Måndag

Idag blir våran lill skrutt 1 vecka, vad tiden går fort! Nu ska vi åka upp till bb igen, och kolla med solkameran, och hoppas på att värdena har minskat ännu mer och inte höjs, ska bli kul att titta hur mycket han väger också, tror jag lånar vågen till mig själv också, i lördags hade jag gått ner 8,5 kg på 5 dagar, går bort väldigt fort.
Han somnade vd 9 igår och vaknade vd 2 sen somnade om sen vaken vid 6, nu på morgonen fick jag väcka honom så han skulle få mat och kläder på sig. Nu har han somnat om igen, sover som en stock.
ska kanske ner en sväng på stan idag eftersom Harry fått presentkort på cubus, och titta om dem har något fint till honom.
Nu ska jag fixa det sista innan svärmor/farmor kommer
// Becka

 Lill skrutten

Finns även lite bilder på min bilddagbok  : tonysbusan


Kväll

Vad mycket man måste förbereda när man har barn, packa skötväska kolla så allt är med, lägga i nytt om något är smutsigt. Massor! Men det är rätt kul faktiskt!
Idag fick vi besök av mormor, morfar, moster,morbror och kusin Johan, hans Jennie och lilla Max. Fick massa fina saker till Harry, fick även fina inflyttningsprester det tackar vi för =)
Sen gick vi en promenad med vagnen, till nyköp och handlade lite lunch, blev lövbiff och pommes, gott som tusan. Var ett tag sen! Sen åkte min underbara älskling och jobbade =( Harry och ja la oss och vilade en stund, sen kom mamma och Jonas med Pizza, var dock as äkligt eftersm det var kallt. Sen kom farmor och farfar också, med tomater från deras växthus. Väldigt goda! Nu ligger plutten och sover, jag ska snart krypa ner i sängen och sova, har ställt klockan på halv 8 imorgon så jag hinner med allt.
Imorgon blir det sjukhuset, sen förmodligen en träff med Malin på stan, sedan kommer Louise och pojkarna och hälsar på. Sen ska jag göra en god sallad tills Tony kommer hem!
Nu blir det sov tajm.
// Becka
 Min fna familj <3

Söndag

Lill prinsen har sovit bra=) Han är så snäll så snäll ända gången har blir grinig är när han är hungrig och maten inte kommer tillräkligt snabbt.
Hinner inte skriva något långt inlägg, eftersom vi ska få besök av min mammas sida. På förmiddagen har v städat och pysslat, men det här med tiden när man har barn, jag vad ska man säga, det är inte riktigt som förut allt tar längre tid, men det är nog något man lär sig med tiden.
Ikväll ska Tony åka och jobba men jag tror allt kommer gå bra ändå.
Just nu ligger han på sitt täcke på golvet i solen en stund, mycket dagsljus ska han ha, så han ligger och kikar lite, somnar nog snart igen eftersom han nyss ätit.
Var vi med i tidningen igår?? Då missade jag det. SKIT
// Becka
 Mina pojkar <3

Lördag

Nu är vi hemma och myser, det är helt underbart att vara hemma, slippa sjukhus och allt, slippa oroa sig hela tiden!
Var en sväng på coop förut och köpte lite fika tills imorgon när min mormor/morfar min moster mina kusiner, och mammas sida kommer, blev enklare att skriva så. Fick köpa nya amningsinlägg redan, det går åt fort, det är helt sjukt vad mat jag har, kan pumpa ur en flaksa utan problem och ändå ha massa kvar, tycker det är väldigt skönt med pumpen, man vet hur mycket han får i sig och det är himla smidigt, kan bara amma på en sida eftersom han inte kommer inte intill på höger, så där pumpar vi, eller på båda två men han kan äta på vänster och det är skönt.
Blev en liten sväng till svärmor förut, fick ost paj och sallad till det, Tonys moster och morbror kom också och gjorde sällskap. Mumlan var också på besök, lilla skruttan som blev så stor helt plötsligt, trodde hon skulle vara väldigt elak mot Harry men hon skötte sig väldigt bra, och var snäll mot honom =)
Var inne på sn förut och hittade bilden på oss då, blev faktiskt väldigt nöjd. Var ett jätte fint kort, undra bara när det kommer i tidningen??
Harry liggger och sover nu, när han vaknar ska han få lite mat och sen ska vi lägga oss för natten.
Han fick bada för första gången idag, han tyckte det var lite läskigt men efteråt tyckte han nog det var skönt, blev väl lite av en chock för honom!
Imorgon ska Tony åka iväg och jobba, kommer kännas jätte skumt nu när han varit hemma så länge, men vi ska klara det ändå, blir inget familjemys när han är borta bara, synd eftersom det är det bästa jag vet just nu =) På måndag ska vi upp och kolla med kameran igen, hans värden med soten, hoppas det är bra då med! Siv skulle följa med mig upp eftersom Tony jobbar, skönt eftersom annars blir det lite stressigt ska vara där uppe kvart i tio, och är nog inte redo att gå så långt ännu och buss är bara krångligt. Sen ska jag ringa massa samtal och så, om någon vill komma och hälsa på är det bara att höra av sg kan vara kul med lite sällskap =)
Imorgon innan släkten kommer blir det städning, och kanske en liten promenad för våran del, nu ska jag lägga mig och mysa med min underbara Tony i soffan, innan sov dags. Harry är nog vaken snart!
Hoppas alla haft en bra dag!
// Becka

 Bilden från SN

Familjen Johansson/ Liljegren


Efterlyst

Ja det är inte lätt att tänka på allt det är det verkligen inte. Nu har jag inte riktigt haft tid att uppdatera igen, men det blir en bättring. Kommer inte ens ihåg när jag skrev sist.

Men dagarna har varit fulla med besök av släkt och vänner och samt ett besök på sjukhuset varje dag sen vi fick komma hem, han mår bra, men har haft lite gulsot, så igår fick vi åka upp och ligga kvar så han fick sola sig lite, men värdena sjönk massor med en gång så det var jätte skönt bara under natten, ska upp på måndag igen och kolla återigen med kameran, men hellre att man springer där varje dag än blir kvar, har så himla svårt för sjukhus. Men som tur är har jag också världens underbaraste pojkvän som stannade med mig och Harry över natten. Han är guld värd!

I torsdags fotade vi oss för sn, har inte kommit ut i tidningen ännu, konstigt ?? För fler av dem som fotade sig samtdigt som oss kom ut i fredag, eller rättare sagt alla andra utom vi och ett par till var med i fredagsen tidning, så förhoppningsvis på måndag kanske.

Som sagt massor med besök har det varit och vi har fått så mycket fina saker till den lilla krabaten, han är så otroligt fin och så otroligt snäll, vi är nog världens stoltaste föräldrar till våran lilla son, fick beröm på bb idag utav en uska (undersköterska) som jobbade där för att jag hade sån koll på allt dem hade sagt att de skulle göra och så, hon tyckte jag var duktig, inte för att skryta men då kände jag mig stolt =) Sådan vill man höra som nybliven mamma, det peppar ganska mycket, var väldigt tufft igår att få åka upp till sjukan igen och sova kvar, det gör ont i mammahjärtat! Men nu är det över! Tacka gudarna för det.

Igår träffade jag Sara och hennes lilla Julia, det skiljer några dagar mellan Harry och Julia, men hon är som sagt äldre, 5 dagar nu när jag tänker efter. Vi var och fikade på birgers en lång stund, sedan kom Malin och Vanessa, som plötsligt hade blivit jätte stor, kändes så konstigt. Fick jätte söta kläder från Kapphal av Sara med Smurfar på, efter fikan så fick vi åka upp till sjukan igen, men vi klarade den sömlösa natten ( för mig tony sov faktiskt i omgångar) med hjälp av Svärmors dator, filmer, chips och godis. Det är inte alla som får ha fredasg mys på sjukan, fast hade hellre föredragit att vara hemma. Men nu är min pojk bra, det känns så himla skönt. Träffade även på Evelina Harri Embla Agge Nova och Elton så v stannade och pratade lite, Elton som varit minst var plötsligt jätte stor. Mumlan var solglad som vanligt!

Nu har jag sovit en stund, efter vi kom hem tog ca 5 minuter innan jag sov, har sovit i 2 timmar väldigt skönt, men är inte så trött att jag kan sova mer, det får bli ikväll sen.

Sen ikväll kanske det blir en sväng förbi svärmor som fyller år, vi får se om jag orkar, Grattis till Siv och sen även mitt kusn barn Max som fyller 1 år dag (harrys syssling) Kunde tyvärr inte åka på kalas, behövde sova dem timmarna när vi kom hem. Men vi hinner ses. Nu ska jag vila en stund i sängen, och vänta på att lill prinsen vaknar och sen ge han lite mat, sen blir det premiär bad för honom, ska även ta en dusch på mig själv. Har tagit massa fina bilder men de kommer senare! Lovar att jag bloggar så snabbt jag kan igen!
Hoppas alla får en bra helg!
// Becka

 Mina underbara pojkar<3


God morgon

Ja faktiskt så har våran prins sovit väldigt bra i natt, han är så otrolgt söt, så när han är vaken och kikar har man väldigt svårt att somna sen när han väl sover, det värmer i hela kroppen. Allt går bra!
Det ända är väl att han är väldigt envis när han ska äta och hinner ofta bli arg som ett bi innan han suger tag, men det går bättre och bättre, somnade vid halv 11 igår, sen vaknade han vid halv 2 fick han lite mat sen somnade sen vaknade han vid halv 6 och fick lite mat, men det är bra han äter så fint när han tar tutten =)
Nu ligger han och sover som en stock, men vaknar nog snart eftersom vi ska klä på oss och åka på kontroll på bb, ska vara där vid 9.
Känner mig inte trött eller något, det är skönt. Men vem vet det kanske kommer!
Nu en snabb dusch!
// Becka
 Mina fina grabbar

Besök

Nu på kvällen har vi haft lite besök, gudmor Johanna har varit här, och morfar och min farmor samt Fia och Stella, Harry är jätte snäll, han är så fin så fin.
Tack för alla graturaltioner =) Det värmer massor.
Vi tog oss en sväng till affären förut, prov körde ny vagnen, ÄNTLIGEN!!
Köpte lite kladdkaka som vi ska mumsa på senare, nu sover lillen söt  vagnen och jag ska lägga mig med min underbara älskling i soffan en stund, sen blir det nog att sova tidigt ikväll.
Ska tillbaka upp på bb imorgon vid 9 så det blir till att gå upp tidigt, blir lite handling samt en sväng på stan imorgon också.
Ska ta foto för Sn imorgon kommer det ut på fredag då?? Någon som vet.
Lika bra att passa på medans Tony är hemma. Nu blir det gos i soffan.
Ha det bra
// Becka
 Mina fina underbara pojkar <3

 Mamma Becka  och lilla Harry

En liten pojke

Nu har våran lilla Harry äntligen kommit, han är så fin så fin, allt har gått bra och allt är bra med oss. Äntligen hemma efter två nätter på bb, det är så trist att vara där.
Vi är världens stoltaste föräldrar!
Åkte in vid 12 i söndags natt och vid 07.32 kom våran pojke till världen =)
Nu ska jag vila mg en stund här hemma, med min underbara efterlängtade lilla familj <3

 Våran fina Pojke

// Becka

Efterlyst

Nej jag är inte efterlyst, i söndags åkte vi in till förlossningen, vid 12 på natten och 07,32 i Måndags fick vi en liten pojke.
Han vägde 3720gram och är 50 lång, vi har precis fått komma hem efter två nätter, vi mår alla bra!

