Helgen

I fredags var tony och Evelina på begravning av deras farmor, så då fick embla var hos mig och Harry, vi började dagen med att åka buss, vilket embla tyckte jätte mycket om, harry somnade innan vi ens hann kliva på bussen. Sen på busstationen så mötte vi upp erika, sen gick vi och käkade på birgers och gled runt lite och kikade på satn, sen gick vi ner till busstationen, och åt glass medans vi väntade på bussen. Sen hem lekte lite i parken!
När tony och Evelina kom hem igen, gick vi ner till vallarna och fikade lite, siv och peter var även med. Sen hem och sov

I går var jag och Harry ute hos Elin en stund på em, vi fick super god smörgåstårta och pratade massa, fia var också med, Harry busade med allt och alla, så han slocknad ganska snabbt i bilen hem, sen lämnade vi fia, hämtade evelina embla och niki, (hundvakt) sen åkte vi ut till mamma och grilla. Vi blev ganska många, ja tony, evelina, Harry, embla,jonas,mamma, sussie, sture, jacob, och hans tjej Amanda, jätte trevligt, vi åkte hem strax efter 8, eftersom tony skulle jobba.

Nu väntar vi på mamma och syrran, Harry jag och Niki ska åka ut till stugan, sola Niki ska få bada i havet, harry får krypa runt och leka, tror även harrys syssling max skulle komma ut så då kan dem leka lite.

Hoppas ni andra har haft en toppen helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0