torsdag

Imorgon är det fredag och då går tony av och är ledig fem dagar, I´m Happy! Det ska bli mysigt att få umgås alla tre lite mer än vanligt och hitta på roliga saker! MysPys helg ska det bli! Idag var vi på stan en sväng och sen var vi hos siv och peter en stund då tony skulle hjälpa till med lite saker, gudmor johanna har varit med oss nästan hela dagen.

I natt var Harry jätte bråkig, stog och skrek i nästan 45 min, och så fort man sa att han skulle lägga sig ner bröt han ihop, trötthet, eller vad! Men som kompensation på de bråkiga 45 minuterna i natt så sov han till tio imorse, skönt att få lite sovmorgon!

Snart blir plutten 1 år, tiden har gått så fort, snart ärdet dags för 1 års kalas och grejer, ska börja inhandla lite paket snart tänkte ja!
Och sjunde till åttonde åker vi till göteborg, och massa födelsedagar i augusti, Harry ska inskolas, jag ska ringa massa samtal, gå till arbetsförmedlingen och grejer, mycket att göra, och snart får vi ställa oss i kö på en ny lägenhet hoppas det går snabbt för vi vill flytta, ska bli otroligt skönt med ett eller flera rum, Harry ska få ett eget rum, även om han kanske inte kommer sova där så, alla leksaker kan vara där, det ska blir otroligt skönt att få mer utrymme och plats, men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte spela någon roll, för större lägenhet mer saker!
Och just nu har vi 4 datorer hemma på en två, ja vad ska man säga! Men tony har redan planerat var alla ska vara.
1 ska vara till projektorn
1 i sovrummet
1 surfdator
och sen min bärbara som man kan flytta runt.
Vi har fler datorer än rum för tusan, men det är viktigt det där med teknik tydligen, ja säger inte så mycket om det, men man kan ju små flina lite åt alla hans ideer.

Harry kör fullt ös här hemma hela tiden, står väldigt mycket själv just nu, det tycker han är super skoj och dansar åt sin favo låt med shakira Waka Waka, eller han dansar åt allt typ, men då rockar han loss. Han börjar nå upp massor nu när han står vilket han direkt gör nytta av genom att putta ner filmer vrida på tvättmaskinen, trycka på diskmaskinen, ja det är en riktig liten buse.

nej nu blev det mycket att läsa, hoppas ni orkar. och lämna gärna en kommentar det uppskattas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0