Söndag Bf +6

Ja imorgon har jag gått 7 dagar över, och inte mår jag specielt dåligt av det, men nu har jag börjat få riktigt ont i mina jumskar, usch det spänner och trycker som tusan inte alls skönt, blir nästan som att något hugger i jumskarna.
Låg precis i ett jätte varmt bad, för att försöka få bort denna smärta i jumskarna, med varmt är det jätte varmt, var så varmt att jag svettades, men det inte heller skönt, ibland är det jätte skönt men nej inte idag.
Vaknade klockan kvart över 4 imorse, och somnade om vid 6 igen, en garanterad tid som våran lilla kommer vara vaken på, men det bästa är att kroppen har vänjt sig att vara vaken då, och jag är väldigt pigg under den tiden, eller iallafall till 5, sen brukar jag bli lite sömnig.
Igår  gick vi och la oss halv 12, var så himla trött skulla lagt mig tidigare, men inte kunde jag sova för det, somnade nog inte förens vid 12, och sen upp 4 jätte pigg, ja man ska inte klaga, men men.
Somnade om vid 6 sen vaknade jag vid 8 sen 9 och då blev det badet.
Tycker inte det är några problem alls att vakna vid 4 men det värsta är att när jag är vaken så länge som till 6 hinner jag bli hungrig, och har ingen vidare lust att äta något vid 5 på morgonen, plus att bebisen i magen blir fruktansvärt speedad när jag äter, men brukar hinna somna innan jag blir hungrig på riktigt.
Nej nu ska jag lägga mig och vila ryggen en stund som sagt har ONT idag, kan hoppas att det är något på g.
Grattis till Pappsen och Lotta på er första bröllopsdag
 Lovade en bld från deras bröllop men hittade inte mappen med dem, så det får bli av senare.
// Becka

Bilen

Idag på förmiddagen gjorde vi faktiskt inte så mycket, vilade mig eller somnade en stund sedan såg vi lite på tv, sen bestämde vi oss för att gå en promenad, kan ibland vara väldigt skönt faktiskt, så vi gick för att titta om Evelina var hemma med det var hon inte så vi gick vidare till Siv och Peter, där var även Evelina och Embla, och dem skulle precis gå ut med hunden så då gick vi en sväng ner på stan, gck förbi mc donalads och köpte oss en mc flurry med daim, mums =) Sen följde vi med dem hem , och det bjöds på tacos, väldigt gott var så himla länge sen. Sen har vi tittat på Happy gillmore och sex hopp och kärlek, happy gillmore är ju fruktansvärt rolig och bra men den andra sög verkligen så vi gick hem i mitten av filmen, nu har vi precis kommit innanför dörren, och vad jag ville säga med rubriken var att bilen har fått stått hela dagen eftersom vi använt våra ben =) Duktiga vi =)
Nu blir det lite tv tittande sen sov dags är lite trött, imorgon blir det morfar firande, sen skulle förmodligen min vän Kattis komma förbi på kvällen vi får se vad som blir av. Grattis till min Pappa och hans fru Lotta som firar 1 årig bröllopsdag imorgon också, kanske får bli en bild av dem imorgon ( en bild från bröllopet) nu ska jag läsa lite bloggar sen sova!
Hoppas alla haft en bra dag=)
// Becka
 Lilla hulliganen =)

Lördag Bf+ 5

Åh vad jag har sovit gott i natt, underbart har nog inte sovit så bra på länge, även fast vi bara sov till 8, då Tony var jätte pigg, väldigt ovanligt.
Igår blev det hemma mys med lite chps och godis alltid mysigt, skulle kollat på piskvakt vid 10, men fridrotten drog ut massor, så det skulle inte börja förens halv 11 och då sa vi båda två att vi går och lägger oss istället, båda var super trötta, fast vi inte gjorde något igår, men så kan det vara ibland.
Underbart skönt sov jag i natt i allafall, vaknade inte klockan 4 imorse, sköönt =)
Är fortfarande lite seg eftersom vi gick upp ganska tidigt men tar nog en vilostund i sängen om en stund, det kan vara skönt, har hunnit med att duscha och slappa framför tvn nu på morgonen, min vanliga morgon ungefär.
Ska försöka äta lite frukost också, men ska nog lägga huvudet på kudden en stund först. Har inga direkta känningar ännu, förutom att ryggen har sagt ifrån väldigt mycket nu de senaste dagarna, är väldigt öm och så men det går bra.
Idag blir det en lång promenad med min älskling, behöver komma ut och göra något, inte bara sitta inne, och imorgon blir det kalajs för Morfar som fyller 76 på tisdag.
Vi får se vad som hitts på idag, vädret är lite halv dåligt men en promenad blir det i allafall inte.
Blev föresten inget godisbron igår, orkade faktiskt inte åka iväg så långt var väldigt trött igår, så det blev en snabbis till kvantum istället.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Nu blir det vila en stund sedan frukost.
Uppdaterar senare
// Becka
 22/8 idag har vi varit tillsammans i 3 år och 5 månader <3 Älskar dig mer och mer för varje dag <3

Vart ??

Vart har den här dagen tagit vägen, vi har som sagt inte gjort ett skit, hade slö dag i dag jag har sovit nästan hela dagen men nu börjar jag pigga på mig, har inte alls haft lust att göra något alls, så vi har slöat framför datorn och tittat på mysteriet på greveholm, det är nog en av det bästa julkalenderna genom tiderna så länge jag tittat, gillar även trolltider men det var nog till och med innan tid men det är också riktigt skojigt, men mysteriet på greveholm är det bästa det måste jag nog slutföra, så vi har suttitt och tittat på alla avsnitten, sista var jag så trött så jag somnade.
Ska snart ta tag i disken efter lunchen som Tony gjorde förut det tar ju bara ca 5-10 minuter så det orkar jag nog, blir en sväng till affären sen också eftersom man snart kan prata med ekot i därinne. Försöker flörta lite med Tony om godisbron och jag hoppas han ger med sig, har fått ett gofissug som är ganska ovanligt, jag har ätit godis ganska mycket förut, men har aldrig letat igenom varje skåp eller något sånt, efter något som är liknande eller är godis.
Godisråtta på gång, inte så bra tur att kroppen inte ändrar sig i allafall, nu kan man stoppa i sig vad man vill, den lilla älskar godis också, kanske därför jag har sånt sug efter det. Annars har jag nog inte haft något som jag bara måste ha under graviditeten, det är ganska skönt. Käkade en mängd bananer i början men det var för att det var lite mättande så jag slapp spy varje timme, men efter ett tag blev det knäckebröd också, ett stort paket Råg rut brukade gå på 3 dagar under en period, men det var heller inget beroende utan var bara för att slippa kräkning. Har hela mitt liv hatat att kräkas det är det värsta jag vet, men är ganska härdad efter de 5 månaderna som man dateat toaletten varje morgon och inte haft någon ork, i början hade jag en skit jobbig gravidtet, mådde piss, ingen ork och fick sådan problem med ryggen.
Men nu de 2 senaste månaderna har jag mått så himla bra, inga problem alls ute och knallat en hel del, som jag knappt kunde i början, allt som jag kunnat när jag inte är gravd har jag i princip gjort. Många säger att jag ser så fräsch ut för att gått över tiden, vem säger att man mår dåligt, det gör i allafall inte jag, jag mår bra är lite trött och nu har ryggen börjat säga sitt, och det är skit jobbigt att gå i trappor, annars mår jag super duper, och än så länge har jag inte fått Tonys virus, det är jag verkligen tacksam för. Men det kommer säkert krypa på med min tur.

I helgen vet jag verkligen inte vad vi ska göra för vi måste hitta på något kan verkligen inte bara sitta hemma, men man vet inte om man vågar gå ut heller om det skulle hända något, man har det alltid i baktanken så fort man gör något. Lite jobbigt är det, mamma har sagt att vi ska åka ut till stugan och grilla så det kanske blir något av och på söndag ska vi fira morfar som fyller på tisdag får vi se om vi är med eller inte. Man vet ju aldrig med den lille, mellan den 2 och 3 september så har vi förmodligen våran bebis ute hos oss, om den inte har kommit tidigare. På torsdag har vi tid till special mödravården, då vi ska på ultraljud och titta så allt är bra sen vet jag inte men om bebisen inte vill lämna tryggheten i magen så är den 2 september slut datumet då kommer jag nog bli igång satt då jag gått över 16 dagar vilket är max i Nyköping, olika från stad till stad har jag läst, men sist vi var hos barnmorskan så sa hon att här är det 16 dagar, så nu är det bara att vänta och se.
Men kan ju hoppas på att den vill komma naturligt istället.
Nu ska jag ta tag i disken, sen dra upp Tony ur badet för jag har bestämt mig för att jag ska till godisbron och så är det.
Hoppas alla har haft en bra dag trots det konstiga vädret!
// Becka
 Moster saknar sin skrutta <3


Fredag Bf+ 4

Idag är det fredag början till helgen inte för att det är något att se fram emot, eftersom jag är ledig på heltid så, men men.
Halv 4 vaknade jag imorse vet inte varför jag vaknar så tidigt men sen kan jag inte somna om förens 6 , sen 1 timmes sova sen ligger jag och försöker till 11 i allafall, men brukar aldrig lyckas.
Idag står inte mycket på planeringen, tony är nu någelunda frisk, tack och lov för det, hoppas att jag inte åker på något.
Ingen bebis ännu heller, har bara fruktansvärt ont i ryggen, fick ligga med värmekudden i morse.
Nu har jag inte mycket mer att komma med ska gå och vila en stund.
// Becka
 Nallgott

