Söndag

Helgerna går fort, i Fredags var Kattis och Simon här, Kattis ja och Harry var ute i parken, med grannen och lekte hur länge som helst, jätte fint väder var det också, bara massa plus.

I går var Harry och jag hos min barndomsvän Kaisas föräldrar, jätte mys, vi höll på i trädgården och så, harry spelade fotboll, vilket han gör mest hela tiden nu, och riktigt duktig är han. På kvällen sällskapade vi tillsammans med Siv, Peter, Evelina, Harri och Embla ner till majbrasan, det regnade först, men gick över en stund, stannade och kollade brasan, sedan följde vi med till Siv och peter och blev kvar ett tag, väldigt trevligt =)

Idag har vi städat på förmiddagen och sen har vi varit ute i pappa och lottas nya hus, dem flyttade i fredags till sjösa, mycket närmare än Nävekvarn, väldigt fint hus, man blir avundsjuk, skulle också vilja ha Hus :( men det får vänta några år.
Nu på eftermiddagen har vi varit och kalasat för Emblis Pemlis som fyller 3 år imorgon, mosters stora tjej :)
Bjöds på massa gott fika, efter det handlade vi och sen åt, nu är det vilo stund harry ska snart sova, och vid 9 så blir det Big brother utröstning, imorgon ska jag jobba =)
Ha en bra söndags kväll =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0