På torsdag

Är det arbetsinterljuv som gäller är ganska nervös, men hoppas att det går bra! Vart det är säger jag inte förens jag varit där

Magsjukan

Magsjukan har fångat oss, jag har haft redan och harry också, omedvetande eftersom han bara kräktes 1 gång då i samband med jätte kraftighosta, så vi har inte tänkt på det, men nu ligger nästan hela släkten i magsjukan, några har redan haft det under veckan, men några kvar, både tony och morsan ligger, men det är ändå en ganska snäll magsjuka, för det är inte som mått riktigt piss, och tacka vet jag att den kom innan JUL

Lördag

Ska ladda min kamera ikväll måste ha lite nya kort, siper dålig på att ta kort.

Idag var vi nere på stan från typ 11-15 med Evelina och Embla, det var bara jag och Harry eftersom Tony sov, skulle kolla julklappar och kom hem med 3 stycken faktiskt greatans av mig =)
Och förstårs lite annat som 2 par vantar till harry och julgardiner och sen ett par termisar till mig men tror jag får gå ner med dem på måndag och byta för dem var förkorta i benen. men har inte provat med skor så vi får se.

Nu på kvällen har vi varit hos faster Gunilla m familj och käkat middag, super god hjortgryta, hela pappas sida var där. Bara farfar som saknades som vi saknar så mycket =(<3 Älskade farfar.
Kvällen var ganska bra ändå, harry busade som tusan och sover nu i sin säng med djupa snarkningar, tony har åkt och jobbat och jag kikar runt som vanligt på dator.

Imorgon blir det förmodligen pulka åkning ute i stallet

Sov gott

fredag

Idag hade vi pulka åkning på förmiddagen med familjen, och evelina och embla. efter det belönade varm choklad och mackor, sen kom mamma och hämtade mig och harry sen blev det en sväng på stan mycket trevligt, vantar till hela familjen, och lite annat. sen tacos nu ikväll.
nehe det var min dag

Grattis min vän

Idag skulle du fyllt 20 år, Vi saknar dig

Pulkaåkning

Harry älskar att åka pulka, igår fick han en av gammelfarmor ( farmor) och han ska sitta i den hela tiden, men idag fick han åka ute, pappa drog honom till affären och runt och massa medans jag handlade, harry såg så nöjd ut.
Middagen lyckades, min kusin följde ockå med, trevligt var det, harry somnade i hennes knä och sover nu som en stock.

Bamse (ödlan) väntar har väntat hela dagen på att tony ska komma hem, han ska få mat och vet precis när det har gått en dag sen sist han fått mat, han sätter sig på fönstret och väntar. Han undrar nog om vi glömt honom idag men han får senare.

Nehe lite godis ätning och sen sov tajm

Torsdag

Harry fick vara hemma idag, också han har haft hosta i natt, och vi har fått en hostmedicin till honom mot slemet, det tråkiga med den är att den är så himla svår att få i honom, han ruskar på huvudet och spottar och fräser, och tro mig den är fruktansvärt äcklig så jag förstår honom till 100 % men han måste ju försöka få i sig lite för att bli bättre, men lyckades ganska bra imorse, genom att hälla i den i lite jouice, då fick han i sig.

Har precis käkat lite spaggethi efter att i 1,5 h suttit och fixat med en julkalpp på nätet. Harry sover middag nu, mamma skulle komma förbi och hämta datorn snart, och ikväll bjuder jag pappa farmor och syrran på middag

Onsdag

Jaha dagar går så fort, umågs nu med släkt ganska mycket efter farfars bortgång, saknar honom mycket, har varit hos farmor idag, känns konstigt att vara där utan att farfar sitter där på sin plats och bara är, vi kommer sakna honom något så sjukt mycket, idag var dödsannonsen i tidningen, men jag känner som farmor sa idag, att det var inte en annons där vi kände någon utan det var någon annan familj som led och saknade en anhörig. Det känns fortfarande så himla otroligt eftersom allt kom som en chock, men vet att farfar har det bra där han är nu.
Snart är det begravning också, jag har väldiga problem med begravningar men ska klara det här, självklart kommer jag var så himla ledsen, men måste visa mig stark, för farfars skull <3

Nej nu lite positvt kanske, inte bara ledsna inlägg =)
Har umågtts ganska mycket med pappa och farmor nu i veckan, annars skulle jag nog känna mig ganska rastlös eftersom jag nu förtillfället inte har nåt jobb, som är grymt tråkigt, saknar mina arbetskamrater och elever så grymt mycket, det har varit helt underbart att få jobba där, och jag längtar tillbaka, var nere idag och hämtade ett papper, och fick ett varmt välkomnande av alla, vilket värmdes något enormt =) fick även en liten kudde som dem har gjort! Tack alla för att ni är så underbara =)

Imorse kom farmor och pappa på frukost besök, hos mig och harry, tony låg och sov. Pappa hade köpt med sig en overall till lilleman, som vi tackar så mycket för, och senare under dagen fick han även en pulka av gammel farmor ( min farmor) Harry är så sjukt uppskattad av alla och det glädjer mig varje gång av att se, han är allas ögonsten. Han växer just nu så det knakar, han lär sig nya saker varje dag, och varje dag när vi lagt honom i sängen, tackar jag alltid en extra gång över min fina son. Han är underbar!