Lite mat och en sjuk kille

Ja som ni läste i rubriken, här hemma är vi sjuka, eller Tony är sjuk, med andra ord, snart kommer jag också bli det. Fan jag orkar inte det, vill inte bli  som en kamin jag vill var kylig, svettas ju ändå :P Har faktiskt inte känt av något ännu, lite rossel i halsen bara, jobbigt tar nog som sagt inte lång tid. Men det är bra då får Tony ta hand om mig sen för då har han nog blivit frisk. Och jag blir aldrig lika sjuk som honom, han blir sällan sjuk, och när han väl blir det blir han som sagt jätte sjuk, han har nog haft runt 39-40 grader idag gick inte att ta i honom förut. Tur att det finns värktabletter, påmnner mig om att vi måste köpa en ny ask, eftersom dem tar slut väldigt snabbt när han äter 2 åt gången, har bättre värkan då!
När han kom hem från jobbet fick v åka en sväng till Norrköping och hämta bussen innan han fick komma och vila, han hade sagt att han kunde göra det, men i mellan var han hemma och vilade och hämtade upp mig så jag fick komma ut lite också. På vägen hem tog vi lite mat från Mc Donalds mums, Tony provade den nya hamburgaren och den var verkligen inte god, ingen hit alls, så vi delade på min Grekiska sallad, som är super god eller Tony käkar bara upp all feta ost, den busen =)

Ikväll blir det bara Tony och Becka mys hemma han behöver vila och jag är trött jag med eftersom jag knappt sovit något  natt men fick mig en vilostund nu typ 1 timme, blir inte längre eftersom då kommer mn natt bli sen, vilket det har blivit på sista tiden, jag som brukar slockna vid tio tiden, är vaken till tolv :P Tony tycker det är roligare eftersom han är en nattuggla det är bra då kan vi arbeta i skift :P Fast det är inge vidare kul heller.

Min vän Elin <3 som jag har saknat för vi inte träffats på hela sommaren ringde idag, blev ett långt samtal i telefonen istället inget ovanligt vi babblar alltid lika mycket, brukar prata 1 gång  veckan  allafall, v har känt varandra sen 2 klass så vi är ganska bra vänner, har sällan varit osams och så hon är en bra vän =)
Min andra vän Johanna ringde förut och frågade om vi skulle äta kräftor dag, men som jag nämnt ligger Tony sjuk, så jag var tvungen att tacka nej, och du frestade mig gud va sugen jag blev på kräftor efteråt, men ska försöka ta det i helgen.

Nu ska jag slå mig ner framför tvn en stund, och försöka få liv i Tony, vi ska hämta upp hans mamma sen och åka ner med deras bil till planen så Tonys pappa kommer hem i natt.
Kanske blir ett snabbt inlägg innan sov dags.
Ha det bra =)
// Becka


Bf+ 3 Torsdag

Fan är det redan trosdag veckorna går så himla fort nu, men det kanske är bra jag vet inte. I natt har jag sovit jätte dåligt somnade 1 vaknade 4 sen var jag vaken tills Tony åkte och jobba, han hade inte sån tur imorse, igår mådde han dåligt kände att han började bli sjuk, imorse tro på fan att han har minst 39 grader feber het som en kamin, men ändå åker han och jobbar, väldigt dumt. Men han sa att han skulle klara det, sen får han vara hemma resten av veckan så han blir frisk.  När Tony hade åkt och jobbat kunde jag somna om 2 timmar i allafall, ganska skönt, la mig i ett varmt bad, vilket inte blev mer än 2 minuter, ibland kan jag inte bara lägga mig blir helt knäpp =P Har varit/ är fortfarande väldigt öm  ryggen, det värker och är väldigt öm, kanske därför jag nte fått sova något, jag var verkligen jätte pigg när jag vaknade klockan 4 också. Helt sjukt =) Jag som är en sån tröttmössa oftast.
Idag är det bf+3 och det känns faktsikt inte så himla konstigt, min graviditet gick så himla fort så nu får jag ha den lite längre, tycker det är mysigt (ibland) när bebisen sparkar där inne, kommer kännas jätte konstigt sen när den ät ute med oss, men ändå underbart, då har man gått och vänta och väntat i 9 månader på att den ska komma. Men den verkar inte ha så bråttom ut, och det är faktiskt okej för mig, Som ni läste så är det mysigt ibland när den sparkar alla rörelser är inte specielt sköna, kanske beror på att det nog börjar bli himla trångt där inne nu, bebisen tyckte det förövrigt var väldigt skönt när jag gosa in mig i Tony som var varm som en kamin imorse.
Idag blir det väl inte mycket gjort Tony är ju dålig och jag var inte så pigg igår heller, fick ett socker fall till men inte alls lika kraftigt ändå, satt jag och käka godis då under tiden, frös massor när jag gick och la mig men fick aldrig någon feber tacka gudarna för de.
Ska försöka slänga i tvätten i maskinen idag också, så det blir undanröjt kan vara skönt att göra allt sånt ska även försöka dammsuga lite kanske, nej det orkar jag inte, men vi får se.
Nu blir det att tvätta och se på tv och vänta på att Tony kommer hem och pyssla om honom.

Grattis till sara som fick en flicka igår 3100gram och 50 lång =)
Uppdatering ikväll =)
// Becka

Onsdag

Ja idag är det onsdag vad veckorna går fort, helt sjukt. Ingen bebise ännu, han/hon är inte redo att komma ännu. Mår vädligt bra faktiskt ändå, förutom att jag fick ett jätte blodsocker fall förut det var riktigt obehagligt, i början så rann svetten bara sen när jag fick i mig lite mat blev jag frusen, så jag fick vira in mig i filt, riktigt läskigt var det, brukar alltid komma illa mående i början men det kom aldrig idag, Tony trodde jag drev med han först, men shit va obehagligt det var.
Åkte ut och plockade blåbär förut hittade dock inga det ända var att jag trampa på en koppar orm, jag hatar ormar så jag fick panik. Ush, nu kommer jag säkert drömma mardrömmar. Sen åkte vi en sväng till Siv och Peter gick en lång promenad med Peter och Nalle( Tony var också med ) Sen mötte vi upp Siv som kom från jobbet, sen blev det lite mat hos dem.
Nu är marcus och Erika här och kollar på tjuven så nu kan jag inte skrva mer, eftersom den är riktigt bra faktiskt.
// Becka

Bf +2

Ingen bebis i natt heller, han/ hon är inte riktigt redo att komma ut i den stora världen ännu. Har sovit otroligt bra i natt, gick och la oss vid 10 eftersom Siv och Peter kom över på en kvällsfika, med en ny dammsugare, äntligen nu kan jag också köra med dammsugaren inte för att jag tycker det är så roligt men men, nu kan jag också. Jätte fin och smidig låter inte specilet mycket heller. Tack snälla ni! Vi gick som sagt och la oss vid tio och tittade på en film men vi 11 sov v som stockar båda två, vaknade halv 8 i morse men kunde faktiskt somna om till halv 9, men vaknade av värdens huvudvärk hade så fruktansvärt ont i nacken också. Ush och fy och blä vad jag hatar att ha så ont, så upp och ta 2 alvedon nu är det lite bättre som tur är.
Idag blir det till att hitta på något skoj kanske åker till skogen och plockar lite blåbär eller något, kan inte bara sitta inne. Tony är hemma idag också så vi ska ut i fina vädret, kan vara skönt ibland. Kanske tar en sväng förbi Evelina Harri och Mumlan sen också vi får se hur det blir.

Nu vill jag inte låta dum mot dem som skriver sms och frågar om bebisen kommit hela tiden, men snälla sluta med det tycker faktiskt det är grymt jobbigt, med alla dessa sms, den kommer inte fortare för att alla frågor och som jag har sagt jag skickar när det är något på gång, tycker faktiskt det är vädligt jobbigt, inte för att jag gått över tiden utan för att alla tjatar, jag hör av mig när bebisen har kommit, så är det jag lovar jag glömmer ingen jag hör av mig när jag orkar efteråt =)

Nu ska jag bädda sängen och fixa lite här hemma sen blir det ut på äventyr, något skoj ska vi kunna hitta på kan man tycka!
Uppdaterar senare
// Becka

Myskväll

Nyss hem kommen från Norrköping, nu blir det lite makaroner och korv, sen går vi och lägger oss i sängen och tittar på film , ingen av oss är särskildt pigg, tror jag börjar bli sjuk också, fryser som en tok, hoppas inte det blir nog ännu slöare då!
Lite bilder på filtarna som jag lovade, sen blir det inget mer inlägg idag hörs imrogn =)
// Becka
 Elefant motivet =)

 Kanin Motivet =)

 Båda två, jätte söta eller vad tycker ni ??

BM

Nyss hem kommen från Mvc (mödrarvårdcentralen) och barnmorskan, allt såg bra ut den lilla var väldigt på hugget idag, märktes ganska tydligt hjäljuden låg på 152 och det har det aldrig gjort förut, så idag var det en hulligan, kanske kan bero på att jag hade en söt halstablett i munnen också =) Vem vet, magen låg på samma inget som vuxit, och om bebise inte tänkt sig komma snart så blir det ultraljud nästa vecka den 27/8 då är det tio dagara över, sen om den inte kommit då heller så har vi till ungefär den 2 på oss innan den kommer, då är det 16 dagar vilket är det längsta du får gå över.
Får se när plutten tänkt sig att komma, den kommer när den är redo!
Ska snart åka iväg en snabbis med Tony till Norrköping och byta köttbil, blir liten tur för oss, eller mig , är ju inte så vdare pigg så ligger mest hela dagarna nu känns det som, kanske gör något när vi kommer hem, åker förbi svärmor eller svägerskan på väg hem till sängen igen. Nej gud va tråkig jag låter, men känner ingen ork blr trött väldigt snabbt, kanske är att kroppen samlar kraft, får hoppas på det annars är det blodvärdet som spökar igen vilket skulle vara skit skumt eftersom jag äter 2 tabletter (järn) om dagen, hade 113 i blodvärde sista jag var hos bm så hon tyckte det var dags att äta lite tabletter igen.
På förmiddagen har farmor varit här och klätt och våra stolar Tack snälla farmor dem blev förövrigt väldigt fina, hon hade även köpt två jätte söta tyger som hon gjort filtar av till bebisen, dem är så himla fina tar kort och lägger in sen när jag kommer hem. Hon borde nog öppna en egen affär med sånna  =)
Kommer med bilder sen!
Nu iväg mot grannstaden=)

