onsdag

Idag har jag köpt en ny dator, är faktiskt super nöjd, en liten i oförsig men ändå, nu finns de 2 datorer hemma igen, vilket passar bra hemma hos oss, när både Tony och jag är hemma så är det ofta tjaffs om vem som ska sitta vid datorn, men nu är problemet löst. Kan kika på datorn i sängen underbart =)
Inte för att det är ett måste men men.
Vi började i allafall dagen med att åka till Farmor/Svärmor och fika, alltid lika trevligt, sen sprang vi ner till POP för Siv hade sett en vindskydds overall till Harry där, när vi kom ner så hade dem hängt undan dem, eftersom rean var slut, men dem var så snälla så de gick ner och hämtade en till honom, så han har fått en ny overall och mössa av hans super snälla farmor och farfar, det tackar vi massor för, efter det gick tony och jag lite på stan, Tony hittade nya skor på intersport som hade rea han betalade 190 :- väldigt bra skor, han hittade ett par ferrari skor till harry men dem var för stora så det får vänta.
På eftermiddagen kom Harrys gudmor och hälsade på. Sen har vi bara busat och sen gick vi och mötte Evelina och Embla sen hem hit och bakade paj, som vi smaskade av, är ändå massor kvar eftersom pajformen är så grymt stor, men när löningen kommer blir det ikea, så då blir det att köpa lite nya grejer, och då slänga gamla vilket är det svåraste. Men men, dem gick precis hem, Harry ligger i sängen och ska sova, han somnar nog snart, Embla och han har dunkat barnmusik, dansa och sjungit Plopp som embla säger.
Nu ska jag nog lägga in lite nya bilder här på bloggen. Måste bara lägga in dem i datorn först.
Uppdeaterar med bilder snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0