Måndag

Igår var det som sagt myskväll, åt chips och dip senare till hitch som gick på 3:an, lillen fick mat vid 8 tiden igår, och sen somnade han till av slutet på mammorna, och han vaknade i morse vid halv 5, han sov gott med andra ord lilla prinsen. Så himla sköönt, sen vaknade tony och jag halv 9. Nu väntar vi på att målaren ska komma, han skulle komma på förmiddagen och kolla på våran vägg i sovrummet samt tröskeln i badrummet. Idag får vi se hur det blir med norrköping än så länge verkar det inte lovande eftersom Tony fortfarande inte fått någon LÖÖÖN! Inget ovanligt att han aldrig får i tid =( Och då får vi åka på onsdag istället, tusan också, hade verkligen sett fram emot att åka idag =( Men det finns fortfarande hopp =) Vid 4 ska vi till Farmor och Farfar och käka och vid 3 skulle tony köra ut ett bord till Nävekvarn. Så vi får se vart dagen blir av om vi inte ska till Norpan.

Nu ska vi dricka lite kaffe!

// Becka


Kommentarer
Postat av: Johanna - 20 & gravid

Ja, ullared ska bli riktigt kul! Har väntat med att köpa grejer för att kolla om det finns nått där. Kommer bara vara riktigt jobbigt att gå runt där :P får ta med sig en stol eller liknande:)

2009-09-28 @ 10:54:09
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Johanna - 20 & gravid

jo det har dem ju, det är bra grejer. Dom har ju liksom allt så det gäller att se till att man orkar titta på allt. men det ska väl inte vara några problem. :)

2009-09-28 @ 13:17:53
URL: http://johannaostblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0