// Becka

Tisdag Bf + 1

Lovade en uppdatering igår men så blev det inte av, det hände inget speciellt heller så då vara det bara onödigt, på kvällen igår kom Johanna och Simba över en stund, tittade på film och åt chips, gick och la oss vid halv 11 eftersom Tony skulle upp imorse igen, vid 4 då jag också vaknar men kunde faktiskt somna om efter en stund idag, sköönt gick upp vid tio och la mig i badet. Och det kom igen bebis igår, jag känner att det heller inte är någon brådska för den lilla och komma, den kommer när den är redo. Nu vet jag i allafall att den kommer inom loppet av 2 veckor, eftersom sen sätter dem igång än. Ska upp till mvc idag så får vi se vad hon säger, ska bli kul att se om den lilla växt något, får hoppas det =)
Jag har inga direkta känningar utan bara ont i magen och ryggen, ibland blir det sådan smärta under magen att det blir som kramper varar ca 1-2 minuter men det kommer inte ofta så.
Idag blir det bara ett barnmorske besök sen tror jag bara vi ska ta det lugnt Tony gick upp så himla tidigt och jag är mest trött och lurig hela tiden, inte någe vidare pigg, får se om v gör något i allafall.
Nu ska jag få i mig lite frukost och vänta på att Tony kommer hem, vid 3 ska vi vara uppe på sjukhuset, så ikväll blir det en uppdatering även om jag inte orkar ska jag försöka få till det.
Ha en trevlig dag i solen =)
// Becka
 Du underbara jag älskar dig <3


Måndag den 17 augusti Bf dagen

Idag är det beräknad födsel på våran lille enligt ultraljudet, men ingen bebis ännu, den kommer när den känner sig redo. Har haft en ganska bra natt, men när Tony skulle åka iväg 4 imorse så kunde jag inte somna om, så tittade på Stefan och Krister och somnade om till 9 i allafall, sen la jag mig i ett bad, men nu så här långt in på gravideten så tycker jag inte det är det minsta skönt att bada.
Hade fler så kallade "sendrag" igår kväll också, och en otrolig smärta i magen, som kom och gick även nu på morgonen men inte tätt eller något så, känns som det hugger under magen i typ jumskarna eller vad man ska säga, ont som tusan gör det i allafall. Om bebis inte har planerat komma senare idag eller i natt och imrogn på dagen så ska vi till bm imorgon vid 3, en annan bm tycker det är skit tråkigt när man haft en och samma hela tiden men nu liksom en ny, inte riktigt min grej, tur att jag inte är så blyg i allafall. Idag blir det inte så mycket gjort med säkra ord, ska försöka ta en promenad och så annars vet jag inte, Tony var trött när han kom hem nu på morgon kvisten så han ligger och sover en stund, ska snart väcka honom annars kommer han aldrig kunna sova ikväll.
Tycker graviditeten gått så himla fort, kommer fortfarande håg när jag pratade med dem första gången, första besöket, som tur var fick jag göra ultraljudet ganska fort och när jag gjorde det vecka 17+ 3 sen har allt gått så himla snabbt, men det är skönt ändå, men kommer kännas jätte konstigt att inte ha en bebis som sparkar inuti magen sen utan en bebis som är med  i våra liv på riktigt, inte ligger i en bubbla och växer, nu får man följa allt från dag till dag och Tony och jag blir föräldrar, Men saken är det att det känns underbart :)
Får se om det händer något med barna födandet idag, just nu är det väldigt lugnt förutom att magen är stenhård, är lite trött kanske ska göra Tony sällskap i soffan en stund en power napp, låter ju faktiskt skönt.
Uppdaterar senare hoppas ni får en bra dag
// Becka
 Ska inte plåga er med samma bild hela tiden, får helt enkelt  uppdatera några nya det är på tiden =)

Läggdags

Idag blir det att försöka sova tidigt, har varit ute och gått en del i dag och är helt slut, sista promenaden nu på kvällen var inte riktigt lyckad, fick som sendrag i hela ryggen ner  båda benen, de varade hela promenaden fy tusan vad obehagligt det var, varje gång det kom drog jag tag  Tony så han höll på att trilla omkul, Stackarn, när jag kom in fick sätta mig i soffan och vila en stund, känns lite bättre nu, men är vädligt öm i ryggen. Hoppas det kan var ett tecken =)
Efter städningen som blev av WOW, så åkte v till Siv och peter och käkade söndags middag det smackade smasken.
Var även uppe en sväng till City gross, och handlade lite, blir som sagt till att sova tidigt, tony ska iväg en sväng och jobba imorgon biti, vid halv 5 ska han upp till sthlm så det blir ingen lång tur, helt perfekt. Imorgon är det bf så får vi se om vi får våran lilla bebis då, om den inte kommit imorgon eller tisdag så har vi en tid upp till bm på tisdag klockan 3 så v får se, hur det blir.
Nu vilo paus med godis i soffan sen kanske några chips också,  sen blir det nog sov dags vid 10.
Ha det så bra =)
// Becka

Nedräkning och söndag


1 dag kvar till Bf

Mina nätter den senaste tiden är som sagt inte roliga, fast i natt var nog den värsta på länge, somnade vid ca 12 bara ca en halv timme efter vaknade och mådde så fruktansvärt illa, gick till toan och kände att det här kommer verkligen inte hålla, och som jag trodde, så fick jag míg en dejt med toan, inte alls för kul mådde så dålig, men utan anledning det är det konstiga.
 Sen gick jag och la mig , tog en stund innan jag somnade fick så ont i magen och ryggen, men det lugnade sig och jag somnade, vaknade vid 7 la mig i badet, inge skönt alls gick och la mg igen sen gck vi inte upp förens vd halv 12, lite sov morgon med andra ord.
Igår när Evelina och Embla gått hem och även nyberg som kom över en stund, blev jag så rastlös så vi åkte en sväng med bilen, bara för att göra något, vi är lite konstiga ibland. Det bästa var att jag blev väldigt trött av åkturen så då blev det hem och nanna kudden, aldrig fel. Om man får sova vill säga.

Nu har vi precis käkat lite lunch, och diskat Tony ligger i badet sen ska han ta fram surr (dammsugaren) han sa det själv, en applåd för min älskling, nej men det kan vara skönt att städa av nu, eftersom snart är det en bebis på g förhoppningsvis, tur att jag haft en ganska bra graviditet förutom kräkningarna och det onda  början, annars skulle jag bli galen, men det gör mig inget om jag går över några dagar faktiskt, men det blir roligare om den kommer ut snart. Bara inte den 23.
Nej nu är det lite städning och så sen ska vi gå en promenad i blåsten kan vara ganska skönt, sen blir det söndags middag hos Siv och peter ikväll blir det nog bara hemma mys  soffan, eftersom Tony ska åka och jobba en stund imorgon =)
Ha det så bra, blir nog en uppdatering ikväll
// Becka

 Morbror och melman <3

2 dagar till Bf

Ja nedräkningen är på gång nu, endast 2 dagar kvar till Bf är faktiskt väldigt spännande,
men jag är faktiskt inte nervös ännu. Känns jätte skönt att Tony är hemma med mig,
det känns underbart då vet jag att han hinner hem, för han är hela tiden i närheten.
Det är min trygghet, kanske därför jag inte är nervös, men om han skulle åka. skulle
jag genast bli nervös, vill inte att han ska missa något, vill ha hans stöd genom allt från,
början, jag älskar honom så fruktansvärt mycket, vi har varit tillsammans i 3 och ett halvt år,
det bästa åren i mitt liv, och jag hoppas på många fler, snart blir vi en familj på riktigt =)
Nu längtar vi båda två att bebben ska komma :)
 Lilla bebisens blivande föräldrar =)

Trött dag

som jag skrev tidigare är jag mycket piggare nu, Louise skulle kommit förbi men kände att jag behövde vila, är fortfarande väldgt trött och seg, hoppas det blir bättre, har haft ganska många känningar idag så det kanske är något på g kan man ju hoppas. Emblis och Evelina kom över på eftermiddagen och v tog en sväng till Nyköp och köpte grillad kyckling, pommespinnes och potatis sallad, så åt vi lite mat, sparade även till Tony eftersom han varit ute och fiskat, dock inge resultat av fisket bara en mobil som tappades i sjön. Varför blir jag inte förvånad =)
När vi var på nyköp köpte vi varsin glass, dock hann embla äta upp Evelinas innan hon han få något, det var riktigt gott tydligen.
Tony åkte för en stund sen till max och handlade varsin hamburgare till mig och Evelina eftersom vi åt vi tre så började det bli dax för mat igen. Fick rabatt checkar hem i brevlådan med reklamen idag så det blev perfekt. Fick inget gjort idag heller eller jo en maskin med tvätt var jag tvungen att tvätta men jag har verkligen inte haft någon ork, så det är det ända jag gjort, Embla och jag sov middag efter maten, kände mig inte allt för social mot Evelina då, men var så sjukt trött, hoppas att jag får sova i natt eller att något händer =) Är då utvilad i allafall, nej nu ska jag återgå till soffan, vi ska se på eragon eftersom den går på tv som om ni har tv 1000 family kolla på den. Allla säger att den är bra har faktiskt aldrig lyckat sett den ännu jag är en tröttmössa på kvällen.
Lite muntert nu i allafall =)
Ha det bra
// Becka
 Embla har hittat sin favorit glass =)

 Så här fin är man efter den goda glassen


Lördag

Absolut ingen bra natt, vi gick väl och la oss vid halv 1 , sedan tror jag inte jag kunde sova förens vid 2 halv 3, det var väldigt jobbigt hade fruktansvärt ont igår natt, så tony fick massera lite, precs när jag skulle somna fick jag så jävla ont 2 ggr i rad då kan jag säga att jag vaknade till ganska rejält. Inte alls skönt, sen imorse hade jag en reprs på igår morse vaknad sex , sen en gång i halv timmen fram till nio, då är det bara att ge upp skit jobbigt. Idag ska jag mest ta det lugnt har väldigt ont i i mage och rygg så nu hoppas jag att det händer något snart är ju 2 dagar kvar till bf, så det blir väldigt lugnt för min del dag, Tony åkte nyss och fiska med sin vän Nyberg. så jag är hemma och vilar upp mig, skönt ibland.
Min barndomsvän eller våra familjer umgicks ofta när vi var små, deras dotter Louise skulle förmodligen komma hit en stund senare med sina pojkar, fick tvilling pojkar i januari eller februari kommer inte riktigt ihåg vi har känt varandra väldigt länge i allafall, så det ska bli kul att träffas =) Får se om hon kommer, kväll blir det till att bara slappa har verkligen ingen ork idag är så trött och slut och kroppen gör ont, klaga klaga, vlket dåligt inlägg detta blir nu =(
Hoppas ni andra har en bättre dag en jag hoppas att jag blir pigg snart, så blir jag nog lite gladare också.
Nu ska jag vila framför tvn en stund, lovar på ett bättre inlägg senare =)
Ha det bra i solen idag
// Becka '

