OJ!

Ja bloggen hinns inte riktigt med nu, och det är inte alls för roligt att skriva heller, får nästan aldrig några kommentarer, men ska bli bättre på att komma ihåg att skriva!

Igår städade vi på förmiddagen, sen följde vi med Evelina och hämta Embla sen stan, kaffe hos siv sen var vi hos Evelina tills Tony slutade sen hem och sov.

Idag har vi hunnit med massa, först gick Harry och jag iväg till gymmet, tony sov eftersom han jobbar natt i natt, mötte Evelina, tränade 1 timme, sen hem lämna harry packa badkläder, sen iväg och sola, handla fika. Tony kom med Harry sen hämta Embla, byta vagn och gå upp till badhuset, var där en bra stund, Harry var inte alls pigg på att bada, det var lite kallt för honom, tyckte han så han slapp, han röjde runt i stället, men jag och Embla badade, hon lekte krokodil med munnen öppen, gissa om kalsup många gånger, sen hem till Evelina, ge barnen mat, sen mötte vi tony i hamnen kikade lite bilar, åt glass sen hem och äta något och nu har pluttas somnat och tony jobbat, ska kolla alla favis bloggar sen sova är helt slut efter denna dag, och brun om inte annat.

Kameran glömde jag hemma!

Feffe gjorde debut idag på sommarkvällshoppning på ingelsta med lilla Tinda som är 7, han gjorde 2 felfria runder, då är man lite stolt.

Nästa vecka ska tony och jag gå och hälsa på harrys dagis och bestämma tid för inskolning och grejer, ska blir roligt, just nu är Harry inne i en kläng period, han ska bara bäras hela tiden, och han pekar på allt och säger Dääj.



Slänger in en gammal bild på mitt charm troll


Kommentarer
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Sötgrisen då! Oj är det så snart han ska börja dagis, spännande! Vad ska du göra då efter att lilleman har börjat dagis?

kramar

2010-06-17 @ 05:25:50
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: Ja, det var riktigt skönt. Har ni några planer för sommaren? :)

2010-06-17 @ 21:04:41
URL: http://johannaostblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0