Tisdag Kväll

Idag har vi fått mycket gjort, fått ihop sängen och soffan upp med gardiner och packat upp kartonger, mina kära svärföräldrar har hjälpt till och även min farmor och farfar. Vi drog i gång tre och åkte inte där ifrån förens vid 7 tiden då vi begav oss till Max och käka, blev senare än vi trodde var hos barnmorskan vid 1 och var inte klara förens vid kvart i 3 så det blev förseningar i schemat, men det fick gå. Varför det blev förseningar hos barnmorskan var för att magen hade inte växt den här gången heller, och hade dåliga foster ljud så det blev till att sitta med ctg yttligare en gång men denna gång i 30 minuter sen satt vi och väntade på en ny tid och lite info, men fick ingen info. Vi ska till special mödrar vården imorgon klockan 16 får väl säkert göra ett ul och sånt då, fick göra ett idag också inne på hennes rum men man såg så dåligt, hon tittade så barnet låg med huvudet ner och självklart gjorde den de! Såg ut som en väldigt lång bebis. fick se det lilla hjärtat som tickade på så fint också.
så imorgon blir det till att fortsätta med flytten och sen barnmorskan , men det kan vara skönt att få komma dit och få allt klart för sig, våran barnmorska blev lite stressad eftersom hon blev 45 minuter försenad, men hon har bra tålamod måste jag säga!
Bebisen i magen är vild som tusan just nu plus att jag har börjat få små sammandragningar, inte det skönaste precis, så nu får vi skynda på med flytten också i fall den lilla skulle vilja komma ut.
Sitter hos svärföräldrarna just nu tony fick åka och byta en bil i norpan, så han är snart hemma och då blir det till att handla lite sen hem och fortsätta packa.
// Becka.
 Mitt hjärta <3

Kommentarer
Postat av: Johanna

hmm trist att inte magen (bebisen) inte växer som den ska. skönt att ni får göra ett spec ul iaf och kolla läget! du får uppdatera hur det gick sen!

kram

2009-07-21 @ 20:21:11
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: lina

hoppas det går bra idag. lycka till med flytten

kram

2009-07-22 @ 08:03:20
URL: http://missblackangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0