Namnet om det är en pojke

Glömde skriva, jag vi har ett pojknamn , men glömde skriva namnet :P Typiskt mig.
Om våran lilla är en pojke blir det en Harry, många som inte tycker om det namnet men tycker det är sjukt gulligt,
så struntar jag i vad andra säger, Harry Helge Lars!
Kram på er=)

Slö dag

Idag har vi haft en riktig slö dag har inte gjort något över huvud taget, efter att vi käkat lunch så somnade vi båda två och vaknade vi typ 5, då skulle Tony diska men han som sagt försöker alltid skjuta upp allt, och då blev jag arg och gjorde det själv så han gick med sopporna frivilligt, något i allafall, sedan åkte vi till mammsen en stund och pratade lite med henne, sen en sväng förbi hos siv och peter och fika alltid trevligt =) har fått ganska ont i ryggen nu på kvällen liksom är en sugande ihop dragande känsla i ryggen, kanske är något på g. Vore kul =) Tycker du förövrigt är väldigt roligt att läsa gissningarna på bebis =) Fick även tillåtelse av min fd väns mamma att det var ok om det blev en tjej med hennes namn som mellan namn, är en stor ära för oss =) Vi har 4 olika tjej namn och ett pojknamn, så pojknamn om det är en pojke är spikat men det är värre om det är en flicka då blir det mycket att välja på, men andra namnen är iallafall Josefine Louise så får vi se vad det blir för förnamn, förslaget är My, Wilma, Melina, Roxanna men hänger mest på Wilma tycker det är väldigt fint.
Nu ska vi åka en snabbis till Mc donalds eftersom v inte ätit någon kvällsmat ännu eftersom det blev sen lunch med fika och allt nu på kvällen så det blir något litet, ska försöka tigga till mig lite massage på ryggen där jag har ont av Tony sen, hoppas jag får min vilja igenom =)
Hoppas alla får en bra helg =) Och dem som inte gissat på bebisens vikt kön samt födelsdatum gör det, tycker det är väldigt kul att läsa =)
Ha det bra!
// Becka
 Du är mitt allt <3

Fredag

Klockan sex ringde min klocka, ( lilla bebisen  magen) sen har jag fått sova en halv timme åt gången i mellan toa besökena väldigt kul =) Nu är det 3 dagar kvar tills den lilla är beräknad, men just nu känns det lite som att det förmodligen kommer gå över tiden, bara den inte kommer den 23/ 8 så är jag jätte nöjd, det är ett datum jag verkligen inte vill att den ska få som födelsedags datum, ni kanske undrar varför jag är så anti detta datum och då ska jag förklara varför. Min pappa och hans nya fru gifte sig förra året det datumet så det betyder alltså att dem har bröllopsdag, och som ni läst i tidgare inlägg så är hon mycket för att försöka bossa, så om våran bebis får födelsedatumet 23/8 så kommer det medfölja att barnets morfar inte kommer medverka på barnets födelsedagar, det tycker jag känns lite trist. Så därför hoppas jag inte på födesel på de datumet. Ni kanske tycker det låter knäppt av mig men vill verkligen att barnets morfar ska få en morfar roll , och ingen utomstående som dyker upp när han får!

Tony och jag diskuterade igår om nanmet efter våran vän, och om det är ok för hennes föräldrar så blir det ett mellan namn efter henne, förstår att många undrar, hon omkom för snart två år sedan i en olycka =(

Nu blir det en dusch och lite frukost :) sedan något kul i det fina vädret!
// Becka

Bloggar

Som Tony uttrycker sig jag har blivit ett blogg freak, jag läser andras bloggar och är ganska duktg på att uppdatera min egen, tittade på unga mödrar förut och då, var det en som fick en liten tjej, jag har faktiskt inte haft så många gravidtets hormoner men då kom tårarna faktiskt, kändes som om det var jag som fick upp min lilla bebis på magen, det var faktiskt väldigt rörande, och det sparkade i magen, kommer nog gråta floder den dagen våran lilla kommer =)
Pratar med en fd bästa väns mamma på facebook, då kommer det så mycket minnen fram och då flödar tårarna bara mer. Tycker det är väldigt jobbigt vissa stunder och när folk pratar, men man får gå vidare finns inte så mycket till val.
När jag pratar med hennes mamma blir jag väldigt glad, hon har alltid varit underbart snäll mot mig, kände mig alltid välkommen hos dem, så det är så roligt att prata med henne. =) Eftersom de var ett tag sen. Nej snart väntar sängen och imorgon har vi inget inplanerat så om någon har förslag så kom med det, ska i allafall dammsuga ur bilen lite.
Tony gick över till Nyberg förut så han kunde se på sitt tv program det krokar och han har inte satt in kanalerna på tvn i  sovrummet ännu, så men han fick det inspelat har ju knasat till sig lite med kanalerna.

Funderar på om jag ska ta min väns mellan namn till vårat barn om det blir en flicka som minne, har pratat om det sen vi var vänner, redan då sa jag att jag skulle ha det men nu är allt annorlunda, så jag vill nog kolla först med hennes föräldrar så det är ok. Vi får se =)
Nu ska jag inte skriva mer för idag så mycket tankar kommer upp så jag slutar blir bara jobbigt :(
Sov gott allihoppa
// Becka
 Min stora lycka i livet är du och jag tillsammans


Köttfärssås

Kanske inte världens roligaste rubrik, men gjorde köttfärssås med pasta snäckor förut, och köttäfärssåsen blev super god, tror det är det godaste jag någonsin gjort, men åt alldeles för fort, så då fick man vila en lite stund efter. Idag har Tony gjort klart sitt bil projekt (sänkningen) och det är lågt men det skrapar inte i , iallafall men f*n va det gungade när man åkte över guppen, men men han är en (bilvande) kris pappa med andra ord, lite gulligt =) Imorse när jag skulle få upp Tony som är väldigt morgon trött, så blev det kramning en lång stund, mysigt som tusan passar på nu innan bebis kommer.  Tycker så otroligt mycket om min sötnos till älskling. När han höll på i garaget förut så passade jag på att städa bilen invändigt, jag kan inte bara sitta  stilla blir galen att bara slöa, inte min grej med andra ord. Så jag dammade blen som var väldigt dammig, sen slängde jag allt skit igår, så imrogn ska vi åka till biltvätten och dammsuga, så himla mycket grus och skit. När vi kom in så , käkade vi prinsesstårta som vi köpte igår på citygross, skit smidigt med färdigskurna bitar, riktigt god var den. Och hör och häpna Dammsugaren kom fram idag =) Otrooligt!!! Men nu är det en vecka till nästa gång får v se hur långt det går den gången. Så nu är det fint hemma hos oss, eller här har det nästan aldrig varit stökigt, det var väl igår då när jag inte bädda sängen =P Har blivit ett riktigt städfreak, har diskat två gånger idag, kan inte bara låta det stå och se smutsigt ut, det kan bero på att jag/ vi Trivs så himla bra i den här lägenheten och den är stambytt, kanske har nämnt det tidigare men vi har nästan ett nytt kök och då kan man inte stå och se på när diskberget ökar. Aldrig ! Så därför är det jag som diskar, Tony gillar att skjuta på saker. Nu ska jag försöka ta det lite lugnt, har haft en hel del ont i dag, men jag sitter inte still även fast det gör ont, väldigt dumt av mig men sådan är JAG =)
Snart är det unga mödrar, Tony sitter och spelar tv spel med sina vänner, men vid 8 kör jag iväg dem, för det är min tv tid =P
Tycker det är lite roligt att kolla statestken på bloggen över hur många som läser också, vist har inte någon jätte skara men jag tycker det är väldigt kul att det är mellan 20-30 som läser bloggen, det är skoj! Så om jag skriver något tråkigt får ni säga ifrån så ska jag försöka bättra mig, men verkar ju ganska intressant i allafall med tanke på att mina läsare var hela 31 stycken igår =)
Tycker det vore kul om ni kunde gissa på bebisen vikt/ längd samt kön och när ni tror den kommer också, det är väldigt kul att läsa, även kommentarer=)
Nu ska jag hitta något att göra!
// Becka
 Snart mamma Becka och bebisens gudmor Johanna  =)

Torsdag

Idag känner jag mig betydligt piggare, har precis stigit upp från sängen, efter en jätte bra natt har sovit som en stock, så himla skönt ibland.
Ja eftersom jag inte hade någon vidare lust att blogga igår, får jag berätta lite om går dagen. Låg mest  soffan går men men hann med lite annat senare på kvällen. Var hos Sv och Peter och åt mat, blomkålsstuvning och potatis MUMS.
Sedan hade dem varit ute och plockat blåbär så vi fick med oss en bit paj så åkte vi hem till Evelina och Embla och hälsade på en stund, var inte så himla pigg så det blev inte så lång varigt. När vi kom hem så skulle min vän Johanna (Bebis blivande gudmor) komma över och hälsa på, men Tony skulle hem till Nyberg ( Bebis blivande gudfar) och spela lite spel så vi förflyttade oss dit istället, eftersom Marcus och Erika också var där, så Erka skulle slippa vara ensam, så det blev lite skt snack väldigt trevligt har inte träffat Johanna på hela sommaren så det var väldgt roligt. Blev inte så lång varigt, både Tony och jag var super trötta så det blev till att gå hem och sova, tittade på Beck- Skarpt läge! Såg kanske 10-15 minuter sen  tvärslocknade ja.

