Söndag

Igår var vi i norrköping och kikade lite, tony fick med sig 3 tröjor hem och jag lika så, harry fick lite cars grejer och en traktor som han älskar att leka med. Efter Norrköping så åkte vi till Fia och Emil i söderköping och drack kaffe och så, mycket trevligt. När vi kom hem var vi helt slut, blev att kika på melodifestivalen, syrran och hennes kompis kom förbi en stund också.

Vi ska snart klä på oss lite och bege oss mot Busiz för idag ska vi göra något harry tycker är kul, eftersom shopping är inte hans nöje, men han skötte sig väldigt bra ändå.

Torsdag

Snart sovtajm, hoppas på att kunna somna skapligt som jag gjorde igår, men även fast jag sov skit bra i natt, tror ni jag var pigg imorse?? Ne nte ett dugg, vi försov oss till och med så vi kom en kvart försent till dagis =P HOPPSAN!
Dagen har gått fort, på eftermiddagen efter vi hämtat lilleman på dagis, så åkte vi till mina svärföräldrar och fikade och så. Harry fick även följa med Farbror Emil helt själv, till mc donalds, vilket verkade uppskattat.

Imorgon ska ja harry och Jasmine ner på stan, sen blir det lite handling och möta upp Elin.

Lägger in bilder imorgon

Dagarna går undan

Igår hjälpte jag min vän elin att, flytt städa hennes och Mathias gamla lägenhet, tillsammans med elin, hennes mamma och mammans kompis, gick undan tog nog 3 timmar tror jag, dem bodde i en 1, typ lika lång tid som det tog att städa våran 1 som vi har i oxle. Flyttstädning är verkligen inte någon höjdare.

Idag bjöd jag Elin och Jasmine på lunch, sen var vi på smink party hos Jasmine. Mycket trevligt =)

Ikväll blir det tv och ostbågar

Grattis Lillasyster

Idag är det din dag!



Stort Grattis Till min Gudmor/faster Marie också =)

Söndag

Har inte hunnit skriva mycket denna helg då vi har haft det fullt upp.
I går hjälpte vi Elin och Mathias att flytta, så nu mera är vi grannar. Tony lånade en lastbil, tur var väl det annars skulle vi fått åka många gånger, men allt gick in i lastbilen så det var himla sköönt. Fort gick det också, allt var i packat på 55 minuter, och dem hade jädras många saker. Sen blev vi kvar där hela kvällen, blev även ett besök på Bella Donna! Tack snälla Farmor och Farfar som var barnvakt också, det uppsakttas verkligen.

Vi ska snart bege oss iväg till födelsedagsfirande, av min kusins sambo. Och imorgon blir det ännu mer kalas då, min lillasyster fyller 19 år, oj låter verkligen inte som lillasyster, hon har blivit så gamal, och imorgon ska vi även fira min låsaspappa Jonas som fyller på tisdag, vi har alla på rad. 20,21,22.

20 (idag) Fyller Tomas
21 ( imorgon) Lillasyster samt Farbrors fru ( min gudmor Marie)
22 ( övermorgon) Låtsas pappa och Bonus Jonas

Tur att man inte bantar eller något sånt för det är lönlöst i dessa 3 kalas dagar.

Hoppas ni haft en bra helg =)

Veckorna går fort

Ja här hemma går veckorna kanon fort, harry har hunnit med 3 dagar på dagis, då jag har haft elintid och träffat jobbcoatchen, hann även med en träff hos mormor och morfar idag, mormor och jag bakade bullar, och morfar och jag satte upp kristallkronan i sovrummet, då de ska stambyta hemma hos dem, och han orkade inte få upp den själv, tur att jag är så himla snäll =)
I helg blir det att vara flytthjälp till elin och mathias, som typ ska bli grannar med oss. Gillar stark att ha dem jag tycker om nära, så nu hoppas vi på att Fia kommer tillbaka snart också.
Tony har redan somnat och harry kollar pippi, imorgon måste jag städa lite sen får vi se vad som händer.

