Vaken till liv igen

Kunde faktiskt somna en stund förut, en liten stund  i allafall men är väldgt trött men i allafall kontakt bar, nu är det tvättstugan som gäller, har tvättat fyra maskiner så nu väntar vi på att allt ska bli tort, idag tänkte vi kanske börja rensa hemma, men känner inte för det just nu men det ska börjas i helgen i allafall, garderober och sånt, måste hämta lite banankartonger hos Pappsen, jätte bra att lägga kläder och sånt i.
Igår gck vi igenom alla bebiskläder v köpte, tittade på setet vi skulle haft med till bb, och får en chock det mesta kläderna är i 56, har ca 4 boddies och 1 par byxor i 50 , bra jobbat Becka. Hade helt glömt bort att titta :( Som tur är var vi hos Evelina igår och hon hade rensat massa kläder i 44 50 56 62 så det tvättades nu får vi kolla igenom nu får vi helt välja om vad vi ska ha stället, blir nog förmodligen en sväng på stan sen och kolla om vi httar något kul till våran lilla.
Igår kom mna studentfoton, blev väl nöjd =) Så går blev det till att gör tackkort och sånt! Får se om jag kan lägga in en bild på bloggen!
Idag blir det inte till att göra så mycket, förmodligen skulle vi tvätta igen vid halv 6 men vet verkligen inte om jag har lust, men då skulle vi kunna börja tvätta upp handdukar och sånt som ligger  i garderoben oanvända, men vi får se , det är ju fredag idag och då kanske det inte är så kul att tillbringa sin kväll i tvättstugan, ikväll hoppas jag på god mat och kanske en bra film, har verkligen inte bestämt om vi ska göra något alls.
Nej nu ska vi åka iväg och handla något att äta, sen tvättstugan.
//Becka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0