Idag har vi inte bestämt något en så länge, bara att dammsugaren ska fram idag, ska försöka sätta i bilbarnstolen i bilen också, våran planerning men det kommer alltd något, det vill jag lova.
Nu lite frukost framför tvn sen väcka min sötnos som fortfarande sover.
// Becka


Orken

Jag har verkligen ingen ork att göra någonting idag, är helt utmattad känns det som har kört en maskin tvätt, det är det ända ligger mest i soffan, och är inte pigg alls. ( Vad kan detta bero på?) Tony fick för sig fast han nte fick att han skulle kappa fjädrarna på bilen, onödigt med sant, så han har vart i garaget hela dagen, han är duktig på att smita undan dammsugaren, men jag är stenhård för jag tänker då inte ligga och krypa på golvet.
Nej orkar inte skriva, har inte alls någon lust , och om jag skriver blir det bara tråkigt nu får jag lägga mig på soffan en stund och hoppas att jag piggnar till.
// Becka
  Våran fina vagn som bara står och väntar på att bli använd

Onsdag

Idag blev vi väkta och det är ett av det värsta jag vet, att bl väkt men men får gå och vila mig en stund nu, snickaren kom och bytte dörren vid halv 9 och då hade vi ställt klockan på 9, så är det alltid men men. Jag ska gå och vla mig en stund till, är så himla trött =)
Skriver sen
// Becka

Kräft kalas idag igen

Ja vet jag och min jävla kräftort, men det är Evelinas fel, hon köpte hem en resväska till oss när hon och Tony var och handla förut, men det blev faktiskt sill och potatis också, det åt vi först sen titta vi på My new BFF ganska konstigt program men de funkade, sen blev det kräftkalas och massa prat som vanligt när Evelina är här, Embla for runt och röjde alla skåp, den lilla busungen.
Pappa och Lotta var faktiskt här förut WOW =) Det var faktiskt ganska trevligt att träffa pappa, Lotta sa inte så mycket hon brukar alltid prata på ganska mycket annars, men Embla var här så hon var väl lite små sur, eftersom hon inte gillar barn, men Embla tyckte att Lotta var spännande fast Lotta kände inte lika dant, pappa tyckte det var ganska kul, han blir nog en bra morfar. Mina batterier till Kameran tog slut förut Jä*la Sk*t och då när det fanns som mest saker att fota F*n också. 
Evelina hjälpte mig att packa Tonys och min väska som vi ska ha till BB har inte gjort det ännu, skäms har sagt det typ 1 månad snart men har haft annat och tänka på! Men nu är den nästan klar ska fixa det sista imorgon bitti är ju trots allt bara 6 dagar kvar tills beräknat, har fruktansvärt ont i magen i allafall, men Evelina berättade vad de förmodligen berodde på så, det känns bra. Tur att jag har min underbara svägerska hon ställer alltid upp =) Hon är guld värd ska ni veta! Nu ska jag nog ta mig ett glas varm chocklad med sprej grädde min nya kvällsrutin, sen när Tony kommer hem ut med sopporna och sen bara mysa, kan behöva det efter min dag, skulle behöva ta det lte lugnare än vad jag gör men kan inte sitta och titta på disken, och när det blir stökigt, har fått städmani i den här lägenheten eftersom den är så otroligt fin, så känns det bäst så!
Skulle föresten nyss läsa en av tonårslivs brudarnas blogg, men tror hon hade skaffat lösenord, jätte tråkigt eftersom jag läser hennes blogg varje dag ( moncans.blogg.se) hon är ju också ung mamma och hon skriver faktiskt väldigt bra, så jag hoppas verkligen hon öppnar upp den igen.
Imorogn åker min kära vän till Bullgarien Trevlig Resa, jag är inte ett dugg avundsjuk! Kanske bara lite =P
Nej nu blir det chocklad och grädde, sov gott och hoppas på en bra natt för våran del.
// becka
 Mosters skrutt som är över allt och ingen stans

Tisdag

Idag har jag hunnit med mycket som vanligt, vaknade vid 6 sen upp en stund sen sov till sju sen upp sen halv 9 då var det menningslöst att lägga sig igen, det onda har inte försvunnit ännu, blir värre hela tiden, vid halv 11 tyckte jag Tony inte skulle sova längre, så då fick han gå upp och jag ställde mig och gjorde muffins, några med blåbär några med hallon och några med bägge och!
Sen kom Evelina och Embla på prov smak och dem blev godkända blev faktiskt riktigt goda.
 Kanske inte ser så ut men dem smackade smaskens :)

Har precis ätit lite sen lunch vilket bestod av Hamburgare med bröd, tony åt fiskpinnar istället eftersom han är lte kräsen mot färdiga hamburgare, men dem här var faktiskt helt okej =)
Ikväll kommer nog Pappa och Lotta förbi och tittar in hur vi har det, Evelina och Embla blir kvar ett tag också, pratade om att vi skulle äta sill och potatis och kanske slå till på några kräftor ikväll =) Det är alltid trevligt med sällskap.
Har diskat lite efter maten nu, är helt slut kanske inte borde hålla på så mycket men jag har inte mycket till val, Tony erbjöds sig i oförsig att diska men ikväll, och då blir det aldrig av, så då tog jag tag i det på en gång annars blir det bara en berg av disk, diskar faktiskt efter varje gång vi ätit :)
 // Becka

Kväll

Just hem kommen från firandet av Emil, sitter och äter blåbär och hallon med mjölk och socker, och dricker varm chocklad  med sprej grädde GOTT =)
Fick jätte god tårta hemma hos Siv och Peter, tog mig även en leverpastejs smörgås då Peter gjorde jobb smörgåsar och jag kände lukten och blev akut sugen.

Idag har min dag varit så där, har värk som ett band över magen, brösten spänner som tusan och jag har ont över allt känner mig inte alls pigg blir nog sängen snart för min del, Tonys också eftersom han va trött tydligen, inte så konstigt så som han jobbar.

Var en snabb visit hos Maria S med Familj förut med mamma, det var trevligt även om det inte han bli så länge eftersom jag skulle till tandläkaren, fick se en film på Zandra ( hennes dotter) och Sputnik från Sm igår där dem kom på 13 plats väldigt bra för första gången ETT STORT GRATTIS TILL HENNE!

Har inte så mycket att skriva nu vill mest att det här obehaglig känslorna ska betyda något bra =) Tex att våran bebbe är på väg.

Inga bilder idag =(
// Becka
 En bild på skruttan i allafall

Måndag

Vaknade halv 6 imorse gick och la mig i ett bad, men höll på att somna i badkaret så, det blev till att lägga sig en stund till, vaknade till vid 9 och då gick jag och duschade, vid 11 kom lilla Farmor som ska hjälpa mig med lite saker hemma, väldigt snällt av henne, snart kommer väl mamma förbi också då ska vi fika sen ska jag åka iväg med mamma en stund innan tandläkaren, sen i kväll ska vi fira Emil ( Tonys lille bror) som fyller 16 år Grattis =)
Har precis ätit lite blåbär som farmor kommit med var även hallon men det sparar jag tills ikväll, var så mycket blåbär att det blir till att göra muffins imorgon på förmiddagen ska ta och städa av då eller Tony får köra med damsugaren eftersom det saknas en slang så man får näst intill krypa när man ska dammsuga, vilket inte är så lätt med en stor mage!
Nu ska jag vara lite social uppdaterar ikväll igen =)
// Becka

Kväll


Vilken bra tvättstuga, oxelösund kan ju aldrig jämn föras med denna, super bra, tvätten blev torr för första gången sen Tony och jag flyttade hemifrån.

Nu är det klart i tvättstugan Siv och Peter har åkt hem och jag pratar med Tony i telefon, skulle hellre vilja att han är hemma, men men han är hemma några dagar när bebisen kommer i allafall.
Evelina Harri och Embla kom också över och fikade =) Trevligt Trevlig :)

har inte så mycket nu så det är egentligen onödigt att skriva men men sov gott
// Becka


Söndag

Som jag skrev tdigare hade jag inte världens bästa morgon men men är hyffsat pigg ändå, fick faktiskt sova en halv timme nu på eftermiddagen, har precis käkat lite grönsakssoppa med rost franska och källarökt skina =) Tony har åkt iväg nu och jobbat, inte världens roligaste men han kommer som tur är hem imorgon igen, sen blir det nog inte så långa svängar innan bebis kommer. Själv ska jag ha tvättstugan så det är det sista som ska göras nu, Peter ska hämta vaggan också, och alla saker vi har kvar till bebisen hos Evelina, Siv och Peter ska hjälpa mig i tvättstugan. För det första vet jag inte ens vart den ligger ( lite pinsamt) och det blir alldeles för jobbigt och tungt för mig att springa med allt. Har världens bästa svärmor och svärfar ( inte för att skryta ) Men så är det.

Imorgon på förmiddagen skulle farmor komma hit med blåbär, gott som tusan har faktiskt saknat det lite, får gå ut och plocka sen när bebisen kommit, om vi åker till ett ställe där vi brukar plocka kan man ha med sig den så det blir smidigt också, imorgon ska jag även på ett besök hos Gaddis, så jag får ta bort den här tandställningen snart, hoppades att den skulle hinnas tas bort innan bebben kommer, men sådan tur har man inte alltid. Kanske är borta till Tonys tjugo års dag det är mitt mål nu, har haft den i 2 år i september ! Sen blir det lite Kalas på Eftermiddagen/ Kvällen det är alltid trevligt så ska försöka fixa en present också .
Nu kommer bilder från Anna Bok i Fredags, Embla var som vanlgt Mosters favorti obejkt med Kameran =)





'
Hon måste nog vara den sötaste i världen =)

Nu blir det till att ta sig något svalkande att dricka i denna värmen!
// Becka

Vaken

3 natten i rad och jag kan verkligen inte sova, det går inte, vet nte om jag är trött eller inte!
Det blir nog jobbigt i längden men just nu går det ganska bra, klockan är kvart i 5, undrar om det börjar bli dags för
våran lilla och komma snart har haft konstiga känningar i fyra dagar nu , ( fjärde idag) obehaglig känsla som jag inte riktigt vill beskriva här. Igår vandrade vi hem från stan, när vi kom hem hade jag jätte ont över magen som ett band över, där det bara värkte men hjälpte med att lägga sig nu och sova, ska försöka lägga mig i sängen och få en blund någon timme till skulle behövas, hoppas inget händer ikväll bara för Tony ska åka iväg och kommer inte förens imorgon, och efter den svängen ska han be om att inte få lång svängar, och det tackar jag för slipper var orolg något mer då, att han inte ska hinna.
Nu ska vi försöka sova en stund till Hoppas på det bästa!
// Becka

 Du är mitt allt min underbara älskling <3


Lördag

Jaha i morse var jag som sagt och handlade så nu är det fullt hemma, pappa betalade allt han erbjöd sig tack snälla pappa :) I bland är det tur att man har snälla föräldrar, när jag kom hem gick jag och lamig en stund eftersom jag sov så jävla dåligt i natt, nu ska jag klaga lite, vi har inte världens bästa grannar slutade inte spela förens vid halv 4 då de hade efter fest, det var ett jävla sprng i trappen när jag kom hem och när Tony kom hem så var det fortfarande liv men då var det en annan granne, vist jag låter som en gamal kärring som klagar men halv 4 är inte specielt kul, som tur är har vi ändå inga problem att sova, men det ska fan inte hålla på så här sen när Bebbe har kommit, då blir jag galen bara för att Tony kan sova behöver det inte betyda att våran bebis blir likadan. Det är helt ok att spela till 11-12 det är lugnt men halv 4 är överdrivet, plus att när vi vaknar så är dem igång och dunkar igen. Blir nog en hämnd någon gång om bebisen är riktigt arg gå ut i trappuppgången klockan 7 på morgonen : ) Jag är elak ibland men tycker verkligen det finns gränser.