Mitt lilla hjärta

Lilleman och jag har spenderat eftermiddagen hos en av mina bästa vänner Kaisa, och hennes pojkvän med Kaisas familj, alltid lika trevligt, känner mig liksom hemma där typ eftersom vi känt varandra så himla länge. Bakade bullar och Harry lekte som tusan, är faktiskt ganska stolt över honom han röjjer inte lika mycket borta hos främmande folk, då räknas inte farmor/ farfar mormor/bonus och faster/farbror. Han sköter sig faktiskt ganska bra då blir man så himla stolt, nu ligger han och sover efter massa bus, och snart ska vi äta kyckling ris och curry sås.
Hoppas ni haft en bra helg


Bjuder på mitt charmtroll

Städtajm och homestyling

Ja nu eftesom vi bor lite trångt, så har vi bestämt att göra det bästa av situationen, och göra om här hemma lite, i sovrummet blir det tyvärr inga stora förändringar, för vi har helt enketl för stor säng, men v-rumet ska göras om, sov rummet har fått lite nya gardiner och sånt, köket skulle behöva nya stolar och hallen ska fixas. Så lite finns det att göra, bilder kommer när allt är klart

Helg

Nu är det fredag, veckorna går så fort, vi har hunnit med bvc och 3 dagar på dagis, sjukgymnast och jobbcatch.
Angående bvc så gick det bra, vi ska få en kallelse till ortopeden ang. hans fot, så nu hoppas vi att det inte tar allt för lång tid innan vi får komma dit.
Nu är min vän elin här, kommer umgås väldigt mycket med henne nu, då vi ska hjälpa henne med flytt och grejer, väldigt kul =)
Hoppas ni får en bra helg, uppdaterar snart igen

Tisdag

Nu är det dags för lite inredning här hemma för att förhoppningsvis, kunna trivas lite bättre under tiden vi bor här, eftersom det är ganska trång, så nu ska jag börja homestyla lite, så idag har jag kikat lite på grejer till sovrummet, hoppas att det kommer bli kanon. Men hoppas också på att en större lägenhet snart dycker upp.

Imorgon är det 18 mån kontroll och så ska vi kolla och prata om harrys fot, så vi har fått dubbel besök. Hoppas att allt går vägen som jag vill, och jag kommer inte ge mig i första taget, en pojke på 1,5 ska inte behöva gå så mycket inåt som harry gör. Wish me Luck

Kanon helg

Vi har haft en kanon helg, med god mat och massa bus, var på Busiz och lekte som tusan, fortfarande öm i skinkorna efter rutschkanan om och om igen. Men kul hade vi. Snart ska jag iväg till jobbcoatchen, igår var det sjukgymnasten, Harry har äntligen blivit frisk och är på dagis och leker, imorgon är det bvc, och då kommer säkert kampen om hans fot/ben börja, men jag ska vinna.
Ha en bra dag

Lördag

Nu är alla koppor torkade Yes, så på måndag blir det dagis. Harry håller på att städa upp alla sina saker här hemma, han har blivit duktig på att städa, men han är också duktig på att hälla ut den igen, BUSUNGE!!

Igår hade vi trevligt, hade några vänner här käkade chilli con carne, super smarigt, och sen kolla film.

Någon som bor i våran trapp har även tappat hela kattlådan i trapphuset, det mesta då utanfr våran dörr, och det stinker så fort man öpnnar dörren, eller står i hallen, men nu jävlar ska det sättas upp en arg lapp eftersom det varit så sen igår, och det är skit äckligt.

Vi tänker faktiskt rymma hem i från under dagen för det luktar så äckligt.

Onsdag

Åh vill inte vara hemma längre, är så himla uttråkad. Harry har 2-4 koppor kvar som ska torka, hoppas det går fort.
Men hoppas att de går över till efter helgen, för nästa vecka måste han gå på dagis, då jag ska till sjukgymnast samt jobbcoach. Och så vill jag att tiden ska gå fort vill inte vara sjukskriven längre. Vill åka och hälsa på alla på jobbet, saknar dem.
Men igår kom Underbara Fia upp från sörping, där hon nu bor! Hon fick sova på min soffa så hon slapp åka hem  på kvällen åkte vi även och hämtade Johanna, så blev det dipp kväll, idag kom även Elin, och det har varit like old times, skratt som leder till glädjetårar, mina galna älskade vänner.
Elin blev kvar tills typ halv 9 då, hennes kille var iväg med jobbet, och hon ska inte behöva sitta själv.
Och imorgon kommer Elin igen då vi ska göra sushi, hennes önskemål.
Nehe sovtajm kanske Sov gott.

Bjuder på en bild på mina galna älskade vänner


Tisdag

Harry är fortfarande hemma från dagis, alla koppor har inte torkat ännu, lite synd för nästa veckan går han bara två dagar, eftersom vi ska till bvc på onsdagen, men hoppas att det går i super fart nu, eftersom han inte alls mår dåligt, utan dem bara sitter där och torkar.
Snart kommer mamma och syrran, och hjärtat var på väg från jobbet nu.
Skriver sen

RSS 2.0