Sitter och kikar runt på alla andras bloggar där julklappar är inhandlade och inslagna, jag är efter i år har inte köpt en ända julklapp i år, jag ska men har inte kommit till skott ännu, men snart är det dags, och då sprätter pengarna :P Älskar julen och att få ge bort saker, är inte själv så intresserad av att få längre men att ge är så himla roligt, så jag har lite planer inför julen, har faktiskt nätshoppat en grej till syrran så en sak är ju i allfall inhandlad.

Nehe nu blev det mycket på en gång, väntar på att tony ska komma hem från jobbet, imorgon är det dagis som gäller för harry barre och jag ska en sväng på stan, sen ska jag bjuda pappa och farmor på mat på kvällen, min specialitet.

Nehe nog nu, skriver imorgon.

badhuset

Idag för att slippa vara hemma och samla massa tankar har vi varit på badhuset, harry älskar verkligen att bada, och är verkligen inte rädd för vatten.
Bra dag!

19/11-10





vi älskar och saknar dig

sov gott

Idag har min farfar gått bort! :'(
Saknar honom fruktansvärt mycket!
Sov gott älskade farfar

onsdag

Är det inte typiskt att man ska bli sjuk sin sista inplanerade jobb dag: =/ Så rastlös har legat i sängen hela dagen, skulle kunna gå och lägga mig nu är jätte trött.

Onsdag

Onsdag igen veckorna går fort, idag har jag jobbat sen kom grabbarna och hämtade mig vi handlade lite mat, sen hem och gjorde greksallad, evelina och embla kom även förbi en stund.
Imorgon efter jobbet ska jag försöka klippa mig lite kanske, men jag är så feg med frisörer :/
Vill verkligen inte att längden ska försvinna men göra något i allafall så länge längden är kvar! Nehe sovtajm snart eftersom klockan står på 5 och 6 i våran familj

spärrar överallt

Just nu skulle jag vilja ha spärrar på allt här hemma, harry är överallt och ingen stans hela tiden man kan inte släppa honom ur sikte en enda sekund, för då gräver han i toan med toaborsten eller sitter på köksbordet eller gör stunts på sina leksaksbilar (bobbycar och carsbilen.)
idag har jag jobba det är så himla kul trivs så bra, men mitt pluggande går inte jätte bra men nästa vecka ska jag plugga hela tiden.
Idag har tony och evelina vart och hämtat nya familjemedlemar till både oss och henne, 3 stycken vattenaganer (stavning) små som tusan, inte så läskigt :P
Lite nya bilder




Harry och hans söta tjej Isabelle



Sötprinsen



Sööt Embla



Dålig bild eftersom dem gömt sig men dem är små som tusan, en av Evelinas heter i allafall Nisse, embla döpte :)

söndag

Idag är det söndag igen, tiden går så fort så, tony är ledig nu tills onsdag super skönt, imorgon börjar jag jobba igen, häärligt.
Igår var vi på kyrkogården, först i katrineholm sen Nyköping, så himla vackert, med alla hundratals ljus. Sen åkte vi hem och tog vagnen pch gick till Rosenkälla på kalas för stefan som fyllde år i torsdags. Stefan (mosters sambo)
Idag planerar vi att hitta på något skojsigt, tillsammans med evelina och embla, blir förmodligen att åka till Norrköping på utflykt.
Nu byta bajsblöja på den lilla herren som klappar sig på rumpan.


Onsdag

Fan lovet är snart slut skönt, så man kan jobba lite igen, men har fått mycket gjort, med andra inget. Imorgon ska vi ha tvättstugan men jag tar det första eftersom tony sover. Harry ska få gå och leka med barnen imorgon, och jag kanske skulle umgås med evelina.

pannkaks j*vel

Jag kan verkligen inte steka pannkaka eller jo ibland men idag gick det inte alls gav, verkligen upp det luktade bränt i hela lägenheten, vissa saker är jag duktig på, men på den listan finns verkligen inte att steka pannkaka, harry har varit på dagis idag, han verkar ha haft en super dag, dem har varit i skogen så han är nog mer än nöjd eftersom han gillar att gå i skogen och skrutta, imorse fick ha gå till dagis vilket gick ganska bra förutom att ha hitta saker att ta upp vattenpölar att gå i och plaska med händerna, men annars bra.
Är nu hos evelina och hälsar på.


RSS 2.0