Jaha åter till gårdagen, Jag Siv Peter och Embla var nere och kollade på Anna Bok var väl så där, tror hon hade tuttat flaskan, var lite skumt men men Embla tyckte det var bra=) Kollade in knallarna sen följde jag med dem hem och vi kollade på en film på 1 Vägen ut, handlade om fångar som spelade teater och grejer i början gjorde dem det bara för att dem skulle kunna rymma, men de kom tillbaks, tyckte den var riktigt bra, sen när filmen slutade skjusade siv hem mig, sen somnade jag efter mycket liv i trappuppgången.

Idag har vi ingen planerat ännu, det är kräftskiva i stugan men har inte bestämt om vi ska dit ännu v får se, det är jätte gott med kräftor men är lite seg och känner mg konstig idag så vi får se.

Bilderna kommer sen.

// Becka 
 

Lördag

Ja ja mensan jag är uppe med tuppen , har sovit jätte sämst i natt, men är hyffsat pigg ändå.
Om några minuter kommer nog pappa in farande han, vi ska åka och handla Tony ska få sova kom hem vid 3 i natt tror jag, stackarn : /.
Uppdaterar om gårdagen med bilder och text när jag kommer hem igen.
Bebisen är livlig som vanligt nu är det bara 9 dagar kvar tills våran plutt kommer, om den vill komma den 17 augusti!
Ska bli spännande att se vad det blir :)
// Becka
 Vad tror ni jag har i magen och hur stor samt lång är våran lilla ??

Hemma

Idag har jag fått mycket gjort hemma, har tvättat två maskiner och bakat en sockekaka ätit lunch och pratat med Tony i telefonen. Pappa ringde tjugo minuter efter första samtalet han hade skuldkändlor tror inte det var han som bestämde att dem skulle kolla på bil just idag, men han skulle komma förbi nästa vecka.
Nu väntar jag besök av Siv, Peter och Embla sen ska vi ner på stan ikväll Trevligt Trevligt, och så kommer min baby hem också ännu mysigare :)
// Becka


Varför ??

Pappa skulle inte komma idag heller,
 han var tvungen att leta bil just idag,
 varför blir jag inte förvånad ??


Fredag

Vaknade för en stund sen sov riktigt gott i natt, väldigt skönt. Igår blev det som jag nämnt tusen gånger nu mat på rökeriet med mamma, det var super gott, åt röka räkor MUMS! Det var väldgt trevligt det var bara mamma och jag, vi satt och käka utan tidspress och allt riktigt mysigt att umgås med sin mamma ibland, eftersom det blir sällan att bara vi två gör något, så det var riktigt mysigt.
Efter vi hade ätit gick vi och åt glass eftersom jag blev sugen :P Sen gick vi hem till henne en stund sedan skjusade hon upp mig till Siv och Peter eftersom hon ändå skulle åka och jobba. Så då gick vi ner på stan och glodde en stund, Evelina Harri och Embla var också med. Efter vi hade varit nere på stan så följde Evelina Harri och Embla mig hem, så då pratade jag snabbt med Tony var så himla trött sen slocknade jag som en gris.

Idag skulle pappa förmodligen komma på besök det är lite trevligt, sen ikväll ska jag ner med Siv Peter och Embla och titta på Anna Bok på torget sen kommer Tony hem i kväll/natt det är på tiden det är så ensamt hemma. I morgon kanske det blir kräftskiva i stugan mamma undrade om vi ville komma men jag ska prata med Tony och kolla, kräftor är ju aldrig fel.
Vi har föresten länge pratat om att åka till Ullared, vi ska åka med Mamma och Jonas i allafall, hela familjen som vi är då =) Sak bli riktigt kul, alla tror att det är en tjej grej men Tony var i himlen med alla bilhögtalare och elektronik så han tycker även det är roligt, Jonas ville mest åka för dem har bra Kalsonger och Strumpor =) Han är lite roligt ibland =) '
Vi ska försöka åka innan halkan börjar så blir förmodligen i oktober och ser verkligen fram emot att få komma bort lite, blir förmodligen torsdag- fredag, göra massa fynd och bara komma bort, vilket aldrig är fel!
Har ju inte fått varit iväg i sommar, har mest fått gått hemma och skrotat, men det har varit ganska skönt ibland också. Men blir förmodlgen en tripp till gränna sen när pluttis kommit, även ett besök med Evelina Embla och Harri till Kolmården någon gång i september så lite semester blir det alltid.
Nu blir det till att spara pengar nför resan längtar redan!
Tog inga bilder igår fast jag hade kameran med mig KLANTIGT! Men kommer en bild på mamma i allafall
 Mamma och Morfar på bilden =)

 ´Min underbara Älsklng <3

På g

Nu är jag på utgång mot Röken med mamma!
 Lite fin måste man göra sig ibland

 Mag bild =)

// Becka

Stödstrumpor

Kanske inte ett roligt inlägg men jag måste säga att stödstrumpor är en fiffig uppfinning har fått ont  höger ben och fot, och satte på mig stödstrumpan och det känns faktiskt bättre, en riktigt bra uppfinning, nackdelen är väl att det blir varmt men det tar jag hellre än smärtan.
Farmor och Farfar var nyss här och hälsade på trevligt trevligt, nu ska jag vila mig innan mamma kommer och hämta mig vid 6 tiden, sen blir det käka på röken, får se hur det blir med rydell och qick får skicka och fråga svärmor =)
Blir bilder sen jag lovar!
// Becka

 Melman och Moster<3

Torsdag

Tonys chef ringde precis han behöver inte åka förens 1, skönt då är han hemma en bra stund i dag och det gillar ja =)
Kom inte på någon förlossningsplan utan vi sa att vi tar det som det kommer, och hon blev ganska nöjd med det, Kollade förövrigt på filmen att föda barn igår, trodde den skulle vara hemskare än var det var, var faktiskt en rätt så trevlig och mild film fick inga skräk tankar precis så det var skönt.
Igår var vi och såg alcazar som sagt men det var ingen hit, det var alldeles för högt det fladdrade i byxorna när man stog bredvid, verkligen en besvikelse, när vi kom hem precis innan vi skulle gå in i porten hörde vi ända hit musiken tydligen , ett stort tecken på att det var alldeles för högt.
Har sovit väldigt bra i natt väldigt skönt =) Ikväll ska jag och mamma gå och äta på Rökeriet hur mycisgt som helst, Siv kanske också skulle följa med, väldigt trevligt =) Funderade på om man skulle gå och titta på rydello Qick ikväll men dem spelar inte förens vid halv 12 och det är lite sent, svärmor och svärfar sa att dem kunde följa med, men v får se hur det blir =) Vore ju riktigt kul eftersom dem är himla bra, Tony tyckte att jag skulle stanna hemma men det är bara för att han är avundsjuk för att han inte får se, stackarn har sett fram emot de. Men det kommer fler gånger.
Nu ska jag slå mig ner framför Tvn en stund och äta lite frukost. 
// Becka 
 Morbror Tony  och Mumlan <3  


Onsdag

Idag har vi inte gjort så mycket, Peter ringde och väkte Tony jag var redan vaken då han skulle komma och hämta våran gamla säng som Evelina och Harri ska ha. Skönt att få lte plats i förrådet på samma gång=) Sedan åkte vi hem till siv och Peter och fikade sen upp till barnmorskan allt såg bra ut den här gången behövde inte göra ctg eller några extra kontroller vilket kändes skönt. Hjärtljuden låg på 136 =) Han/ hon är helt klart för att komma ut också ligger med huvudet neråt och väntar på rätt tillfälle ungefär. Är 2 veckor kvar men v får se om han/hon vill komma till oss tidigare. Tills imorgon fick vi på oss att göra en förlossningsplan :S Hur fan gör man en sådan ?? Fattade ingenting varken jag eller Tony, men ska skriva lite på det när vi kommer hem. Har varit nere och kollat på Markoolio och ska snart ner igen och titta på alcazar så det blir lite sent ikväll, olyckligtvis ska Tony jobba imorgon lång tur så han kommer inte hem förens fredag, men mamma och jag har pratat om att gå till röken och käka så det blir av imrogn väldigt trevligt =) På dagen ska jag ha samtal med barnmorskan via telefonen, sen kanske det blir till att träffa Sara, skulle försöka få tag i pappa också, men det var svårt men vi får se vart dagen lider.
Träffade söta Melman på torget förut hon tyckte det var skojigt att dansa till Markoolio hon är bara för söt, men som vanligt har man aldrig kameran när man behöver den, varför blir jag inte förvånad över mig själv?
Tony är iväg och tvättar bilden i den nya tvätten, nu är han utanför så jag ska springa ut till honom.
Kanske blir en uppdatering med bilder vem vet =)
// Becka
 Lilla trollet

Tisdag

Idag går jag in i vecka 38 , rätt skönt faktiskt nu får v både föda och stanna på Nyköpings bb behöve inte åka iväg, tacka gudarna för det, som jag skrev i tidigare inlägg så har vi inte gjort mycket idag, Siv och Peter var här med fika och polkagrisar förut MUMS!! 
Sen blev det pannkaka, nu är Tony och fiskar med super dragen jag köpte, provar fiskelyckan! jag ska diska lite efter maten sen ska jag bara ligga i soffan och vila mig! Behövs verkligen =)
Imorgon är det bm och sen skulle vi ner och titta på alcazar med Siv och Peter på kvällen, få komma ut på något=)
Sen får vi se om vi hittar på något på dan skulle verkligen behövas, någon ting i allafall, får se vart morgon dagen lider, nu väntar tv och disken
// Becka

