedan hade pommes till på kvällen, det smakade faktiskt smaskens.

På förmiddagen fick han följa med till bm då jag skulle vara där redan 9, men allt såg bra ut bara det där magmåttet som inte vill sig, men det var samma visa med Harry och han vägde 3720g när han kom ut så är inte spec orolig, men fick order av bm att börja ta det lite lugnare nu sista tiden.

1 november får vi nycklarna till våran nya lägenhet, hoppas verkligen att någon tar den här, på onsdag är det visning sen är det bara att hoppas! men det är lite grejer som ska fixas i nya lägenheten, så det är mycket att göra, men det blir bra när det är klart.


RSS 2.0