Primärvården

Igår blev Harrys hosta ännu värre så då ringde vi 1177 och sen fick vi en tid till primärvården, för inte er som vet så är det öpppet mellan 17-21 det är som vårdcentral fast på kvällen för att  du ska slippa sitta på akuten flera timmar. Mycket bättre om man har små barn, om jag får säga mitt, det är inte alls den här " sjukhusmiljön" och det tar nog inte fullt lika mycket tid, på akuten väntar man sen får man sitta i ett rum i en evigeghet och vänta, inge roligt då små barn tröttnar, här väntade man utanför det fanns böcker och så man kunde måla, ja mycket trevligtare och trevligt personal också, ett stort plus till dem.
I alla fall Harry fick göra några prover och så lyssnade doktorn, sen fick han andas in något luftrörsvidgande två gången eftersom han hade dålig syre sättning, han fick även några kortison tabletter innan själva inandningen.
Han var super duktig i allafall!
Sen sov han ganska gott, nu i flera dagar har han vaknat och varit helt hysterisk på nätterna, men i natt blev det inte så , nu hoppas vi på bättring.
Och jag har hostan kvar att bearbeta, vilken verkar svårt en ihärdig en.
Det är mycket Mamma och Pappa hemma hos oss just nu, lilleman är så duktig, nu ska vi äta lite frukost


Kommentarer
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: Okej. Känns som ett trevligt tidsfördriv :) Alltid bra att lära sig saker :P Stackars lilla Harry, hoppas han blir frisk och får vara frisk ett tag! :)

2010-05-06 @ 09:31:27
URL: http://johannaostblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0