Torsdag

Veckorna går så sjukt fort fast man inte gör något vettig om dagarna känns det som, idag låg vi i sängen grymt länge tänker inte ens skriva när vi gick upp helt, men vi var uppe några gånger innan jag duschade och sen åt Harry frukost. När vi gick upp i allafall, så fixade vi lite hemma sen, åkte vi och hämtade upp Embla och Evelina, sen en sväng till det ny öppnade Maxi. Hittade lite skit, specielt annonsvaror. Typ som Kaffe.
Efter det skjusade vi hem dem sen hem och vilade en stund, hade så sjukt ont i huvudet, eller det är mer nacken, som jag har massa problem med just nu. Men vad finns det att göra, knapra tabletter typ. Nu på kvällen kom mamma, Jonas och syrran på besök, dem hade med sig pizza, fan andra gången denna vecka, ibland får man unna sig något. Dem har precis åkt hem och lilleman ligger i sängen för att han ska sova, men istället har han haft nalleparty så alla nallar ligger utspridda över allt i sängen, men han somnar nog snart, gör inget om han är vaken längre.
Just nu har vi kamp hemma hos oss på nätterna med lilleman, han vaknar på nätterna, och tycker han ska äta grejen är den att han äter inget när han väl får, så istället försöker vi vänja av, och i natt så lyckades ja, han somnade om till halv 8 igen. Great Mamma! Där av tröttheten kanske : /. Men snart så. Han är även slutat att äta välling samt ersättning eller han ätetr inte dem som är rekomenderade för honom, så han får drikki istället, och det funkar super bra, han älskar det.
Imorgon ska tony sova ute , andra natten den här veckan, men en fredag SUCK!! Man får väl tänka på pengarna, men måste säga att det är sjukt tråkigt, men får nog sällskap av Evelina och Embla, vi har planerat att göra sushi imorgon. Det blir nog kanon bra!! På dagen blir det att följa med Evelina och vaccinera Zeke, medans Tony har barnen, sen förmodligen en sväng till Ica maxi hoppas på fint väder.

Nu nya bilder



Bus i sängen, han sover som pippi med fötterna på huvud kudden



Bilden ser jag nu är upp och ner men det är färgen som ska synas



så ser nya datorn ut, det är en mini pc, men som sagt den används ju bara till internet.



Min glada charmiga son



Prutt på dig mamma, ligger och pruttar med munnen



Har rivit runt på alla nallar som sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0