Onsdag

Dagen började med att tony fick skynda sig massor för att hinna i tid till ssab, vi låg för länge i sängen, plutten hade ingen bra natt  natt heller, och är just nu ingen rolig krabat att ha och göra med, så fort det inte passar honom att vara på golvet att leka så kommer han gråtandes ålades och klänger och vill upp, och det funkar ju inte i längden att han ska göra så, det blir en vana. När jag är själv hemma är det värst, då kommer han gråtandes och bara klänger och klänger och det är hela tiden, det är jätte jobbigt. han gråter och är ledsen, och krälar, det är jätte påfrestande. Men men får hoppas att det bara äår en period.
Efter att tony åkt i allafall så kom Evelina och Embla hit, hon gick runt och letade efter tony i typ 10 minuter och ropade bobo bobo. Sen satt hon och väntade på honom i fönstret. Sen käkade vi pannkakor till lunch sen åkte vi ut på äventyr, först jysk, sen lekia, blomsteraffären rusta sen en avslutadne fika på mc donkan, sen ut med nalle. Hämta pizza sen plantera blommo9r och gå med soppor, ja dagen har varit full med grejer. Försöker få någon ordning här hemma också, men just nu jobbar tony massor, och en son klängandes i benet hela tiden funkar inte alls, men nu är syrran här så jag kanske kan plocka undan allt i allafall och sen blir det dammsugning dammning och skura golven på fredag, så hoppas jag blir klar ikväll, imorgon blir det ett besök hos gadis, perfekt inför helgen, hela käften spänner. KUL!!
Känner mig negativ just nu.
Kanske uppdaterar med ett positivt inlägg sen eller glada blder i allafall, tänkte lägga ut en film på våran galne son i badet men vet inte hur man gör


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0