Bilder

Bilderna jag sa att jag skulle lägga upp igår sket det sig med, bloggen var helt borta, men fick in ett inlägg i allafall, har precis ätit lite frukost efter att ha kommit in efter en lång promenad med hunden, mysigt mysigt, nu har vi även satt på en tävttmaskin, och håller på att plocka lite hemma.
Idag har vi inga direkta planer bara  ta det lugnt ungefär=) Plutten i magen far liv som vanligt har fått sova hyffsat i natt, och då var det inte bebis som störde utan min Tony, som inte kan sova om nätterna!
Bilderna som skulle upp igår
 Prins Nallgott är hos oss medans Siv och Peter är på semester

 Våran nya vän, som kom igår, fungerar skit bra =)

 Min underbara och ja <3

Kväll

Nu ska jag snart börja med Tacosen snart blir sen middag idag eftersom Tony fick åka till Mjölby och byta bil för ett kylaggregat hade gått sönder. Så det blir sen middag, men det gör inte så mycket.
Tvättmaskinen fungerar jätte bra, har kört 2 maskiner, så himla skönt.
Idag har vi mest tagit det lugnt, och fixat hemma, städat och lite så, vill ha ordning här hemma nu allt blir mycket finare då.
Min faster Gunilla fyller år idag Grattis till henne, så får gratta henne så här, viste faktiskt inte att hon fyllde idag, det var pappa som berättade det, och jag kunde inte ta mig till dem så det blev inget kalas för mig, kunde ju ha gått men är lite långt i denna värme plus att jag har hunden hemma. Lite dåligt av pappa bara han viste att hon fyllde och hade inte sagt något till mig plus att han sket i att åka dit, eftersom han skulle bort, sen länge, fast han vet att i våran släkt har man alltid kalas den dagen man fyller, han börjar dra sig lite mer och mer i från släkten, hoppas han finns där för sitt barnbarn sen i allfall, annars har den ju alltid en låsas morfar =) En snäll sådan också! Sen pappa gifte sig har han faktiskt avvikit väldigt mycket från hans familj och släkt tycker faktiskt att han ska skärpa sig lite, annars står han där ensam sen, vilket jag inte tror han vill, har hört dåliga rykten om hans nuvarandes fru förra förhållande vilket gör mig lite orolig, tycker om min pappa väldigt mycket vi har alltid stått varandra så nära, och nu är det inte samma längre, känns som jag ska börja gråta när jag träffar honom, blir så glad, blir ledsen sen när han går men kan inte riktigt visa mina känslor, direkt så heller. Men jag hoppas som sagt på en ändring :) Han ringer ju oftast varje dag, men nu har han semester i 2 veckor så nu är han och hon hemma så då blir det nog inte till att han hör av sig, hon är också jätte snäll har verkligen inget emot henne så, men hon har inga egna barn och vill inte ha det heller, men därför ska ju inte pappa påverkas av att träffa sna barn, vist han har en egen vilja men det är som det är.
Nu fick jag skriva av mig lite från hjärtat, tur att jag har Tony eftersom jag kan prata med honom om allt, han är min livsglädje och nu är det inte lång tid kvar innan våran lilla kommer och vi blir en familj på riktigt känns så bra =)
Nu ska jag försöka arrangera mig lite i maten, lite bilder från dagen =)

Måndag

Om ca 45 minuter kommer våran tvättmaskin, tror inte att det är specielt intressant att läsa, men i allafall, det ska bli rktigt skönt att kunna tvätta när man vill, slippa böket med tvättstugan, vi ska ha den på söndag men då blir det mest lakan och de kläder jag inte hunnit fått rent, blir en maskin om dagen nu, det ska bli underbart skönt.
Vaknade vid 8 i morse, så gick upp och dushade och lite så sen gick vi en sväng med Nalle till Ekensberg, varade ungefär 30-40 min, vi går ju sakta också. Är väldigt skönt att promena lite men får snabbt ont under magen men jag knatar på, när vi kom in la jag mig i soffan och power nappa lite, så himla skönt, sen har jag pysslat lite hemma, Tony gjorde pizza , han blev dock inte nöjd degen blev lite konstig, så v åt inte mycket av den.
Efter att dem har kommit med tvättmaskinen så ska vi gå och handla ingredienser till Tacos, för det var så himla länge sen vi åt. Sen blir det en promenad med hunden också, Ikväll ska vi förmodligen ut till Ingelsta och kolla när syrran och hennes häst hoppar. Kan vara roligt att se, får se om pappa kanske dyker upp också, men det är inte så troligt dem har semester.
Varm dag idag både plus och minus!
// Becka
 Nu är det inte långt kvar tills våran lilla kommer =)


Mys kväll

Nu är vi hemma och myser, på efter middagen fick vi besök av Peter, Evelina och Embla. Tony och peter satte upp projektorn och lite sånt, så nu är allt super klart, väl städat och fint. Och imorgon kommer den efterlängtade student presenten så himla skönt :)
Efter att vi fått besök åkte vi ut till Farmor och Farfar och gav dem en blomma som tack för hjälpen med flytt och städning, siv och Peter fick även en lika dan fast med röd ringblomma, väldigt fina. Mamma och Jonas fick ett jätte gulligt troll för Fliza (deras Katt) älskar att äta på blommor.
 Farmor och Farfars blomma =)

Sedan åkte vi hem till Siv och Peter och käkade Pommes och Kyckling det var väldigt smarigt, smakade super gott!
Nu är vi hemma, vi är hundvakt till Prins Nallgott, eftersom Siv och Peter ska till Göteborg i morgon, så när vi kom hem så blev det en lång promenad med honom genom området och bort väldigt mysigt eftersom det är så himla bra väder också. Blev dock lite för långt fick väldigt ont i magen, men det var riktigt mysigt att gå, bara Tony jag och Hunden=)

Kommer lite bilder från dagen
 Mumlan gillade att mysa hos morbror

 Moster är också en favorit, och klappa på kusin magen är också roligt men trångt att sitta i knäet :)
 Mosters lill flicka =)

Nu ska jag gå och titta på täckmanteln med min underbara älskling sen sova!
Sov gott
// Becka

Söndag

Idag fck vi oss en riktig sov morgon vaknade ca halv 11, gick upp och duschade sen gick jag och la mig igen och gick inte upp förens vid halv 1 det var super skönt att slippa tänka på någon tid, underbart=)
Har dock sovit väldigt bra i natt är ju uppe och springer på toa, men har somnat väldigt snabbt igen.
Tony fortsätter att prata i sömnen i natt pratade han om barn, kommer inte riktigt ihåg vad det var han sa, men han förberedder sg inför pappa rollen =)
Vi kom precis hem från gumsbacken, fick presentkort på cervera när jag tog studenten, hade dock glömt bort att jga hade det, så det kom som en överraskning när jag hittade korten, eftersom det var 900 kronor totalt.
Så vi köpte ett jätte fint taco fat och nya öl glass till Tony eftersom ett av hans gick sönder i flytten.
Var även inne på blomster landet vi skulle slå till på en blomma, men struntade i de!
På förmiddagen/ Lunchen har vi haft dammsugaren framme så nu är det faktiskt riktigt fint hemma hos oss, känns jätte bra och imorgon kommer våran tvättmaskin, då vi ska börja tvätta upp alla smuts tvätt. Vilket inte är lite!
Men det kommer nog gå bra, hoppas på fint väder så v kan ställa torkställningen på balkongen. Då det torkar fortare.
Lilla bebisen lever liv som vanligt, bara mysigt men eftersom det börjar bli trångt för den lilla så gör det ofta ont också, men det får man räkna med =)
Idag blir det bara hemma mys, Siv Och peter skulle nog komma förbi en stund senare, och sedan blir det en sväng till Mamma och Jonas och sedan ut till arnö och Farmor och Farfar =)
Eftersom dem var så snälla och hjälpte oss att flytta samt att städa lägenheten  Oxelösund så har vi köpte varsin överraskning till dem =)
Kanske blir att hyra en film ikväll om vi orkar.
Nu ska jag försöka göra något vettigt!
// Becka
 Embla är så grymt söt  babysittern som vi köpte igår =)

Lördag

Nu blir det ett långt inlägg lite snabbt, som sagt Evelina och Jag fick i oss 4 Kilo kräftor =) Det var super smarigt!
Idag har va städat och fixat det mesta i lägenheten klart, imorgon ska vi köra några drag med damsugaren och gå ett varv med moppen och trasan också.
Efter städning och de så åkte vi runt och shoppade lite granna, vilket blev väldigt bra, så nu är allt klart till våran besse, men vi måste hämta sängen så nästan klart då =)
Köpte ett jätte skojigt babygym som Tony har haft ögonen på sedan vi börjat kolla så, vi köpte det även fast det var lte dyrare, tony satte ihop det förut och Embla blev så himla imponerad att hon skulle prova, tur att hon inte är så stor, men hon blev storm förtjust.
 Världens sötaste Embla har blivit Bebis på nytt !

Köpte även annat smått och gott, så nu är allt klart!
Som sagt hade kräftfest massa gott, tog inga bilder på kräftorna , men kan lova att det var många:)
Efter maten gick vi väg till Lekparken med Embla så hon fick springa av sig lite så jag tog väldgt fina bilder på skruttan.
 Embla i rutsch kanan (stavning ?)

Sedan gick vi in en stund för v skulle gå med sopporna innan tony skulle åka och fiska och då åt embla lite lördags godis, sedan blev det en sväng till affären för min och Evelinas del, Embla var förstårs med.
Så nu sitter vi och kollar på tecknade sune och äter chips, Tony är och fiskar pratade med honom nyss hade fått 5 aborrar och 1 gädda, på dragen jag köpte igår så jag är lite nöjd. Gick in i affären som ett vilset barn men det blev ändå rätt =)
Nu ska jag ta det lugnt och vara social, imrogon blir det slappna av dag för mig, är inte så duktigt på det just nu!
Avslutar inlägget med bilder som  jag lovat!
 Söta Mumlan
 Ida och Sofia hos min Kusin igår tyckte dem var otroligt fina i sina små klänningar
 Jag idag alltså i vecka 37, ansikts uttrycket kanske inte är det bästa men magen är fin : )

Sov gott
// Becka


4 kg Kräftor

Kräforna är slut nu 4 kilo på 3 personer inte dåligt !!


RSS 2.0