Lägenhets letande

Ja snart får vi ställa oss i kö på nyköpingshem igen, men jag skulle vilja ha en större lägenhet på en gång men vet att det inte fungerar så, så man får väl snällt ställa sig i kö och vänta ett halv år, år och det känns ju inte allt för skoj eftersom det är skit trångt här hemma, man har verkligen ingen lust att städa eftersom det ändå alltid blir fint, vi trivs ju bra i den här lägenheten, men den är föt liten jag skulle bo kavr om det funnit 1 eller 2 rum till men nu gör det ju inte det, men vi får väl hoppas att det går fort, och att vi få något, känns ju helt fel att flytta någon annan stans än stenkulla också eftersom lilleman fått dagis plats här, men vi får hoppas att det går fort som sagt, för vi är i behov av större, så om någon av mina läsare, bor i stenkulla och inom nyköpingshem och har en större lägenhet och vill byta till en mindre så är vi välsigt intresserade gärna i tre plans husen!

Kommentarer
Postat av: Johanna

skönt att ni iallafall kan börja köa snart igen. så jäkligt att man måste vänta ett helt år. vi stod i kö i 1½ år innan vi fick våran trea. Eftersom den är av den större & dyrare modellen var vi nr 1 på den. Det finns ju mindre, de på 65 kvm med en jättebra hyra på men då skulle vi behövt vänta ännu längre för där kom vi som typ nr 4-5.

2010-07-10 @ 14:31:39
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Johanna

förhoppningsvis är det inte så många som bokar i stenkulle så det går fort att få en större! :)

2010-07-10 @ 15:04:55
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: Ja, vi provade den förut. Gud så smidigt att ha med sig! Leia verkade knappt bry sig om att det var nåt nytt, haha. Det känns lite för bra, det måste finnas nån hake liksom :P Annars kan man ju nu strunta i att ha med NAN och massa vatten och istället ta detta :)

2010-07-10 @ 21:35:17
URL: http://johannaostblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0